Tomo Kazanegra Apartments 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
5.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.0 Infrastruktūra
Lieliski, moderni studijas tipa dzīvokļi atrodas Pržno rajonā, netālu no jūras. Uzcelta 2005. gadā.Vairāk →
аватар marta13
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā villa nav slikta, lai arī vī luš ies par daž iem trū kumiem, kuriem nebijā m gatavi, bet tie nesabojā ja mū su medusmē nesi : ) PROS: klusa vieta, balkons ar skaistu skatu, kondicionieris, internets. Telpā ir labas mē beles, santehnika, virtuvī te (ledusskapis, plī ts, tvaika nosū cē js, trauki, izlietne, pat dvieļ i un gā ze), ja ir vē lme, pē rkot pā rtiku, var droš i gatavot pats. … Tomēr ▾ Kopumā villa nav slikta, lai arī vī luš ies par daž iem trū kumiem, kuriem nebijā m gatavi, bet tie nesabojā ja mū su medusmē nesi : )
PROS:
klusa vieta, balkons ar skaistu skatu, kondicionieris, internets. Telpā ir labas mē beles, santehnika, virtuvī te (ledusskapis, plī ts, tvaika nosū cē js, trauki, izlietne, pat dvieļ i un gā ze), ja ir vē lme, pē rkot pā rtiku, var droš i gatavot pats. Lai gan tuvē jā restorā nā var paē st arī ļ oti garš ī gi un ļ oti dā rgi.
Mī nusi:
tā lu lī dz jū rai (500 metri lejā no kalna), bet ceļ i ļ oti labi, pat š uves betonē tas un ar kā pnē m, nevis grunts); tuvumā tikai 1 restorā ns un 1 veikals, izvē les nav; villas saimnieki ir vienaldzī gi pret apmeklē tā jiem (satika un apmetā s pati istabene, saimniece nejauš i ieraudzī ta tikai 2. dienā ).
Bija lielas problē mas ar internetu, reiz pazuda dienvidos; gaisa kondicionē tā js ir ļ oti trokš ņ ains (pirmo nakti bija grū ti aizmigt trokš ņ a dē ļ , un to nav iespē jams izslē gt - istabā bija neizturami karsts); caurules (vai daž as iekš ē jā s komunikā cijas) ļ oti č ī kst (svilpe); pastā vī gi trokš ņ o ledusskapī ; telpa tiek uzkopta reizi nedē ļ ā ; tualetes papī rs un ziepes netiek laicī gi iedotas (meklē jā m serbu sarunvā rdnī cu, jo istabene vienkā rš i nesaprata citu valodu, un gā ja pie viņ as prasī t, ko vajag, piemē ram : )).
Jū rā peldē š anai ir jā ņ em speciā li apavi - akmeņ ainā dienā ir ļ oti grū ti staigā t. Tik karstā laikā bija grū ti pā rvarē t ceļ u (kalnā ) no jū ras lī dz villai. Daž kā rt tas bija iemesls, ka pē c pusdienā m, atpū š oties, pā rgā jienu uz pludmali aizstā jā m ar pastaigu lī dz vē lam vakaram skaistā s vietā s, kas bija ne mazā k jautri.
Vispā r Melnkalne ir KAUT KAS, lieliska izvē le atpū tai.
Магазинчик Ресторан


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Великолепные современные апартаменты-студио, расположенны в районе Пржно, недалеко от моря. Построены в 2005 году.

Atrašanās vieta В 8 км от Будвы. Тиват в 33 км, Подгорица в 70 км.
Pludmales apraksts В 400 м отеля.
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta
Telpu apraksts

В отеле 6 номеров.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской галечный пляж.