Petrovic Apart 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
Dzīvokļi atrodas klusā, mierīgā vietā kūrortciemā Rafailovici, Melnkalnes karalienes viesnīcas rajonā. Tā ir trīsstāvu ēka, ko ieskauj grezns dārzs. Līdz tuvākajam veikalam 50 metri, līdz tuvākajam restorānam 10 metri.Vairāk →
аватар Tatjana964250
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Melnkalnē bija 2 viena nosaukuma viesnī cas, tā s abas atrodas vienā krastā . Mē s atpū tā mies tajā , kas bija Rafailovič os. Š ī ir villa, man patika atraš anā s vieta, man patika personā ls. Teritorijas tur praktiski nav, neliels dā rziņ š , daž i olī vkoki. … Tomēr ▾ Melnkalnē bija 2 viena nosaukuma viesnī cas, tā s abas atrodas vienā krastā . Mē s atpū tā mies tajā , kas bija Rafailovič os. Š ī ir villa, man patika atraš anā s vieta, man patika personā ls. Teritorijas tur praktiski nav, neliels dā rziņ š , daž i olī vkoki. Veikali nav pietiekami tā lu, bet nekā tik ī paš a tur nav, gribē jā s kaut ko melnkalnisku, bet neatradā m. Lī dz pludmalei ē rti aiziet kā jā m, lī dz tuvā kajai iet kā das 7 min, otrā pludmalē mazā k cilvē ku, tā ir nedaudz tā lā k, lī dz tai vajag nedaudz pastaigā t pa zaļ o taciņ u, ū deni varē tu nopirkt vai augļ i pa ceļ am. Pludmalē s ir svaigs ū dens, pat ja esat iegā dā jies augļ us, varat tos mazgā t. Pludmale aprī kota ar duš ā m. Istaba maza, dzī vojā m 2 stā vā , bija karsts, smacī gs, neskatoties uz gaisa kondicionē tā ju. Istaba ļ oti tī ra, kā rtī ga, tī ri trauki, var pagatavot ko vienkā rš u, bet negatavot kaut ko smirdī gu, cept zivis un tā tā lā k, tas bija aizliegts.


VIESNĪCU EKSPERTI

Апартаменты расположены в тихом, спокойном месте курортного поселка Рафаиловичи, район отеля «Queen of Montenegro». Представляет собой трехэтажное здание, окруженное роскошным садом. До ближайшего магазина 50 метров, до ближайшего ресторана 10 метров.

Pludmales apraksts Городской мелко-галечный пляж в 300 метрах от апартаментов. К морю ведет дорога мимо отеля Queen of Montenegro по пешеходному мосту. Неподалеку, в 800 м, один из живописных пляжей Каменово. Пляжи оборудованы шезлонгами и зонтами за дополнительную плату.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Питание предоставляется в ресторане Пальма в 100 метрах от апартаментов, Wi-Fi интернет, барбекю зона, сад.

  • autostāvvieta
Telpu apraksts

STUD 02: однокомнатный номер, французская кровать, максимальное размещение: 2 взр.;

STUD 03: однокомнатный номер, французская кровать и полноценная дополнительная кровать, максимальное размещение: 3 взр.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi интернет, полностью оборудованная кухня, санузел с душевой кабиной, балкон. Смена полотенец и уборка каждый 3-й день. Смена постельного белья на 7-й день.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.