Adrovic 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
9.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Adrovic atrodas tikai 3 minūšu gājiena attālumā no pludmales, prestižā kūrortpilsētas Sveti Stefan rajonā, uz nelielas salas 5 km uz dienvidaustrumiem no Budvas. Tā celta baroka stilā ar viduslaiku pils elementiem.Vairāk →
аватар shmoel
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba apartamentu viesnī ca, diezgan cienī ga par naudu, ko viņ i par to vē las. Mums faktiski bija dzī voklis (pē c Booking to sauc par vienistabas istabu): koridors ar iebū vē tu virtuvi, vannas istaba un 2 istabas, katra ar 2 gultā m vai vienu divvietī gu, plus balkons-terase ar galdu un krē sli. … Tomēr ▾ Laba apartamentu viesnī ca, diezgan cienī ga par naudu, ko viņ i par to vē las. Mums faktiski bija dzī voklis (pē c Booking to sauc par vienistabas istabu): koridors ar iebū vē tu virtuvi, vannas istaba un 2 istabas, katra ar 2 gultā m vai vienu divvietī gu, plus balkons-terase ar galdu un krē sli. Tas atrodas stā vā kalnā un tas, kas no ceļ a puses izskatā s kā pirmais stā vs (restorā ns un bā rs), patiesī bā izrā dā s pē dē jais stā vs, ja paskatā s uz viesnī cu no jū ras puses. Viesnī cā ir tikai 18 vai 19 numuriņ i. Kluss, laba skaņ as izolā cija. Bū tiskā kā priekš rocī ba ir skaists skats uz jū ru ar salu un Budvas Rivjē ru (jo augstā k - jo labā ks skats, tā pē c iesaku ņ emt telpas sā kot no 10. ). Vienī gais negatī vais ir fakts, ka viesnī ca atrodas diezgan augstu: lai nokļ ū tu pludmalē , jums jā kā pj uz daudziem pakā pieniem. Cik no tiem, es neskaitī ju, bet vairā ki simti - tas ir skaidrs. Tā pē c pē c pludmales, esot "saules noguruš am", uzkā pt nav viegli. Biež i pusdienojā m vai vakariņ ojā m tieš i uz terases augoš a kivi ē nā un apbrī nojā m skatus. Apkalpoš ana ļ oti laba - istabenes meitenes un reģ istratū rā ļ oti izpalī dzī gi. Cenas restorā nā ir nedaudz augstā kas nekā pā rē jā , tač u skats no restorā na noteikti ir tā vē rts. Ē diens garš ī gs. Kas attiecas uz Wi-Fi: lai gan oficiā li tas ir tikai restorā nā un reģ istratū rā , tas tiek noķ erts arī telpā s, lai gan ne vienmē r ir stabils.
номер 16, комната 1 номер 16, комната 1 номер 16, ванная номер 16, кухня номер 16, комната 2 номер 16, балкон-терраса и вид с нее крытый ресторан, завтрак вид из ресторана
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī nelielā privā tā viesnī ca atrodas pasakainajā Sveti Stefan pilsē tā . Lū dzu, nejauciet to ar Svē tā Stefana salu, vienu no Adrijas jū ras slavenā kajā m pē rlē m. Sala ir savienota ar krastu ar iesmu, uz kuras ir barjera un tagad ir slē gta sabiedrī bai. … Tomēr ▾ Š ī nelielā privā tā viesnī ca atrodas pasakainajā Sveti Stefan pilsē tā . Lū dzu, nejauciet to ar Svē tā Stefana salu, vienu no Adrijas jū ras slavenā kajā m pē rlē m. Sala ir savienota ar krastu ar iesmu, uz kuras ir barjera un tagad ir slē gta sabiedrī bai. Visa sala ir viena luksusa viesnī ca, kuru apmeklē pasaules klases zvaigznes. Un pats Sveti Stefan ciemats atrodas kalnu nogā zē s tieš i pretī š ai "leļ ļ u" salai, pateicoties kurā m skati ir ī paš i satriecoš i. Ja kā dreiz nokļ ū š u Melnkalnē , tā noteikti bū s š ī brī niš ķ ī gā vieta, iespē jams, labā kā vieta, ko esmu redzē jis Budvas Rivjē ras krastā . Tas mani pā rsteidza ar savu mieru, klusumu, skaistumu un neaprakstā mo auru. Cik jauki ir š eit klī st un smelties š o garu, ņ emot vē rā brī niš ķ ī go dabas un cilvē ku radī to apkā rtni. Pat viesnī cas un villas, kuru ir ļ oti daudz, izceļ as ar ī paš u komfortu. Arī daudzi klusi restorā ni, kafejnī cas un veikali veicina kvalitatī vu atpū tu un vē lmi palikt Sveti Stefanā . Ļ oti iesaku š eit doties ikvienam, kam rū p miers un brī niš ķ ī gu skatu baudī š ana. Un tiem, kam nepiecieš amas arī ballī tes un izklaide, ir iespē ja braukt uz kaimiņ u Budvu vai Beč ič i, tad iegū sit pilnu sajū tu komplektu.
Un tagad par viesnī cu. Viņ š apmetā s kalna nogā zē virs jū ras, pateicoties kam paveras krā š ņ i skati – kur vien skaties, acs atpū š as un priecā jas. Apkā rt daudz koptu apstā dī jumu. Pludmale atrodas desmit minū š u gā jiena attā lumā . Pirmajā stā vā atrodas š iks restorā ns, kurā varat pasū tī t jū ras veltes, kuras jū s pats ar prieku izvē lē sieties turpat esoš ajā akvā rijā . Turklā t kvalitatī vo virtuvi var baudī t arī atklā tā terasē ar skatu uz Budvas Rivjē ru un Sv. Stefana salu.
Bezmaksas Wi-Fi tikai reģ istratū rā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Telpu vispā r nav daudz, tač u to daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a. Apkā rt labas mē beles un tī ra, neskatoties uz to, ka viesnī ca nav tik jauna. No lielā kā s daļ as numuru vienlaikus paveras skats uz jū ru, dā rzu un kalniem. Katrā numurā ir virtuvī te, ledusskapis, gaisa kondicionieris, TV, duš a/vanna, fē ns. Tiek deklarē ti arī ziepju piederumi, bet, godī gi sakot, es tos neredzē ju.
Ir pilnī gi iespē jams izvē lē ties š o viesnī cu relaksē još ai un ē rtai atpū tai Budvas Rivjē ras labā kajā vietā !
Открытая площадка ресторана Холл Лобби бар Это Вам подадут в ресторане Ресторан Ресторан


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sveti Stefans
Novērtējums 9.1
Melnkalne, Svētais Stefans
Izklaide, Stats
Karaliskā pludmale
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Svētais Stefans
Daba, Pludmales
Praskvicas klosteris
Melnkalne, Svētais Stefans
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Adrovic расположен всего в 3 минутах ходьбы от пляжа, в престижном районе курортного городка Свети-Стефан, на небольшом островке в 5 км к юго-востоку от Будвы. Он был построен в стиле барокко с элементами средневекового замка.

Atrašanās vieta Аэропорт Тиват находится в 30 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

В отеле готовят блюда национальной кухни с фирменными домашними блюдами, также предоставляется богатый ассортимент блюд интернациональной кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Jadranski put bb, 85315 Свети-Стефан
Tālruņi: +382 (0)33/468-507
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.