Mitrovic Nikola Villa 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.410
№1 viesnīcas reitingā Przno
8.1 Numurs
8.3 apkalpošana
8.8 Tīrība
2.4 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Villa atrodas izdevīgā vietā uz neliela kalna no jūras, un tas sniedz lielisku iespēju no istabas balkona vērot satriecoši skaistu skatu uz līci. Blakus villai ir arī neliels lielveikals un stilīgs restorāns Kod Kusta. Autobusu pietura atrodas netālu no villas. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар mary.joy
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Villa ir ļ oti ē rta, tī ra, ar virtuvī ti, labu trauku komplektu, gā dī giem saimniekiem, tomē r tiek pā rdota kā viesnī ca Przno, bet izrā dā s miniatū rā Kamenevo ciematā , kas slavens ar pludmali. ar tā du paš u nosaukumu, netā lu no Przno pieturas, tač u lī dz pastaigu promenā dē m un naktsdzī vei jums ir nepiecieš ams nokļ ū t apkā rtē jos ciematos. … Tomēr ▾ Villa ir ļ oti ē rta, tī ra, ar virtuvī ti, labu trauku komplektu, gā dī giem saimniekiem, tomē r tiek pā rdota kā viesnī ca Przno, bet izrā dā s miniatū rā Kamenevo ciematā , kas slavens ar pludmali. ar tā du paš u nosaukumu, netā lu no Przno pieturas, tač u lī dz pastaigu promenā dē m un naktsdzī vei jums ir nepiecieš ams nokļ ū t apkā rtē jos ciematos. Nokā pš ana lī dz jū rai pa gariem kā pnē m, mazliet mež onī ga taciņ a, nakts peldē š anas cienī tā jiem var bū t neē rta. . .
аватар in1976
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kam patī k klusums bez pludmales diskotē kā m - tas ir tas, kas jums nepiecieš ams. Mierī gas, ģ imenes brī vdienas. Ir trī s pludmales, no kurā m izvē lē ties – mazo oļ u, lielo oļ u un smilš u. Istabu uzkopš ana katru dienu. Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m, gultas veļ a - pē c 5 dienā m, ar nosacī jumu, ka uzturaties ilgā k par nedē ļ u. … Tomēr ▾ Kam patī k klusums bez pludmales diskotē kā m - tas ir tas, kas jums nepiecieš ams. Mierī gas, ģ imenes brī vdienas. Ir trī s pludmales, no kurā m izvē lē ties – mazo oļ u, lielo oļ u un smilš u. Istabu uzkopš ana katru dienu. Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m, gultas veļ a - pē c 5 dienā m, ar nosacī jumu, ka uzturaties ilgā k par nedē ļ u. Istabā ir Wi-Fi, pietiek skatī ties ziņ as, rakņ ā ties sociā lajos tī klos. Kas man ļ oti nepatika - neliela virtuvī te divā m istabā m. Bet tas nebojā iespaidu par neprā tī gi skaisto dabu un jū ru! ! !
аватар gpyrig
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi atpū tā s ar ģ imeni Melnkalnē . Villa kopumā atbilst aprakstam, izņ emot sekojoš o: villai nav savas pludmales, blakus atrodas tikai Kamenevo pludmale un Maestral hotel pludmale; mazs minimā rkets neatbilst lielveikala nosaukumam. Istabas mazas un mā jī gas, virtuve ļ oti maza (viens cilvē ks ar grū tī bā m griež as), vannas istaba apvienota un arī maza, balkoni ar skatu uz jū ru tikai 2. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s ar ģ imeni Melnkalnē . Villa kopumā atbilst aprakstam, izņ emot sekojoš o: villai nav savas pludmales, blakus atrodas tikai Kamenevo pludmale un Maestral hotel pludmale; mazs minimā rkets neatbilst lielveikala nosaukumam. Istabas mazas un mā jī gas, virtuve ļ oti maza (viens cilvē ks ar grū tī bā m griež as), vannas istaba apvienota un arī maza, balkoni ar skatu uz jū ru tikai 2. stā vā ir pietiekami lieli, lai tur varē tu pasē dē t un uzklā t galdu. Apkalpoš ana numurā ir normā la, tī rī š ana notika mū su prombū tnē , neviens netraucē ja atpū sties. Jū s varat ē st pludmalē vai doties cauri tuneli uz Rafailovici. Melnkalnei patika visi iespaidi š ajā pā rskatā nevar pateikt.
вид с балкона Мост Джурджевича каньйон реки Тара река Тара пляж Каменево Бечичи-Рафаиловичи побережье самый чистый и самый дорогой пляж в Черногории
аватар xmn_bigmir.net
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tagad ir pā rdoš anā un atrodas Dalex studijā . Atrodas aiz viņ a. Pacieš ama naktsmī tne ir klusa, 10 minū tes lī dz jū rai. Vakariņ ojā m Rafailovici (10 minū tes no pludmales caur tuneli) restorā nā Obala, kompleksā s pusdienas 5. … Tomēr ▾ Viesnī ca tagad ir pā rdoš anā un atrodas Dalex studijā . Atrodas aiz viņ a. Pacieš ama naktsmī tne ir klusa, 10 minū tes lī dz jū rai. Vakariņ ojā m Rafailovici (10 minū tes no pludmales caur tuneli) restorā nā Obala, kompleksā s pusdienas 5.5 eiro, ē dienkarte nedē ļ ā neatkā rtojā s. Blakus minimā rkets.
аватар sales_epi
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska villa un vieta, kur palikt! Gatavs atbildē t uz jautā jumiem. … Tomēr ▾ Lieliska villa un vieta, kur palikt! Gatavs atbildē t uz jautā jumiem.
аватар Bonaqua
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Melnkalne ir ļ oti maza, bet skaista un mā jī ga valsts! Piemē rots ģ imenē m. Prž no ir ļ oti jauka un klusa pilsē ta! Ar kā jā m 5 minū š u laikā varat aiziet lī dz restorā niem promenā dē , lielveikalā un pludmalē . … Tomēr ▾ Melnkalne ir ļ oti maza, bet skaista un mā jī ga valsts! Piemē rots ģ imenē m. Prž no ir ļ oti jauka un klusa pilsē ta! Ar kā jā m 5 minū š u laikā varat aiziet lī dz restorā niem promenā dē , lielveikalā un pludmalē . Tur nav tū ristu pū ļ u, un pludmale ir brī vā ka nekā Budvā un Beč ič i. Netā lu 15 minū š u pastaigas attā lumā atrodas brī niš ķ ī gs parks un karaļ u pludmales. Villa Mitrovic ir maza, tī ra un mā jī ga. Lai gan numuri ir niecī gi, tie to kompensē ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru no balkona. Ja iespē jams, rezervē jiet apartamentus 4 personā m (lielā kas istabas un vē l skaistā ks skats uz jū ru). Noī rē jā m arī auto un izbraukā jā m visu Melnkalni - lieliski iespaidi! Iesaku ikvienam vismaz reizi dzī vē apmeklē t š o brī niš ķ ī go valsti!
аватар folkermann
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiciens. Atgriezies no Prž no. izcila kvalitā te! apmierinā ts ar visu. super skats no istabas! labas pludmales. Man pat patika Soč i 85. Tur ir tī rs un kultivē ts. un mini pludmale ir laba. Budvā - trokš ņ aini un pā rpildī ti, nemaz. bet Prž no - super mega kvalitā te !! ! Olimps jau ir pusotrs eiro. … Tomēr ▾ Sveiciens. Atgriezies no Prž no. izcila kvalitā te! apmierinā ts ar visu. super skats no istabas! labas pludmales. Man pat patika Soč i 85. Tur ir tī rs un kultivē ts.
un mini pludmale ir laba.
Budvā - trokš ņ aini un pā rpildī ti, nemaz. bet Prž no - super mega kvalitā te !! !
Olimps jau ir pusotrs eiro. un var paē st normā las pusdienas par 15 eiro diviem : )

Kopumā lielisks kū rorts!
SUPER!!! SUPER!!!
аватар alinyshka2005
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Saņ ē mu lielu prieku no sarkanajiem skatiem, no dabas, no kalniem, vispā r no visa! Kas attiecas uz Villa, tad tajā ir viss nepiecieš amais normā lai, labai atpū tai. Visas vietnē s esoš ā s fotogrā fijas par villu ir patiesas, viss ir tā , kā ir patiesī bā , un vē l labā k! ! ! Ideā li piemē rots vidusš ķ iras cilvē kiem. … Tomēr ▾ Saņ ē mu lielu prieku no sarkanajiem skatiem, no dabas, no kalniem, vispā r no visa! Kas attiecas uz Villa, tad tajā ir viss nepiecieš amais normā lai, labai atpū tai. Visas vietnē s esoš ā s fotogrā fijas par villu ir patiesas, viss ir tā , kā ir patiesī bā , un vē l labā k! ! ! Ideā li piemē rots vidusš ķ iras cilvē kiem.
Вид с балкона виллы Природа Вид с виллы Природа Вид с другой стороны на виллу Вилла


iemiesojums av.kabanets
Viņi vietnē raksta par viesnīcu, ka tai ir sava pludmale. Vai tas tiešām pastāv un vai tas ir normāli?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums sostenuto
Labdien! Kas villā atpūtās, lūdzu atbildiet, vai istabās ir kondicionieris? un vai istabā vai reģistratūrā ir seifs?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums 89215915059
cik maksā viena diena uzturēšanās augustā ar bērniem, pārtiku
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums ladoshka
Parkā viņi raksta daudz - dažreiz 5 minūtes, dažreiz 20. Cik patiesībā, kāds ir attālums?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 14 atbildes
iemiesojums G_HOPE
Plānojam braukt uz villu bez ēšanas Przno, pagājušogad bijām Sutomorē, tur ir izcils tirgus, var nopirkt jebko - lai nenomirtu badā)))
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вилла выгодно расположена на небольшом возвышении от моря, и это дает прекрасную возможность наблюдать с балкона номера потрясающе красивый вид на морской залив. Рядом с виллой также есть небольшой супермаркет и стильный ресторан Kod Kusta. Остановка автобуса находится недалеко от виллы. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В поселке Пржно, в 50 м от ближайшего магазина. В 8 км от Будвы (2 евро – городской автобус Olimpia Express)
Pludmales apraksts Для жителей виллы оборудован собственный пляж (песчано-галечный) с террасами для загара. Спуск к пляжу по ступенькам от виллы через парк. В 50 метрах от собственного пляжа есть пляж Каменово – один из самых красивых пляжей Черногории.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Telpu apraksts

В отеле 9 номеров.

Istabās

балкон, кондиционер, кухня / кухонный блок, душ, сейф в номере, фен, холодильник, утюг, гладильная доска, TV: каналы.

Adrese Черногория, Пржно
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.