Horizont 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.910
8.1 Numurs
8.8 apkalpošana
8.1 Tīrība
5.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Villa atrodas klusā un mājīgā vietā aptuveni 160 metrus no jūras. No villas milzīgajām terasēm paveras skaists skats uz Sveti Stefanu. Netālu atrodas mikroautobusu pietura, kas kursē uz Budvu ik pēc 15-20 minūtēm. Autobusa pietura 600-800 m.Vairāk →
аватар marinonkazv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nija vidū atpū tā mies. Villa atrodas ē rtā vietā , un no tā s paveras skaists skats uz Sveti Stefan salu. Istaba atradā s augš ē jā stā vā ar izeju uz nelielu terasi un skatu uz kalna nogā zi ar daž ā du veģ etā ciju. … Tomēr ▾ Jū nija vidū atpū tā mies. Villa atrodas ē rtā vietā , un no tā s paveras skaists skats uz Sveti Stefan salu. Istaba atradā s augš ē jā stā vā ar izeju uz nelielu terasi un skatu uz kalna nogā zi ar daž ā du veģ etā ciju. Varē ja arī redzē t ceļ u, bet troksnis nebija jū tams un netraucē ja.
Tī ra plaš a trī svietī ga istaba (divguļ amā gulta + vienguļ amā gulta, skapis, galds, naktsgaldiņ i) ar atseviš ķ u virtuvī ti (plī ts, izlietne, elektriskā tē jkanna, trauki) un atseviš ķ u vannas istabu. Wi-Fi, TV, kondicionieris, prasī ja gludekli. Fē na nebija, atnesa savu, bet varbū t iedod pē c pieprasī juma.
Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a. Pludmales dvieļ u nebija.
Noī rē jā m maš ī nu, saimnieks atrada vietu kur novietot.
Kā rakstī ts iepriekš ē jos apskatos, nā kamā pietura, tirgus, restorā ni.
Jū s varat nokā pt pa kā pnē m uz pludmali vai doties apkā rt parkam. Pludmales tī ras, cilvē ku maz, tirkī zzils ū dens un skaisti skati! Apkā rtē jā daba ir elpu aizraujoš a
Visi bija priecī gi un paldies!
аватар a.prokopchuk13
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Villa mazā pilsē tiņ ā netā lu no Budvas. Piemē rots klusā m ģ imenes brī vdienā m. Pē c viesnī cas. Sā kotnē ji rezervē jā m skatu uz kalniem, jo. Mani samulsinā ja viena terase divā m istabā m. Tā kā viesnī ca stā v uz stā vas nogā zes, skats nebija uz kalniem, bet gan uz kalna pusi. … Tomēr ▾ Villa mazā pilsē tiņ ā netā lu no Budvas. Piemē rots klusā m ģ imenes brī vdienā m.
Pē c viesnī cas. Sā kotnē ji rezervē jā m skatu uz kalniem, jo. Mani samulsinā ja viena terase divā m istabā m. Tā kā viesnī ca stā v uz stā vas nogā zes, skats nebija uz kalniem, bet gan uz kalna pusi. Istaba ir plaš a ar nelielu virtuvi un tumš a. Mē s lū dzā m, lai mū s pā rceļ uz numuru ar skatu uz jū ru.
Mū s ievietoja trī svietī gā istabā.4. stā vā .
No plusiem:
- plaš a istaba;
- virtuvī te ar minimā lu trauku komplektu. Viss, kas jums nepiecieš ams, viss bija tur. Kas pietrū ka, viņ i prasī ja un mums visu iedeva;
- WiFi istabā darbojā s lieliski;
- lielisks skats no terases;
- ir veļ as ž ā vē tā js un drē bju š ķ ipsnas!
No mī nusiem (attiecas tikai uz istabā m augš ē jā stā vā ):
- starp istabā m nav starpsienu;
- pa dienu nav iespē jams iziet uz terasi, jo nav jumta, un saule spī d než ē lī gi.
Istabā s otrajā un treš ajā stā vā š ī s problē mas nav. Ir starpsiena, ceturtā stā va balkons ē nā no saules.
Man arī nepatika pirmā stā va istaba ar skatu uz jū ru - tai garā m iet visi viesi. Bet š is ir tik. . .
Ļ oti draudzī gs viesnī cas ī paš nieks. Viņ š atnesa visu, ko lū dza (traukus, gludekli utt. ). Nepalika garlaicī gi. Istaba tiek uzkopta katru dienu, arī dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a - ik pē c trim dienā m.
Zem viesnī cas ir autostā vvieta. Viesnī ca nepieder, bet maš ī nu atstā jā m tur.
Lī dz jū rai 5 minū tes pa kā pnē m vai 7-8 minū tes pa serpentī na ceļ u. Autobusa pietura uz Budvu atrodas 100 m attā lumā . Tuvumā ir mini mini tirgus, bet var iegā dā ties visu nepiecieš amo.
Man ļ oti patika. ES iesaku.
аватар Muli4ka_ua
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms izvē laties š o villu, izlasiet virkni atsauksmju par to. Bū tī bā viss ir vecs. Meitene, kas strā dā tū risma aģ entū rā , devā s uz š ejieni atpū sties un ieteica arī mums apmeklē t. Savu izvē li neesam nož ē lojuš i. … Tomēr ▾ Pirms izvē laties š o villu, izlasiet virkni atsauksmju par to. Bū tī bā viss ir vecs. Meitene, kas strā dā tū risma aģ entū rā , devā s uz š ejieni atpū sties un ieteica arī mums apmeklē t. Savu izvē li neesam nož ē lojuš i. Villai ir cits nosaukums "Horizonts". Mums bija istaba 2 stā vā ar skatu uz jū ru. Ļ oti plaš s numurs ar virtuvī ti ar nepiecieš amo piederumu komplektu. Es vienkā rš i velti lasī ju atsauksmes un paņ ē mu lī dzi kaudzi visu, jo bijā m ceļ ojumā ar mazuli un man bija svarī gi, lai viss bū tu. Ir katli, panna, tē jkanna, š ķ ī vji, karotes, glā zes, krū zes, lā pstiņ a, dē ļ i utt. Ā tri nokā rtojā mies. Istaba tī ra, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a ik pē c 3 dienā m. Mū su mazulis reizē m veļ u notraipī ja ar persiku vai banā nu, mainī ja pē c pieprasī juma. Gludeklis un dē lis tiek nodroš inā ts nekavē joties. Numurā ir fē ns. Arī droš s. Skats pa logu ir brī niš ķ ī gs, brokastis no rī tiem uz terases ir prieks apbrī not. Svē tais Stefans. Ir televizors normā ls, plakans, un nav tik vecs kā fotoattē lā . Jū s varat droš i izmest karikatū ras USB zibatmiņ as diskā un ieslē gt tā s bē rniem. Wifi ir bezmaksas un labs. Ē dienu nav, bet nevajag. Netā lu atrodas mini tirgi, restorā ni, kafejnī cas, tirgus un autobusu pietura. Droš i var braukt ar autobusu par 1.5 eiro, izkā pt beigā s, nedaudz atgriezties pie tirdzniecī bas centra, bet aiz tā tirgus. Brauciet 10-15 min. Visiem patika. ES iesaku! Noteikti paņ emiet istabu ar skatu uz jū ru, jū s to nenož ē losit.
Вид с террасы
аватар Nina1971
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
5 zvaigž ņ u villa nemaz nevelk. Plusi: lielisks skats uz Sveti Stefan salu (ja no dzī vokļ a, protams, ir skats uz jū ru). Mī nusi. "Pilnī bā aprī kota virtuve" - ​ ​ ledusskapis un el. plī ts 1.5 degļ iem (tas ir, viens turkiem). Un tas arī viss! Nav pat elektriskā s tē jkannas, nemaz nerunā jot par mikroviļ ņ u krā sni, kafijas automā tu, tosteri un citiem lī dzī giem. … Tomēr ▾ 5 zvaigž ņ u villa nemaz nevelk. Plusi: lielisks skats uz Sveti Stefan salu (ja no dzī vokļ a, protams, ir skats uz jū ru). Mī nusi. "Pilnī bā aprī kota virtuve" - ​ ​ ledusskapis un el. plī ts 1.5 degļ iem (tas ir, viens turkiem). Un tas arī viss! Nav pat elektriskā s tē jkannas, nemaz nerunā jot par mikroviļ ņ u krā sni, kafijas automā tu, tosteri un citiem lī dzī giem. Mē beles ir vecas. Vannas istabā s nav fē nu (arī mā nī š ana). Dvieļ i kabatlakatiņ u veidā .
Nopietns mī nuss: saimniece pē c saviem ieskatiem ievieš maksu par atkritumu izveš anu (mū su kaimiņ iem cena bija 2 eiro dienā ).
Un - milzī gs mī nuss: saimnieks nemitī gi kā pj istabā viesu prombū tnē , divas reizes iegā ja istabā , kad gulē jā m. Tas bija ļ oti kaitinoš i! Uzmanī bu vecā kiem, kuri ceļ o ar bē rniem. Villas teritorijā bē rnu rotaļ u laukumu vienkā rš i nav, izeja no villas ir uzreiz uz brauktuves. Un, protams, bez baseiniem. Ja plā nojat braukt ar 2 ģ imenē m (pā riem) uz dzī vokli 04, ņ emiet vē rā , ka arī starp istabā m nav durvju (iespē jams, Ž arko atvaļ inā jumā ir daudz zviedru! ). Bū s jautā jumi, rakstiet, atbildē š u.
Вилла Жарко Митрович


iemiesojums natalyakosenko
Laba diena! Vai tuvumā ir bezmaksas autostāvvieta? Un vienīgais veids, kā nokļūt jūrā, ir pa kāpnēm? Vai arī pa ceļam var aiziet līdz pludmalei?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sveti Stefans
Novērtējums 9.1
Melnkalne, Svētais Stefans
Izklaide, Stats
Karaliskā pludmale
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Svētais Stefans
Daba, Pludmales
Praskvicas klosteris
Melnkalne, Svētais Stefans
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Вилла расположена в тихом уютном месте примерно в 160 метрах от моря. С огромных террас виллы открывается прекрасный вид на Святой Стефан. Рядом находится остановка маршрутного такси, которое ходит до Будвы каждые 15-20 минут. Автобусная остановка в 600-800 м.

Atrašanās vieta 30 км от аэропорта Тивата. 80 км от аэропорта Дубровника.
Pludmales apraksts Пляж в 160 м, мелкая красная галька – песок.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Уборка и смена полотенец – ежедневно, постельное белье меняется раз в 3 дня, стирка и глажка – по договорённости с горничной.

В кухнях разрешено готовить.

  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
Telpu apraksts

Всего 10 номеров в 4-этажном здании.

Istabās

Во всех апартаментах: кондиционер, бесплатный доступ в Интернет, сейф, ТВ (кабельное, русский Первый канал), полностью оборудованная кухня/мини-кухня (разрешено готовить), чайник не электрический, полы – кафельная плитка. Все комнаты в апартаментах между собой имеют двери, которые могут закрываться на ключ, кроме апартамента №6.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sv. Stefan, Ul. Sloboda, 48
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.