Vesko Villa 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
8.9 apkalpošana
8.1 Tīrība
9.9 Infrastruktūra
Trīsstāvu Villa Vesko atrodas Rafailovici, 300 metru attālumā no centra. Viesnīca ģimenes ekonomiskai atpūtai, medusmēnešiem.Vairāk →
аватар Kapol
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es saņ ē mu degoš u tū ri gandrī z par lidojuma cenu un nolē mu, ka nav iespē jams atteikties, jo ī paš i tā pē c, ka nekad nebiju bijusi Melnkalnē . Ieradā mies pē c 17, mū s sagaidī ja netā lu no nosē š anā s vietas un uzreiz pavadī ja uz istabu, tā pē c gaidī š anas nebija. … Tomēr ▾ Es saņ ē mu degoš u tū ri gandrī z par lidojuma cenu un nolē mu, ka nav iespē jams atteikties, jo ī paš i tā pē c, ka nekad nebiju bijusi Melnkalnē . Ieradā mies pē c 17, mū s sagaidī ja netā lu no nosē š anā s vietas un uzreiz pavadī ja uz istabu, tā pē c gaidī š anas nebija. Villa atrodas vienā dā attā lumā no ceļ a un no jū ras, tas ir, pastaigas attā lumā . Tā dē jā di villai nav teritorijas. Lejā brī vā dabā ir pā ris galdiņ i, bet tie pā rsvarā tiekas ar gidu. Es tur neredzē ju nevienu viesu.
Pati istaba ir maza, bet pā rsteidzoš i mā jī ga un tajā ir viss nepiecieš amais: tualetes galdiņ š , krē sls, spogulis istabā un vannasistabā , divvietī gs skapis, naktsgaldiņ š starp gultā m, naktslampiņ a, neliels ledusskapis, tē jkanna ar pā ris krū zē m, glā zē m un garā m plastmasas karotē m un televizors. Bija arī liels balkons ar galdu un diviem krē sliem (aiz kuriem ē dā m). Matrač i un spilveni ir ē rti, ceļ a skaņ as gandrī z nav dzirdamas, it ī paš i, ja aizsedz franč u logus.
Vienī gais, kas trū kst? rozetes ir maz un tā s visas atrodas telpas pretē jā daļ ā un tikai viena no tā m ir brī va; vannas istabā ir maz ā ķ u un nav plaukta ziepju piederumiem. Turklā t aizkars ir ī ss.
Mums nebija ē diena. Visas problē mas tika ā tri atrisinā tas vienas dienas laikā . Dvieļ i un gultas veļ a (daļ ē ji) mainī ti ik pē c 7 dienā m.
Kopumā viss bija labi un skats uz kalniem bija brī niš ķ ī gs.
аватар kanonirka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies villā vakarā - villas ī paš nieks mū s aizveda ar maš ī nu, nodeva vienam no padotajiem, kuru viņ š ieveda istabā , iedeva atslē gu un uzreiz pazuda))) Nav reģ istratū ras kā tā das . Villas iemī tnieki ē d tuvē jā viesnī cā (kurā jā nokļ ū st nevis tieš i, bet apejot blakus esoš ā s mā jas). … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies villā vakarā - villas ī paš nieks mū s aizveda ar maš ī nu, nodeva vienam no padotajiem, kuru viņ š ieveda istabā , iedeva atslē gu un uzreiz pazuda))) Nav reģ istratū ras kā tā das . Villas iemī tnieki ē d tuvē jā viesnī cā (kurā jā nokļ ū st nevis tieš i, bet apejot blakus esoš ā s mā jas). Bet mē s paņ ē mā m naktsmā jas bez ē š anas. Mums paveicā s ar istabu - dabū jā m trī svietī gu, lai gan bijā m tikai divi) Pirmā istaba, tieš i pie ieejas terasē ir neliela ieplaka un š eit ir ieeja) sā kumā bijā m nedaudz š okē ti ka ceļ š bija redzams pa logu, bet tad pieradā m (blakus istabā pat mū su nav nekā da "kaktiņ a" - atver durvis un š e tev uz ielas). Ē dā m pie galdiņ a uz ielas, garā mejot netraucē ja. Pati istaba ir plaš a diviem, liels dī vā ns plus treš ā gulta. stū rī ir virtuves zona - un plī ts, un ledusskapis, un tvaika nosū cē js, izlietne - skapji ar piederumiem. Tur ir viss! parasta un elektriskā tē jkanna, kastrolis, pā ris pannas, neskaitā mas š ķ ī vju, grieš anas dē lis, caurduris, karotes, naž i un dakš iņ as, kafijas tases un lielas)) glā zes un glā zes) Kopumā . vakariņ u gatavoš ana paš am nav problē ma. Vā rī ti spageti, pagatavoti salā ti, bez problē mā m. Augļ u izvē le ir laba. Kafejnī cā s gaļ as porcijas ir lielas - ka tā s neapē da. Viņ i to paņ ē ma lī dzi un apē da nā kamajā dienā . Olas veikalos ir lē tas. Muslis ir dā rgs - paņ ē mu no Krievijas paciņ u un nopirku kefī ru - sā tī gs un ekonomisks brokastī s. Ak, labi, turklā t viņ iem ir milzī ga ceptu izstrā dā jumu izvē le), ar to nav problē mu. Skapis pilns ar pakaramiem, ē rti novietot visas lietas. Skaidrs, ka nebija nekā du vannasistabas piederumu, izņ emot ziepes, bet mē s vienmē r ņ emam lī dzi savas)) Nav arī fē na. Villa atrodas ļ oti forš ā vietā - klusa iela, divu minū š u attā lumā no pludmales, kas ir simtiem miljonu reiž u tī rā ka nekā Budvā ! Bet mē s tomē r aizbraucā m uz kaimiņ u ciematu Kamenovo, kur bija mazā k cilvē ku un kaut kā mierī gā k. No Rafailovici vienā vakarā gā jā m kā jā m lī dz St Stephen salai un atpakaļ - pastaiga aizņ ē ma 4 stundas. Emocijas joprojā m tā s paš as! Š ī ir labā kā pastaiga visu brī vdienu laikā - labā k nekā brauciens uz Kotoru un raftings! Kaimiņ os Beč ič os nav ko ī paš u darī t - klubu kafejnī cas, tas arī viss. tur ir viena klusa baznī ca, pie kuras ir ļ oti skaista teritorija, tas arī viss. Vispā r jums jā iet! Ja jums joprojā m ir š aubas - atmetiet š aubas! Viss ir lieliski un lieliski! Viesnī cai ar divā m zvaigznē m, vienkā rš i lieliski!
вид на Рафаиловичи в минуте ходьбы от виллы вид из окна


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Трехэтажная вилла Vesko расположена в поселке Рафаиловичи, в 300 метрах от центра. Отель для семейного экономного отдыха, для молодоженов.

Atrašanās vieta Расстояние до турцентров: Бечичи — 2,2 км, Будва — 4 км, Св.Стефан — 5 км. Расстояние до аэропортов: Тиват — 28 км, Подгорица — 65 км, Дубровник — 98 км.
Pludmales apraksts В 100 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Питание в ресторане Obala (800 м), терраса для загара.

  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
Telpu apraksts

В отеле 7 двухместных стандартных номеров, 2 стандартных номера «Экстра», 1 трехместный номер, 1 номер-студио.

Istabās

Кондиционер, ванная комната с душем, телевизор, интернет WI-FI бесплатно, холодильник, электрочайник/кофеварка, чайный набор, балкон/терраса, уборка ежедневно, смена постельного белья раз в неделю, смена полотенец каждые 3 дня.

Adrese St.Becicka Plaza 13, Rafailovici, Montenegro
Tālruņi: 382 6905 1856 382 3345 3177
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.