Vile Oliva Petrovac 4*– Atsauksmes

49
Novērtējums 7.610
№1 viesnīcas reitingā Petrovac
7.0 Numurs
8.2 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.1 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas piejūras pilsētā Petrovacā, 30 minūšu brauciena attālumā no Budvas. 100 m no pasta, veikala, bankas. Viesnīca sastāv no villu kompleksa, kas atrodas skaistā olīvu birzī, 50 metru attālumā no pludmales. Pēdējā kompleksa rekonstrukcija tika veikta 2014. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар ddauren
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents. Reģ istrē š anā s notika ā tri. Viņ i paņ ē ma pasu kopijas, viesnī cai tā s kaut kur jā iesniedz, kā tika apspriests transfē ra laikā (lidosta-viesnī ca). Viesnī cas platī ba ir standarta (galvenā ē ka + trī sstā vu kotedž as). … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents. Reģ istrē š anā s notika ā tri. Viņ i paņ ē ma pasu kopijas, viesnī cai tā s kaut kur jā iesniedz, kā tika apspriests transfē ra laikā (lidosta-viesnī ca).
Viesnī cas platī ba ir standarta (galvenā ē ka + trī sstā vu kotedž as). Negaidiet olī vu birzi. Iespē jams, ka kā dreiz tas bija š ajā vietā , tač u viesnī cas celtniecī bai birzs tika noņ emts, atstā jot vairā kus kokus, kas ir vairā k nekā.400 gadus veci. Internets visā viesnī cā (slikta uztverš ana tikai pa perimetru tuvā k viesnī cas teritorijas malai). Izklaide ietver mini diskotē ku bē rniem katru dienu no 20:00 lī dz 20:30, ū dens polo baseinā . Kā dreiz bija ū dens aerobika.
Ceļ ojā m č etri, tā pē c ieguvā m divstā vu istabu. Pirmajā stā vā bija divi pufi, televizors, vannas istaba, drē bju skapis, balkons un televizors. Runā jot par TV, no vairā kiem kanā liem viens bija krievu valodā , tā pē c visas 10 dienas netika ieslē gts.
Otrajā stā vā ir divguļ amā gulta, tualetes galdiņ š ar spoguli, balkons, ledusskapis (nav minibā ra, tika nē sā ts lī dzi ē damistabai). Pē c pieprasī juma tika nodroš inā ta elektriskā tē jkanna.
Ē diens atbilst standartiem, ē diens daudzveidī gs, gaļ a un gaļ as ē dieni marķ ē ti č etrā s valodā s, krievu nav, bet ir bildes, tā pē c cū kgaļ u no liellopu gaļ as var atš ķ irt pat nezinot nevienu valodu. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs. Dzē rieniem ir divi kafijas automā ti un trī s bezalkoholisko dzē rienu automā ti. Baseina bā rā ir alkohols katrai gaumei.
Pludmale sagā dā ja vilš anos – tā bija š aura akmeņ aina josla, kas pilnī bā izklā ta ar sauļ oš anā s krē sliem. No pludmales malas lī dz ū denim bija č etras, vietā m piecas, sauļ oš anā s krē slu rindas. Divu sauļ oš anā s krē slu noma ar lietussargu maksā.14 eiro dienā viesnī cas viesiem un 20 eiro visiem pā rē jiem. Bet ū dens ir pā rsteidzoš i patī kams, vē ss, uzmundrinoš s un dzidrs.
Galvenais viesnī cas viesu kontingents ir Balkā nu pussalas iedzī votā ji.
No postpadomju telpas bija tikai viena ģ imene no Ukrainas un mē s no Kazahstā nas.
Kopumā man patika svē tki. Nav daudz ko redzē t, izņ emot vecā s ē kas.
аватар draconus.kiev
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca "Villa Oliva", Petrova, Melnkalne. jū lijs 2016.8. -15. Varē tu (visticamā k) bū t solī ds Eiropas trijnieks (praktiski pē c Vā cijas mē raukla), tač u ir daž i "bet". Tā lā k ir sniegts š o “bet” saraksts, kas sajaukts ar vienkā rš iem iespaidiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Villa Oliva", Petrova, Melnkalne.
jū lijs 2016.8. -15.
Varē tu (visticamā k) bū t solī ds Eiropas trijnieks (praktiski pē c Vā cijas mē raukla), tač u ir daž i "bet".
Tā lā k ir sniegts š o “bet” saraksts, kas sajaukts ar vienkā rš iem iespaidiem.

1 Numuros nav WiFi. Tas ir, nominā li š ķ iet, ka tas ir klā t, ja izejat uz balkona, maģ iski pieklauvē jat pie tamburī nas, sakā t pareizos vā rdus (piemē ram, “Nā c bumba”) un ieņ emat pareizo pozī ciju attiecī bā pret Mē nesi. Bet...tas nedarbojas.
Katrā ziņ ā ar mani tā bija (turpmā k runā jam par telpu E sadaļ ā , tā atrodas kā dus divdesmit metrus no galvenā s ē kas ar reģ istratū ru).
2 Gaisa kondicionē š ana reģ istratū rā un restorā nā , kas ir praktiski viens un tas pats, atklā ti sakot, netiek galā . Blā vi un karsti. Augsti. Ja tu, dā rgais lasī tā j, uzdod sev jautā jumu “Kā pē c man vajadzī ga pieņ emš ana? »Atgā dinā š u, ka internets istabā nedarbojas. Tas ir, "laimei" (vai savā ziņ ā "devai") jums jā iet uz reģ istratū ru.
3 Atklā tajā terasē , atklā ti sakot, ir maz galdiņ u. (Un mē s atceramies, ka paš ā restorā nā ir karsts un smacī gs). Uz jumta ir arī terase, bet autors nezina, kā tur nokļ ū t.
4 Pā rtika. Brokastis ir diezgan vienā das. Jū s varat ē st (tā pat kā vakariņ u laikā ), bet tie ir vienmuļ i. Diemž ē l.
Augļ i nez kā pē c bija zaļ gani. Vai pat zaļ š , es tā teiktu. Nav skaidrs, kā pē c, jo pie "simtmetrī gā " jū ras krastā tie ir pā rsteidzoš i garš ī gi un sulī gi. Bet - dā rgi.
5 Kas vē l? Ir divi (kā , pē c shē mas) baseini, bet autora tajos (un tuvumā ) nebija. Spriež ot pē c saucieniem franč u valodā , joprojā m bija animā cija (viesnī cā bija daudz franč u tū ristu).
6 Ir auto noma (no viesnī cas), piedā vā jumā ir trī s nož ē lojami auto. VW Touran (kaž okā das), Yaris (aut) un Passat dī zelis. Tomē r kopumā dī zelis Melnkalnē ir pā rsteidzoš i augstā cieņ ā , tā pat kā citā s Eiropas valstī s.
Man personī gi tas ir tikai dā rdoņ a un pat neticami.
Ja vien dienas laikā karstumā nav jā iet uz tuvā ko ē stuvi (un karstums, jā saka, bija neticams).
9 Teritorija salī dzinoš i sakopta, daudz (vai diezgan daudz) olī vkoku. Tuvā kā , spriež ot pē c zī mes uz tā , bija 400 gadus veca. Tas ir, Napoleons, piemē ram, vē l nebija plā nu, bet tas jau auga. Tā ka.
10 Zī me “Don’t turbuvati” (baismī gi sarkana) nerada vē lamo ietekmi uz vietē jiem tī rī š anas lī dzekļ iem. Viņ i ielauž as kā speciā lie spē ki, un...Tas ir joks. Viņ i vienkā rš i ielauž as. Kad jū s neesat. Vai arī tad, kad ir, tam nav nozī mes. Savukā rt otrajā gadī jumā viņ i uzreiz bē g (uzmetot “atvainojos”). Tī rī š ana ir diezgan dī vaina (nu vai neparasti), - atkritumi paliek pilnī bā (piemē ram, lielas konfekš u pakas, cepumi, alus bundž as pilnas un ne un tamlī dzī gi). Palagi un spilvendrā nas var mainī ties vai nemainī ties. Varbū t tas atkarī gs no apkopē jas noskaņ ojuma, nezinu. Vai varbū t padomi maina situā ciju paš ā sā kumā , es neesmu pā rbaudī jis.
Starp citu, dvieļ i jebkura "izrā viena" laikā obligā ti mainā s. Pat ja jū s nelū dzā t tos mainī t (tas ir, jū s tos nemetā t uz grī das, kā tas ir ierasts). Tika pamanī ts kaut kā vē rtī ga (un ne pā rā k) zaudē jums.
11 Autostā vvieta. Tā ir problē ma, un tā ir jā ņ em vē rā . Ja tas jums ir aktuā li.
12 Ē diens kopumā ir labs. Jū s vienmē r varat atrast kaut ko sev un ē st ar galvu. Bet, kā jau teicu, ar augļ iem, pilnī gs out. JĀ un deserti, atklā ti sakot, so-so. Ja neskaita to, ka labā kajos (un arī sliktā kajos) gadī jumos tā di ir pā ris. Tiesa, pankū kas tiek ceptas, ar rokā m gatavotas, acu priekš ā . Tie ir garš ī gi, jā . Piedevas, no kurā m izvē lē ties - medus, nutella (vai tā ekvivalents), ievā rī jums, drupinā ti rieksti (un, š ķ iet, arī viss).
Vienmē r ir pica, kvalitā te nav pā rbaudī ta. Vienu reizi nebija keč upa (dzirdi, Kā rli? ? ! ), bet nu labi. Viņ š (keč ups) nemaz nebija (absolū ti), jo autors viņ u iedzina viesmī ļ a virtuvē . Ē da olu kulteni (vai olu kulteni) bez tā.
13 jū ra. Netā lu. Vē l kā di trī sdesmit metri, un lū k.
Labs, tī rs, gaiš s. Pā ris sauļ oš anā s krē sli ar stacionā ru lietussargu maksā ja 8 (kaut kā ) eiro dienā . Naktī s tas ir bez maksas (jokoju). Oļ u pludmale (vismaz tur, kur gulē ja autors). Ja jū s neī rē jat sauļ oš anā s krē slu, viņ i neļ aus jums tā apgulties. Pateicoties tam, jū s varat atrasties pludmalē salī dzinoš i ē rti. Tiem, kas vē las ietaupī t (vai tiem, kas nevē las maksā t, kas ir apmē ram tas pats), ir atseviš ķ as pludmales sadaļ as - bez sauļ oš anā s krē sliem. "Bychkov", tas ir, izsmē ķ i (joks) netika ī paš i pamanī ti. Bikovs arī . Nav joks. Nebija arī citu atkritumu.
Starp citu. Pludmalē tualetes nebija. Ģ ē rbtuves, jā , tā das bija. Varbū t nevajag? Nezinu. Likā s neē rti.
14 Vietē jais. Vispā r un vispā r draudzī gs, un nesteidzī gs (ļ oti).
Ja apkalpoš anas laikā saskaraties ar otro s (tas ir, lē ni), tas var bū t kaitinoš i, ja neesat pie tā pieradis. Spē cī gi.
Ī paš as valodas barjeras nav, ja ir pā rpratums, situā ciju var viegli atrisinā t ar ž estu palī dzī bu. Lasī t melnkalnieš u valodā (?
Vai arī tas ir serbu? ) ir daudz vieglā k nekā runā t. Un ja teksts ir arī ar attē liem ... ; )
15 No lidostas lī dz Petrovac (ciemats, kurā atrodas viesnī ca) apmē ram č etrdesmit kilometru. Daļ a ceļ a krī t pa serpentī niem (tas ir, kalnu ceļ iem), kaut kā da plaisa hm...sasodī tā Budvas pilsē ta, kur sastrē gums izrā dī jā s ne sliktā ks par Kijevu. Un tā nekas, jū s dodaties pie sevis un pā rdomā jat Vidusjū ras tipiskā s ainavas.
16 kalni. Viņ u ir daudz, tie ir zaļ i un skaisti.
17 Ekskursijas (katram standarta komplekts, un cenas apmē ram vienā das). Ar pā rtikas cenā m, starp citu, situā cija ir tā da pati.
18 Automaš ī nas noma. Arī cenas vidē ji ir vienā das. Ir tikai mirklis, ka viņ i var paņ emt papildus 20 eiro par nolaiš anos. Nu vē l pieci vai divi kaut kam citam. Citas nianses nezinu, auto neņ ē mu. Vienkā rš i izlasiet noteikumus un nosacī jumus.
19 No izklaides - ļ oti bē dī gi slavenais "simtmetrs" krastmalā , kas patiesī bā ir kilometrs (varbū t pusotrs) no diezgan koptas krastmalas. Ar kafejnī cā m, veikaliem un ekskursijā m. aģ entū ras jauktas. Turklā t "Ē st" ir izteiktos favorī tu lokā . Paņ emiet kaut ko, pat ja jū s to ī sti nevē laties.
20 Saldē jums. Fantastiski, iesaku. It ī paš i itā ļ u valoda. (Mē s runā jam par to, ko viņ i pā rdod bumbiņ ā s). Iesaku, ļ oti. (! ) Nezinā ma raž otā ja bumbas par 60 kapeikā m pā rliecī bu nevieš . Tie bija patiesi, tikai vienā (sava ​ ​ veida) vietā . Pā rē jais - visur pa 70 un garš ī gi.
21 Kafejnī ca ar labu tē ju un kū kā m (un arī saldē jumu) saucas Panini, tā atrodas aptuveni krastmalas vidū . Es arī iesaku. Vienī gie (no tiem, kur bija autors), kuriem bija AltHaus tē ja. Nekas pā rdabisks, protams, tomē r. Tē ja viesnī cā , starp citu, tē ja. Pabeigts. Piedod man, ka esmu tieš s.
Varbū t esmu kaut ko palaidis garā m, bet bū tī bā tas arī ir.
Vietē jo kafiju nemē ģ inā ju.
Ā rē ji, kā visur, arī pie mums.
22 Ir daž i anahronismi, piemē ram, apdrukas uz T-krekliem ar uzrakstu "Viss kā rtī bā " un uzpurņ a (atvainojos sejas) PTN. Jū s saprotat, par ko es runā ju (to, kas paredzē ts lē nprā tī gajiem). Tiesa, tas bija vienreizē js negadī jums, mē s to uzskatī sim par neveiksmī gu pā rpratumu.
Citu iemeslu starpetniskiem konfliktiem nebija.

Jā , š eit ir vairā k. Tē ja - 1.5 eiro. Kū kas 1.5-3.5 eiro. Ē d: otrais 6-15 eiro (porcijas parasti ir trakas. Tas ir, milzī gas), alus 2-3 eiro, pirmais 2-3 eiro. Vietē jais alus ir diezgan labs. Tas ir garš ī gi.
Arbū zs 1 - stikls, 0.8 / kg - aukstā ceturtdaļ a, 0.5 / kg - veikalā blakus viesnī cai. Saldē jums 0.7 - bumbiņ a. Svaigi - 2 - 2.8 / stikls. Aprikoze (krastmalā ) - 4.5 / kg atlasī ts.
Parastos lielveikalos (nevis kū rortā ) cenas ir aptuveni 4 (č etras) reizes mazā kas. Es to redzē ju pa ceļ am, uz milzī giem video dē ļ iem (tā tos sauc? ).

Visi maksā jumi ir eiro, jū s uzminē jā t. Es precizē ju, ka viņ iem nav citas valū tas.
Varbū t ES viņ i (melnkalnieš i) tomē r cenš as mē reni, jo no "š odienas" ukraiņ iem vī zas nav vajadzī gas (lī dz mē nesim, bet tas ir pavisam cits stā sts).
Ja š eit bū tu vajadzī ga Š engena, es personī gi izvē lē tos citu valsti.
Un acī mredzot es neesmu vienī gais.
Arī paš iem melnkalnieš iem ES vī zas nav vajadzī gas.

Petrovacā ir trī s (minimums) lielveikali, abi netā lu no viesnī cas, jautā jiet. Aptieku arī vizuā li pietiek. Nebija iekš ā.
Dzē rieni krastmalā ir nedaudz dā rgā ki, bet (!! ) daudz vē sā ki nekā parketa grī dā s. Pievē rsiet uzmanī bu tam.

Krē ms saules apdegumam (vai no? ) autorei maksā ja 10.5 (desmit piecdesmit eiro, Kā rli! ). Man š ķ iet, ka labā k pirkt Kijevā un ņ emt lī dzi. Apš aubā mas kvalitā tes pludmales dvieļ i - 5 eiro, tie, kas labā ki - 15. Citu variantu nav.

Krievu runa ar raksturī gu izrunu nedaudz griež ausi. Un tas notiek daudz biež ā k, nekā mē s vē lē tos.
Un ne tik biež i, kā melnkalnieš i vē lē tos (sū dzas, ka gadu no gada tū ristu plū sma no NVS krī tas).

Sodi (satiksmes noteikumi), kā saka, nav bē rniem. Evakuators strā dā ā tri (runā ju par nepareizu stā vē š anu, kā saprotat), ir dā rgi. Lī dz simts eiro. Kā liecina novē rojumi, vietē jie iedzī votā ji likumus ievē ro. Vismaz tā s, kas regulē ceļ u satiksmes noteikumus (un arī mazumtirdzniecī bu).

Ja mē s runā jam par mazumtirdzniecī bu - viņ i nekavē joties izsniedz fiskā lo č eku, piemē ram, ē dienu pasniegš anas laikā . Pat pirms aprē ķ ina, pat ja maksā stundā . Tā tad visur un vienmē r. Mū su fiskā lie var tikai skatī ties un raudā t.

Lidostā č ekus ilgi nemarinē . (Ko nevar teikt par viņ u, lidojot atpakaļ ). Autors ilgā k gaidī ja ā rā , lī dz ļ audis (kas viņ u satika) piekrita aizvest viņ a lī ķ i uz viesnī cu.
Viņ i gaidī ja kā du vai kaut ko, iemesls netika noskaidrots.

Biļ eš u cena. Par diviem, uz nedē ļ u (no 8. lī dz 15. jū lijam, atgā dinā š u) autors maksā ja diviem 30.8 gr. Turklā t cenu diapazons bija 30.8 - 36 (trī sdesmit seš i, Kā rli! ).
Mantkā rī gā kais tū risma operators izrā dī jā s TPG, vispieticī gā kais (vai dempings, bet ko mums tas interesē? ) bija Zevs.
Kā dam citam cena bija 32.5, nosaukumu neatceros.
Biļ eti, protams, paņ ē mu tū risma aģ entū rā . Nevis no operatora.
Viņ i mani nobiedē ja, ka var bū t pā rkā pumi, ja paņ emat no Zeva, patiesī bā viss bija iekš ā . Tas ir, kā parasti, un apmē ram tā , kā tas darbojas visur. Kopumā tas vairā k izskatā s pē c ceļ ojumu aģ entū ras vē lmes nopelnī t vairā k (un kam gan ir tiesī bas viņ us vainot? )
Subjektī vi š o (vai lī dzī gu) svē tku parastā cena ir 1000 usd par diviem. Un tas ir ar "viss iekļ auts", tas ir, + pusdienas, sauļ oš anā s krē sli pludmalē , nu...un var iedzert mazliet alu un tē ja ir normā li. Patiesī bā tas maksā ja apmē ram ~ 1500. Tas ir ar visu, ieskaitot 500 (! ) UAH par stā vvietu Borispiļ ā . Uz kuru no D terminā ļ a ejiet apmē ram 10 minū tes. Karstumā un liesmojoš ā asfaltā . Neatkā rtojiet manas kļ ū das, iedodiet taksometra š oferim simts, viņ š jū s aizvedī s ē rti un ā tri.
Es pie š ī s idejas nonā cu vē lu.

Salī dzinot ar Krimu, protams. .
Kopumā bez salī dzinā š anas, lai gan ne daudz, es izpē tī ju mū su, savulaik, pussalu.

Kopumā labas brī vdienas.
аватар alonchik2006
Laba diena visiem!! ! ! Es biju reklā mas ceļ ojumā , apmeklē jot š o jauko viesnī cu. Laba atraš anā s vieta, kvalitatī vs ē diens, tī ras istabas. Ī paš i mani pā rsteidza animā cija, puiš i ir dzī vespriecī gi un iecirtī gi. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!! ! ! Es biju reklā mas ceļ ojumā , apmeklē jot š o jauko viesnī cu.
Laba atraš anā s vieta, kvalitatī vs ē diens, tī ras istabas. Ī paš i mani pā rsteidza animā cija, puiš i ir dzī vespriecī gi un iecirtī gi. Krieviski runā još ais animators "Banā ns" aka Seva no Dņ epropetrovskas, jauns vī rietis, visi bē rni viņ u mī lē ja, viņ š bē rnu mini diskotē kā atdod visu iespē jamo))). Viņ am ir pieeja gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, uzmanī gs, atsaucī gs, pastā stī s, parā dī s skaistas vietas, un tā du Melnkalnē ir daudz.
Ļ oti iesaku š o viesnī cu gan pieauguš ajiem, gan ģ imenē m!
аватар vasilev30
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Ļ oti apmierinā ts ar š o izvē li. Mē s nedaudz pā rmaksā jā m un nepaņ ē mā m villu, un viesnī cu - ar apkalpoš anu un ē dinā š anu. Teritorijā esoš ā olī vu birzs, peldbaseina klā tbū tne un labs serviss - par to ir vē rts piemaksā t simts eiro! Atvaļ inā jums bija izdevies!. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Ļ oti apmierinā ts ar š o izvē li. Mē s nedaudz pā rmaksā jā m un nepaņ ē mā m villu, un viesnī cu - ar apkalpoš anu un ē dinā š anu. Teritorijā esoš ā olī vu birzs, peldbaseina klā tbū tne un labs serviss - par to ir vē rts piemaksā t simts eiro! Atvaļ inā jums bija izdevies!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā s laicī gi) atbrauca visi mū s sagaidī ja ar smaidu, ā tri nolika, lai gan ieradā s 13 cilvē ki. Atpū tos ar bē rnu 1.7. Bijā m brokastis un vakariņ as, piedā vā ja par 10€ dienā viss iekļ auts. Ē diens lielisks, izvē le ir! Istabas kopumā ir š ikas, jaunas mē beles, viss tī rs, nekas nav salauzts) tuvu jū rai, bet mums bija lietus, tas mū s neapbē dinā ja. … Tomēr ▾ Ieradā s laicī gi) atbrauca visi mū s sagaidī ja ar smaidu, ā tri nolika, lai gan ieradā s 13 cilvē ki. Atpū tos ar bē rnu 1.7. Bijā m brokastis un vakariņ as, piedā vā ja par 10€ dienā viss iekļ auts. Ē diens lielisks, izvē le ir! Istabas kopumā ir š ikas, jaunas mē beles, viss tī rs, nekas nav salauzts) tuvu jū rai, bet mums bija lietus, tas mū s neapbē dinā ja. istaba nav slikta) mē s negā jā m uz baseinu ielu, jo tā ir ļ oti tuvu jū rai) un arī galvenā iela, bet viesnī ca nebija trokš ņ aina)) kopumā mums patika un brauktu vē lreiz
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca "Vile Oliva" atrodas Petrovacas kū rortpilsē tā , simts metru attā lumā no pilsē tas pludmales. Pludmale ir smilš aina un oļ u, tai nav savas vietas Vile Oliva pludmalē . Par lietussargiem un sauļ oš anā s krē sliem (atkarī bā no sezonas) bū s jā maksā. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Vile Oliva" atrodas Petrovacas kū rortpilsē tā , simts metru attā lumā no pilsē tas pludmales. Pludmale ir smilš aina un oļ u, tai nav savas vietas Vile Oliva pludmalē . Par lietussargiem un sauļ oš anā s krē sliem (atkarī bā no sezonas) bū s jā maksā.8-15 eiro.
Pati viesnī ca sastā v no galvenā s ē kas un trī sstā vu ē kā m – villā m, kas atrodas nelielā olī vu parkā ; Daž i olī vkoki ir vecā ki par 400 gadiem! Un te staigā daudz kaķ u.
Viesnī cas numuri atstā j labvē lī gu iespaidu, ī paš i numuri galvenajā - jaunajā - 4 * ē kā . Mē beles, santehnika - viss jauns, ļ oti labā stā voklī . Bez š ampū niem un diegu komplekta pie "patī kamajiem sī kumiem" ir arī č ī bas un grī das svari : ). Visos numuros bez izņ ē muma ir televizors, gaisa kondicionieris, mini bā rs un seifs. Internets - reģ istratū rā . Viesnī cas teritorijā atrodas bē rnu un pieauguš o baseini, pie baseiniem - bā rs. Galvenajā ē kā ir arī rotaļ u laukums bē rniem un rotaļ u istaba. Un automaš ī nu ceļ otā ji novē rtē s pazemes garā ž u. Kopumā viesnī ca ir lieliski piemē rota klusai izmē rī tai atpū tai.
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
*****
Fotogrā fijas un iespaidi par viesnī cu tika atnesti no reklā mas informatī vā s tū res Melnkalnē.2013. gada oktobrī .
Дорога к морю Корпуса Номер на вилле Номер на вилле Номер на вилле Номер на вилле Бассейн на территории Вход на
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Naktsmī tne ir pretī ga. Katru dienu kā ds izsita labā kos dzī ves apstā kļ us. Pē c atgrieš anā s visā s reklā mas broš ū rā s neatradu piedā vā jumus, kuros bū tu jā pavada atvaļ inā juma laiks. Tā saucamie dzī vokļ i kopumā atradā s ā rpus galvenā s teritorijas, septiņ as dienas nenotika mitrā tī rī š ana. … Tomēr ▾ Naktsmī tne ir pretī ga. Katru dienu kā ds izsita labā kos dzī ves apstā kļ us. Pē c atgrieš anā s visā s reklā mas broš ū rā s neatradu piedā vā jumus, kuros bū tu jā pavada atvaļ inā juma laiks. Tā saucamie dzī vokļ i kopumā atradā s ā rpus galvenā s teritorijas, septiņ as dienas nenotika mitrā tī rī š ana.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар andrejural
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s sā kā m savu ceļ ojumu, lasot daudz atsauksmju par viesnī cu. Bet, domā jot, ka sliktā s atsauksmes tika rakstī tas "smī kņ ā jot" un sabojā tas ar turku un citu 5 * personī go apkalpoš anu, viņ i uzdroš inā jā s doties uz noslē pumaino valsti Melnkalni. … Tomēr ▾ Mē s sā kā m savu ceļ ojumu, lasot daudz atsauksmju par viesnī cu. Bet, domā jot, ka sliktā s atsauksmes tika rakstī tas "smī kņ ā jot" un sabojā tas ar turku un citu 5 * personī go apkalpoš anu, viņ i uzdroš inā jā s doties uz noslē pumaino valsti Melnkalni. Pirmais iespaids ir lidosta! ! Es nekad nekur negā ju kā jā m no lidmaš ī nas uz lidostu. Par telpā m sū dzī bu praktiski nav, izņ emot elementā ras ventilā cijas trū kumu. Nav iespē jams gulē t ar aizvē rtiem logiem, lai gan kondicionieris lieliski salst, bet svaigs gaiss neieplū st. Visvairā k apkopē ju veļ as veš anu pabeidza 6 no rī ta uz graboš ajiem ratiem! ! ! Visas 2 nedē ļ as mē s dusmī gi un nervozi lē kā jā m augš ā un lejā no š ī s rē cinā š anas pulksten 6:00, un nepamodā mies atpū tuš ies un enerģ ijas pilni. Viss "Olinclusive" bija bā rā , kur telpā ir 50C siltums un radī ti visi apstā kļ i, lai neizmantotu "bezmaksas" pakalpojumus. Sabiedriskā s vietā s solī tais WI FI darbojā s tikai "reģ istratū rā ", kur bija izslē gti visi kondicionieri un sviedros nobiruš ie cilvē ki centā s kolhoza ā trumā piekļ ū t internetam, kas nepā rtraukti neizdevā s. . Nerunā sim par pludmalē m, kas piesā rņ otas ar gobiem un brillē m un cenā negaidī ti neiekļ autiem krē sliem par 10 eiro dienā un ē dinā š anu ē damzā lē , kur ir karsts un nav daudzveidī bas. Par gaļ u melnkalnieš u priekš ā cepuri nost 5 punkti ! ! ! ē da to no sirds. Mani piebeidza viesnī cas attieksme pret ievainotajiem un nepiesardzī gajiem apmeklē tā jiem. Sagadī jā s, ka pē dē jā dienā savā cot lidmaš ī nu, vannasistabā uzsitu mazo pirkstiņ u pret slieksni. Sā pes ir spē cī gas, bet, kamē r viņ i gatavojā s tā s izturē t, pē c stundas pirksts kļ uva zils. Vē rš os reģ istratū rā pē c medicī niskā s palī dzī bas un lū guma salabot traumu, pirms brauciena atcē lu apdroš inā š anu 13600. Man tika sniegta atbilde, kuru es necerē ju dzirdē t: "paņ em pasi un brauc pats uz pilsē tas slimnī cu, mums nav ā rstu. " Tas viss 40 minū tes pirms izlidoš anas uz lidostu. Nebija ko darī t, aizbraucu uz slimnī cu, kur vē l vairā k biju pā rsteigts par lū gumu salabot traumu, burtiski neatceros, bet vispā r paskaidroja, ka izskatā s pē c lū zuma un atnesa 26 eiro, tikai tad salabosim pirkstu un iedosim sertifikā tu. Mē ģ inā ju paskaidrot, ka nepaspē š u laicī gi uz lidmaš ī nu, bet viņ iem vienalga, tā pē c devos uz viesnī cu, kur viņ i vienkā rš i saka, kad nevē las neko darī t: “Nedomā ar mē s. ” Pieņ emiet lē mumu, kur atpū sties, paš i, bet es vairs nebraukš u uz š o mež onī go zemi un nevienam neieteikš u.
аватар riiia
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies villā , 2 plaš as istabas, vanna ar labu santehniku ​ ​ un virtuve. Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens, bet 11 eiro par sauļ oš anā s krē sliem ir nedaudz dā rgi, 7 eiro par velo nomu arī nav lē ti. Wi-fi tikai reģ istratū rā , spa likā s slē gts. … Tomēr ▾ Atpū tā mies villā , 2 plaš as istabas, vanna ar labu santehniku ​ ​ un virtuve. Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens, bet 11 eiro par sauļ oš anā s krē sliem ir nedaudz dā rgi, 7 eiro par velo nomu arī nav lē ti. Wi-fi tikai reģ istratū rā , spa likā s slē gts.
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī nav tikai viesnī ca, bet gan viesnī cu un villu komplekss, kas atrodas olī vu dā rzā paš ā jū ras krastā . Turklā t tur š ī s olī vas ir diezgan cienī jamā vecumā un visas ir saglabā tas, daž as tagad “aug” vienkā rš i uz villu terasē m. … Tomēr ▾ Š ī nav tikai viesnī ca, bet gan viesnī cu un villu komplekss, kas atrodas olī vu dā rzā paš ā jū ras krastā . Turklā t tur š ī s olī vas ir diezgan cienī jamā vecumā un visas ir saglabā tas, daž as tagad “aug” vienkā rš i uz villu terasē m. Teritorijā ir daudz interesantu skulptū ru, kas izraisa pozitī vas emocijas. Acij tī kami arī ziedi uz balkoniem. Ir divi ā ra baseini - pieauguš o un bē rnu (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas), rotaļ u laukums, bet, godī gi sakot, tas ir tā -tā - viens nosaukums, bet galvenajā ē kā ir bē rnu rotaļ u istaba. Ir korti un spa. Galvenais kontingents ir krievvalodī gie tū risti. Wi-Fi ir bezmaksas reģ istratū rā un restorā na ā ra zonā .
Š ajā viesnī cā ir iespē jamas VISAS ē dienreizes (piemaksa lī dz HB 10 eiro dienā vienai personai), turklā t tas ietver baseina bā ru.
Pludmale ir jū su - tiem, kas atrodas uz VISIEM, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, pā rē jiem 10 eiro par komplektu.
Numuri galvenajā ē kā un villā s, protams, ir atš ķ irī gi. Mē beles villā s ir nobruž ā tas, lobī juš ā s un saskrā pē tas, vispā r noguruš as. Vannasistabā arī ir par ko sū dzē ties. Bet ir dzī vokļ i ar virtuvi, turklā t ļ oti oriģ inā li darī ts tā , ka virtuvi un istabu atdala matē ti logi, kas atveras un ē dienu var pasniegt tieš i uz galda no plī ts. Numurā ir kondicionieris, TV, telefons, č ī bas, ziepju piederumi, duš a. Ir numuriņ i ar skatu uz jū ru, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka no daž ā m istabā m š is skats bū s cauri villā m, kas tiek bū vē tas, t. i. no nepabeigtā m sienā m izlī da garas armatū ras, un torņ a celtņ i to neizdaiļ os.
Istabas galvenajā ē kā izskatā s respektablā k - modernizē tas, ar TV, kondicionieri, telefonu, minibā ru, seifu, bidē , duš u, ziepju piederumiem.
Pilnī gi iespē jams š o viesnī cu ieteikt ģ imenē m ar bē rniem - teritorija atļ auj un infrastruktū ra.
No š ī s viesnī cas pastaigas attā lumā atrodas Lucises (Lucises) pludmale - tas ir ļ oti skaists mazs un mā jī gs lī cis. Brauciens ar taksometru tur maksā s 2-3 eiro, lietussargs + sauļ oš anā s krē sls maksā s 6 eiro, tač u neviens jums neaizliedz tur atpū sties un baudī t skaistumu uz sava dvieļ a bez maksas. Pludmali ieskauj izcili gleznains parks, kas vienkā rš i smarž o ar daž ā du eksotisko augu aromā tiem – noteikti apmeklē jiet! Kā pē c patiesī bā iesaku tur apmeklē t, fakts ir tā ds, ka Melnkalnē ir tā da neizskaidrojama lieta kā perfekta jū ras atš ķ irī ba daž ā dā s vietā s - vienkā rš i visur ir daž ā das krā sas! Tā pē c vienkā rš i ir nepiecieš ams daž ā dot savas sajū tas.
Ņ emiet vē rā , ka š ī s pludmales oficiā lā atklā š ana ir tikai jū nija vidū , tā pē c pirms tam lietussargi vē l nav uzlikti un tualetes nedarbojas.
Es novē lu jums labu atpū tu!
Добро пожаловать! Стандарт (вилла) Красиво, когда цветы растут прямо на балконе Возле ресепшин Ресторан Ресторан Почистите обувь и вперед! ;) Зона отдыха возле ресепшин
Parādīt vairāk »


iemiesojums Marishka1779
Pirmo reizi braucu uz Melnkalni, turklāt ar bērnu.Lūdzu padomu speciālistiem, kur Petrovacā ir lēti, bet garšīgi paēst? Jau iepriekš paldies)
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Petrovacas pludmale
Novērtējums 8.6
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales
Lūsisas pludmale
Novērtējums 9.0
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales

Отель находится в приморском городе Петровац, в 30 минутах езды от Будвы. В 100 м от почты, магазина, банка. Отель состоит из комплекса вилл, расположенных в прекрасной оливковой роще, в 50 метрах от пляжа. Последняя реконструкция комплекса была проведена в 2014 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 200 м от центра г. Петровац. 27 км от ж/д вокзала г. Бар. 35 км от аэропорта Тиват. 46 км от г. Подгорица.
Pludmales apraksts Пляж в 80 м от отеля. Длина пляжной полосы — 800 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Терраса, завтрак в номер, круглосуточная стойка регистрации, обслуживание номеров, прачечная, сувенирный магазин, упакованные ланчи, мини-маркет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Бассейн площадью 9 кв.м, глубина 0,5 м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Теннисные корты в 5 минутах ходьбы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

​Всего в отеле 276 номеров.

Istabās

Во всех номерах: кондиционер, ванная комната, мини-бар, спутниковое ТВ с русскими каналами, балкон, фен, сейф.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Ulica 8/11, Petrovac 85300
Tālruņi: Tel: +382 33 461 194
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.