Kentera Apartments (Teodora) 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.510
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.5 Infrastruktūra
Dzīvokļi atrodas 400 metru attālumā no Sveti Stefan centra, pastaigas attālumā no pludmales. Blakus atrodas pārtikas veikali, pasts, restorāni. Dzīvokļi ir piemēroti jauniešiem un relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Luzhina_Katerian
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, par dzī voš anu sū dzī bu nebija. Teritorija neliela, neliels iekš pagalms, centrs blakus - 3 minū tes un bū s restorā ni, lielveikals. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, par dzī voš anu sū dzī bu nebija. Teritorija neliela, neliels iekš pagalms, centrs blakus - 3 minū tes un bū s restorā ni, lielveikals. Ē dinā š ana tū rē nebija iekļ auta. Istabas lielā platī ba, man ļ oti nepatika, ka papildus gultai bija gan arē na, gan gultiņ a. tie. istabiņ a bija paredzē ta 3 vai 4 cilvē kiem, mums nevajadzē ja, citā di viss bija kā rtī bā . Man patika saimniece, viņ a labi izturē jā s pret lū gumiem, bija vē lā izrakstī š anā s, tā pē c mē s palikā m istabā ilgā k, tas bija bez maksas. Kas attiecas uz gidi no saimnieka, viņ a bija vienkā rš i nepieklā jī ga, pirmkā rt, viņ a neatnā ca noteiktajā laikā , viņ a teica: "pagaidiet, es š eit nenā ku katru dienu", kas vairs nebija patī kami. Otrkā rt, viņ a agresī vi piedā vā ja ekskursijas un, kad viņ ai uzdeva jautā jumus, nē sā ja visā das blē ņ as, piemē ram, ka ieeja autoostā ir apmaksā ta, lai cilvē ki no viņ as pirktu ekskursijas un nekad nekur citur neizietu no viesnī cas. . Gide nebija patī kama un nepā rliecinoš a, manuprā t, neviens no viesnī cas nepirka no viņ as ekskursiju.
аватар bzmik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Cienī jamie lasī tā ji! Piedā vā tajā s fotogrā fijā s redzama Villa Theodora! Kentera atrodas 300 metrus augstā k, bet kopumā mā jas ir ļ oti lī dzī gas. . . Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Ar sievu kopā bijā m Melnkalnē otro reizi. … Tomēr ▾ Cienī jamie lasī tā ji! Piedā vā tajā s fotogrā fijā s redzama Villa Theodora! Kentera atrodas 300 metrus augstā k, bet kopumā mā jas ir ļ oti lī dzī gas. . .
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Ar sievu kopā bijā m Melnkalnē otro reizi. Pē dē jo reizi pirms diviem gadiem dzī vojā m uz Beč ici-Rafailovič i robež as. Tur arī nav slikti. . . Bet š oreiz nolē mā m izdzī vot Sveti Stefan pludmale, kur cilvē ki un daudz tī rā ks gaiss. . .
Varu teikt, ka visas iepriekš lasī tā s atsauksmes ir patiesas.
Gribu tikai piebilst, ja ir nepiecieš amā s spē ku rezerves un veselī ba ļ auj nepā rtraukti 20-25 minū tes braukt lejā un augš ā , tad neesiet slinks, lai pastaigā tos pa kreisi no villas pā ri kalnam uz diviem. pludmales kur praktiski nav peldē tā ju. Ū dens tur ir daudz tī rā ks nekā galvenajā pludmalē . Tajā vietā uz asfalta un milzī giem akmeņ iem rakstī ts, ka pludmali izmanto nū distiem. Mē s ar sievu nevienu neredzē jā m plkst. viss tā lajā pludmalē (jū nija vidū ), un peldē ties bez drē bē m ir neizsakā ms prieks.
Mani patī kami pā rsteidza un iepriecinā ja "Teodora" saimnieku attieksme pret ciemiņ iem. Viss tiek organizē ts tā , lai neizjustu neē rtī bas. Un ja ir kā di jautā jumi un vē lmes (mainī jā m pannu un pannu), tad š ā das problē mas tika atrisinā tas vienkā rš i un ā tri. Ļ oti labi aprī kota virtuve un vanna-tualete. Mū su uzturē š anā s laikā tika uzlabots interneta rū teris un savienojums bija vienkā rš i lielisks.
Mums ļ oti paveicā s satikties un papļ ā pā t ar saimnieku Pā velu (viņ š ir ļ oti aizņ emts cilvē ks un tas nav ī paš i viegli).
Pā vels runā brī niš ķ ī gi angliski un krieviski, lai no viņ a varē tu mā cī ties daudzi, kam ir dzimtā "lielā un varenā " valoda.
Viņ š bija tik laipns, ka divas reizes organizē ja mums un citai ģ imenei individuā las ekskursijas pa valsti, iepriekš zinot mū su vē lmes un izsakot daž us savus ieteikumus.
Š ie divi braucieni bija iespaidī gi. Ceļ ojumi ar vietē jo profesionā lu š oferi un arī gidu uz pusslodzi nav salī dzinā mi ar kolektī vo braucienu ar autobusu (50 cilvē ki) un pat ī rē tu auto. Viņ š brauca un izrā dī ja mums visvairā k Melnkalnes slepenā s vietas, kur neviens autobuss nepabrauks un nesagatavots ā rzemju š oferis neatradī s, viņ š iepriekš piezvanī ja un pasū tī ja galdiņ u un ē dienu restorā nā...Un pē dē jais: melnkalnieš u attieksme pret krievvalodī gajiem ir ļ oti laba. Tur ir nav jā baidā s un pat jā š aubā s vai braukt uz turieni vai nē .
аватар evstropov2007
Kopā ar sievu atpū tā s no 03.09. 16. lī dz 14.09. 16. Sveti Stefan ē rtā atraš anā s vieta piedā vā mierī gu, klusu atpū tu prom no diskotē ku un restorā nu trokš ņ iem. Budva ir tikai 6 km attā lumā , autobusu pietura, kas kursē ik pē c 15 minū tē m, atrodas 30 metru attā lumā . … Tomēr ▾ Kopā ar sievu atpū tā s no 03.09. 16. lī dz 14.09. 16. Sveti Stefan ē rtā atraš anā s vieta piedā vā mierī gu, klusu atpū tu prom no diskotē ku un restorā nu trokš ņ iem. Budva ir tikai 6 km attā lumā , autobusu pietura, kas kursē ik pē c 15 minū tē m, atrodas 30 metru attā lumā . Maksa ir 1.5 eiro. Paņ ē mā m auto (St. Stefanā ir ī res birojs, runā krieviski, nedaudz dā rgā k kā Budvā un izvē le mazā ka, bet blakus viesnī cai + uz nakti var novietot nomas firmā ) un 6 dienā s paš i apceļ ojā m galvenos tū risma marš rutus + uz 1 dienu devā mies uz Albā niju.
Kopumā ar pā rē jo viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Laiks ir silts, bet apmā cies, kas netraucē ja izbaudī t tī rā ko Adrijas jū ru.
Ieraš anā s dzī voklī plkst. 5: satikā s, izrā va no rokas koferi, pavadī ja lī dz durvī m, iedeva 3. stā va istabas atslē gu. Godī gi sakot, mē s pat necerē jā m iekļ ū t tik lielos, ē rtos dzī vokļ os. Viesistaba ar virtuvi (glā zes, pannas, tē jkannas u. c. - viss nepiecieš amais! ) Ledusskapis mazs, bet mums pietika. Ir ū dens dzesē tā js. Gaisa kondicionē tā js tikai viesistabā (strā dā ja labi, lai gan nav jauns) dabiski ir bezmaksas, tā pat kā Wi-Fi (visur apmierinoš s ā trums). Divas guļ amistabas ar divguļ amajā m gultā m, naktsgaldiņ iem, skapjiem, lampā m. Ž alū zijas ir visur, kas ir ļ oti ē rti. Ir seifs (nav lietots).
Vannas istaba ar duš u ir nogurusi, bet viss darbojā s labi. Mē beles nav jaunas, bet nav sliktas. Atseviš ķ a tē ma ir balkoni: tā di ir 3! No diviem skatiem uz jū ru, no viena uz kalniem un blakus esoš ajā m villā m. Katrā ir ē rts galds un krē sli: brokastis, skatoties uz pastkartes skatu uz jū ru, ir prieks!
Dzī vokļ us uzkopj normā li, dvieļ us neskaitā m. dosimies ceļ ot, nevis nodarboties ar muļ ķ ī bā m (kas nav apskats, ir tikai viens kritē rijs: dvieļ a nomaiņ as termiņ i! - apnicis). Dzī vokļ os no iepriekš ē jiem atpū tniekiem daudzas noderī gas lietas tiek nodotas kā stafete: lietussargi un pludmales saulessargi un no lietus, pludmales paklā jiņ i un daudz kas cits (sā ls, veļ as š ķ ipsnas, cukurs utt. ) - ļ oti patī kami, ē rti.
Pē c atraš anā s vietas ciematā : kā viss St Stephen, kalnā , 5-7 minū tes lī dz jū rai, no pludmales 15-20 nav ā trs solis. Ja jums ir veselī bas problē mas, kā pš ana var bū t sarež ģ ī ta. Ja nesteidzies, pastaiga nav kaitinoš a.
Ciemats ir ļ oti zaļ š un tī rs. Visu nepiecieš amo var iegā dā ties ciemata minimā rketos, tač u Budvas lielveikalos, protams, tas bū s lē tā k. Bet tur ir viss. Vairā kas reizes pusdienojā m restorā nā Drago (200 metri no apartamentiem): omulī gi, tī ri, garš ī gi, porcijas lielas (lai gan mazā kas kā grieķ u tavernā s). Vidē ji diviem bez alkohola cena bija 25-30 eiro. Lieliski skati no verandas.
Bū siet apmierinā ti ar dzī vokļ iem un brī vdienā m St. Stefanā , ja bū siet nepretenciozs, ne kaprī zs un nesalutinā ts. Tiem, kas ir pieraduš i pie sistē mas All un marš ruta gulta-restorā ns-loungers-bā rs, š eit (un Melnkalnē ) nav ko darī t. Cilvē ki š eit ierodas pē c tī ras jū ras, dzidra kalnu gaisa, skaistas dabas.
P. S. visas viesnī cas fotogrā fijas, kuras redzē ju iepriekš ē jā s atsauksmē s, ir ī stas, stā sti par apartamentiem ir pilnī ga patiesī ba
о.Св.Стефан-символ туристической Черногории каждый день будет радовать ваш взор! Кухня. Все необходимое присутствует. 1-ая спальня 1-ый балкон из трех Гостинная. Сорри за бардак 2-ой балкон из трех  (в ветках оливы) Санузел Вид с одного из балконов
аватар hatinka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š os dzī vokļ us rezervē ju iepriekš , kas jau liecina, ka pā rmaksā jā m, bet par saviem 55 eiro dabū jā m visu, ko gaidī jā m. Kas ir ļ oti laimī gi! Sarakste ar saimnieci ļ ā va izvē lē ties sev nepiecieš amos dzī vokļ us divā s atseviš ķ ā s guļ amistabā s ar balkoniem, virtuvi un vannas istabu. … Tomēr ▾ Š os dzī vokļ us rezervē ju iepriekš , kas jau liecina, ka pā rmaksā jā m, bet par saviem 55 eiro dabū jā m visu, ko gaidī jā m. Kas ir ļ oti laimī gi!
Sarakste ar saimnieci ļ ā va izvē lē ties sev nepiecieš amos dzī vokļ us divā s atseviš ķ ā s guļ amistabā s ar balkoniem, virtuvi un vannas istabu. Izvē lē ts no fotogrā fijā m. Es biju pā rliecinā ts, ka realitā te bū s daudz sliktā ka (kā tas biež i notiek valstī s, kuras mentalitā te ir lī dzī ga mums), tač u tā izrā dī jā s nepareiza.
Villa solī da, glī ta, daudz ziedu, saimniece labsirdī ga un dzī vespriecī ga, mums patika. Krieviski viņ š nerunā ļ oti labi, bet saprast var. Viņ a pati saprot krievu valodu, teica, ka dē ls ļ oti labi zina krievu valodu, bet mē s ar viņ u nekad nerunā jā m.
No vairuma dzī vokļ u paveras skats uz jū ru, bet ne š iks no priekš puses, bet nedaudz no sā niem. Pateicoties 5-6 stā vu villu celtniecī bai krastā , skatu uz jū ru no daudzā m villā m vai nu bloķ ē celtņ i un ē kas, vai arī to ļ oti sabojā .
Bezmaksas mā jokļ i pilsē tā bija kaudzē m - tas ir saprotams - sezonas beigas. Cilvē ku nav ī paš i daudz, bet pludmales joprojā m ir pā rpildī tas ar sauļ oš anā s krē sliem, kaut arī tukš iem. Tā pē c, ja jums ir savs lietussargs, tad jums nav tik daudz vietas. Pa kreisi no Sveti pludmales ar sauļ oš anā s krē sliem par 20 eiro, tā lā k sauļ oš anā s krē sli no daž ā dā m villā m un starp tā m cilvē ki "ar visu savē jo". Pa labi no Sveti ir slē gta pludmale par 50 eiro sauļ oš anā s krē sliem, bez tiem neiztikt. Paš ā viesnī cā tikai ar ekskursiju 50 eiro.
Piekrastē Prž no virzienā ir vairā kas privā tas pludmales un viesnī ca Milocer, kuras tuvumā atrodas vai nu skaists parks, vai botā niskais dā rzs. Skaisti, kopti, patī kami tur pastaigā ties un slē pties no svelmainā s saules.
Apmē ram 30 minū š u laikā jū s varat aiziet lī dz Prž no, kas atrodas tieš i pludmalē .
Bijā m ar maš ī nu, tā pē c paš ā Sveti Stefanā daudz laika nepavadī jā m - divas reizes devā mies uz pludmali un pastaigā jā mies Przno.
Netā lu no Sveti Stefan atrodas Drobni Pesak pludmale, mums ļ oti patika. Bet bez automaš ī nas tur nevar nokļ ū t.
Patiesī bā par villu.
No priekš rocī bā m: tī rs, kā rtī gs, nav trokš ņ ains (lai gan ceļ š ir blakus, un ir daudz viesu) - vienkā rš i nav kafejnī cu, veikalu, bā ru pirmajos stā vos - nav neviena, kas trokš ņ otu. Regulā ri mikroautobusi devā s uz Budvu, pietura-50m no villas. Ir skats uz jū ru, no daž iem balkoniem var redzē t Sveti Stefan Hotel, bet tā . Ir gaisa kondicionieris, bet viens un tas atrodas virs ieejas dzī vokļ os, faktiski virtuvē . Guļ amistabā s nav vietas - nav ī paš i ē rti - mū su septembrī temperatū ra nemaz nebija rudens - 38C. Nekas neplī sa, viss strā dā ja, nebija sū dzī bu par remontu, ū dens padevi utt.
Mani iepriecinā ja stikla keramikas plā ksne 4 degļ iem.
WiFi internets visu laiku bija bez maksas. Nav ļ oti ā tri.
Tī rī ts gandrī z katru dienu (solī ts, tomē r katru dienu). Gultas tika mainī tas 2 reizes 12 dienā s, dvieļ i ik pē c trim dienā m.
TV ar satelī ta TV, ieskaitot krievu kanā lus.
Tomē r ir daž i mī nusi.
Autostā vvieta. Š ķ iet, ka pē c vietē jiem standartiem, bet š ķ iet, ka nav, saskaņ ā ar mū sē jo. Man nā cā s novietot automaš ī nu gar ceļ u zem viesnī cas, un tas ir tieš i tik labā.180 * pagriezienā .
Jū ra. Tā lu, ī paš i, ja veci cilvē ki. Taka var bū t 300 metri, lai gan drī zā k 400, bet slī pums ir pieklā jī gs, pakā pieni. Ne visiem bū s ē rti doties kalnā . Jaunī ba nav problē ma, bet cilvē ki ar slimī bā m, vecā ki cilvē ki, grū tnieces nav risinā jums.
Galda piederumi. Tikai nesakiet, ka esmu niķ ī gs. Bet! Dzī vokļ i ar virtuvi parasti tiek izī rē ti, lai tur gatavotu. Tā pē c mē s paļ aujamies uz trauku komplektu. Briļ ļ u nav, par brillē m klusē ju. Ierī č u arī ir maz. Ir divas pannas, bet abas ar tī ru otderty pā rklā jumu - š lakas, kopumā . Dziļ u bļ odu nav. Bet ir kaudzes, kā das astoņ as ; -)
Ledusskapis mazs, saldē tava tikpat kā nesalst, tur vismaz aukstuma akumulatori nesasala. Krā sns nav.
Tē jkanna nav elektriska, bet kura ir uzkarsē ta un svilpo uz plī ts ; -)
Labā kais ir tas, ka nebija nekā du negatī vu pā rsteigumu – visu, ko saimniece mums solī ja, viņ a izpildī ja. Ir patī kami saskarties ar tā diem cilvē kiem.
Свети Стефан Это пляж Дробни Песак-на машине близко к Свети Стефану. Рекомендую! Вопреки названию-там не песок, а крупная галька Прогулка из Свети в Пржно Свети Стефан Вид на Свети Стефан с автодороги. В правом углу, возле большого отдельно растущего куста-вилла Кентера Свети Стефан Парк возле отеля Милочер Пляж в Свети


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sveti Stefans
Novērtējums 9.1
Melnkalne, Svētais Stefans
Izklaide, Stats
Karaliskā pludmale
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Svētais Stefans
Daba, Pludmales
Praskvicas klosteris
Melnkalne, Svētais Stefans
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Апартаменты расположены в 400 метрах от центра курорта Свети Стефан, в шаговой доступности от пляжа. Рядом находятся продуктовые магазины, почта, рестораны. Апартаменты подойдут и для молодёжного, и для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 400 м от центра курорта Свети Стефан. 8 км от Будвы. 30 км от аэропорта Тиват. 80 км от аэропорта Дубровника.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м от главного здания и в 400 м от дополнительного.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

7 номеров в корпусе I и 4 номера в корпусе II. Оба корпуса трёхэтажные.

Istabās

Ванна или душ, кухня, фен, индивидуальный кондиционер, посудомоечная машина (только в apartment lux), стиральная машина (только в apartment lux), ТВ-каналы на русском языке, Wi-Fi (бесплатно), чайник, сейф, терраса/балкон, мини-холодильник, смена постельного белья (раз в неделю), смена полотенец (ежедневно), уборка номера (2 раза в неделю), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно).

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Slobode 23, St.Stefan, Montenegro
Tālruņi: Tel: +382 33 468 392, Mob: +382 69 332 241, +382 67 834 756
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.