Jautājums o Svētais Stefans

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
62 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Braucam uz Melnkalni ar savu auto. Kāds ir labākais veids, kā tur nokļūt?
Kas jāparedz iepriekš, lai bez problēmām nokļūtu no Sanktpēterburgas uz St Stefanu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2012-07-1512 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  36
аватар NatashaS
Cik ilgs laiks tev ir jābrauc? Vismaz 3 dienas. Ja brauc caur Ungāriju, tad šis pa kalnu pārejām, ceļš ir augstkalnu serpentīns. Tas, protams, ir skaisti, bet vietām biedējoši.
аватар irin4ik1705
Šīs trīs dienas būs svētku sākums. Gribētos, lai iespaidi no ceļa būtu patīkami. Varbūt kādam ir pieredze, kā apiet kalnu pārejas un serpentīnus? Un arī nakšņošanas uz ceļa - kur tās vislabāk darīt?
аватар Solovita
Irinčika, jebkurā gadījumā būs jāšķērso visa Melnkalne (un tie arī ir kalni), plus Serbijas kalni (uz robežas ar Melnkalni). Mēģiniet iegūt maršrutu caur Ukrainu un Rumāniju. Kalnu grēdu nav tik daudz, un būs ko redzēt.
аватар alexkiev
Sveiki visiem, pats izbraucu visus maršrutus un pats visu aprakstīju, izvēlieties jebkuru maršrutu, bet vislabākais ir Ungārija-Horvātija-Melnkalne.
Stāsts ir garš, tāpēc sūtu pa fragmentiem.
Kas nepieciešams, lai ar automašīnu dotos no Ukrainas uz Melnkalni? Tikai vēlme, nedaudz brīva laika un, protams, auto!
Un tas ir viss, kas jums ir, ko tagad? Tagad izlemsim, kā mums ies, ņemot vērā mūsu pieredzi, uz Melnkalni varam doties četros maršrutos:
1. Kijeva – Užgoroda – Ungārija – Serbija (Belgrada, Čačaka, Užice un tālāk) – Melnkalne.
2. Kijeva – Užgoroda – Ungārija – Serbija (Belgrada, ceļš uz Nisu un tālāk) – Melnkalne.
3. Kijeva – Mukačevo – Rumānija – Serbija – Melnkalne.
4. Kijeva – Užgoroda – Ungārija – Horvātija – Melnkalne.
Attāluma ziņā visi maršruti ir gandrīz vienādi, aptuveni 2000 - 2200 km, attālums var palielināties vienā gadījumā - ja vēlies apskatīt to pilsētu apskates vietas, kurām cauri brauc.
Tāpēc apskatīsim pirmo maršrutu. Kāpēc viņš ir labs? Automaģistrāles iet cauri visai Ungārijai un, pateicoties tām, jūs tiksiet garām Ungārijai gandrīz pus dienas laikā un tādējādi ietaupīsiet laiku.
аватар alexkiev
Pirms robežas labāk nakšņot Uzhgorodā, no Užgorodas līdz robežai tikai 26 km. Agri no rīta dodamies uz Čopu, robežšķērsošanai pavadīsim no 10 minūtēm un ... atkarībā no apstākļiem (ja vien, protams, neņemsiet līdzi ieročus, narkotikas u.c. kontrabandu).
Kas būtu jāņem vērā? Tiklīdz esat šķērsojis robežu, pirmajā degvielas uzpildes stacijā jāiegādājas vinjete (tā ir maksa par nodevām uz šosejas). maksa tiek samaksāta. Minimālais maksājums par 4 dienām. Svarīgs precizējums, ja neuzturaties Ungārijā, jums nav jāmaksā automaģistrāles maksa par vienu dienu. Jūs ietaupāt 6 eiro. Jūsu mašīnas numurs tiks ievadīts datorā un viss. Vienkārši saglabājiet čeku katram gadījumam.
No Chop braucam taisni uz Budapeštu. Tas ir 310 km, no Budapeštas dodamies uz Suboticu (Serbija). Tas ir vēl 203 km. Tātad caur Ungāriju jums būs aptuveni 513 km. Ja vien, protams, nenolemjat neapmeklēt termālās pirtis Miškolcā, Estergomā vai Budapeštā. Bet šī ir atsevišķa tēma diskusijai.
аватар alexkiev
Labāk nakšņot Suboticā (mans viedoklis). Agri no rīta dodamies uz Novi Sad - Belgrad - Cacak - Užhice (Serbija) - Bielo Pole (Melnkalne). Lai Belgradā nepazustu un to izdarītu viegli, varat to apbraukt. Braucot cauri Novi Sadai, jādodas uz Rumu, pēc tam uz Šabacu, un no turienes nav tālu līdz Valjevo. Taču ātruma ierobežojums Ruma-Shabats-Valevo atstāj daudz ko vēlēties. ir maz taisnu līniju.
No Subotikas līdz Rumai ir tikai 137 km. No Rumas līdz Šabakai 35 km. No Šabacas līdz Valjevo 65 km. Līdz Melnkalnei Belopoles pilsēta atrodas 214 km attālumā. Rezumējot, tikai 451 km, bet ceļš tev prasīs 7 stundas vai pat visas 8. Kāpēc? Ceļu kvalitāte ir lieliska, degvielas kvalitāte ievērojami atšķiras no Ukrainas benzīna, tas ir arī brīnišķīgs. Vienkārši nav lielu ceļu posmu, kur tiešām varētu paātrināties. Jā, un viņi šeit skatās ātruma ierobežojumu.
No Bijelo Polje caur Mojkovac līdz Podgoricai (Melnkalnes galvaspilsēta) 119 km.
аватар alexkiev
Maršruts numur divi praktiski atkārto pirmo ar vienīgo atšķirību, ka drosmīgi virzies uz Belgradu un tad meklē autobāni Nisas virzienā. Pirms sasniedzat Nisu, apmēram 25-30 kilometrus, jūs atstājat automaģistrāli un pārceļaties uz pilsētām Krusevac - Aleksandrovac - Raska - Novi Pazar. Līdz robežai 30 kilometri, līdz Rozajei un Podgoricai tikai 170 km.
Šis ceļš tika nesen izpētīts un ar pārliecību varu teikt, ka tas ir daudz vieglāks par pirmo, lielākā daļa ceļa iet pa autobāni (starp citu, autoceļš Subotica-Belgrada - nobrauktuve uz Krusevacu tev izmaksās 9,5 eiro) . Tas ir mazāk nogurdinošs un ietaupa laiku.
Maršruts numur trešais jums sāksies no Mukachevo, bet jums ir jādodas tikai uz robežpunktu, kas atrodas netālu no Nevetlenfolu apmetnes, tas ir 67 km no Mukachevo.
Runājot par drošu pārvietošanos caur Rumānijas teritoriju, varat būt pilnīgi mierīgs. Ceļi lieliski, benzīna kvalitāte laba. Vienīgais, kas nedaudz apgrūtina, ir tas, ka ceļi iet cauri apdzīvotām vietām (kā Ukrainā) un tāpēc ātrums bieži vien nepārsniedz 70 km/h.
Visā maršrutā ir daudz informatīvu zīmju, apmaldīties ir gandrīz neiespējami.
аватар alexkiev
nakšņot šajā pilsētā. Kā arī pēcpusdienas aktivitātes, apskates vietas.
No Timisoara (Rumānija) izbraucam uz Novi Sad (Serbija), tas ir 167 km, un tālākais maršruts ir zināms.
Maršruts numur četri, iespējams, ir vieglākais. iet galvenokārt gar Ungārijas un Horvātijas maģistrālēm. Lai gan tas ir par 200 km garāks, ņemot vērā ceļu kvalitāti, jūs nebūsiet noguris. Vienīgais, kas var apbēdināt, ir būtiska atšķirība maksājumā par Horvātijas autobāni (31 eiro par 700 kilometriem).
Kā jau pirmajā maršrutā, šķērsojot robežu, dodamies uz Budapeštu un, jau tuvojoties pilsētai, apskatām norādes uz Zagrebu. Ungāriju šķērsosiet ļoti ātri, par to nav jāuztraucas.
Centieties nenokļūt smieklīgā situācijā, kas notika ar mums. Ungārijas un Horvātijas robežšķērsošanas punktā neitrālās zonas praktiski nav. Tie. te tu dod dokumentus Ungārijas robežsargiem un pēc trim metriem jau iesniedz pases Horvātijas robežsargu bodē. Tikko izslīdējām tām cauri, nolēmām, ka pēc dažiem simtiem metru sāksies Horvātijas teritorija.
аватар alexkiev
Brauciet uz Zagrebu, tur ir laba viesnīca "Zagreb", lēta un pēc izskata nepretencioza, bet iekšpuse tīra, brokastis ir iekļautas cenā un viesnīcā ir Wi-Fi. No robežas līdz Zagrebai automaģistrāle caur Horvātiju jums izmaksās 6 eiro.
Pēc kārtīgas atpūtas un izgulēšanās virzieties uz Dubrovniku. Galvenais maršruts vedīs pa šoseju un maksās, kā jau teicu, 25 eiro.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis ceļš vedīs uz tranzīta maršrutu caur Bosniju Hercegovinu. Tas iet gar jūru, un jūs šķērsosit Bosniju ne vairāk kā 10 km.
Vissvarīgākais ir tas, ka, ja jūs nepaliksit pa nakti vai neatpūšaties Bosnijā, jums nav nepieciešama vīza, lai ceļotu tranzīta maršrutā.
Un tad jūs pats varat izlemt, kurā no Melnkalnes pilsētām jums ir labāk atpūsties. Tas var būt Budva, Kotor vai Petrovac, svētki katrai gaumei.
Pēc paša pieredzes, ceļš no Kijevas (Ukraina) caur Rumāniju - Serbiju līdz Budvai (Melnkalne) bija 2100 km, jo. nolēmām piestāt Bukarestē, lai apskatītu apskates vietas.
аватар alexkiev
Lai noskaidrotu personiskus jautājumus, varat sazināties ar mani:
E-pasts: [email protected]
Skype: alexkiev72
аватар Solovita
Aleks, jautājums bija par to, kā nokļūt no Sanktpēterburgas, nevis no Ukrainas.
аватар alexkiev
Ak, no Sanktpēterburgas uz Ukrainu nav ceļu, viņi to vēl nav uzbūvējuši)))
Draugi brauca no Sanktpēterburgas pie somiem, un tad pa Eiropu ceļi ir jauki. Tikai nebrauc cauri Polijai, nav autobāni, pazaudēsi laiku.
аватар irin4ik1705
Aleks, jā, mēs braucam no Sanktpēterburgas, bet tomēr jūs sniedzāt daudz noderīgu padomu, kas mums noderēs. Faktiski paši nonācām pie secinājuma,ka jābrauc caur Ungāriju-Horvātiju-Melnkalni.Šķiet,ka šajā maršrutā nav kalnu serpentīnu.Kas attiecas uz izbraukšanu caur Somiju,tur,drošvien, būs jāšķērso Austrija un Vācija? Kādu iemeslu dēļ mēs šo ceļu neapdomājām, iespējams, tas ir daudz garāks?
аватар alexkiev
Jā, ceļš ir garāks, bet Austrijā un Vācijā ir brīnišķīgi autobāni. Tikai neaizmirstiet, iebraucot Austrijā, nopirkt vinjeti, pretējā gadījumā ar policiju sāpēs galva.
Lai tev labs ceļš.
аватар irin4ik1705
Paldies! Un maršrutā Nr.4 kādi ceļošanas dokumenti ir nepieciešami (izņemot Šengenas vīzu)?
аватар alexkiev
kontrabandas trūkums
аватар irin4ik1705
Un es dzirdēju, ka tev vajag kaut kādu talonu...
аватар alexkiev
Ukrainas un Krievijas pilsoņiem ceļošana un atpūta Horvātijā no maija līdz oktobra beigām ir bezvīzu režīms. bezmaksas ieeja, ceļošana un atpūta
аватар irin4ik1705
Nu cerēsim.Vai tu, Aleks, pats esi bijis Melnkalnē?
аватар alexkiev
smieklīgi))) Es apbraukāju visus maršrutus un aprakstīju tos, bet es neaizbraucu uz Melnkalni, jūs tā domājat))))
Mēs šeit regulāri atpūšamies, tāpēc, ja jums ir kāds padoms, lūdzu, sazinieties ))
аватар irin4ik1705
Paldies!
аватар alexkiev
liels paldies, nāc uz Budvu, alus no tevis)))
аватар mykola1
Saša, paldies!
ļoti noderīga informācija, šobrīd plānojam atvaļinājumu maršrutā №3 (jo bez vīzas var)
Vai jūs tagad sazināties?
Paldies!
аватар juravelichko
Sveiki visiem! Domājam ar ģimeni doties uz Melnkalni. Bet mēs esam no Kovelas Ukrainas, un, kā rāda Google karte, mūsu maršruts ved cauri 5 valstīm
(Polija_Slovākija_Ungārija_
Horvātija_Bosnija un Hercegovina_Melnkalne) vai 2. maršruts (Polija_Slovākija_Ungārija_
Serbija_Melnkalne). Kurš ko saka, jo viņš nebija tajā pasaules malā. Kā vislabāk iet? Piezīmei es došos pāri Polijas robežai, jo man līdz tai ir 60 km, un ir arī Šengenas vīzas.
аватар dankok
Sveiki. Paldies par informāciju. Mēs vēlamies doties no Odesas, vai jums ir kādi jauni padomi?
аватар baks2010
tātad braucām no Ukrainas pa 2. maršrutu. Ungārija vinjete 18e pie Shell degvielas uzpildes stacijas 5-6km no robežas pa kreisi no ceļa. tālāk autobāni, mazgāt rokas un tualeti ik uz soļa). nakšņoja netālu no Budapeštas. gāze 0,9e ir visdārgākā pa ceļam. Ukrainas un Ungārijas robeža gandrīz 4 stundas. nākamajā dienā ceļš uz Belgradu. robeža 2,5 stundas. gāze jau daudz smukāka cena 0.6e. vinjete nav nepieciešama, lai samaksātu par autobāni. ceļš uz Nisu līdz izejai uz Aleksandrovacu divi segmenti pa 4 eiro. pēc izejas uz Aleksandrovacu dodamies uz Novi Pazar. ceļš ir stāvs lauku Eiropas serpentīns (vakarā neiet) nav nāvējošs, bet grūts. Novipazaru sasniedzām ap pulksten 21.00. google maps ir normāli, vajag tikai vizuāli sekot līdzi un neklausīties balsī, tā kā tante bieži netiklizē pagriezienos, pārbaudiet arī viesnīcas adresi caur google (airnbb mums iedeva nepareizu adresi, tātad 17km uz sāniem) bet pilsētā kafejnīcā prasīja wifi un viss tika atrasts. pārnakšņoja, saņēma atlaižu kuponu par nepareizo adresi10e un brauca tālāk. Tālāk serpentīni, serpentīni, ļoti skaisti).robeža ar Melnkalni 5 min) lai visiem veicas un labi atpūties
аватар sergey_vin
Pēc alekskijeva ieteikuma pagājušajā gadā devāmies pa maršrutu Ukraina-Ungārija-Horvātija-Melnkalne un nenožēlojām. Šis tiešām ir vienkāršākais un vienkāršākais maršruts. Atpakaļ braucām Melnkalne-Serbija-Bulgārija-Rumānija-Ukraina, tā ka ir ar ko salīdzināt. Vispār, ja nevēlies ekstrēmos sporta veidus, tad tikai caur Horvātiju. Autobānis no Ukrainas un gandrīz līdz Dubrovnikai. Degvielas uzpildes stacijas, autostāvvieta, viss ir super. Mani ļoti pārsteidza autobāņa izmaksas Horvātijā, taču, ņemot vērā ceļa kvalitāti, tas ir tā vērts. Atpakaļceļš tika izvēlēts tikai un vienīgi no vēlmes zvanīt uz Bulgārijas krastu. Ļoti grūts, nogurdinošs maršruts. Tiesa, maršruta neērtības un ekstrēmu kompensē elpu aizraujoši skati Melnkalnes un Serbijas kalnos :). Bulgārija un Rumānija ir skarbas.. Atobana nav, limits ir 50-60 km un katrā krūmājā ir policists.... Īsāk sakot, neiesaku. Paldies Aleksijevam par padomu!
аватар ken95k
Sveiki! cik, aptuveni, maksās brauciens ar auto no Ukrainas (mukačevo, uzhhorod) uz Melnkalni? paldies!
аватар sergey_vin
No Mukačevas līdz Budvai es saņēmu budžetu apmēram 200-210 eiro. No tiem aptuveni 7 eiro ir maksājums par Ungārijas autobāni un aptuveni 40 eiro ir maksājums par Horvātijas autobāni, 5 eiro ir prāmis pāri līcim Melnkalnē. Tas ir bez maksas par nakšņošanu Zagrebā. Man šķita ērti nakšņot netālu no Zagrebas lidostas Velika Gorica ciemā. Ir daudz mazu viesnīcu un privātā sektora.
аватар ken95k
Sveiki! Sakiet, lūdzu, kurš ar to ir saskāries, ja Ukrainā kravas mikroautobuss oficiāli tiek pārveidots par pasažieru, vai tajās valstīs, caur kurām braucat uz Melnkalni, policijai būs kādas grūtības? Paldies!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Svētais Stefans
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl