Zlata Oliva 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.510
№1 viesnīcas reitingā Ulcinj
9.1 Numurs
8.4 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.4 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Pastaigas attālumā no viesnīcas Zlata Oliva atrodas Lielā pludmale, kas ir slavena visā Melnkalnē, kā arī Liman 1, Liman 2 un Small Beach pludmales. Viesnīca piedāvā pavisam jaunus studijas tipa vai suite dzīvokļus.Vairāk →
аватар BD_TEAM
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki dā rgie lasī tā ji! Nesen mē s ar ģ imeni pametā m brī niš ķ ī go Melnkalni. Vispā r mums ļ oti patī k ceļ ot, un katru gadu izvē lamies kā du jaunu punktu. Š ogad tika nolemts apmeklē t Melnkalni. Ceļ ojuma plā noš anas posmā izvē le starp viesnī cā m nebija viegla. … Tomēr ▾ Sveiki dā rgie lasī tā ji! Nesen mē s ar ģ imeni pametā m brī niš ķ ī go Melnkalni. Vispā r mums ļ oti patī k ceļ ot, un katru gadu izvē lamies kā du jaunu punktu. Š ogad tika nolemts apmeklē t Melnkalni. Ceļ ojuma plā noš anas posmā izvē le starp viesnī cā m nebija viegla. Ne bez interneta un mū su draugu palī dzī bas tika izvē lē ta viesnī ca Zlata Oliva. Mē s piekopjam aktī vu dzī vesveidu, tā pē c atpū ta š ā dā vietā mums bija jaunums. Ar prieku ziņ oju, ka mū su baž as neapstiprinā jā s). Viesnī cas ļ oti izdevī gā atraš anā s vieta ļ ā va vienmē r atrasties notikumu centrā , vidē ji 10-15 minū tes lī dz jū rai nav tā lu, un tajā paš ā laikā ķ ermenim ir laiks uzmundrinā t. Pa ceļ am uz pludmalē m, kuras ir vairā kas, var sastapt vecpilsē tu (muzejus), kas ir ievē rojama savā arhitektū rā . Pati viesnī ca ir pietiekami plaš a, neskatoties uz to, kā tas varē tu š ķ ist. Pietiekami lieli apartamenti, kas ļ auj sajust mā jas komfortu)) Steidzos atzī mē t, ka viesnī ca ir nesmē ķ ē tā ju. Kā veselī ga dzī vesveida piekritē ja pilnī bā piekrī tu viesnī cas vadī bai. Kopumā jū s varat daudz rakstī t un runā t. Vienreiz ir vē rts apmeklē t un visu sapratī si. PS: tiem, kas nolemj atpū sties Melnkalnē , atstā ju saiti uz viesnī cas vietni http://www. zlataoliva. com
аватар 89258747047
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m internetā par viesnī cu, visas atsauksmes bija labas, bet saņ ē mā m arī atsauksmi par krā pniecī bu, kas lika š aubī ties par š o viesnī cu. Lai saprastu, kā da tā ir viesnī ca, nolē mā m piezvanī t un noskaidrot rezervā cijas nosacī jumus, pē c sarunas ar menedž eri sapratā m, ka tieš i konkurenti rakstī ja š ā du rakstu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m internetā par viesnī cu, visas atsauksmes bija labas, bet saņ ē mā m arī atsauksmi par krā pniecī bu, kas lika š aubī ties par š o viesnī cu. Lai saprastu, kā da tā ir viesnī ca, nolē mā m piezvanī t un noskaidrot rezervā cijas nosacī jumus, pē c sarunas ar menedž eri sapratā m, ka tieš i konkurenti rakstī ja š ā du rakstu.
Kopumā , rezervē jot dzī vokli ar numuru 7, paņ ē muš i biļ etes č arterreisam no Orenburg Airlines un rezervē jot automaš ī nu ar piegā di uz Tivatu, mē s kopā ar bē rniem 8 un 11 gadus veciem devā mies atvaļ inā jumā uz Melnkalni.
Ierodoties mū s sagaidī ja š oferis ar zī mi, aizpildī jā m visus dokumentus un devā mies uz Ulcinju, kur pie ieejas pilsē tā mū s sagaidī ja saimniece Veronika Akulova un devā mies uz viesnī cu, ierodoties sagaidī š anas vakariņ as gaida mū s, kas nav slikti no ceļ a)) Dzī voklis pilnī bā atbilst fotoattē lam, tas bija ļ oti plaš s ar virtuvī ti)
Viesnī cai ir autostā vvieta, kas ir ļ oti ē rta, ņ emot vē rā Melnkalnes pilsē tu ielas. Melnkalnē jū s varat braukt ar krievu tiesī bā m, vissvarī gā kais ir neaizmirst dienas laikā ieslē gt priekš ē jos lukturus, vietē jie ceļ u policisti to uzrauga)
Brokastis pā rsvarā ē dā m istabiņ ā , jo tur bija mini virtuve, pā rtikas preces pirkā m vietē jā lielveikalā un Ulcinj tirgū . Vakariņ ojā m restorā nos, bija ļ oti forš i vakariņ ot vecpilsē tā ar skatu uz promenā di vakarā , kad cilvē ki sā k to piepildī t))
Pa jū ru pilsē tā devā mies uz mazo pludmali un devā mies arī uz lielu pludmali, diezgan labas pludmales ar ē rtu ieeju ū denī . Tā kā bijā m ar auto, varē jā m salī dzinā t Ulcinjas un Baras pludmales, un nonā cā m pie secinā juma, ka Ulcinjā ū dens ir tī rā ks un cilvē ku mazā k)))
Bē rniem viesnī cā bija angļ u valodas un modelē š anas nodarbī bas, bet kopumā tur uzturas daudzi ar bē rniem, tā pē c vienmē r ir vienaudž u kompā nija. Pats galvenais, viesnī ca ir nesmē ķ ē tā ju.
Kopumā mē s iesakā m palikt š ajā viesnī cā ar bē rniem no 6 gadu vecuma)))
аватар wkocx2e6
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien visiem, tā pē c es sapulcē jos un nolē mu uzrakstī t par savu atvaļ inā jumu zelta olī vā . Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m daž ā dos portā los, izvē lē jos olī vkoku, jo atsauksmes š ķ iet labas, un tur pā rsvarā atpū š as ar bē rniem. … Tomēr ▾ Labdien visiem, tā pē c es sapulcē jos un nolē mu uzrakstī t par savu atvaļ inā jumu zelta olī vā .
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m daž ā dos portā los, izvē lē jos olī vkoku, jo atsauksmes š ķ iet labas, un tur pā rsvarā atpū š as ar bē rniem. Mani tikai samulsinā ja apskats par ekociematu, bet pē c visu izsvē rš anas un parunā š anā s ar Veroniku Akulovu pa telefonu nolē mā m palikt pie viņ iem. Veicot rezervā ciju, viņ i veica priekš apmaksu, nodziedā ja biļ etes un lidoja - viņ i lidoja turp un atpakaļ ar Orenburg Airlines, diezgan laba kompā nija, ē diens ir labs))
Mē s ceļ ojā m ar savu 8 gadus veco dē lu. Mē s nepasū tī jā m transfē ru no lidostas un nolē mā m nokļ ū t Ulcinj ar autobusu, jo viņ i tur brauc ik pē c divā m stundā m, autobusā ir gaisa kondicionieris, tā pē c diezgan ē rti nokļ uvā m Ulcinjas autoostā , kur Veronika mū s sagaidī ja un aizveda. mē s uz viesnī cu. Mū s ievietoja 3 istabā s ar piekļ uvi zaļ am zā lienam) Istaba ir jauka un gaiš a ar virtuvī ti. Pē c sarunas ar Veroniku uzzinā jā m, ka viņ a nodarbojas ar osteopā tiju, un nolē mā m ar viņ u ā rstē t muguru, gā jā m uz nodarbī bā m katru otro dienu, pē c nodarbī bu cikla mums pazuda muguras sā pes un nepatī kamā s sajū tas) Kamē r mē s ā rstē jā m dē la muguriņ as ar puiš iem, kuri atpū tā s viesnī cā , spē lē ja daž ā das spē les. un ē da ķ irš us no koka)
No pludmalē m mē s devā mies galvenokā rt uz mazo pludmali, tur ir laba ieeja ū denī un tuvumā promenā dē ir daudz kafejnī cu))
Mē s ē dā m galvenokā rt restorā nos, bet mums vairā k patika restorā ns Galanero pilsē tā )
No ekskursijā m devā mies uz asu, un veco bā ru. Interesanti bija arī Ulcinjas vecā cietokš ņ a muzejā .
Viesnī ca atrodas klusā vietā , moš ejas tur nav dzirdamas) Dodieties uz pludmalē m apmē ram 15 minū tes apmē ram kilometru no kalna, atpakaļ uz kalnu.
Interesanti ir arī apmeklē t lielisko pludmali, gulē t uz tā s dziedinoš ajā m smiltī m un mē ģ inā t braukt ar pū ķ iem)
Kopumā pā rē jais izrā dī jā s labs, mē s, iespē jams, atgriezī simies kaut kā atpū sties kopā ar Veroniku zelta olī vā )
аватар petja.pk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Melnkalni izvē lē jā mies atvaļ inā jumam, jo ​ ​ bez vī zas, tā kā nolē mā m braukt, kad Melnkalnē vē l nebija sā kusies sezona, pievē rsā m uzmanī bu Melnkalnes dienvidiem, pareizā k sakot, Bar un Ulcinj. Izvē lē jā mies Ulcinju, jo gribē jā m atpū sties no pilsē tas un dzī vot klusumā . … Tomēr ▾ Melnkalni izvē lē jā mies atvaļ inā jumam, jo ​ ​ bez vī zas, tā kā nolē mā m braukt, kad Melnkalnē vē l nebija sā kusies sezona, pievē rsā m uzmanī bu Melnkalnes dienvidiem, pareizā k sakot, Bar un Ulcinj. Izvē lē jā mies Ulcinju, jo gribē jā m atpū sties no pilsē tas un dzī vot klusumā . Viesnī ca tika atrasta uzreiz caur internetu zlata oliva. Pasū tī jā m biļ etes caur tā m un rezervē jā m 3 dzī vokļ us. Orenburg Airlines lidoja diezgan labu kompā niju. Ieraš anā s bija Tivatā , no lidostas mums bija iepriekš rezervē ts transfē rs uz viesnī cu par 60 eiro, braucā m apmē ram pusotru stundu. Pē c ieraš anā s tika pasū tī tas sagaidī š anas vakariņ as, un mē s, paē duš i un apmierinā ti, sā kā m izmitinā t. Mū su dzī voklis bija plaš s un moderns ar virtuvī ti. Izeja no dzī vokļ a bija uz pagalmu uz zā lienu)
Ē dā m pamatā tā : brokastis istabā , vakariņ as pludmalē .
Lī dz pludmalei jā brauc kā das 15 minū tes, pā rsvarā devā mies uz Liman1.
Mē s devā mies uz valdanos pludmalē m un lielisko pludmali.
Viesnī ca atrodas uz kalna pilsē tas nomalē , tā pē c tur ir mierī gi, no kalna dodieties uz pludmali un pilsē tu un atkal augš ā kalnā , lai gan jū s varat izvē lē ties, kurā nogā zē ceļ š ir atpakaļ . )
Mē s ceļ ojā m ar savu 8 gadus veco dē lu. Bijā m apmierinā ti arī ar jū ru un pludmalē m.
Jau otro nedē ļ u ī rē jā m maš ī nu, lai bū tu mobilā ki uz zemes.
Kopumā mums patika Ulcinj pilsē ta un arī viesnī ca.
Iesaku brī vdienā m ar bē rniem)))
аватар ritulya-ivanova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms ceļ ojuma uz Melnkalni atpū tā mies ar bē rniem paš mā ju kū rortos, š ogad gribē ju atpū sties ā rzemē s, izvē le krita uz Melnkalni, jo bez vī zas un plus vē l slā vu iedzī votā jiem valoda ir lī dzī ga mū sē jai un protams esam sporta ģ imene, mums ļ oti patī k pastaigā ties dabā un vē lē jā mies novē rtē t Melnkalnes dabas skaistumu. … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma uz Melnkalni atpū tā mies ar bē rniem paš mā ju kū rortos, š ogad gribē ju atpū sties ā rzemē s, izvē le krita uz Melnkalni, jo bez vī zas un plus vē l slā vu iedzī votā jiem valoda ir lī dzī ga mū sē jai un protams esam sporta ģ imene, mums ļ oti patī k pastaigā ties dabā un vē lē jā mies novē rtē t Melnkalnes dabas skaistumu.
Plā nojot ceļ ojumu, mē s nolē mā m ietaupī t naudu un doties paš i, nepē rkot ekskursiju, es rakņ ā jos pa informā ciju internetā un atradu iespē ju Ulcinj, Zlata Oliva viesnī cā , viesnī cas vietne bija informatī va un plus krieviski runā još a. darbinieki, no viņ iem paņ ē ma 6 dzī vokļ us, caur tiem pasū tī ja arī biļ etes un transfē ru no lidostas. Pati viesnī ca atrodas pilsē tas malā , tā pē c ir kluss un mierī gs, pie kura mū s priecē ja priež u birzs un celiņ i, kas ved uz olī vu birzi) Pa ceļ am no lidostas piestā jā m Bar pilsē tā lai nopirktu pā rtiku, vispā r brokastojā m tikai viesnī cā , par laimi dzī voklī ir sava virtuve, lai gan daž i viesi pasū tī ja brokastis, lai negatavo paš i). Pē c brokastī m devā mies uz pludmali, kur tusē jā m visu dienu, parasti pusdienojā m pludmalē , pē rkot augļ us no vietē jiem), Vakaros ē dā m daž ā dos restorā nos, bet visvairā k mums patika restorā ns Antigones vecpilsē tā . )
Lai visiem jaukas brī vdienas))
аватар pokrova20001
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad, tā pat kā senā k, atpū tā mies Ulcinj Melnkalnē , tikai š oreiz nedevā mies uz Albatrosu, kas ar atraš anā s vietu un apkalpoš anu mums tik ļ oti nepatika. Pagā juš ajā gadā atvaļ inā juma beigā s atradā m viesnī cu Zlata Oliva Ulcinj un apskatī jā m tur esoš os dzī ves apstā kļ us. … Tomēr ▾ Š ogad, tā pat kā senā k, atpū tā mies Ulcinj Melnkalnē , tikai š oreiz nedevā mies uz Albatrosu, kas ar atraš anā s vietu un apkalpoš anu mums tik ļ oti nepatika. Pagā juš ajā gadā atvaļ inā juma beigā s atradā m viesnī cu Zlata Oliva Ulcinj un apskatī jā m tur esoš os dzī ves apstā kļ us. Un š ogad mē s devā mies pie viņ iem.
Mē s atpū tā mies č etratā : mana sieva un bē rni 6 un 10 gadus veci. Mums ļ oti patika viesnī cas atraš anā s vieta, atš ķ irī bā no citā m Ulcinjas viesnī cā m, tā atrodas ļ oti labi klusā un gleznainā vietā , un lī dz jū rai nav tā lu.
Mū su atvaļ inā juma laikā ar bē rniem viņ i nodarbojā s ar aprindā m: angļ u valodu, teā tra mā kslu, peldē š anu. Un pats galvenais, viesnī cā bija daudz bē rnu, tā pē c mū sē jiem visu laiku bija vienaudž u kompā nija. Arī mū su seniors lielajā pludmalē apguva kaitsē rfingu un bija ļ oti apmierinā ts.
Pē c tam, kad divus gadus pē c kā rtas atpū tā mies Melnkalnē , nā kamgad atkal izvē lē simies atvaļ inā jumu Melnkalnē Ulcinjā š ajā viesnī cā .
Ulcinj mū s piesaista tas, ka tur ir mazā k tū ristu, un mums tur viss jau ir pazī stams, mē s tur jau esam mā jā s un mums ļ oti patika Zlata Oliva, mē s nā kamgad dosimies pie viņ iem vē lreiz)))
аватар gfgvf2013
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad jau esam devuš ies atvaļ inā jumā , tā pat kā iepriekš ē jā gadā devā mies uz Melnkalni Ulcinjā , mums ļ oti patika š ī pilsē tiņ a, pirmkā rt, ka tur nav krievu runas kā citviet Melnkalnē , otrkā rt, mums ļ oti patī k Ulcinj pludmales, kur ir pludmales katrai gaumei, gan smilš ainas, gan oļ u ar daž ā da izmē ra oļ iem. … Tomēr ▾ Š ogad jau esam devuš ies atvaļ inā jumā , tā pat kā iepriekš ē jā gadā devā mies uz Melnkalni Ulcinjā , mums ļ oti patika š ī pilsē tiņ a, pirmkā rt, ka tur nav krievu runas kā citviet Melnkalnē , otrkā rt, mums ļ oti patī k Ulcinj pludmales, kur ir pludmales katrai gaumei, gan smilš ainas, gan oļ u ar daž ā da izmē ra oļ iem. Mē s parasti braucam katru gadu jū nijā un septembrī uz Melnkalni, jo š ajos mē neš os š eit nav tū ristu, un jū s jau varat peldē ties jū rā un nav tik karsts))
Uztura ziņ ā Melnkalne, protams, ir forš ā kā vieta uz zemes, kur es nekad neesmu bijis, bet garš ī gā kie tomā ti un siers ir tikai š eit))
Un kā di augļ i te ir vienkā rš i traki un cenas ir ļ oti forš as, piemē ram, mums taisī ja brokastis viesnī cā un vā rī ja pā rslas bē rniem un taisī ja jogurtus no dabī giem produktiem.
Mans vī rs devā s makš ķ erē t ar vietē jiem uz Ada Boianu, kopumā mē s lieliski atpū tā mies.
Iesaku visiem, kas vē l nav izlē muš i par atvaļ inā jumu, doties uz Melnkalni Ulcinjā .
аватар dafs-erad
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los jums pastā stī t par savu viena gada uzturē š anos Zlata Olivā . Pagā juš ajā gadā nolē mā m paņ emt ļ oti ilgu atvaļ inā jumu pie jū ras, lai dē ls uzkrā tos un nostiprinā tos pirms doš anā s skolā uz Krieviju. … Tomēr ▾ Es vē los jums pastā stī t par savu viena gada uzturē š anos Zlata Olivā .
Pagā juš ajā gadā nolē mā m paņ emt ļ oti ilgu atvaļ inā jumu pie jū ras, lai dē ls uzkrā tos un nostiprinā tos pirms doš anā s skolā uz Krieviju.
Par atpū tas vietu izvē lē jā mies Ulcinju, jo tā ir mierī gā kā no visā m piekrastes pilsē tiņ ā m un nav tik populā ra kā citas pilsē tas un attiecī gi arī cenas nav tik augstas un cilvē ku nav tik daudz. Kad bijā m izlē muš i par mū su uzturē š anā s pilsē tu, sā kā m meklē t nakš ņ oš anas vietu. Ilgi meklē jā m daž ā dus variantus kur apmesties un beigā s nolē mā m, ka pierakstī sim visus viesnī cu kontaktus un tad lemsim uz vietas, ieraduš ies Ulcinjā nakš ņ ojā m daž ā dā s viesnī cā s savukā rt un tad rezumē jot nolē mā m izvē lē ties Zlata Oliva viesnī cu. Mums nebija problē mu izskaidrot ī paš niekiem, ka vē lamies ī rē t dzī vokli uz gadu, jo viņ i bija krievvalodī gie. Rezultā tā pē c vienoš anā s par ī res maksas apmē ru un lī guma parakstī š anas sā kā m dzī vot savā jaunajā mā jā . Forš i, ka viesnī cā lī dz oktobra sā kumam notika nodarbī bas ar bē rniem, gleznoš ana, angļ u valoda, teniss, peldē š ana. Un bē rnam nebija laika garlaikoties, viņ š vienmē r atradā s vienaudž u sabiedrī bā un, iespē jams, Maskavā dzī vojot nekad nebū tu ieguvis tik daudz draugu no visas Krievijas. Un pats galvenais, viņ š pā rtrauca skatī ties televizoru un sā ka vairā k nodarboties ar daž ā dā m lietā m, vai nu sportot, vai spē lē ties ar puiš iem))
Jū s droš i vien jautā siet, kur mē s ņ emam naudu dzī vokļ a ī rē š anai uz veselu mē nesi, viss ir ļ oti vienkā rš i, mē s izī rē jā m savu vienistabas dzī vokli Istrijā un š ī nauda mums Melnkalnē bija vairā k nekā pietiekami, lai maksā tu ī ri un normā li paē stu , un es arī atklā ju sev, lai nopelnī tu, nav nepiecieš ams doties uz darbu, bet ir pilnī gi iespē jams strā dā t mā jā s, izmantojot internetu, jo ī paš i es rakstu tekstus izdevniecī bā m. Mans vī rs Melnkalnē atrada sev jaunus vaļ aspriekus, kļ uva par kaislī gu makš ķ ernieku, un, nopircis automaš ī nu Melnkalnē tikai par 400 eiro, viņ š jau ir izbraukā jis visu š ejieni un jau vē las visus vest š urp ekskursijā s, tā pē c domā jam tagad, pē c Mē neš a atpū ta no jū ras Krievijā , viņ š atkal var pamā t Melnkalnei vē l vienu gadu)
No oktobra lī dz martam viesnī cā notiek daž ā di seminā ri un pulcē š anā s. Personī gi piedalī jā mies osteopā tijas apmā cī bā s un ieguvā m, tā teikt, jaunu profesiju, un tagad, kad kā dam kaut kas sā p, viens otru ā rstē jam paš i. Arī rudenī un ziemā tika organizē ti braucieni uz ekociematu ar teltī m)
Kopumā atpū ta Zlata Olivā izrā dī jā s brī niš ķ ī ga un interesanta, iesaku visiem tur doties ar bē rniem)
аватар lokomotiv87
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu tik skaistā vietā kā Ulcinj. Melnkalne pē c Turcijas un Ē ģ iptes ir pirmā valsts, kur nolē mā m doties atvaļ inā jumā ar bē rnu. Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cas un, pamatojoties uz atsauksmē m, nolē mā m palikt Zlata Oliva. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu tik skaistā vietā kā Ulcinj. Melnkalne pē c Turcijas un Ē ģ iptes ir pirmā valsts, kur nolē mā m doties atvaļ inā jumā ar bē rnu. Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cas un, pamatojoties uz atsauksmē m, nolē mā m palikt Zlata Oliva. Un mē s bijā m patī kami pā rsteigti, ka visas atsauksmes patieš ā m atspoguļ o dzī ves apstā kļ us viesnī cā , š ī ir vienaudž u kompā nija, kas neļ ā va mū su dē lam garlaikoties. un peldē š anas nodarbī bas mā cī jā mies peldē t, un garš ī gas brokastis. Mums ļ oti patika arī viesnī cas atraš anā s vieta, nevis pilsē tas centrā , bet 10 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales un restorā niem.
Biež i braucā m pie zemniekiem pē c svaigā siera un tomā tiem.
Tā pat, kad bija slikti laikapstā kļ i, mums piedā vā ja doties ekskursijā s un apskatī jā m Skadara ezeru, cietoksni, veco bā ra cietoksni.
Netā lu no viesnī cas atrodas vī na spiede, kur acu priekš ā pē c vecā s Melnkalnes metodes no olī vā m izspiež eļ ļ u, bija ļ oti interesanti redzē t.
Kopumā mē s pat nolē mā m savu uzturē š anos Melnkalnē pagarinā t vē l par nedē ļ u plā noto 2 vietā .
Tā pat pē c Maskavas bija forš i vakaros pastaigā ties pa gadsimtiem senajā m olī vu audzē m.
vispā r, kas vē las doties uz Melnkalni, iesaku palikt Zlata Olivā , bū siet apmierinā ts)))))))))
аватар obushk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad mū su atvaļ inā jums iekrita maijā , un mē s uzreiz sā kā m domā t par to, kur doties, es gribē ju doties uz jū ru Eiropā , un par budž etu, draugi mums ieteica Melnkalni, mē s nekavē joties nolē mā m meklē t viesnī ca, vispirms pamē ģ inā ju caur Airbnb atradu krievvalodī gos saimniekus un vienojā mies par to, ka pie viņ iem piestā sim, un naudu samaksā sim uz vietas, lai nemaksā tu komisijas maksu vietnei. … Tomēr ▾ Š ogad mū su atvaļ inā jums iekrita maijā , un mē s uzreiz sā kā m domā t par to, kur doties, es gribē ju doties uz jū ru Eiropā , un par budž etu, draugi mums ieteica Melnkalni, mē s nekavē joties nolē mā m meklē t viesnī ca, vispirms pamē ģ inā ju caur Airbnb atradu krievvalodī gos saimniekus un vienojā mies par to, ka pie viņ iem piestā sim, un naudu samaksā sim uz vietas, lai nemaksā tu komisijas maksu vietnei.
Š ogad, protams, pavasaris aizkavē jā s gan Krievijā , gan visur, tā pē c pirmā s dienas bija vē sas, vē l bija auksti peldē ties, un mē s lī dz kā diem 6 braukā jā m pa š o skaisto valsti un apbrī nojā m tā s dabu, lieliski, ka valsts ir tik mazs un ar automaš ī nu 7-10 dienas var apbraukt visu piekrasti un apskatī t visas š ī s skaistā s valsts ainavas. Bet visvairā k mums, protams, patika Taras upes kanjons un Skadaras ezers,
Pē dē jo nedē ļ u mums paveicā s, ka uznā ca saule, jū ra norima un vē l paspē jā m jū rā nopeldē ties.
Viesnī ca principā nav slikta, istabiņ ā s viss ir darī ts eko stilā , interesanti atradumi koka izmantoš anā interjera dizainā , kas mums ī paš i patika, cik plaš i numuri ir, pē c tiem numuriņ iem, kas ir atrasti Krievijas kū rortos.
Pā rē jā laikā ē dā m visu laiku, galvenokā rt restorā nos, tā kā tur viss bija ļ oti lē ti, saņ ē mā m kā dus 22 - 25 eiro dienā
Forš i arī tas, ka viesnī cā bija labs internets, varē ja skatī ties online TV.
Viesnī cai ir arī sava autostā vvieta un plaš a terase, un ī paš nieki piedā vā arī pakalpojumus nekustamo ī paš umu atlasei Melnkalnē .
Daž kā rt ē dā m viesnī cā , pā rsvarā brokastis, jo nelabprā t gatavojā m paš i, kā arī negribē jā m iet uz restorā nu.
Noī rē jā m mazo maš ī nu par 35 eiro dienā , plus depozī ts 300 eiro. kuru mums atdeva atdodot auto, mū su benzī na izdevumi nepā rsniedza 100 eiro.
Braukš anas ziņ ā ceļ i nav slikti, Krievijā ir sliktā ki.
Mums bija atgrieš anā s biļ ete caur Belgradu, un tā pē c vispirms braucā m ar vilcienu uz Belgradu, kā rtē jo reizi apbrī nojot dabu no vilciena loga un veicā m, tā teikt, iepazī š anā s ekskursiju pa Belgradu.
Kopumā iesaku apmeklē t ļ oti skaisto Melnkalnes valsti, un, ja ir iespē ja paņ emt lidmaš ī nas biļ etes un vē laties veikt interesantu ceļ ojumu, tad varat ierasties atpū sties ar vilcienu, jo tur ir diezgan labs vilciens. starp Belgradu un Baras pilsē tu mums patika, un nekā das vī zas ja lidojat cauri Belgradai nevajag, tikai no rī ta stundu vai divas pirms ieraš anā s Barā pieklauvē s Melnkalnes muita un uzspiedī s pasē zī mogu.
Kopumā mē s saņ ē mā m bagā tī gus un interesantus svē tkus, ko mē s arī novē lam jums.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

В пешеходной доступности от отеля Злата Олива расположен знаменитый на всю Черногорию Великий пляж, а также пляжи Лиман 1, Лиман 2, Малый пляж. Гостям отеля предоставляется совершенно новые апартаменты типа студио или люкс.

Telpu apraksts

Студио или люкс (60 м2) с кухней, ванной, душем, просторными балконами с видом на море или оливковые рощи.

Tīmekļa vietne: Zlata Oliva
FAQ