Jautājums o Melnkalne

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1368 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Es izvēlos kūrortu. Es mīlu kalnus un skujas. Bet uzkāpt kalnā līdz viesnīcai ir grūti. Pastāsti man, lūdzu, kurš no Melnkalnes kūrortiem ir kalnu ieskauts, kur var labi elpot un labu pludmali?
Vai jūs varat man pateikt viesnīcu pie jūras))))))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-08-086 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар moy_contakt
Ja runājam par Melnkalni, tad tur pludmales pārsvarā ir pilsētas. Protams, ir viesnīcas ar savām pludmalēm, taču to ir maz un tās nav lētas. Melnkalnē labāk doties uz viesu namiem, apartamentiem, īrēt dzīvokli utt. Tas ir atkarīgs no tā, kā ceļojat (tūrē vai patstāvīgi). Nu, izvēloties mājokli, skatieties, kur tas atrodas. Piemēram, viesnīcu komplekss "Slavyanska Plazha" atrodas Budvā, piekrastē pie jūras, bet bez savas pludmales, un aiz tās dzīvokļus un istabas īrē no privātīpašniekiem. Ir viesnīca Aleksandrs, saskaņā ar to pašu shēmu. Bet es neredzu iemeslu maksāt par viesnīcu vispār (dārgāka, dažreiz daudz dārgāka, un apstākļi ne vienmēr ir labāki nekā tajos pašos dzīvokļos). Es jums sniedzu Budas piemērus. Sezonā pludmalēs nav kur ābolam nokrist. Kalni ir visur, tāpēc tā ir Melnkalne, bet tur ir daudz mājokļu, kas atrodas uz līdzenas reljefas.
аватар asmanto4ka
Yaz Beach :) Sandy. Apkārt kalni un koki (neatceros precīzi skujas vai nē) Ir pat upe.
аватар sapogkov
Shushan (Bāras priekšpilsēta), pašvaldības pludmale, gari, vidēji oļi, krasta tuvumā nav ežu. Pludmale ir priežu ieskauta, 200-250 m attālumā no pludmales ir daudz dzīvojamo māju ar nelielu pacēlumu. Petrovacas ciems ir ļoti labs, bet cenas augstākas.
Nikolajs.
аватар Artemnik
Budvas apkārtnē ir daudz kalnu ieskautas pludmales. Vairāk varat lasīt https://blog.sitngo.me/category/plyazhi/
аватар Daria-travel
Piekrītu, Budva un tās apkārtne (tuvējās pilsētas) ir labākais variants. Bārs ir ostas pilsēta. Yaz ir tālu no "civilizācijas".
Es visu sīki aprakstu (pludmales, transportu, pilsētas, ekskursijas) šeit - http://www.quitntravel.com/otdyh-na-more-v-chernogorii-budva
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Melnkalne
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl