laba viesnīca, bet nav restorāna

Rakstīts: 21 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 12 — 25 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
viesnī ca ir tipiska š im rajonam - St. Stefan pilsē tiņ a atrodas stā vā akmeņ ainā nogā zē , kas ieiet jū rā , viesnī cas, villas nejauš i sastrē guš as viena pie otras mugurpuses. Tie ir sakā rtoti 6 vai vairā k lī meņ os. Grū ti saskaitī t visus lī meņ us, ielas un strupceļ us. gandrī z visi brī vie zemes gabali ir apbū vē ti un uz jebkura brī va pleķ ī š a tiek bū vē ti jauni.
Mē s dzī vojā m 5. stā vā (pē dē jā ) no balkona varē ja redzē t jū ras gabalu un klints gabalu. Ja viņ i dzī votu 2. vai 3. stā vā , logi noteikti balstī tos pret kā da cita balkonu vai akmeni. .
Uz 5. stā vu nā cā s kā pt pa š aurā m stā vā m kā pnē m, kas atgā dinā ja kuģ a kā pnes.

uz kā pnē m un istabā s perfekta tī rī ba, remonts izcils.
bet tajā paš ā laikā ū dens duš ā paliek ilgi un neizplū st. Mē ģ inā ju saimniecei sū dzē ties, bet viņ a kaut ko atbildē ja savā valodā un es sapratu, ka viņ a par to zina un neko nevar izdarī t. Tomē r sieviete ir ļ oti laipna. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, tī rī ba tiek uzturē ta lī menī . Numurā ir virtuvī te ar nelielu ledusskapi, elektrisko plī ti un piederumiem. Viss darbojas.
lī dz jū rai jā kā pj lejā pa ļ oti garā m un stā vā m kā pnē m, vē l grū tā k pa tā m uzkā pt. Pludmale ir š aura, š aura, ar lieliem oļ iem. Jū ra ir tī ra un silta. Medū zu nav, bet jū rā zivis ir. Bet tajā paš ā laikā jū ras veltes diez vai kur var nopirkt.
Netā lu no viesnī cas viņ i pā rdod dā rzeņ us un augļ us no automaš ī nas. Tomā ti ir milzī gi, ļ oti garš ī gi - 1.2 - 1.5 eiro, arbū zs - 0.4 eiro, persiki - 2-3 eiro.
Restorā nā pusdienas diviem ar tikko noķ ertu veselu zivi maksā ja 55 eiro.

Kopumā haotisko ē ku un akmeņ ainā reljefa dē ļ ir jū tama sasprindzinā juma un sasprindzinā juma sajū ta. Jā , var pastaigā ties pa veco parku gar jū ru, apbrī nojot dā rgā s pludmales - tā s maksā.100-130 eiro dienā par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu. Bet cik ilgi jū s varat staigā t vienā vietā ? Uz kaimiņ u Budvu - 2 eiro ar mikroautobusu. Un Budvā ir 10 reizes vairā k cilvē ku, pludmales ir vē l vairā k piesā rņ otas (jā , pludmalē s ir daudz smē ķ ē tā ju, un daudzi cilvē ki met pie kā jā m izsmē ķ us).
Tā tad, vai es vē lē tos apmeklē t š ī s vietas vē lreiz? - Nē , vienreiz pietiek.
.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu