Lux Tri Ribara 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.210
№5 viesnīcas reitingā Rafailoviči
9.0 Numurs
9.6 apkalpošana
9.5 Tīrība
7.3 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca Lux Tri Ribara atrodas Rafailovici ciematā, 24 km attālumā no Tivatas starptautiskās lidostas, 4 km attālumā no Budvas kūrortpilsētas, jūras krastā, 30 m attālumā no pludmales. Netālu atrodas tāda paša nosaukuma zivju restorāns.Vairāk →
аватар olyajan
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā septembrī . Vadī tā js "R-Tours". Sā kumā bijā m iekā rtojuš ies divvietī gā dzī voklī , lai gan par svī tu ar virtuvi bija jā maksā . Saimniece Radmila viņ ai sirsnī gi atvainojā s, paskaidrojot, ka aģ entū rā kaut kas ir sajaukts un rī t viņ a noteikti mū s pā rcels. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā septembrī . Vadī tā js "R-Tours". Sā kumā bijā m iekā rtojuš ies divvietī gā dzī voklī , lai gan par svī tu ar virtuvi bija jā maksā . Saimniece Radmila viņ ai sirsnī gi atvainojā s, paskaidrojot, ka aģ entū rā kaut kas ir sajaukts un rī t viņ a noteikti mū s pā rcels. Un tieš ā m, no rī ta mē s bijā m iekā rtojuš ies pareizajā apartamentā . Numurs atrodas 4. stā vā (priekš pē dē jais) ar lielu terasi tieš i viesnī cas centrā ar tieš u skatu uz jū ru.
Istaba liela, apmē ram 25 kv. m ar ē rtu gultu un izvelkamo dī vā nu. Istabā ir viss nepiecieš amais - liels plaš s skapis, galds, krē sls, spogulis un naktsgaldiņ i. Ir arī kondicionieris, kuru ne reizi neizmantojā m, sakarā ar to, ka naktī gulē jā m ar atvē rtā m balkona durvī m, no jū ras pū ta patī kams vē jiņ š , kas ienesa nelielu vē sumu. Istabas uzkopš ana bija ikdienas un var teikt perfekta, nebija par ko sū dzē ties.
Pie ieejas istabā bija virtuve.
Mū su rī cī bā bija elektriskā plī ts, tē jkanna, ledusskapis un visi nepiecieš amie trauki. Mē s negatavojā m ē dienu uz plī ts, tikai sildī jā m ē dienu. Bija pat turks, kurā es no rī ta uzvā rī ju kafiju.
Vannas istaba ir tī ra, santehnika ir labā stā voklī , tomē r duš ā noteka nestrā dā ja labi, un reizē m bija nepatī kama smaka. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Balkons-terase ir diezgan liels. Ir arī veļ as ž ā vē tā js.
No balkona paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru
Vakaros jū s pat varat sarī kot romantiskas vakariņ as.
Pati viesnī ca ir maza, bet mā jī ga. Ir ā trgaitas lifts. Peldē š anas piederumus var atstā t vestibilā . Ir arī informā cija tū ristiem.
Jū s varat novietot savu automaš ī nu viesnī cas aizmugurē . Ir arī saimnieces auto, kas atved un aizved viesus uz informā cijas punktu ieraš anā s un izbraukš anas dienā .
Netā lu no viesnī cas atrodas restorā ns "Trī s zvejnieki".
Domā jā m, ka saistī bā ar to vakarā un naktī s bū s ļ oti skaļ š . Bet restorā ns ir atvē rts lī dz 23:00 un pē c tam tiek slē gts. Nekā ds troksnis nav dzirdams, jo skan maiga mū zika, un ballī tes tur nenotiek.
Mū su komplektā bija iekļ autas brokastis. Tos mums nodroš inā ja cita viesnī ca "Obala" savā terasē
vai pludmalē (pē c izvē les)
Brokastis ir standarta Eiropas, viss iekļ auts. Vienī gais, ka kafija no automā ta bija bezgarš ī ga. Labā k ir nopirkt kafiju bā rā . Tē ja ir zā ļ u tē ja. Melnkalnieš i, kā likums, tē ju nedzer, un, ja dzer, tad tikai augu izcelsmes preparā tus.
Tā kā viesnī ca atrodas pirmajā rindā , uzreiz pē c izieš anas no viesnī cas nokļ ū stat pludmalē . Labajā pusē ir maksas zona, kur var iegā dā ties sauļ oš anā s krē slu un lietussargu (maksa 6-10 eiro), kreisajā pusē bez maksas var palikt savā gultā .
Jū s varat staigā t lī dz tuvā kajai ē rtajai pludmalei "Kamenovo", kas atrodas pa kreisi no viesnī cas, tur var nokļ ū t caur tuneli. Solā rija cena ir 10-12 eiro (atkarī bā no izmitinā š anas lī nijas). Tuneļ a galā ir improvizē ts spontā ns tirdziņ š , kurā ļ oti lē ti var iegā dā ties garš ī gas vī ģ es (1.5 eiro/kg), vī nogas, pistā cijas un citus augļ us un dā rzeņ us.
Viņ i pā rdod labu saldē jumu viesnī cas priekš ā . Ja stā vat ar skatu uz jū ru, tad labajā pusē ir mega tirgus, kurā ir visas nepiecieš amā s pā rtikas un sadzī ves preces. Kreisajā pusē ir picē rija "Obala", kur var ē st labu picu. Es neteikš u, ka tas ir lieliski, bet kas attiecas uz pusdienu uzkodā m, tas ir labi.
No restorā niem, no savas personī gā s pieredzes varu ieteikt Porto Budvā . Š eit jū s noteikti gū sit ī stu gastronomisku baudī jumu. Kas attiecas uz restorā nu "Trī s zvejnieki", tad man ī sti nepatika viņ u virtuve. Un joprojā m apiet desmito dā rgo iestā di "Pod sach"
Mums bija neapdomī ba pasū tī t no viņ iem romantiskas vakariņ as. Rezultā tā vakariņ as tika pilnī bā sabojā tas. Gaļ as vietā viņ i mums atnesa daž us cī pslainus kaulus.
Tomē r viņ iem ir labs mā jas vī ns. Es pat varu ieteikt.
Kopumā viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba.
Plusi:
1. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , kas dod iespē ju uzreiz pē c ieraš anā s no ekskursijā m peldē ties jū rā vai otrā di, peldē ties no rī ta, pirms brokastī m.
2. Jū s nevarat paņ emt apmaksā tu solā riju un sē dē t uz gultas.
3. Vienlī dz tuvu gan Budvai (caur tuneli), gan salai "Sveti Stefan".
4. Ē rtas, tī ras telpas.
5. Blakus ir lielveikals, blakus ir Pekara.
Mī nusi:
1. Daž kā rt pie viesnī cas ir zivju smaka, jo ir makš ķ erē š anas piederumi.
2. Nedaudz trokš ņ ains dienas laikā , jo pludmale atrodas tieš i zem logiem.
3. Daž kā rt vannas istabā bija nepatī kama smaka.
Secinā jums: viesnī ca mums patika. Un mē s š eit atgrieztos vē lreiz. Pateicamies viesnī cai un tā s ī paš niecei Radmilai par viesmī lī bu!
Номер Кухня Кухня Ванная Фасад отеля Вид с балкона Балкон Романтический ужин на балконной террасе
аватар _429210
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sanā ca, atveda uz viesnī cu, iekā rtojā s 5 minū tē s. Personā ls ļ oti draudzī gs. Numurs ir jauns, tī rs un ar jauku skatu uz jū ru. Pat par daudz lielā ku naudu nesaņ ē mā m ne Turcijā , ne Ē ģ iptē . Paldies saimniecei, pā rsteidzoš i jauks cilvē ks. … Tomēr ▾ Sanā ca, atveda uz viesnī cu, iekā rtojā s 5 minū tē s. Personā ls ļ oti draudzī gs. Numurs ir jauns, tī rs un ar jauku skatu uz jū ru. Pat par daudz lielā ku naudu nesaņ ē mā m ne Turcijā , ne Ē ģ iptē . Paldies saimniecei, pā rsteidzoš i jauks cilvē ks. Ja godī gi, es pat negribē ju iet prom. Ja vē laties labi atpū sties, dodieties uz Tri Ribara, mans padoms jums
аватар krepdewin
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par paš u viesnī cu nav sū dzī bu, viss jauns, tī rs, uzkopš ana laba. Bet sezonas laikā jū s nevarat mierī gi atpū sties. Zem krastmalas un restorā na logiem troksnis lī dz 12 naktī , smaka no restorā na nonā k tieš i istabā s. … Tomēr ▾ Par paš u viesnī cu nav sū dzī bu, viss jauns, tī rs, uzkopš ana laba. Bet sezonas laikā jū s nevarat mierī gi atpū sties. Zem krastmalas un restorā na logiem troksnis lī dz 12 naktī , smaka no restorā na nonā k tieš i istabā s. Pludmales josla ir š aura 10 metri, jū rā var droš i peldē ties lī dz 8 un pē c 20, pā rē jā laikā nevar izlauzties cauri, ir tikai cilvē ku mā konis. Nu plus tualetes trū kums pludmalē s un pissing kakā još i bē rni turpat smiltī s kaut kā nav. Starp citu, restorā ns ir ļ oti dā rgs, vakariņ as diviem ir 30-50 eiro, no kreisā s uz labo restorā nos cenas ir adekvā tā kas.
Varbū t tas ir mans subjektī vais viedoklis, man atpū ta nav trokš ņ ainas kompā nijas, bet gan vairā k relaksā cija. Iepriekš ē jā reizē atpū tā mies citā villā , noslē gtā kā , mums tur patika daudz vairā k
аватар irpin
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i - iepriekš rezervē tajā vietu nebija: (((( Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Norē ķ ins nebija ā trs, bet tū lī tē js. Istaba liela, tī ra. Numurā ir viss brī niš ķ ī gā m brī vdienā m: gulta, dī vā ngulta, mini virtuve ar plī ti un pilnu trauku komplektu, seifs, wi-fi un balkons ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i - iepriekš rezervē tajā vietu nebija: ((((
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Norē ķ ins nebija ā trs, bet tū lī tē js. Istaba liela, tī ra. Numurā ir viss brī niš ķ ī gā m brī vdienā m: gulta, dī vā ngulta, mini virtuve ar plī ti un pilnu trauku komplektu, seifs, wi-fi un balkons ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Uzkopš ana, attieksme pret viesiem - viss 5+. Viesnī cā ir brī niš ķ ī ga saimniece Radmila. Neatkarī gi no tā , kas mums bija vajadzī gs, viņ a vienmē r nā ca palī gā .
Uz viesnī cu jā iet bez ē diena, jo nav sava restorā na un bija jā iet uz kaimiņ u restorā nu, kur ē diens bija slikts un vienmuļ š .
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jaunā kā villa "Trī s zvejnieki" (Lux Tri Ribara) atrodas tieš i Rafailovici ciemata krastmalā , tā pē c jums ir garantē ts skaists skats uz jū ru : ). Viesnī cā darbojas tā da paš a nosaukuma zivju restorā ns "Tri Ribara", kas ir diezgan populā rs š ajā reģ ionā . … Tomēr ▾ Jaunā kā villa "Trī s zvejnieki" (Lux Tri Ribara) atrodas tieš i Rafailovici ciemata krastmalā , tā pē c jums ir garantē ts skaists skats uz jū ru : ). Viesnī cā darbojas tā da paš a nosaukuma zivju restorā ns "Tri Ribara", kas ir diezgan populā rs š ajā reģ ionā . Villas numuri ir plaš i, ar jaunā m mē belē m. Ir gaisa kondicionieris, TV, seifs, mini bā rs, elektriskā tē jkanna un papildu gulta saliekamā krē sla veidā . Visā villā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Dī vaini, ka iestā dē ar priedē kli "LUX" no istabenes jā lū dz fē ns. Bet...attiecinā sim š o uz vietē jā s "krā sas" kontu. Vispā r - lieliska nakš ņ oš anas vieta, tuvu jū rai - nenotiek.
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
*****
Fotogrā fijas un iespaidi par viesnī cu tika atnesti no reklā mas informatī vā s tū res Melnkalnē.2013. gada oktobrī .
Вид из реторана


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Lux Tri Ribara расположен в поселке Рафаиловичи, в 24 км от международного аэропорта города Тиват, в 4 км от курортного города Будва, на берегу моря, в 30 м от пляжа. Рядом находится рыбный ресторан с одноименным названием.

Pludmales apraksts Пляж в 50 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
Adrese Рафаиловићи, Черногория
Tālruņi: +382 69 234 578
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.