Jautājums o Podgorica

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
LIELVEIKALS
Kopīgojiet informāciju par Deltas pilsētu Podgoricā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2014-05-2210 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар hanno4ka
Divstāvu iepirkšanās centrs, pēc Melnkalnes standartiem, ļoti liels, septembrī nebija nekādas atlaides, kā tāda, teritorijā bija vairākas kafejnīcas, manuprāt ir lielveikals, braucām ar taksi no Budvas, jo vairākas dienas lija lietus, un mēs esam visapkārt izstaigājuši, nolēmu, ka nav vērts tur braukt otrreiz.
аватар kotenkova
Tur nav ko redzēt un pirkt! Vienkārši tērējiet savu laiku. Melnkalnē nav iepirkšanās centru kā tādu, pārsvarā mazi boutique veikaliņi ar augstām cenām.Vecajā Budvā ir labas itāļu lietas, bet atkal ne visiem.
аватар evlampy2002
Melnkalnē patiešām ir maz iepirkšanās centru, taču tie pastāv. Vismaz bijām Kotorā un Budvā labos iepirkšanās centros (kā Melnkalnei). Budvā iepirkšanās centrs atrodas pašā centrā, iepretim pastam. Šķiet, ka to sauc par TQ Plaza. Nopirkām tur (septembra sākumā) 5-7 ļoti pieklājīgas itāļu lietas ar atlaidi. Un Vecajā Budvā viņi arī pirka somas un drēbes. Cenas nav mazas, bet ja ir atlaides, tad sanāk lēti. Un par tādu naudu Kijevā nevar nopirkt apģērbu modeļus. Bet, katram savs?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Podgorica
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl