Vukovic Vila 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
1.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Vila Vukovic atrodas Petrovacā, blakus Vile Oliva. Netālu atrodas tirgus, slimnīca, restorāns, diskotēka. Viesnīcas Vila Vukovic viesi var izmantot viesnīcas Vile Oliva iespējas.Vairāk →
аватар pupalnet
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
R-Tours kompā nija mū s aizveda, sagaidī ja, iesē dinā ja ē rtā autobusā , izdalī ja aploksnes ar atbildī gu gidu. Plusi: Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , iznā ca no tā s, 20 metri un jū ra. Pludmale ir tī ra, paš ā promenā dē , tā lu nav jā iet. … Tomēr ▾ R-Tours kompā nija mū s aizveda, sagaidī ja, iesē dinā ja ē rtā autobusā , izdalī ja aploksnes ar atbildī gu gidu.
Plusi:
Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , iznā ca no tā s, 20 metri un jū ra. Pludmale ir tī ra, paš ā promenā dē , tā lu nav jā iet. Istabā ir virtuve ar visu sadzī ves tehniku, katliem un pannā m. Pietrū ka tikai naž a. 100 metri no viesnī cas lielveikala "VOLI", tad pē c 150 metriem tirgus (darbdienā s tirgū tikai 2 pā rdevē ji, bet ar to pietiek). Lielais tirgus svē tdienā s. Pilsē ta ir klusa, nav paredzē ta ballī tē m.
Mī nusi:
Pā rvaldniece mū s sagaidī ja, nokā rtoja lauzī tā krievu valodā . Viņ i vienkā rš i vilka koferus, un viņ š bija prom. Neviens cits viņ u neredzē ja, bija tikai sieviete, kas sekoja cipariem, kura ik pē c divā m dienā m noskaidroja, vai viss ir kā rtī bā , ja nejauš i uzbrauci. Moskī tu tī klu nav, bet ir vismaz daž i odi, mazi, bet kož . Visi skati no logiem uz sienā m (centrā ). Ne visos numuros ir vieta, kur nož ū t dvieļ us. Paņ ē mā m savē jos, bet bija arī trī s dvieļ i uz cilvē ku.
Secinā jums: ja neesat izvē lī gs, jums tas patiks.
Padoms: noī rē jiet automaš ī nu par 25-30 eiro un dodieties uz Kotoras lī ci, izvē lieties marš ruta sā kumu caur prā mi (4.5 eiro) un ap to. Izlasiet tī klā , kur apmesties un ko redzē t. Ietaupiet naudu un gū stiet lielisku pieredzi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Vila Vukovic расположена в городе Петровац, рядом с отелем Vile Oliva. Рядом находятся рынок, больница, ресторан, дискотека. Гости отеля Vila Vukovic могут пользоваться инфраструктурой отеля Vile Oliva.

Atrašanās vieta 27 км от ж/д вокзала г. Бар, 35 км до аэропорта Тиват.
Pludmales apraksts В 100 м от виллы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 4-местные двухкомнатные апартаменты.

Istabās

Кухня, ванная, ТВ, кондиционер, вид на море / парк, гостиная с диваном, спальня, интернет Wi-Fi, смена полотенец каждый день, смена постельного белья каждый третий день.

Adrese Петровац, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.