Jautājums o Melnkalne

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1367 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Pastāstiet man, kādi ir laikapstākļi Melnkalnē jūnijā?
Kopā ar vīru uz Melnkalni brauksim pirmo reizi. Laiks vēl nav izvēlēts, gribu jūnijā, bet neesam pārliecināti, ka laikapstākļi ir piemēroti. Mēs arī mīlam komfortu. Vai varat arī ieteikt kādu viesnīcu? Un kūrorts?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2012-04-1312 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  25
аватар NatashaS
Jūnijā laiks ir labs, cilvēku vēl nav daudz. Viesnīcas ērtai atpūtai Splendid Conference Spa Resort 5 *, Iberostar Bellevue .. 4 *, Monte Casa 4 * +
аватар Viltis
Spendid ir lieliski! Tur atpūšas visas zvaigznes, un pat Anglijas karaliene bija. Izcila viesnīca. Labākais! Manuprāt, šis kopumā ir vienīgais piecnieks piekrastē ..
Jūnijā jūra var būt nedaudz vēsa, bet ne auksta. Bet kaut kam ļoti tīram cilvēku būs maz. No jūnija beigām līdz augusta beigām - sezonas maksimums, pārējais laiks ir skaists.
аватар marina_morskaja
Labdien. Jūnijā jau karsts, jūra silta. Jau ir izpārdošanā zemenes, vīģes, aprikozes, ķirši, ķiršu plūmes utt. No kūrorta vietām - visi konsultē Budvu un tās apkārtni - bet tur ir nedaudz dārgi. Es iesaku Petrovac, Buljarica, Sutomore. Kāpēc viesnīca? Man ir brīvi dzīvokļi. Jūs varat gatavot mājās vai, kas ir daudz vienkāršāk, daudzās kafejnīcās. Izīrē automašīnu vai mopēdu. Jūs varat izmantot sabiedrisko transportu. Noteikti jābrauc pa visu valsti! Viņa ir neparasti skaista! Galvenais ir nopirkt aviobiļeti, pārējo palīdzēšu noorganizēt.
аватар Solovita
Es arī piekrītu Marinai - kāpēc jums ir vajadzīga viesnīca? Melnkalne ir tā valsts, kurā labāk atpūsties kā "mežoņiem", dzīvojot villās vai privātos apartamentos, staigājot pa kafejnīcām un nogaršojot visus gardos nacionālos un Vidusjūras ēdienus. Viesnīca tiešām nav vajadzīga.
Bet laikapstākļi, jā, man ir interesanti. Lidojam no 2. līdz 16. jūnijam.
аватар marina_morskaja
Es novēlu jums labu atpūtu un labus laika apstākļus. Ceru, ka šobrīd līst visi šim gadam paredzētie nokrišņi - ir bijusi nedēļa ar stiprām lietavām. Un arī turpmākās dienas solās būt lietainas. Tātad, ierodoties, būs daudz zaļumu, bet augļi nedaudz kavēsies. Veiksmi tev!
аватар marina_morskaja
Nu, kāpēc dzīt cilvēkus uz Budvu? Vai atvaļinājumā nav labāk pamosties no putnu dziedāšanas? Lai gan ... atkarībā no tā, no kurienes tūristi brauc un kāpēc.
аватар alexkiev
Vai Budvā nav putnu?
аватар marina_morskaja
Tos noslīcina pilsētas skaņas: transporta līdzekļi, preču izkraušana tuvākajā veikalā, mūzika no kafejnīcām utt. Budva ir blīvi apdzīvota pilsēta (vasarā). Tas ir tā šarms "hang out" cienītājiem.
аватар Solovita
Marina, es nepiekrītu. Mēs vienmēr braucam uz Budvu, tāpēc tur ir mēreni kluss ... it īpaši villā, kurā mēs apmetamies, pagalmā ir mazas strūklakas)))
Jā, un izgāja no villas, pagriezās aiz stūra – un te tev ir rosīga iela, satiksme, tas viss. un no Budvas ir ērti ceļot visur.
аватар nata2306
Liels paldies visiem par padomu! Neesmu pret privātajiem dzīvokļiem un villām, bet jāzina, ka tur būs pieklājīgi. Citādi vīrs piespiedīs mani meklēt kaut ko jaunu vietā, un nauda par apmaksāto mitekli "aizies"))). Atpūties kā aktīvs, bet "tīrs". Mums nepatīk netīras pludmales un netīras ielas. Ceru, ka Melnkalne ir tīra? Vai ne kā Šrilankā?
аватар marina_morskaja
Nē, Melnkalne nav īpaši tīra. Nevis kā Šrilankā vai Indijā, bet salīdzinot ar Šveici - netīri. Īpaši pēc vasaras sezonas. Un dzīvokļu tīrība ir atkarīga no saimnieces - cik paveicies. Parasti krievu saimnieki ir tīrāki.
аватар marina_morskaja
Un par Budvu es joprojām pastāvēšu uz savu - šī nav atpūtas vieta. Manuprāt, Petrovac ir daudz labāks. Un no turienes jūs varat doties visur bez problēmām.
аватар nata2306
Paldies, uzklausīšu tavu viedokli un koncentrēšos uz Petrovacu.
аватар alexkiev
Tur es tiešām nedzīvotu un neatpūstos, tad tas ir Petrovacs.
Ja esat pilnībā nolēmis atteikties no civilizācijas, tad esat laipni gaidīti.
аватар Viltis
alekskiev, kāpēc gan ne? Petrovaca ir ļoti skaista un civilizēta. Dārgi, jā. Un mājoklis un sauļošanās krēsli ar saulessargiem un pārtiku ir nedaudz dārgāki, un jūs nevarēsit izkļūt no Petrovac ar kājām, tikai ar automašīnu vai autobusu, bet civilizācija tur ir vislabākā, pilsēta ir ļoti pieklājīga.
аватар alexkiev
jūnijā Budvā ir maz cilvēku, visas ekskursijas ir no šejienes (ja grib) un mierīgi var atrast mājokli par normālu cenu. Un visas pludmales atrodas netālu no Budvas (Yaz, Ploche, Trsteno, Becici, Kamenovo), un, ierodoties Petrovacā, jūs tur sēdēsit. Noteikti Budva. Daudz kafejnīcu un restorānu par labām cenām.
аватар Viltis
Piekrītu, Budva un tās apkārtne ir vēlama aktīviem cilvēkiem. Es pats mīlu Becici, bet Petrovacu tomēr nevar saukt par necivilizētu :-) Katram cilvēkam ir savas izvēles.
аватар Solovita
Es atbalstu Aleksijevu. Mēs ejam tikai šogad pašā jūnija sākumā. Visi saka, ka nav daudz cilvēku, ja vēlaties, varat arī atpūsties Slovjanskas pludmalē, tā vēl nav netīra, tā teikt ...
аватар nata2306
Viedokļi ļoti dalās.... esmu neizpratnē. Secinu, ka Petrovac jau ir ļoti garlaicīgs. Vai ir iespējams doties uz Budvu? Es saprotu, ka Budva ir kā Pataja Taizemē?
аватар Viltis
Budva - Jalta :-) Bet pašā Budvā tas ir tālu no pludmales. Tur (kā Jaltā) ir restorāni un krastmalā ir promenāde. Tad ir stendi, tad parks, ceļš, veikali un tikai tad villas.
Skatīt Becici un Rafailoviči. Uz Budvu ar kājām, patiesībā, tas arī viss - liela Budva, un tuvu jūrai.
аватар Solovita
Nu Budva ir lieliska vieta. Ja mazliet tālāk iekšzemē - ļoti mierīgi.. Nekādas rupjas ballītes tev, tauta visur mierīga, neviens īsti nevienam nepieķeras ar piedāvājumiem kaut ko nopirkt utt. Melnkalnieši ir slinki cilvēki, viņiem nepatīk sasprindzināties
аватар tanushk_a
Labdien. kā notiek naktsdzīve Budvā jūnija pirmajā pusē, vai jau darbojas diskotēkas un klubi?
аватар hazikova
Kādi laikapstākļi šobrīd ir Budvā? un kāda jūra? Mēs ieradīsimies 28. jūnijā un es gribu netikt ārā no jūras. Bet, ja būs forši, tad šo vēlmi piepildīt nebūs iespējams. Vai kāds var ieteikt?
аватар AlexZimin
Uztaisīju video par laikapstākļiem Melnkalnē jūnijā. Šie laikapstākļi mūs nedaudz pārsteidza 2014. gada jūnija beigās:
https://www.youtube.com/watch?v=A_DaF3kgfyY
аватар Chernogorec
Atcerieties, ka laikapstākļi Melnkalnē piekrastē ir ļoti mainīgi, jo tie atrodas tuvu kalniem. Kalnos var būt mākoņi, bet pludmalē būs saulains laiks. Starp citu, jūs varat skatīties laikapstākļus Budvā tiešsaistes tīmekļa kamerā http://www.travel-montenegro.webcam/ru/budva/ reāllaikā. Un arī tur var redzēt pagājušo dienu laika nobīdes. Var skaidri redzēt, vai ir vērts doties uz pludmali!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Melnkalne
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl