Neuzkrītoši mājās

Rakstīts: 20 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 18 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Es saņ ē mu degoš u tū ri gandrī z par lidojuma cenu un nolē mu, ka nav iespē jams atteikties, jo ī paš i tā pē c, ka nekad nebiju bijusi Melnkalnē . Ieradā mies pē c 17, mū s sagaidī ja netā lu no nosē š anā s vietas un uzreiz pavadī ja uz istabu, tā pē c gaidī š anas nebija. Villa atrodas vienā dā attā lumā no ceļ a un no jū ras, tas ir, pastaigas attā lumā . Tā dē jā di villai nav teritorijas. Lejā brī vā dabā ir pā ris galdiņ i, bet tie pā rsvarā tiekas ar gidu. Es tur neredzē ju nevienu viesu.
Pati istaba ir maza, bet pā rsteidzoš i mā jī ga un tajā ir viss nepiecieš amais: tualetes galdiņ š , krē sls, spogulis istabā un vannasistabā , divvietī gs skapis, naktsgaldiņ š starp gultā m, naktslampiņ a, neliels ledusskapis, tē jkanna ar pā ris krū zē m, glā zē m un garā m plastmasas karotē m un televizors. Bija arī liels balkons ar galdu un diviem krē sliem (aiz kuriem ē dā m). Matrač i un spilveni ir ē rti, ceļ a skaņ as gandrī z nav dzirdamas, it ī paš i, ja aizsedz franč u logus.
Vienī gais, kas trū kst? rozetes ir maz un tā s visas atrodas telpas pretē jā daļ ā un tikai viena no tā m ir brī va; vannas istabā ir maz ā ķ u un nav plaukta ziepju piederumiem. Turklā t aizkars ir ī ss.

Mums nebija ē diena. Visas problē mas tika ā tri atrisinā tas vienas dienas laikā . Dvieļ i un gultas veļ a (daļ ē ji) mainī ti ik pē c 7 dienā m.
Kopumā viss bija labi un skats uz kalniem bija brī niš ķ ī gs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu