Meridian 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.310
9.7 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
5.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Rafailovici, nelielā, mierīgā vietā, 4 km no Budvas, 50 metrus no jūras. Viesnīca atrodas netālu no Adrijas šosejas, paceļas 30m virs jūras līmeņa un piedāvā lielisku skatu uz Becici līci. Autobusu pietura atrodas 200 metru attālumā, savukārt galvenā autoosta ir 4 km attālumā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар isosp
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies septembrī.2018. Dzī vojā m 22 un 23 istabā s. Mā jī gi un ē rti, tī ri. Tī rī š ana un dvieļ i katru dienu. 23. istaba ir neliela, bez balkona, ar skatu uz kaimiņ mā jas jumtu un nelielu zā lienu. 22 ir lielā ka telpa ar sā nu skatu uz jū ru un atseviš ķ u balkonu (caur durvī m) ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Atpū tā mies septembrī.2018. Dzī vojā m 22 un 23 istabā s.
Mā jī gi un ē rti, tī ri. Tī rī š ana un dvieļ i katru dienu.
23. istaba ir neliela, bez balkona, ar skatu uz kaimiņ mā jas jumtu un nelielu zā lienu.
22 ir lielā ka telpa ar sā nu skatu uz jū ru un atseviš ķ u balkonu (caur durvī m) ar skatu uz jū ru.
Telpas var izmantot kā vienu (tā m ir kopē jas durvis).
Skatī jā mies arī.31. numuru. Tas ir nedaudz mazā ks par 22, bet vairā k par 23, un no tā paveras lielisks skats uz jū ru un Becici krastmalu. Ir terase un "L" formas panorā mas logs.
Personā ls ir draudzī gs un gatavs palī dzē t jebkurā situā cijā .
Brokastis nav ī paš i daudzveidī gas, bet ļ oti garš ī gas. Ī paš i paš a š efpavā ra gatavotie cepumi.
Mē s paņ ē mā m pusdienu kastī ti, un ar to pietika gandrī z dienas beigā m.
Viesnī ca neskopojas ne ar ū deni, ne elektrī bu.
Ir savu automaš ī nu noma (viss izņ emot kabrioletu), autostā vvieta.
Viesnī ca atrodas 20-30 metrus no krastmalas. Pā reja uz to starp restorā nu un viesnī cu Porat, ļ oti labā vietā .
Vienī gais "bet" ir tas, ka, lai nokļ ū tu liftā , jā kā pj pa kā pnē m, kas ģ imenē m ar bē rnu ratiņ iem karstumā var bū t grū ti.
Kopumā š ī ir viesnī ca, kurā atgriezties.
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti skaista villa "Meridian", kas atrodas Budvas Rivjē rā , Rafailovici ciematā , apmierinā s visprasī gā kā viesa prasī bas. Viesnī cas ē ka ir jauna, numuri ir plaš i, gaumī gi mē belē ti un aprī koti ar modernā m mē belē m un santehniku. … Tomēr ▾ Ļ oti skaista villa "Meridian", kas atrodas Budvas Rivjē rā , Rafailovici ciematā , apmierinā s visprasī gā kā viesa prasī bas. Viesnī cas ē ka ir jauna, numuri ir plaš i, gaumī gi mē belē ti un aprī koti ar modernā m mē belē m un santehniku. No "Meridian" plaš ajā m terasē m paveras elpu aizraujoš s skats uz Adrijas jū ru. Katrā numurā ir LCD televizors, seifs, minibā rs, duš a, peldmē teļ i, č ī bas un panorā mas logs, kas aizver ž alū zijas ar pulti. Š ajā viesnī cā ir ā ra baseins ar dž akuzi un saunu (par papildu maksu), kā arī bezmaksas privā tā autostā vvieta (reģ istrē š anā s tieš i no š osejas). Viesnī cas ē kā ir lifts. Visā viesnī cā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets.
No "mī nusiem" - tā kā viesnī ca atrodas kalnā (apmē ram simts metru no jū ras), tad uz to bū s jā kā pj pa š aurā m stā vā m kā pnē m, kas ir neē rti vecā kiem cilvē kiem un mā miņ ā m ar ratiem.

Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!

*****
Fotogrā fijas un iespaidi par viesnī cu tika atnesti no reklā mas informatī vā s ekskursijas pa Melnkalni 2013. gada oktobrī .
аватар p_katya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es reti rakstu atsauksmes, bet es vienmē r izlasu miljonus pirms ceļ ojuma uz jaunu vietu. Vē los padalī ties ar iespaidiem par atvaļ inā jumu Melnkalnē . Atpū tā mies 2013. gada augusta beigā s. Atvaļ inā jums izvē rtā s spontā ns, rezervē jā m biļ eti un pē c 3 dienā m jau bijā m jū ras krastā . … Tomēr ▾ Es reti rakstu atsauksmes, bet es vienmē r izlasu miljonus pirms ceļ ojuma uz jaunu vietu. Vē los padalī ties ar iespaidiem par atvaļ inā jumu Melnkalnē . Atpū tā mies 2013. gada augusta beigā s. Atvaļ inā jums izvē rtā s spontā ns, rezervē jā m biļ eti un pē c 3 dienā m jau bijā m jū ras krastā . Viesnī ca Meridian. Grezns, plaš s numurs ar panorā mas logiem un balkonu ar skatu uz jū ru. Vī na pudele bija lieliska dā vana. Gardas brokastis. Draudzī gs personā ls. Viesnī cā ir tikai ap 10 numuriņ iem (2 katrā stā vā ), atseviš ķ a slē gta zona, peldbaseins. Ikdienas uzkopš ana, veļ as un dvieļ u maiņ a, viss kā nā kas. Staigā jot pa Rafailovici ielā m, mē s neviļ us salī dzinā jā m Meridian ar citā m viesnī cā m un villā m, un katru reizi pā rliecinā jā mies, ka tā ir labā kā piekrastē . Ja jums patī k privā tums, miers un pienā cī ga apkalpoš ana - izvē lieties š o viesnī cu, jū s to nenož ē losiet. Atgriezī simies Melnkalnē . Maza valsts, iedzī votā ju skaits ir tikai 650 tū kstoš i cilvē ku, noziedzī bas lī menis ir nulle. Jū ra ir kristā ldzidra. Var piepeldē t lī dz bojā m un, skatoties lejā dziļ umā , ieraudzī t oļ us. Skaisti kalni, maigs klimats, karstums nemaz nav jū tams, gaiss nav mitrs, padarot to viegli elpot. Vakaros daudz staigā jā m pa krastmalu. Lē nā m ar prieku ejot uz Budvas pusi, lī dz Vecrī gai var aiziet stundas/pusotras stundas laikā . Naktī s valda ī paš s skaistums: gaismas, skan dzī vā mū zika, kafejnī cas ir pā rpildī tas, bet tajā paš ā laikā nav nekā das satraukuma sajū tas. Visi tev laipni smaida, un tu neviļ us atbildi viņ iem ar smaidu. Apmeklē jā m trī s no ekskursijā m: raftingu, Ostrogu un ar laivu pa krastu. Ļ oti skaista Kotoras pilsē ta. Fotosesiju cienī tā jiem ir ko fotografē t. Jū s varat aprakstī t daudz, bet tas, ko es gribu teikt kopumā , ir tas, ka Melnkalne ir pā rsteidzoš a valsts, kurā vē laties atgriezties.
панорымные окна номера, вид на море вид из номера на горы и черепичные крыши домов территория отеля бассейн, вид с верху Отель, вчерняя подсветка


iemiesojums Gviazdovskyi
Kāda ir cena?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в Рафаиловичи, маленьком, спокойном месте, в 4 км от Будвы, в 50 метрах от берега моря. Отель расположен недалеко от Адриатического шоссе, возвышается на 30м над уровнем моря и открывает великолепный вид на залив Бечичи. Расстояние до автобусной остановки составляет 200 метров, а до главного автобусного вокзала — 4 км. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Тиват находится в 22 км.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Отель предлагает услугу проживания с завтраком. Завтрак по принципу самообслуживания в ресторане на втором этаже отеля. На первом этаже находится бассейн с пресной водой и джакузи.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
Telpu apraksts

Отель Меридиан состоит из 6 двухместных номеров и 2 двухкомнатных апартаментов на четырех человек (2+2).

Istabās

Номера с центральным кондиционированием, спутниковым телевидением, мини-баром, личным сейфом.

Adrese Garni hotel MERIDIAN, Rafailovići b.b., 85310 Budva, Montenegro
Tālruņi: +382 (33) 471 166
Tīmekļa vietne: Meridian
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.