Budžeta brīvdienas gleznainā vietā

Rakstīts: 31 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 9 — 16 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s palikā m š ajā villā sezonas beigā s. Septembra vidus. Ekskursija tika uzņ emta dienu pirms izbraukš anas par 500 eiro par 8 naktī m. Ņ emot vē rā š o apstā kli (cenu) - pā rē jais bija veiksmī gs. Villa - seš stā vu ē ka bez lifta, no kuras 5 stā vi ir dzī vojamie. Pirmajā stā vā atrodas reģ istratū ra un restorā ns (kafejnī ca viesiem) ar brokastī m. Brokastis ir pieticī gas, bet pilnī gi pietiekamas, lai no rī ta "uzlā dē tos"). Mā jī ga vasaras terase. Mums bija divvietī ga istaba ar skatu uz jū ru. Pirmā istaba ir caurstaigā jama ar dī vā nu, diviem atzveltnes krē sliem, galdu, tē jkannu. Otrā istaba bija guļ amistaba. Skats no balkona ir burvī gs. Mē beles istabā ir labā stā voklī . Veļ a tī ra. Ir pieejams un darbojas gaisa kondicionieris. San. mezgls ir mazliet vaļ ī gs. Duš a atradā s aiz aizkara, un ū dens pastā vī gi atradā s uz grī das. No tā durvju apakš a kļ uva ļ engana un tā s slikti aizvē rā s. Bet tie ir sī kumi.
Jū ra no viesnī cas atrodas 5-10 minū š u attā lumā no kā pnē m. Ir daudz pakā pienu, tā pē c maziem bē rniem, ratiem un veciem cilvē kiem tas nebū s ī paš i ē rti. Ja braucat taisni lejā (5 minū tes), tad nokļ ū stat pludmales kreisajā pusē . Š eit ir netī rs, ir nū disti. Oļ i ir lielā ki un ieieš ana ū denī nav ē rta. Sauļ oš anā s krē sli (2 gab. + lietussargs) - 10 eiro. Tā pē c iesaku, sā kot nokā pš anu pa kā pnē m, pirmajā pagriezienā pagriezties pa labi un doties pa ielu uz salas pusi un nolaisties turpat pludmalē (10 minū tes, pludmales labā puse). Š eit viss ir daudz interesantā k. Oļ i mazā ki, ieeja ē rtā ka, jū ra tī rā ka, sauļ oš anā s krē sli dā rgā ki. Bet neviens tev neaizliegs sē dē t tikai uz dvieļ a. Protams, š eit ir vairā k cilvē ku, jo. ir iespē ja vadī t automaš ī nu. Blakus ir autostā vvieta par 2 eiro stundā . Bet, no otras puses, jū s atpū š aties, apbrī nojot Melnkalnes vizī tkarti - Svē tā Stefana salu.
Netā lu no villas (150-200 metri uz ceļ a pa labi no izejas) atrodas pā rtikas preč u veikals. Cenas ir adekvā tas. Tieš i blakus krustojumam ir autobusu pietura, kur var aizbraukt ar autobusu uz Budvu (brauciens 2 eiro, brauc uz paš u centru). Uz viena pleķ ī š a atrodas 3 restorā ni, kuros var garš ī gi un salī dzinoš i lē ti remdē t izsalkumu.

Rezumē jot, teikš u: iesaku villu kā budž eta variantu. Ja biļ ete uz nedē ļ u maksā tu 1000 eiro diviem, tad es kaut ko meklē tu Budvas centrā . Un tā mums viss derē ja. Pludmalē roņ u nebija. Katru dienu mē ģ inā jā m kaut kur iziet (aizbraukt) un redzē t ko jaunu. Noī rē jā m maš ī nu uz 2 dienā m. Mē s apmeklē jā m klosteri, kanjonu un Katoru. Vairā k par braucienu var redzē t video, kas drī zumā tiks pievienots. Pa to laiku pievienoju video apskatu par villu un paš u pludmali.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu