Maja Villa 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.910
№3 viesnīcas reitingā Rafailoviči
9.0 Numurs
7.4 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.7 Infrastruktūra
Villa Maja piedāvā nevainojamu apkalpošanu un visas nepieciešamās ērtības relaksējošām brīvdienām. Zaļā zona. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар sveticsvetic
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Villa atrodas blakus galvenajai pieturai, kur visus tū ristus savā c marš ruta autobuss. Norē ķ ini notiek ā tri. Istaba tī ra, palagi un dvieļ i tī ri. Ir neliela virtuve. (nepietiek trauku). Ir tē jkanna. Ventilators nav. Visas mē beles ir lieliskas. … Tomēr ▾ Villa atrodas blakus galvenajai pieturai, kur visus tū ristus savā c marš ruta autobuss.
Norē ķ ini notiek ā tri.
Istaba tī ra, palagi un dvieļ i tī ri.
Ir neliela virtuve. (nepietiek trauku).
Ir tē jkanna.
Ventilators nav.
Visas mē beles ir lieliskas. Gulta un dī vā ns ļ oti ē rti.
Blakus ir veikali.
Lī dz pludmalei 5 min.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Villa ir tik tā , bet principā mē s tur nebijā m, bet viss bija tī rs. Lai paliktu pa nakti, ir visas ē rtī bas. Saimniece ir draudzī ga, bet š ī nav supermega viesnī ca, kā kā ds varē tu iedomā ties. Viesnī ca Rafailovici ciematā , klusā vietā , promenā de ar restorā niem 60 metru attā lumā no villas. … Tomēr ▾ Villa ir tik tā , bet principā mē s tur nebijā m, bet viss bija tī rs. Lai paliktu pa nakti, ir visas ē rtī bas. Saimniece ir draudzī ga, bet š ī nav supermega viesnī ca, kā kā ds varē tu iedomā ties. Viesnī ca Rafailovici ciematā , klusā vietā , promenā de ar restorā niem 60 metru attā lumā no villas. Tuvā kā pilsē ta ir Tivata, ja ciematā ir garlaicī gi.
аватар Natka92
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista, bet nobruž ā ta – te nav runa par villu. Tas ir par valsti kopumā . Man jau ilgu laiku bija sapnis apmeklē t Melnkalni. Tač u ī sā sezona un spiegojoš ā s cenas (salī dzinot ar Ē ģ iptes-Turcijas viss iekļ auts) lika visu atlikt un atlikt. … Tomēr ▾ Skaista, bet nobruž ā ta – te nav runa par villu. Tas ir par valsti kopumā .
Man jau ilgu laiku bija sapnis apmeklē t Melnkalni. Tač u ī sā sezona un spiegojoš ā s cenas (salī dzinot ar Ē ģ iptes-Turcijas viss iekļ auts) lika visu atlikt un atlikt. Un sapni atlikt ir slikti. Tā pē c, ja ne tagad, tad kad - nolē mu un slepus no vī ra nopirku ekskursiju. Mē s lidojam kopā - ar desmitgadī gu dē lu.
Pirmie iespaidi
Ā rprā tī gi apmierinā ts ar rī ta nevis nakts lidojumu. Un viss kā pē c? Tivatas mazā lidosta neizgaismo skrejceļ u un visi lidojumi tiek veikti dienasgaismā . Izbraukš ana no Zhulyan, kas ir labas ziņ as. Pē dē jo reizi viņ i no š ejienes uz Dalamanu lidoja 2016. gadā (par mū su ceļ ojumu ir stā sts mā jaslapā ). Kopš tā laika lidosta ir paplaš inā ta. Ir vairā k lidojumu, vairā k arī tū ristu. Lai lidotu uz pā ris stundā m, mums nebija laika atskatī ties, jo bijā m jau nolaiduš ies. Sloksne ir ļ oti š aura, tī ta kalnos. Domā ju, ka pilotiem Tivatā nav viegli. Mē s izkraujam un...kā jā m dodamies uz terminā li. Nav autobusa, it ī paš i - piedurknes. Rinda ē kā neiederas, tā s aste ir uz ielas. Bet pasu kontrole pagā ja ā tri. Paņ emam savu bagā ž u un dodamies uz savu autobusu. Netā lu no lidostas ieelpoju priež u skuju smaku un saprotu: mē s neesam tropos. Ne tveicī gajā Turcijas sezonā . Klimats ir ļ oti maigs. Saule ir karsta un ir viegli elpot. Ē nā s - tā tad vispā r pasaka.
Viņ i mū s ved cauri Budvai. Pirmkā rt, mē s tur izkraujam tū ristus. Paskatos apkā rt: tā ir Krima! Bet ne labā kajos gados. Nepabeigts, pā rtaisī ts. . . Mū su Rafailovič i atrodas 10 km no Budvas. Burtiski 15 minū tes un esam klā t. Turpat pieturā mū s sagaida villas saimniece. Mē s ieejam vā rtos, nokā pjam pa kā pnē m - un tagad villa. Teritorijas kā tā das nav. Tikai 3 stā vu ē ka. Ir daudz ziedu. Paceļ amies uz 2. stā vu. Istaba 14. Divas istabas ar lielu balkonu un virtuvī ti, viss tī rs. Jauna santehnika, TV pie sienas - plazma. Gaisa kondicionieris. Viss ir ļ oti cienī gs!
Nav skaidrs, kā dā valodā mē s cenš amies noskaidrot, kur varam ieturē t brokastis - galu galā mums biļ etē ir puspansija. Ne pirmo reizi saprotam, ka villā nav kafejnī cas. Mums jā nokā pj krastmalā , jā iedod kupons - mū su ē diens ir klā t. LABI. Ejam. Nonā kam pavisam mazā kafejnī cā paš ā krastmalā - kā di 6-8 galdiņ i verandā , pā rē jie zem lietussargiem turpat pludmalē . Brokastis no 7 lī dz 10. Vakariņ as no 19 lī dz 21.00. Brokastu bufete. Nabaga, es gribu jums pateikt. Omlete š odien beigusies. Bija tī teņ i un gaļ a, siera izcirtņ i. Kafija, tē ja. . . Kafija ir ļ oti vā ja, pagatavota tieš i tē jkannā , bet vienmē r auksta. Man bija aizraujoš s stā sts par to, kā mē s Š rilankā meklē jā m kafiju. Vā rdu sakot, viesnī cā bija tā da š ķ idra-š ķ idra kafija. Es gribē ju ī stu. Nā kamajā pilsē tas apmeklē juma reizē ar savu tuk-tukeru mums lū dza paņ emt labu kafiju. Un tā viņ š mū s ved uz ē stuvi, kurā sē ž tikai vietē jie. Es saprotu, ka kafija tagad tiks ielieta stikla krū zē . Es kliedzu: nē , nē , plastmasa, pliz. Skrien pē c plastmasas stikla uz tuvē jo kiosku, es nī kuļ oju gaidā s. Beidzot saņ emu savu kafijas glā zi, ar nepacietī bu mē ģ inu. . . Viens pret vienu, kā viesnī cā . Goo. Tā pati kafija Melnkalnē .
Brokastis bija beiguš ā s, devā mies izpē tī t pludmales. Mums tuvā kais - daļ ē ji oļ ains, pussmilš ains - vienmē r ir cilvē ku pā rpildī ts, netī rs. Nu sauļ oš anā s krē sli pa 10 eiro. Nekad neesmu tur mazgā jies. Dodamies uz gleznaino Kamenovo pludmali. Mē s ejam garā m daudzā m pludmalē m, tač u tā s visas ir niecī gas. Maksas sauļ oš anā s krē sli, kā likums, stā v labas mazo oļ u ieejas malā . Un uz brī vajā m daļ ā m (kur var iemest dvieli) - milzī gi bruģ akmeņ i. Sī kums, bet nepatī kams. Caur tuneli dodamies uz Kamenovo pludmali. Mū su bē rns ir sajū smā - apkā rt ir tik daudz akmeņ u, ka var kā pt un lē kt. Kirils nodarbojas ar vingroš anu, un jau no mazotnes, gluž i kā pē rtiķ is - viņ š kā pj uz visu iespē jamo un neiespē jamo. Vispā r aiz saucieniem “izkā p, tas ir bī stami”, “bet kur tu atkal ej! ” 10 minū tes lī dz pludmalei pā rvē rš as par visā m 20. Kamenovo ir skaista pludmale, kas atrodas slē gtā lī cī . Bet pā rpildī ts! Nokrist burtiski nav kur. Nonam ir ļ oti karsts, iemetam dvieli, iegremdē jam. . . Un lū k, mana lielā kā vilš anā s. Ū dens ir auksts. Jā , dzirdē ju, ka Adrija ir tī ra tieš i tā pē c, ka ir forš s. Bet ne tā dā paš ā mē rā ! ! Man patī k peldē t ilgi, daudz peldē t. Bet diemž ē l tik aukstā ū denī , ar manu ķ ermeni, tas ir - "č au, cistī ts. " Un uzreiz mans secinā jums: Melnkalne ievē rojami zaudē Turcijas Egejas jū ras piekrastei. Es runā ju par Marmarisu. Skaistums apkā rt ir identisks (es runā ju par kalniem, pauguriem, veģ etā ciju). Bet jū ra ir daudzkā rt siltā ka, serviss augstā ks, viesnī cas ar viss iekļ auts sistē mu, lai ko teiktu, ir ē rtā kas. Klimats Turcijā nav tik maigs, vē suma praktiski nav - jā . Bet citā di. . . Jā , un Turcijas cena bū s lē tā ka. Nu vai nu izmaksas ir vienā das, bet viesnī ca ir klasi augstā ka un ar papildus pakalpojumiem. Jā , jo vairā k ceļ ojat, jo izvē lī gā ks esat.
Peldē jā mies, nopeldē jā mies - iespē jams uz dienas siestu. Zem gaisa kondicioniera. Bē rns tomē r nedalī jā s mū su plā nos. Nu lai viņ š skatā s multenes. Bet, apseguš ies ar sniegbaltiem palagiem, saprotam, ka viņ i par ū deni ir pavisam aizmirsuš i! Cik jauki, ka ir salī dzinoš i pieauguš i bē rni. Kirils labprā t dodas uz veikalu pie villas, nopē rk maizi un ū deni. Satraukti stā sta, cik kapeikas viņ am iedeva sī knaudu. . . Maize, starp citu, sviestmaizē m. Kā jau pieredzē juš i ceļ otā ji no mā jā m lī dzi paņ emam vairā kas desu, desu, pastē tes, spageti, rī su un griķ u kociņ us. Visi graudaugi mazos maisos. Tas viss ir piedeva pusdienā m. Patī k jums vai nē , jū ras gaiss padara jū s izsalkuš u. Jā , un bē rnam vē l vajag ē st. To es varu turē t pie augļ iem visu dienu. Mans vī rs bija atbildī gs par vakariņ ā m - viņ š to dara ļ oti labi. Pā ris reizes vakariņ as pasniedza uz balkona, bet ak vai. . . Saule karsta, prieki nulle. Man vajadzē ja no naktsskapī š a uztaisī t galdiņ u un pusdienot istabā .
Pirms vakariņ ā m mē s izpē tī jā m savvaļ as pludmali Kamenovo tuneļ a priekš ā . Tā ir neliela lagū na ar milzī giem akmeņ iem. No tiem var lekt tieš i ū denī , uzreiz dziļ i. Kirils sajū smā iekliedzā s. Uz akmeņ iem var sauļ oties. . . No akmeņ iem ir ē na. . . Vispā r mums tas ir ideā li, ja ne vienai lietai. Ieejas priekš ā zī me: “Uzmanieties no krī toš iem akmeņ iem. Peldē ties un sauļ oties ir aizliegts. Bet kā ir ar planš etdatoriem mū su cilvē kiem? Mū s ieskaitot. Raugoties uz priekš u, es teikš u: mē s tur nopeldē jā mies pā ris dienas. Lī dz mū su acu priekš ā akmeņ i sā ka sabrukt tieš i uz mā ksliniekiem, kuri strā dā ja pie lielā kā akmens. Viņ i savā ca mantas un ļ oti ā tri izkā pa no turienes. MĒ S bijā m š ī s pludmales otrā pusē , bet arī mazliet no tā...Nobijies. Pat Kirils bija pā rsteigts. Mē s š eit vairs neatgriezā mies.
Tā tad, vakariņ as mū su kafejnī cā . Pienā k viesmī lis un piedā vā izvē lē ties no č etriem ē dieniem. Parasti tas ir: vista, cū kgaļ a, kotlete un zivis. Biež ā k mē s ar vī ru ņ ē mā m zivis. Kur vē l var ē st svaigā ko foreli? Plā ksnes ir milzī gas. Garnē jums ir pareizs. Daudz dā rzeņ u: gan svaigi, gan sautē ti/mī klā . Virtuve ir patieš ā m garš ī ga un mums tuva: bez austrumnieciskā m garš vielā m, pā ri mē ram pikanta un pikanta. Man bija prieks, ka Kirils ē da pilnī gi visu. Lai gan tas joprojā m ir pā rtikas biedrs: jū s to nevarat piespiest no bē rnī bas. Visi mū su "viss iekļ auts" sekoja viņ am, lai paņ emtu vismaz kaut ko citu, izņ emot kartupeļ us un makaronus. Un š eit ir patī kams pā rsteigums. Vakariņ as bez problē mā m. Mē s izgarš ojā m, un viņ š ē da ā trā k par mums un skrē ja izspiest suni Bellu. Š is ir mū su kafejnī cas talismans. Baltais mazais jauktenis. Jau gados Acī mredzot saimnieka suns. Visu laiku viņ a gulē ja zem galda, kas bija vistuvā k bā ram. Un tikai vakariņ ā s viņ a devā s uz promenā di starp galdiem. Mē s pabarojā m Bellu. Un Kirils spieda, cik gribē ja. Tagad Bellu joprojā m sauc par visspilgtā ko Melnkalnes atmiņ u.
Apmeklē jā m vietē jo lielveikalu, kas atrodas paš ā krastmalā . Cenas norā dī tas eiro, bet grivnā s labā k netulkot. Tā pē c nomierinies. Bet godī gi teikš u: atradā m forš u alu par 0.79 eiro (pē c akcijas lielveikalā ). Mū su alus ir dā rgā ks. Pats galvenais, lielveikals netā lu no pludmales: visu laiku varē ja nopirkt aukstu.
Spā nis pludmalē
Nu, turpinot tē mu par alkoholu. Atkal, kā jau pieredzē juš i ceļ otā ji, viņ i paņ ē ma lī dzi pudeli ruma un pudeli dž ina (iepriekš lē ja plastmasas pudelē s). Starp citu, viņ i rī kojā s pareizi, jo duty free Zhuliany neiepriecinā ja (izvē le maza, cenas ir kosmosa). Skaidrs, ka lielā kā daļ a no š iem stiprajiem dzē rieniem aizgā ja vī ram (es vairā k esmu par vī nu un alu). Un viņ š kā š o dzē rienu ī paš nieks uz pludmali ņ em lī dzi litru ruma. Es saku: nu, kur, tagad uzkarsī s saulē , tas ir tikai pirmais stikls bū s augsts, un tad slā ņ a. Un vispā r stiprie dzē rieni nav savienojami ar sauli. Nē , viņ š saka. Ledus kola no lielveikala viņ u izglā bs (rums). Labi, priekš niek. Dodamies uz mež onī gu pludmali ar akmeņ iem (tas bija pirms sabrukš anas). Mē s ieņ emam lielā ko akmeni. Pē kš ņ i pie akmens pienā k iededzis vī rietis. Viņ š kaut ko jautā spā niski. Angļ u, es saku. Ļ oti lauzī tā angļ u valodā viņ š jautā , vai te ir dziļ i un vai var lē kt. Es norā du uz Kirilu, kurš lec. Viņ š priecī gi saka "labi" un izģ ē rbjas. Vī rs, kurš angļ u valodā zina tikai ž estus, jau piedā vā viņ am mū su masku un spuras. Jā , tik sabiedrisks viņ š ir ar mani. Eju peldē ties, peldu kā das 15 minū tes, visu laiku skatos uz akmeni, kur spā nis ar vī ru aktī vi kaut ko apspriež . Nez, kā dā valodā ? Es atgriež os pie akmens. Spā nis uzreiz dodas peldē ties ar mū su masku. Un vī rs saka: gribē ja viņ u pacienā t ar ukraiņ u kolu. Es runā ju š ā di? Rā da rumu kolas pudelē . Viņ š stā sta, ka gribē jis pajokot un ielē jis tī ru rumu ar kā du kolas pasugu. Spā nis neatteica, bet palū dza uzliet otru ar parasto kolu. Ak, lū k, tā di vī rieš u joki. Vispā r, kad spā nis tika nopirkts, es ar viņ u nedaudz parunā jos. Atkal angļ u, spā ņ u un ž estu sajaukums. Izrā dī jā s, ka spā nis patiesī bā ir argentī nietis, kurš ieradā s Pasaules č empionā tā Krievijā . Mē nesi viņ š tusē jā s Krievijas Federā cijā daž ā dā s pilsē tā s (visvairā k stadionos rā dī ja man fotogrā fijas), tad devā s uz Eiropu. Tā ir bijusi laba ekskursija. Sā kumā apskatī ju visas galvaspilsē tas, tad nolē mu pacelties lī dz jū rai. Vakar biju Horvā tijā . Viņ š saka, ka cenas ir kosmosa! Un jū ra un skaistums ir tā di paš i kā Melnkalnē . ES ticu! Un, godī gi sakot, es negribē ju doties uz Horvā tiju. Jū ra tur ir Adrijas jū ra, kas nozī mē , ka tā ir auksta. Labā k atkal lidot uz Marmarisu. Tas ir tik jauki, Roma runā ja ar vī rieti no cita kontinenta.
Ekskursija uz Budvu
Nā kamajā dienā tika nolemts doties uz Budvu pē c garnelē m un gaļ as. Mū su neuzkrī toš ais ceļ vedis (to redzu pirmo reizi! ) Info sanā ksmē viņ š ieteica tirgu Budvā un lielveikalu pie tā . Ak dievi! Viņ š neuzspieda ekskursijas, bet vienkā rš i atbildē ja uz maniem jautā jumiem par tā m. Mē s runā jā m par 20 minū tē m zem sava balkona. Apmainī jā mies ar viberiem un viss. Mē s nolē mā m doties saulē , bet bez Kirila. Lai netē rē tu dā rgo laiku. Aizgā jā m lī dz pieturai, 10 minū tes gaidī jā m vietē jo autobusu un uz priekš u. Autobuss gandrī z tukš s, kondicionieris strā dā , ieradā mies komfortabli. Tirgus tika atrasts uzreiz. Redzē jā m veikalu ar zivī m un jū ras veltē m. Nopirkā m kilogramu garneļ u par 10 eiro. Viņ i lū dza, lai viņ us apcep. Pa to laiku iesim uz lielveikalu. Nu ko es tev varu pateikt? Cenas tā das paš as kā mū su lielveikalā krastmalā . Nebija jē gas pirkt kolu vai alu un vilkt rokā s. Gluž i pretē ji, mē s esam mī nusā . maksa ir 2 eiro. Reiziniet ar divi. Un vē lreiz diviem (ceļ š atpakaļ ). Kaut kā ne pā rā k racionā li. Bet! Tirgū (mazajā iekš telpā , pie lielveikala) atradā m prosciutto par lielisku cenu (no 2 lī dz 5 eiro, atkarī bā no svara). Jā , tie bija atgriezumi (nevis vesels gabals), bet cik tas ir garš ī gi! Man bija prieks, ka tas bija iepakots vakuumā . Mans vī rs uzreiz saprata, ka mē s te vairs nenā ksim un nopirka pā ris paciņ as uz mā jā m. Nopirkā m vē l dā rzeņ us, vī ģ es un pamā jā m pē c garnelē m. Tā lā k viņ i gribē ja atrast gaļ as veikalu, kur jū su priekš ā tiek cepts steiks. Izstaigā jā m kvartā lu pa tirgu, jautā jā m vietē jiem. Bet neviens neko tā du nedzirdē ja. Apkrā pts ceļ vedis. Vai varbū t mē s kaut ko sajaucā m. Vai varbū t valodas barjera. Bet bija ļ oti karsti skatī ties tā lā k, tā pē c devā mies uz pieturu. Kamē r gaidī jā m savu autobusu, paskatī jos uz Budvu. Nu spļ audoš ais Jaltas tē ls. Ar savu promenā di un veikaliem.
Mē s ieradā mies villā . Apsē dā s vakariņ ā s. Cik garš ī gi! Garneles, dā rzeņ i! ! ! Mē s nonā cā m pie vī ģ es. Vī rs saka, ka tā bijusi naudas izš ķ ieš ana. Mū su dā rzā guļ zemē , neviens nevā c. Tā nu no tā vakara mans vī rs un dē ls devā s vā kt. Vakarā pirms izbraukš anas devā mies vē lreiz, bet vī ģ es vairs nebija. Acī mredzot ī paš nieki pamanī ja zaudē jumus, sā ka tos vā kt paš i. Rafailovici krastmalā , starp citu, ļ oti dā rgas vī ģ es. Kaut kas apmē ram 18 eiro vai kilograms, vai kaste.
Boko Kotor
Un atkal laiska atpū ta pludmalē
Pē c ekskursijas uz Boko-Kotoru nolemju, ka uz kanjoniem neieš u (vī rs un dē ls sā kotnē ji negribē ja). Atlikuš as tikai 2 atpū tas dienas, un ar visu mī lestī bu pret ekskursijā m nevaru upurē t vienu no tā m aizsmakuš am autobusam un celš anā s 4 no rī ta. Saglabā sim kanjonus vē lā kam laikam. Pē c akmeņ u sabrukš anas mež onī gajā pludmalē devā mies uz civilo. Tiesa, sauļ oš anā s krē sls par 10 eiro netika paņ emts. Saspiedies uz dvieļ a. Kaut kā ds baigais slā vu krupis neļ auj izmest 20 eiro (un uz labiem 30, jo Kirils jau liels un grib atseviš ķ u solā riju) par komfortu. Uz garnelē m lū dzu. Arī par alu. Vī nam - saldai dvē selei. Bet ne jau pludmales ē rtī bā m. Un kā ar to tikt galā ? Vispā r mums tajā pludmalē nepatika. Mē s devā mies uz pludmali netā lu no laivu stā vvietas. Tur ir piestā tne, un mani vī ri gribē ja no tā s nolekt. Ū dens bija netī rā ks nekā citā s pludmalē s (protams - laivas! ) Bet medī bas ir sliktā kas par nebrī vē . Un tagad, pē c kā rtē jā gā jiena uz lielveikalu pē c aukstā alus, vī rs atnā k iedvesmots: saka, dod man naudu! Tur vī rietis pā rdod garneles tieš i no maš ī nas, tikko noķ ertas. Tiesa, 20 eiro kilogramā , nevis 10, kā Budvā . Bet, ja jū s pieskaitā t 8 biļ etes cenai 10, iznā k bash. Mē s galu galā nopirkā m no viņ a garneles. Pē dē jie tika aizvesti, gandrī z sastrī dē jā s par viņ iem ar krieviski runā još u vī rieti. Joks. Vī rietis padevā s. Viņ š saka, ka man ar to ir par maz, un pā rdevē js solī ja atnest vē l, tiklī dz dē ls noķ ers jū rā . Paciņ ā palicis nepilns kg, sarunā ts 15 eiro. Tač u tirgotā jam nav “gatavoš anas” iespē jas. Labi, kaut kā . Nopirkā m nedaudz eļ ļ as, ķ iplokus, garš vielas. Vī rs cepts. Garš ī gi! Bet pā rē jā laikā mū su istabā bija garneļ u smarž a. Ar ventilā ciju virtuvī tē tie ir ļ oti slikti. Un tikai izbraukš anas priekš vakarā mē s sapratā m, cik smagi pā rkā pts likums. Aizgā ju pie info dē ļ a, lai noskaidrotu pā rsē š anā s laiku. Un ieraudzī ju izklaidē još u uzrakstu: istabā s stingri aizliegts cept gaļ u, zivis un jū ras veltes! Tieš i tā . Nezinot, viņ i pā rkā pa likumu.
Vakari Melnkalnē
Pē c vakariņ ā m kā du dienu devā mies uz promenā di gar krastmalu. Uz tavas galvas. Cilvē ku pū ļ i iet pa š auro taciņ u. Ar ratiem katrs treš ais. Daudz cilvē ku ar bē rniem. Tas ir brī niš ķ ī gi. . . Bet pū ļ i nav manē jie. . . Viņ i ā tri atkā pā s istabā . Pirms tam ieskatī jos lielveikalā , atradu vī nu stikla litra pudelē , bet zem vā ciņ a. . . kā alus. Es nesaprotu, kas rakstī ts. Es eju pie konsultanta: ed? Sauss? Tas ir: sauss, sarkans? Jā , jā , viņ a pamā j. labi! Tas maksā apmē ram 4 eiro. Tas izrā dī jā s ne slikti, bet ne visiem. Ļ oti jauns vī ns, pat nedaudz rū gst. Divos vakaros izdzē rā m. Mē ģ inā jā m to darī t uz balkona, bet odi neguļ . Un atkal mū s izglā ba istaba ar kondicionieri, krievu TV kanā lu un vecā s labā s kartes.
Lidojums pagā ja bez starpgadī jumiem. Par to ziņ oja tikai vē lu, č etras reizes gā ja uz info dē li, biju gatavs rakstī t viberā , bet nā ca info: viss pē c plā na. Un tas nozī mē agru celš anos, ī su braucienu uz lidostu un uz priekš u. Dodies mā jā s, plā no jaunus ceļ ojumus! Mani secinā jumi par Melnkalni ir š ā di: skaista, bet nobruž ā ta! Bet tas pagaidā m. Domā ju, ka tū risma ziņ ā š eit vē l priekš ā .
PS: Beidzot sapratu, kā pē c valsti sauca par Melnkalni, kad saulainā s dienas vidū pē kš ņ i uzskrē ja melni mā koņ i. Kā du laiku visi zaļ ie kalni kļ uva pavisam melni.
аватар NatashaAsha
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Istaba pirmajā stā vā Vecā santehnika. Ne pā rā k kā rtī gs. Tur bija netī ri veci dvieļ i, putekļ i. Katru dienu no istabas tika iznesti atkritumi Viņ i skatā s ā rpus viesnī cas. labi Viesnī ca atrodas tuvā k ceļ am. … Tomēr ▾ Istaba pirmajā stā vā
Vecā santehnika.
Ne pā rā k kā rtī gs. Tur bija netī ri veci dvieļ i, putekļ i. Katru dienu no istabas tika iznesti atkritumi
Viņ i skatā s ā rpus viesnī cas. labi
Viesnī ca atrodas tuvā k ceļ am. Ja dodaties uz pieturu, tas ir ē rti
Tuvu jū rai. Bet viesnī ca ir nedaudz augš up. Staigā t pa ielā m
Personā ls ir draudzī gs
Захід сонця Рафаїловічі
аватар Vilona
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija Melnkalnē.18/09-28/09/2015, operators JoinUp, pē dē jais č arterreiss 2015. gadā uz 10 dienā m ar š o operatoru. Viņ a izlidoja no Kijevas un atgriezā s Ļ vovā , jo. Ekskursiju veicu 36 stundas pirms izlidoš anas un vairs nebija aviobiļ eš u "atpakaļ " uz Kijevu. … Tomēr ▾ Bija Melnkalnē.18/09-28/09/2015, operators JoinUp, pē dē jais č arterreiss 2015. gadā uz 10 dienā m ar š o operatoru. Viņ a izlidoja no Kijevas un atgriezā s Ļ vovā , jo. Ekskursiju veicu 36 stundas pirms izlidoš anas un vairs nebija aviobiļ eš u "atpakaļ " uz Kijevu. Tū risma aģ entū ra ziņ oja, ka pā rrē ķ ins (cenas samazinā š anas virzienā ) netiks veikts, tk. ceļ ojumu paketes izmaksas tiek aprē ķ inā tas pē c izlidoš anas lidostas "tur". Kas izvē las minimā lā s atpū tas izmaksas, iesaku apsvē rt izbraukš anu-ieraš anos nevis no Kijevas vai Dņ epras, bet, piemē ram, no/uz Ļ vovu. Tas maksā s daudz lē tā k, pat ņ emot vē rā braucienu uz Ļ vovu ar ā trvilcienu...
Pirmo reizi lidoju ar JoinUp, servisa organizā cija laba. Izvē lē jos pieņ emamus dzī ves apstā kļ us minimā lo cenu segmentā , mana izvē le bija Villa Maja. Dzī voju viena divvietī gā istabā.13. Gaiš a, tī ra istaba, liels balkons, apvienota duš a/wc, TV, ledusskapis, kondicionieris, tē jkanna, padomju laika trauki. Gulta plata, ē rta, gulta tī ra, dvieļ i nedaudz izmazgā ti. Sū dzī bu par numuru nebija. Par naudu, ko es samaksā ju, tas ir diezgan normā li. Viesnī cā nav Wi-Fi, bet ir krastmalā un Kamenovo pludmalē .
Ne pirmā lī nija, bet piecu minū š u gā jiens lī dz tuvā kajai smilš u pludmalei. Caur tuneli aizbraucu uz citu pludmali Kamenovo, kas atrodas pa labi, ap krasta lī nijas pagriezienu. Tī rā ks ū dens, kā oļ u dibens, un pati pludmale ir smilš u un oļ u.
Ē dieni nebija iekļ auti ekskursijas cenā , tā pē c ē du vai nu kafejnī cā s krastmalā , vai arī kaut ko nopirku lielveikalā
Es nepirku ekskursijas no JoinUp operatora pā rstā vja, tas ir dā rgi. Krastmalā ir lē tā k, viņ i piedā vā ik uz soļ a...Es apmeklē ju š ā das ekskursijas:
“Uz kanjoniem” - izbraukā jā m gandrī z visu Melnkalni, vietas visskaistā kā s, bet tur ir tikai 4 vai 5 pieturas, t. i. Visu skaistumu redzi tikai no autobusa logiem. Braucot pirms tumsas, š oferis (autobuss NK BU 350) pilnī bā ievē roja ceļ u satiksmes noteikumus, un, tiklī dz satumst, jau atceļ ā , te viņ š cieta (ā truma pā rsniegš ana pa kalnu ceļ iem)...Bet, mē s ieradā mies bez sliktiem piedzī vojumiem...
"Klosteris Ostrog un Podgorica" ​ ​ - svē tceļ ojumu tū re. Ostrogs iespaidoja, ļ oti skaista vieta, kā pumā un nobraucienā ir serpentī ns, kurš brauks, lai to ņ em vē rā .
Kotoras lī cis ir laba ekskursija. Bet, sakarā ar to, ka laika apstā kļ i pasliktinā jā s (duš a-pē rkona negaiss), viņ i netika atklā tā jū rā , neveicā s...
Un es pats devos uz Budvu ar parastu autobusu, lē tu un jautru...Viņ i teica, ka jū s varat staigā t pa krastmalu, bet es nepā rvaldī ju š o ceļ u...
Pietiek ar atpū tu. Pirmajā s atvaļ inā juma dienā s gaiss iesila lī dz +35, bet jū ra +25. Un mē neš a beigā s sā ka lī t, vē jš , jū ra +23, gaiss +21+22…
Рафаиловичи Вилла Майя Вилла Майя Вилла Майя Вилла Майя Вилла Майя Вилла Майя Вилла Майя
аватар loran.iyliia
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Istaba ir tī ra, duš ā nav pelē juma, mē beles nav vecas, mē beļ u stā voklis ir labs. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski. Ir elektriskā tē jkanna, ledusskapis. Balkons - ir liels. Dzī voja 12. istabā . Fē na nebija, bet mati no tā kļ ū st tikai labā ki. … Tomēr ▾ 1. Istaba ir tī ra, duš ā nav pelē juma, mē beles nav vecas, mē beļ u stā voklis ir labs. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski. Ir elektriskā tē jkanna, ledusskapis. Balkons - ir liels. Dzī voja 12. istabā . Fē na nebija, bet mati no tā kļ ū st tikai labā ki. Istaba bez virtuves. Istaba ir ē rta un pē cpusdienā gulē t, kluss un mierī gs. Nav trokš ņ aina ceļ a vai restorā na ar dzī vo mū ziku zem logiem! 12 dienas - 1 reizi nomainī ju gultu un dvieli, izslaucī ju un izvedu Maija atkritumus - katru dienu.
2. Villa - 4 stā vi, kopā apmē ram 17 istabas. Stā voklis tī rs un jauns. Teritorijas nav daudz, tā pē c taciņ ā aug pā ris vī ģ es un olī vas. Villā m tas ir normā li. Villas saimniece Maija mū s iepriecinā ja, kad iekā rtojā s nevis pē c 10:00, kā villā s pienā kas, bet uzreiz 8:00 no rī ta mū s ieveda istabā . Un liels paldies viņ ai. ka mē s ar č emodā niem zem villas neizbā zā mies.
Villā dzī vo tikai Ukrainas un Krievijas iedzī votā ji.
3. Atraš anā s vieta - teicama. Lī dz jū rai lī dz 5 minū tē m. Bet lī dz smilš u pludmalei ir 5 minū tes, un tā ir netī ra. Skaistā kā un tī rā kā oļ u pludmale atrodas 12-15 minū š u gā jiena attā lumā . Zem villas atrodas augļ u veikals, un cenas tajā ir normā las visam. Veikalā ir ū dens, augļ i, saldē jums, dā rzeņ i.
4. Pludmale. Mums nepatika pludmale, kas atrodas ļ oti tuvu villai. Tā bija smilš aina un ū dens tajā netī rs (ne tas pats, protams, kā Budvā ), bet oļ u pludmale, kas ir aiz Monako (restorā ns) ir super. Ū dens visas 12 dienas š ajā pludmalē bija tī rs. Pludmale ir gleznainā kā , tā atrodas netā lu no akmeņ iem, tā pē c jū s jū taties ļ oti ē rti un aizsargā ti.
5. Infrastruktū ra un pā rtika Rafailovič i. Ir lī dz 10 restorā niem, bet patiesī bā "restorā ni" - tikai 1 vai 2. Bijā m 4 restorā nos un mums nekur nepatika, č eks bija 25-27 eiro - un tas bija fufelis (Neesam kritiķ i, bet kā sieva khokhlushka - es vienmē r gatavoju un cenš os to darī t perfekti. Un teikš u tā , tie ir ļ oti tā lu no maniem Boloņ as makaroniem un tikpat tā lu no risoto un daudzā m citā m lietā m. Pē c porcijā m es nepamanī ju, ka tie ir lieli, piemē ram, Spā nijā vai Itā lijā . No villas lī dz autobusa pieturai ir tuvā k pat nekā pludmalei.
Kopumā atpū tai villā (12 dienas) - tas bija greznā kais piedā vā jums gan cenas, gan atraš anā s vietas un istabas komforta ziņ ā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вилла Maja предлагает безупречное обслуживание и все необходимые удобства для хорошего отдыха. Зеленая территория. Рекомендуем для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta До Старого города Будвы — 4 км. В 30 м от ближайшего магазина и 150 м от ближайшего ресторана. Расстояние до аэропорта Тиват — 26 км, до аэропорта Подгорицы — 63 км, до Дубровника — 93 км.
Pludmales apraksts Пляж расположен в 100 м от виллы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Набережная с ресторанами в 60 метрах от виллы.

  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

Четырехэтажное здание, на первом этаже расположены двухместные номера, каждый из которых имеет отдельный вход, балкон или террасу. На втором и третьем этажах находятся двухместные номера и апартаменты, на последнем этаже — трехкомнатный апартамент.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Rafailovici Montenegro
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.