Petrovac Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.010
№4 viesnīcas reitingā Petrovac
8.8 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.0 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Petrovacas pilsētas centrālajā daļā, nelielā mājīgā rajonā. Atvērts 2008. gada jūnijā. Futbola stadions atrodas aptuveni 1 km attālumā no viesnīcas, savukārt vietējā autobusa pietura atrodas 300 metru attālumā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар aron.r0m
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka, tī ra un jauna viesnī ca. Un personā ls - ļ oti jaukas simpā tiskas meitenes, vienmē r iet iepazī ties. Viesnī ca tikai ar brokastī m, tā s ir diezgan apmierinoš as un daudzveidī gas. Netā lu ir restorā ns, no turienes mums pat atveda vakariņ as un pasniedza viesnī cā . … Tomēr ▾ Ļ oti jauka, tī ra un jauna viesnī ca. Un personā ls - ļ oti jaukas simpā tiskas meitenes, vienmē r iet iepazī ties. Viesnī ca tikai ar brokastī m, tā s ir diezgan apmierinoš as un daudzveidī gas. Netā lu ir restorā ns, no turienes mums pat atveda vakariņ as un pasniedza viesnī cā . Ē diens garš ī gs un apmierinoš s, lielas porcijas, kā jau man. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, un no tirgus, blakus lielveikalam. Viesnī cā ir neliels peldbaseins. WiFi ir labs visos stā vos.
аватар serochka06
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kumā man vienmē r patī k viss, lai kur es lidotu, un frā ze “man ir ar ko salī dzinā t” ir mulsinoš a, jo pakalpojumu var salī dzinā t, bet valstis nav iespē jams. Saimnieks "Prometeus". Akcija nopietna, autobusi visi jauni, ekskursijas nav sliktas. … Tomēr ▾ Sā kumā man vienmē r patī k viss, lai kur es lidotu, un frā ze “man ir ar ko salī dzinā t” ir mulsinoš a, jo pakalpojumu var salī dzinā t, bet valstis nav iespē jams. Saimnieks "Prometeus". Akcija nopietna, autobusi visi jauni, ekskursijas nav sliktas. Oļ egs satikā s lidostā – viņ a pirmā frā ze "mani mī ļ ie" nespē ja neizraisī t smaidu. Vispirms par viesnī cu. Viesnī ca "Petrovac 3", lai gan pati viesnī ca ir 4 zvaigznes, attaisnoja mū su cerī bas, neliela mā jī ga istabiņ a ar franč u gultu, seifu, LCD TV (krievu kanā lu nebija, bet ir MTV), ledusskapis un gaisa. kondicionē š ana neatš ķ iras no info tū res bildē m, pat reā li ir labā k, jo vannasistaba plaš ā ka nekā gaidī ts (ir fē ns). Ir terase ar galdu un krē sliem. Kondicionieris ir centrā lais, bet darbojā s visu laiku, kondicioniera atraš anā s vieta ir ē rta, var atstā t pa nakti - nesaaukstē jā m. Atslē ga ir magnē tiska - ja atrodaties ā rpus telpas, elektrī ba tiek izslē gta. Š eit ir problē ma ar ledusskapi. Ja atstā j uz visu dienu, tad atkausē , par ko liecina peļ ķ e pie tā s. Istabas uzkopš ana ir neslavē jama - ā tri, efektī vi (dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m, pat duš as kabī ne tiek noslaucī ta no ū dens). Viesnī cā vienmē r ir saimnieki, tā pē c viss ir skaidri un ā tri - vienī gais, kas kaitina, ir personā la krievu un angļ u valodas zinā š anu trū kums (ir sieviete, viņ a var vairā k vai mazā k palī dzē t). Visur raksta, ka valodas ir lī dzī gas - jā , it ī paš i ar ukraiņ u valodu, bet, kad jā prasa rē ķ ins, un serbu valodā tas ir “rachun”, tad var pagaidī t pusi dienas vai kā alternatī va, zī mju valoda. Brokastis bija iekļ autas - kā vienmē r, Eiropas brokastis neatš ķ iras, lai gan mē s centā mies neatkā rtoties. Brokastis no 8, kas nav ī paš i ē rti.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba:
1. Pretī viesnī cai ir vienī gais lielveikals pilsē tā
2. Pa kreisi, piecu minū š u gā jienā , tirgus.
3. Pilsē tas pludmale un promenā de uzreiz pē c 300 metriem.
4. Labajā pusē ir restorā ns Maslina.
5. Nedaudz uz augš u maiznieks (mini-maiznī ca) un aptiekā rs.
Tagad par gastronomiju. Lielveikalā cenas ne ar ko neatš ķ iras no mums (viss ir eiro). Š ķ iņ ķ i var nopirkt par 4.5 eiro, var nopirkt par 12 eiro. Tikai maize ir nedaudz dā rgā ka - kukulī tis 0.7 eiro (bet mē s ar vī ru ē dā m nedē ļ u). Alus - no 0.9 eiro un vairā k. Bē dī gi slavenais vī ns "Vranac" ir atkarī gs no izdoš anas gada, sā kas no 2.5 un vairā k (labi, ka viņ i nopirka mazu vī nu - viņ iem tas nepatika). Prosciutto un sieru var izmē ģ inā t vienreiz lielveikalā , otrreiz tirgū - ir atš ķ irī ba, tirgū garš ī gā ks, bet dā rgā ks. Augļ i - persiki 1.8 (kad mums ir 2.2) un avenes, mellenes, vī ģ es ir dā rgā kas. Vī ns tirgū.8 eiro - ņ ē ma avenes, pietrū ka grā du, kā kompots.
Mē s ar vī ru aizgā jā m, tā pē c ar sauso barī bu netikā m galā , zemniekam gaļ a ir vajadzī ga laipnī bai. Ir tā da lieta kā ikdienas ē dienkarte, kafejnī cā s/restorā nos vienai personai tā maksā no 4.5 lī dz 6 eiro. Tajā ietilpst cherba (zupa), pamatē diens, maize un salā ti. Protams, nebija jē gas cerē t par š o summu dabū t kaut ko kvalitatī vu, bet mē s centā mies. Pirmā bē dī gā pieredze bija kafejnī cā Oliva, ja nenovē rtē laiku, tad var, bet gaidī t pasū tī jumu divas stundas ir par daudz, un neviens nesaprot nevienu valodu, izņ emot serbu valodu. Zupa - Galinablanca, salā ti - parasti kā posti ar etiķ i, pamatē diens vienmē r ir cienī gs (kartupeļ i ar gaļ u, kā posti ar gaļ u). Atradā m restorā nu Maslina, kas atrodas pā ris minū š u attā lumā no viesnī cas. Visiem tur patika. Viesmī lis - pusmū ž a vī rietis, kurš labi zina krievu valodu, var ieteikt. Mē s vienmē r atstā jā m dzeramnaudu, par ko viņ š ar mums draudzē jā s (lai gan, iespē jams, viņ š ir draugs ar visiem). Apkalpoš ana ā tra, porcijas milzī gas. Zupa - 2 eiro (buljons ar nū delē m), cū kgaļ a - 7 eiro (tie ir 2 lieli cū kgaļ as gabali + frī kartupeļ i + salā ti + marinē ti sī poli), makaroni Boloņ as - 6 eiro (300 grami makaronu - tas ir kā rtē jais pā rbaudī jums vē deram ). Sā kumā nesapratā m viņ a frā zi - jā dala porcija, redzot vī ra izsalkuš ā s acis, uzreiz atteicos. Tad kļ uva skaidrs. Izmē ģ inā jā m zivju ē dienkarti (10 eiro no cilvē ka) lielā zivs + 2 garneles + mī dijas + frī kartupeļ i + vā rī ti kartupeļ i + maize. Kā pē c es vienmē r rakstu par maizi, ja pasū tā t atseviš ķ i, tad maizes grozs maksā.1 eiro. Tē ja 1.5 eiro, brendijs (augļ u moonshine 45%) 30 grami 1.5 eiro.
Tagad par pludmalē m - tas ir Melnkalnes posts. Pludmales visas skaistas, bet mazas, tā du ir maz. Bē rnu ir daudz, skaļ i melnkalnieš i mē ģ ina viens otru kliegt, daudz smē ķ ē , buļ ļ i slē pjas smiltī s. Š eit mē s atcerē jā mies Krimu sezonas plaukumā . Var paņ emt lī dzi sauļ oš anā s krē slu un lietussargu - 7 eiro. Pilsē tas pludmale nekavē joties pazuda. Pateicoties atsauksmē m, devā mies meklē t Lucices pludmali. Ejiet pa kreisi no viesnī cas kā das 15 minū tes, cilvē ku ir mazā k, bet ne tik maz, kā gribē tos. Visu negatī vo sedz dabas dumpis un dzidra Adrijas jū ra. Pavadī jā m ekskursijas uz Kotoras lī ci un zivju pikniku (visas ekskursijas pa jū ru, lai netē rē tu dienu pludmalē ). Ekskursijas ir ļ oti izzinoš as, ja nebrauksi ekskursijā s, tad par Melnkalni neko neuzzinā si un iziesi no mā jā m ar domu, kā pē c es tik daudz pā rmaksā ju, arī Krimā varē tu atpū sties.
Un š eit ir drosmī gais punkts - Tivatas lidosta. Š is kolhozs nav spē jī gs apkalpot tik daudz tū ristu. Satriekš ana, mū su tautieš u pā ridarī š ana ir attaisnojama, lidojumi kavē jā s tā pē c, ka cilvē ki nevarē ja laicī gi iziet pasu un muitas kontroli....Duty free pat ir rinda. Melnkalnieš i nezina un pat nemē ģ ina zinā t valodas, kas ir pā rsteidzoš i, viņ iem ir vieglā k pateikt, ka es nesaprotu, nekā pā rdot preci. Viņ u bauš ļ i (melnkalnietis ir dzimis, lai nesteigtos dzī vot, ja vari atstā t š o lietu rī tdienai - atstā j) neļ auj nopelnī t. Raž oš anas nav, lopkopī ba ir vā ji attī stī ta, tā pē c mū su lē tā vista maksā pasakainu naudu, nevē lē š anā s izpatikt noved strupceļ ā . Viņ i ir ļ oti tā lu no Eiropas Savienī bas (neskatoties uz to, ka pat nauda tika pā rskaitī ta uz eiro) un deva nosaukumu manam opusam “ar padomju pagā tni”. Izrā dī jā s neliela piezī me, paskatieties uz bildē m un sapratī siet, cik tur ir skaisti - aiziet, ir vē rts redzē t.
пляж Лучице фиш меню остроф Св. Стефана Герцег Нови Боко-Которская бухта
аватар i_ZiL
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca Principā tas atbilst deklarē tajam 4 *. Viesnī ca ir maza un diezgan mā jī ga. Brokastis bufetes veidā ir diezgan apmierinoš as un apmierinā s daž ā dus pieprasī jumus (standarta: olu kultenis, aukstie gaļ as gabali, siera gabali, aukstie gaļ as gabali, graudaugi, augļ i utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca
Principā tas atbilst deklarē tajam 4 *. Viesnī ca ir maza un diezgan mā jī ga. Brokastis bufetes veidā ir diezgan apmierinoš as un apmierinā s daž ā dus pieprasī jumus (standarta: olu kultenis, aukstie gaļ as gabali, siera gabali, aukstie gaļ as gabali, graudaugi, augļ i utt. ), tomē r ē dienkarte tiek atkā rtota ik pē c 2 dienā m. Kondicionieris istabā bija pietiekami vē ss pat minimā li. Satelī ttelevī zija, bezmaksas ā trs Wi-Fi, trokš ņ ains ledusskapis, seifs. Minibā ra nav, tač u, ņ emot vē rā , ka lielveikals atrodas 1 minū tes gā jiena attā lumā , tas neradī ja pā rā k lielas baž as. Reģ istrē joties mums iedeva istabiņ u bez terases - lū dzā m to nomainī t un saņ ē mā m istabu ar lielisku terasi ar skatu uz jū ru un mē belē tu ar galdu+krē sliem. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs visos jautā jumos. Izdegusī spuldzī te nomainī ta 2 minū tē s. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, š ķ iet, ka tī rī š ana notiek ik pē c pā ris dienā m - godī gi sakot, nepievē rsu uzmanī bu.
Uzturs
Neatkarī gs: minū tes gā jiena attā lumā no Volya lielveikala. Kaut kas lī dzī gs mū su "zarnā m". Viss pieejams par ļ oti pieņ emamā m cenā m (ū dens 0.5 eiro, alus 0.7-0.9 eiro, aukstie gaļ as izstrā dā jumi no 1 eiro par 100g, augļ i vidē ji 2 eiro/kg, saldumi no 0.5 eiro). Arī minū tes gā jienā otrā virzienā ir tirgus. Uz tā visi produkti galvenokā rt. paš taisī ts, augļ i no 1.5 eiro/kg, mā jas vī ns 10 eiro/1l. .
Restorā ni: to lielā kā daž ā dī ba, un š eit viss ir atkarī gs no personī gajā m vē lmē m. Cenas: pica (pietiek diviem) no 6 lī dz 9 eiro. Gaļ as š ķ ī vis + garnē jums sver 600 gramus 12 eiro, salā ti 2-3 eiro, grilē ti ē dieni 6 eiro, zivs pē c svara 40 eiro/kg.
Nianses: daž os restorā nos ir “laimī gā s stundas” (kaut kur no 3 lī dz 5 pē cpusdienā ) kā ds ē diens vai dzē riens par brī vu, kā arī biznesa pusdienas par 6 eiro (ak, es nesaņ ē mu tā s laikā , tā pē c nevaru spriest). No nepatī kama pā rsteiguma restorā nā Sutjeska rē ķ inā tika iekļ auts neizteikts “kuver” 0.5 eiro/pers. kā mums paskaidroja viesmī lis, tā nav dzeramnauda, ​ ​ bet gan samaksa par to, ka uz galda ir galdauts, sā ls utt. Citos restorā nos nekur citur tā du neesam redzē juš i.
Ā trā s ē dinā š anas restorā ni: daudz sī ku picē riju, kur tirgo picu š ķ ē lē s (tieš ā m milzī gu) par 1.5 eiro - diezgan garš ī gi. Intereses labad iesaku paņ emt arī nacionā lo ā trā s uzkodas "Cobra" - izvē laties no grila gaļ as gabalu (cū kgaļ a, liellopa gaļ a, vistas gaļ a), ko ieliekat pitas maizē vai bulciņ ā , un tad varat brī vi pievieno pats no tuvē jā m paplā tē m: tomā ti, kā posti, gurķ i, daž ā das vietē jā s garš vielas un mē rces – pie izejas iegū sti paš taisī ta hamburgera lī dzī bu, kas sver mā rciņ u un kura cena ir no 2 lī dz 3 eiro.
Saldē jums no 0.6 lī dz 1 eiro par karoti.
Pludmales:
Pilsē ta ir gara, bet š aura un ļ oti trokš ņ aina. Ir zonas atpū tai uz saviem dvieļ iem, ir sauļ oš anā s krē sli (no 2 eiro) ar saulessargiem (3 eiro). Ū dens motocikla noma 50 eiro / pusstunda. Promenā dē atrodas desmitiem aģ entū ru, kas piedā vā apskates ekskursijas uz stikla dibena laivas par 6 eiro/persona.
Pē c 15 minū tē m ir par kā rtu labā ka pludmale "Lucice" un mē s tur devā mies katru dienu. Cenas visam ir vienā das, tomē r cilvē ku ir par kā rtu mazā k, tī rā k un ņ emot vē rā mola trū kumu, kā Petrovacā , ir daudz mierī gā k bez visā m š ī m laivā m utt. + Ir lieliska vieta tieš i zem priedē m, kuru ē nā var pavadī t visu dienu, nenomirstot no karstuma un neizdegt saulē . Ir arī.1 ū dens slidkalniņ š : 1 eiro par 5 slidkalniņ iem no tā .
Ir arī.2 citas pludmales, bet tā s ir tā lā k un mē s uz tā m nedevā mies. pilnī bā apmierinā ta Lū sija
Jū ra: vienu dienu pirms mū su ieraš anā s pagā ja vē tra un krastā tika iznesti atkritumi (galvenokā rt plastmasas iepakojums un dadzis), bet nā kamajā dienā viss tika izņ emts un gandrī z nebija atkritumu, izņ emot priež u skujas, kas katru dienu atradā s ū denī netā lu no krasta, bet pietika tos izpeldē t 3 sekundē s un tad jū ra kļ uva perfekti tī ra un caurspī dī ga lī dz pat bojā m (tā lā k gan nepeldē ju) no kurā m dziļ umā lieliski bija redzamas gan zivis, gan dibens . Ū dens bija vidē ji +24 grā di.

Ceļ ojumi:
Jū s varat doties uz Budvu un St Stefanu ar regulā riem autobusiem, kas katru stundu kursē no pieturas, kas atrodas gandrī z netā lu no viesnī cas un maksā.2 eiro / persona. Var braukt arī ar taksi, bet sanā ks 10-15 eiro kā vienojaties.
Mums personī gi nepatika Budva. Jā , vecpilsē ta ir skaista un tur noteikti jā iet, bet viss pā rē jais viennozī mī gi nav priekš mums: pludmales ir niecī gas un vienkā rš i nereā li pā rpildī tas ar cilvē kiem, no katra bā ra kupenā skanoš ā s dziesmas radī ja nereā lu troksni, manā mi netī rā ku. nekā Petrovacā . Jā , tur ir vairā k izklaides, bet, ja vē laties relaksā ciju, nevis satricinā jumu, tas nav jums.
Kotoras lī cis: Kotora ir skaista, bet garlaicī ga. Ņ emiet vē rā , ka viņ i jums tur dos 2.5 stundas brī va laika un nav ī sti kur tā s pavadī t, mē s paspē jā m apbraukt visu pilsē tu kartē , nofotografē t, nesteidzī gi papusdienot, tad atkal klaiņ ot un ē st saldē jumu , apmeklē jot suvenī ru veikalus un vē l bija laiks. Pē c Kotoras jū s tiekat iesē dinā ti mazā novē roš anas kuģ ī tī (50 cilvē ku liela tū ristu grupa tur sē dē ja kā š protes, un tas ir maz prieka). Ar š o laivu pa skaisto lī ci uz kā du mā kslī gu salu kuģ ojat aptuveni 40 minū tes, un pa š o laiku tā paspē j apnikt ar kā rtī bu un visas tobrī d uzņ emtā s fotogrā fijas galu galā viena no otras neatš ķ iras. Uz mā kslī gā s salas jū s aizvedī s uz templi, kurā ir neliels muzejs un nekas interesants. Pē c salas pā ris minū š u laikā jū s nokļ ū siet brī niš ķ ī gajā Pirastas pilsē tā (Neatkarī bas laukuma lielumā ), kurā nav nevienas pludmales (var nirt no betona plā ksnē m) un nekas ievē rojams, izņ emot vē sturiskus faktus par vecie laiki 15. gadsimtā . Jums tiks dota 1 stunda, lai izpē tī tu š o murgu. Ņ emiet vē rā , ka arī tur nav tualetes un, lai tur aizietu uz tualeti, restorā nā bū s jā iegā dā jas vismaz kafija. Mums personī gi ekskursija patika ļ oti daļ ē ji, lai gan nez kā pē c visi to iesaka. Kas attiecas uz mani, tad tikai 1 no 4 gadī jumiem tev tur var patikt: 1) esi botā niķ is un uzskati ekskursiju par daļ u no darba 2) tev jau ir pā ri 82 un tev nav kur steigties un vari tē rē t stundas pastaigas gar arhitektū ru, kuras ir tikpat daudz kā tu 3) tavi bē rni ir ļ oti vainī gi un tu gribi viņ us sodī t, lai viņ i to atceras uz mū ž u 4) tu nonā ci Melnkalnē , bet ienī sti pludmales un jū ru ar visu savu sirdi un dvē seli un vē las pavadī t vairā k laika prom no tiem.
Dubrovnika: brauciens ir garš , 3-4 stundas vienā virzienā (atkarī bā no rindā m uz Horvā tijas robež as), bet tas ir tā vē rts. Pati pilsē ta ir ļ oti skaista, un ir daudz vietu, kur iegriezties. Ielā s ir vienkā rš i patī kami klī st apkā rt un oooooochen garš ī gi restorā ni. Ī paš i iesakā m Toni spaggeteria, mē s tur nokļ uvā m nejauš i, bet cilvē ki, kas tur ieradā s, pat stā vē ja rindā , lī dz tur bija brī vs galds. Makaroni ir vienkā rš i krā š ņ i, maksā no 7 lī dz 12 eiro, ē dienreizes beigā s gribas laizī t traukus. Arī uz laivas pē c 5 minū tē m tiksi nogā dā ts apm. Lokrum, kur staigā simtiem pā vu, ir maza miruš ā jū ra, skaists botā niskais dā rzs, sens franč u forts un vienkā rš i iespē ja nopeldē ties salas tuvumā . Atgriež oties pilsē tā , tā bū s skaisti izgaismota un bū s patī kami pa to klejot. Vispā r labā kā vieta, kur bijā m Horvā tijā un Melnkalnē . Noteikti iesaku visiem.
Kanjonos nedevā mies, bet viesnī cas kaimiņ i teica, ka 4-5 stundas tur bija ļ oti grū ti aizbraukt vienā virzienā , un pati ekskursija ilga apmē ram 45-1 stundu. Tač u viņ i apliecinā ja, ka to kompensē apkā rtnes skaistums no autobusa loga.
аватар Morozova7
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es devos ar draugu 2010. gada augustā , pē c "Fortū nas" sistē mas. Viesnī ca ir pilnī bā atbildī ga par savu 3 *, draudzī go personā lu. Dzī vojā m augš ē jā stā vā un no tā pavē rā s skaists skats uz jū ru, pieļ auju, ka pirmais un otrais stā vs bija klā ti ar ē kā m. … Tomēr ▾ Es devos ar draugu 2010. gada augustā , pē c "Fortū nas" sistē mas. Viesnī ca ir pilnī bā atbildī ga par savu 3 *, draudzī go personā lu. Dzī vojā m augš ē jā stā vā un no tā pavē rā s skaists skats uz jū ru, pieļ auju, ka pirmais un otrais stā vs bija klā ti ar ē kā m. Iztikā m bez ē diena, burtiski pā ri ceļ am ir lielveikals ar saprā tī gā m cenā m (tā das kā Ukrainā ). Katru dienu devā mies ekskursijā s. Tuvā kā paš valdī bas pludmale izskatā s nedaudz bē dī ga, visur ir atkritumi, ž agari. Bijā m tur 2 dienas, bet tad uzzinā jā m, ka burtiski 10-15 minū š u gā jiens un tur ir skaista tī ra pludmale ar nokarenā m priedē m gandrī z jū rā . Un, godī gi sakot, es nezinu, kā da bija ū dens temperatū ra, bet peldē t bija gandrī z neiespē jami. Pie jū ras ir arī daudzas kafejnī cas, ā trā s ē dinā š anas, saldē juma veikali, suvenī ri, promenā de 5 minū š u gā jiena attā lumā , ir arī pā ris diskotē kas.
аватар ira85
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Starp citu, jau 4 *. Ē rti numuriņ i, teritorijā ir baseins, ir lifts. Vienī gais, ka 2 nedē ļ u laikā gulta tika mainī ta tikai 2 reizes! Bet dvieļ i - katru dienu. Jū s nevarat ņ emt dvieļ us no istabas uz pludmali. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Starp citu, jau 4 *. Ē rti numuriņ i, teritorijā ir baseins, ir lifts. Vienī gais, ka 2 nedē ļ u laikā gulta tika mainī ta tikai 2 reizes! Bet dvieļ i - katru dienu. Jū s nevarat ņ emt dvieļ us no istabas uz pludmali. Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , viss ir tuvu - labs lielveikals, autobusu pietura no kuras gandrī z katru stundu atiet autobusi uz Budvu (2.5 eiro), 5 minū tes lī dz jū rai (ja brauc uz pilsē tas pludmalē m). Lai gan viss ir tuvu uz Petrovecu. Pilsē ta ir maza un ļ oti mā jī ga.
Ja vispā r par Melnkalni: satriecoš i skaista valsts, tur VISS ir skaisti, izņ emot padomju laika bloku ē kas. Daba ir pā rsteidzoš a. Ekskursija uz Kotoras lī ci ir obligā ta!! ! Neko gleznainā ku savā mū ž ā neesmu redzē jis. Un labā k to lietot visu dienu. Nu, kanjonus, protams, nevar nepamanī t. Daudz ceļ ojā m pa Melnkalni, Horvā tiju un Albā niju, daudz iespaidu.
Es gribu atzī mē t, ka, ja vē laties pludmales brī vdienas, jū s bū siet vī luš ies, jo. pludmales ir š auras, pā rpildī tas, ne pā rā k tī ras, un jū ra ir diezgan auksta.
аватар Katrin_mc
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi bijā m ar vī ru Melnkalnē ! Viesnī cu ieteica draugi, kuri atpū tā s 2 nedē ļ as pirms mums ar bē rniem. Viņ iem ļ oti patika Petrovacs. Lidojā m uz Tivatu, no kurienes tika organizē ts transfē rs tieš i uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bijā m ar vī ru Melnkalnē ! Viesnī cu ieteica draugi, kuri atpū tā s 2 nedē ļ as pirms mums ar bē rniem. Viņ iem ļ oti patika Petrovacs. Lidojā m uz Tivatu, no kurienes tika organizē ts transfē rs tieš i uz viesnī cu. Viss tika organizē ts ļ oti skaidri. Mums bija divvietī ga istaba ar skatu uz jū ru. Viesnī ca uzreiz atstā ja labu iespaidu: maza un mā jī ga. Numuri ir vienkā rš i lieliski ar plazmas ekrā niem, jaukā m vannas istabā m un pat peldmē teļ iem un č ī bā m. Tā kā somas ņ ē mā m uz ilgu laiku, tad lī dz pludmalei todien nesanā ca, bet nolē mā m pastaigā ties pa kū rortpilsē tu. Sazu arī paš i atzī mē ja, ka viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , iepretim lielveikalam, 100 metrus no tirgus, 200 metrus no krastmalas un pludmales. Reģ ions ir ļ oti skaists, mani ļ oti iespaidoja krastmala ar lielu skaitu kafejnī cu un restorā nu un suvenī ru veikaliņ u. Pastaigas laikā saņ ē mā m izsalkumu un nolē mā m pavakariņ ot mazā mā jī gā kafejnī cā "Under the vine", pasū tī jā m steiku ar salā tiem un pudeli vī na, tā da izmē ra steiku dzī vē nebijā m redzē juš i, apē dā m vienu un paņ ē mā m otrs pie mums. Vakariņ as mums izmaksā ja 12 eiro. Nā kamajā dienā , kad pamodā mies, devā mies brokastī s uz viesnī cu. Paš iem uzreiz atzī mē jā m, ka melnkalnieš i ir ļ oti garš ī gi un ļ oti lielas porcijas. Pē c sā tī gā m brokastī m mē s tik tikko nogā jā m 200 metrus lī dz pludmalei, un tad bijā m pilnī bā sajū smā par jū ras skaistumu. Pludmale ļ oti laba, tī ra, jū ra brī niš ķ ī ga, nu vienkā rš i "paradī ze". Tikš anā s laikā ar gidu mums tika ieteikta cita pludmale "Lucica". Lielisks lī cis ar plaš u pludmali un daudz mazā k cilvē ku. Atpū tas laikā uz Budvu devā mies 3 reizes (20-25 minū tes), bet laikam ī sti nesekojā m, jo ​ ​ mū s fascinē ja ainavas. Budva ir kaut kas! Š ī ir vieta, kur ir daudz diskotē ku un jaunieš u. Petrovacā ir arī diskotē kas, gā jā m, patika, bet tomē r Petrovac ir mierī gā ks, kas mū s iespaidoja vairā k, tur nav tā das burzmas kā Budvā un tik daudz cilvē ku. No atvaļ inā juma bijā m pilnī bā sajū smā , noteikti atgriezī simies, un tikai š ajā viesnī cā ! Viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs, un mē s sadraudzē jā mies.
аватар sergey87ser
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Laba pavisam jauna viesnī ca, kondicionieri gandrī z nav auksti, lī dz jū rai 100m, bet labā k uz Lucica pludmali, 15min gā jienā . Vai pā rtikas veikals 50m ir lielisks lielveikals! Labs restorā ns ir Mediteraneo (zivis), ja jums ir nepiecieš ams ē st lē ti, tad tas ir Kafana Abramovič s. … Tomēr ▾ Laba pavisam jauna viesnī ca, kondicionieri gandrī z nav auksti, lī dz jū rai 100m, bet labā k uz Lucica pludmali, 15min gā jienā . Vai pā rtikas veikals 50m ir lielisks lielveikals! Labs restorā ns ir Mediteraneo (zivis), ja jums ir nepiecieš ams ē st lē ti, tad tas ir Kafana Abramovič s.
Viņ i katru dienu tī ra, un uzmā cas ar pierakstiem _Ē dienu ienest nedrī kst, sods 100 eiro.
Melnkalne SUPER! ! !
аватар Barbara23
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
viesnī ca ir tī ra. Pamanī jā m arī , ka tiek mainī ti dvieļ i. uz balkona pelnu trauku nemainī ja katru dienu. svē tki bija brī niš ķ ī gi. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem – debesu apstā kļ i. vē ja nebija. bija tieš ā m karsti. … Tomēr ▾ viesnī ca ir tī ra. Pamanī jā m arī , ka tiek mainī ti dvieļ i. uz balkona pelnu trauku nemainī ja katru dienu.
svē tki bija brī niš ķ ī gi. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem – debesu apstā kļ i. vē ja nebija. bija tieš ā m karsti. jū ra ir silta un caurspī dī ga, ka pietiekami lielā dziļ umā varē ja redzē t visas zivis, kas mums apkā rt griezā s. Pilsē tas pludmale mums nepatika. daudz atkritumu. devā s uz tuvē jo lī ci, ko sauc par Luč iku. tas ir tī rā ks un nav trokš ņ a. jū ras gaiss sajaukts ar priež u skujā m. klusums. lai izklaidē tos diskotē kā un kazino, jā dodas uz budvu. bet ar to nebija nekā du problē mu. var nokļ ū t ar autobusu vai taksometru. Starp citu, taksometrs mums izmaksā ja lē tā k nekā parastais autobuss. Tas ir tā pat kā sarunas ar taksometru. restorā nos dā rga, bet ļ oti garš ī ga vā rī ta zivju zupa un zivju un grilē tu dā rzeņ u izvē le. Melnkalnieš i ir ļ oti draudzī gi. komunikā cijas š ķ ē rš ļ u nebija. runā krieviski un viņ i ir serbu valodā , mē s visur sapratā mies
лучица пляж обзор с балкона гостиницы обзор петровац с балкона
аватар assertive
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daudzi mums ieteica braukt uz Melnkalni, saka skaista daba, skaidra jū ra utt. Kopumā mū su brī niš ķ ī gā s brī vdienas sā kā s ar tuvoš anos Tivatas lidostai. 30 minū tes pirms nolaiš anā s kuģ a komandieris paziņ oja, ka lidosta mū s nevar pieņ emt, jo. … Tomēr ▾ Daudzi mums ieteica braukt uz Melnkalni, saka skaista daba, skaidra jū ra utt. Kopumā mū su brī niš ķ ī gā s brī vdienas sā kā s ar tuvoš anos Tivatas lidostai. 30 minū tes pirms nolaiš anā s kuģ a komandieris paziņ oja, ka lidosta mū s nevar pieņ emt, jo. lidmaš ī nu nolaiž as daudz, un lidosta ir ļ oti maza, un papildus tam vē l 40 minū tes riņ ķ ojā m virs jū ras. Nolaiduš ies 20 metrus no skrejceļ a ieraudzī jā m ceļ u, pa kuru klusi brauca maš ī nas. Ja gribi iet pa skrejceļ u (nav jā ieiet ē kā : )), vispā r ej, kur gribi. Pasu kontrole pagā ja diezgan ā tri, Par laimi mums ir bezvī zu rež ī ms.
Netā lu no ieejas mū s gaidī ja uzņ emoš ā s partijas pā rstā vja autobuss. Mē s ieradā mies viesnī cā bez starpgadī jumiem. Tas ir nedaudz vairā k kā stundas brauciena attā lumā , ņ emot vē rā , ka autobuss veda tū ristus uz daž ā dā m viesnī cā m. Mū sē jais bija pē dē jais. Viesnī ca (maza, celta 2008. gadā ) stā v pie ceļ a, bet maš ī nu troksnis netraucē ja. Telpā ir modernas mē beles un santehnika, katru dienu istabā pastā vī gi tika tī rī ts karstais ū dens bez mitrā s tī rī š anas. Viesnī cas spilgtā kais moments acī mredzot ir ikdienas dvieļ u maiņ a. Mums nebija laika nosusinā ties ar dvieļ iem, pirms tie tika nomainī ti pret tī riem 
Mū su cenā bija iekļ autas brokastis. Dabiski - š ī ir bufete, bet viss ir vienmuļ i.
50 m attā lumā ir labs lielveikals. Piecu minū š u gā jiens lī dz jū rai.
Laiks visu laiku bija vē jains (izrā dā s, ka septembrī te sā kas vē ji).
Daba patieš ā m ir skaista: olī vkoki, lielas skaistas palmas, granā tā boli, mandarī ni, vī ģ es aug tieš i pilsē tā .
Kopumā š ie ir svē tki tiem, kas vē las atpū sties mierā . Mums patika, neskatoties uz daž ā m sī kumiem.
P. S. kā rtē jo reizi par lidostu: bijā m pirmie, kas reģ istrē jā s lidojumam (paveicā s), jo. Pē c 5 minū tē m bija milzī ga rinda. Pē c reģ istrā cijas mē s stā vē jā m rindā (kas bloķ ē ja visu ieeju lidostā ) uz pasu kontroli. Ir tikai vienas durvis, un, kad pienā ca mū su kā rta, mū s apturē ja un cilvē ki sā ka kā pt reisā , kuram bija jā izlido pē c 10 minū tē m (daž i vē l nebija pat reģ istrē ti). Sā kā s satricinā jums, Ukraina iebruka Krievijā ; Mums bija reiss 3392, Krievijai 392. Vā rdu sakot, pilnī gs bardaks. Pā rsteidzoš i, mē s izbraucā m laicī gi. Bet lidojums, kas lidoja mums aiz muguras, tika pā rcelts uz divā m stundā m, tad vē l uz divā m stundā m. To mē s uzzinā jā m jau ierodoties Borispiļ ā .
Природа Набережная Крепость Castello отель
аватар Darina13259
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Zinot, ka Budva un Beč ič i ir lielas pilsē tas, mē s apmetā mies pilsē tā , kas ir mierī gā ka. Budvu var salī dzinā t ar Jaltu, bet Petrovacu ar Alupku. Bijā m Petrovacā , viesnī cā Petrovac, viesnī ca laba pat ar 4 * zvaigznē m, nevis 3 *, tā ir no 2008. … Tomēr ▾ Zinot, ka Budva un Beč ič i ir lielas pilsē tas, mē s apmetā mies pilsē tā , kas ir mierī gā ka. Budvu var salī dzinā t ar Jaltu, bet Petrovacu ar Alupku. Bijā m Petrovacā , viesnī cā Petrovac, viesnī ca laba pat ar 4 * zvaigznē m, nevis 3 *, tā ir no 2008. gada, tā tad viss svaigs un kopts, ē diens tur normā ls, tikai brokastis ē dā m, par 9 gadi, brokastu ē dienkarte bija tā da pati, bet no tā s varē ja izvē lē ties, vismaz nebijā m izsalkuš i. Istabas uzkopš ana notika katru dienu. Traucē ja gan tas, ka pa logiem pavē rā s skats uz jū ru un 6 metrus no viesnī cas atradā s atkritumu tvertnes, gan tas, ka no 4 lī dz 6 no rī ta nā ca atkritumu vedē ji, kas radī ja troksni un, protams, pamodā s. uz augš u. Iepriekš jū ra atradā s 150-200 metru ē nā un nokā pš ana ir maiga. Visas Melnkalnes pludmales ir paš valdī bas, un mums tā s ī sti nepatika. Bijā m 4 pludmalē s, visas ir Petrovacā (1. Centrā lā , 2. Luč ice, 3. Pludmale caur tuneļ iem Rezevici ciematā un 4. pludmale, kas atrodas tā lā k no Luč ikas, lai brauktu apmē ram 40 minū tes, tad kalnā no kalna ) bet katrs citā lī cī , un katrā pludmalē katru dienu vē rojā m netī ro pludmali, kur neizmē rojami izsmē ķ i, sastrē gumi un visā di atkritumi, ir pā rā k daudz cilvē ku, visi staigā pa tevi vai pa tavu gultasveļ a, pat tad, kad viņ i gulē ja uz sauļ oš anā s krē sliem, viņ iem izdevā s nokaisī t jums oļ us. Aiz jū ras ir tā da lieta kā vē jš , kas pa nakti var pazeminā t jū ras temperatū ru no +26 lī dz +18, t. i. ar siltu jū ru ne vienmē r var uzminē t, bet aukstā , kurā krampj ekstremitā tes un pē c tam sā p kakls, jū s ī sti nepeldat. (ja jū ra ir auksta, tad tikai pē c 3 dienā m iesils, š ajā laikā labā k doties ekskursijā s) Jū ra biež i ir tī ra, bet daž reiz ļ oti netī rs polietilē ns. somas, aļ ģ es, skujas no eglī tē m, izsmē ķ i, sieviš ķ ī gas higiē nas preces, baklaž ā ni, š ausmas, ka pat tā dā jū rā negribē jā s peldē t.
Jā , daba tur ir skaista, bijā m 3 ekskursijā s, izvē lē jā mies vairā k dabu.
Skadara ezers (parasts ezers ar saldū deni, kur ir daudz ū densrozes un pī les ar putniem, tie ved ar laivu pa ezeru, ko ieskauj kalni, peldē ties tur ir kā parastā upē , ekskursija tā da Es nebiju pā rsteigts).
Kotoras lī cis, (ir vē rts aizbraukt, jo apmeklē siet Kotoras vecpilsē tu, tur ir skaista arhitektū ra, apmeklē siet templi kā dā no salā m, un bū s iespē ja lī cī nopeldē ties. Man patika tā ds viegla ekskursija).
Durmitoras kanjoni, (Ekskursijas laikā gā jā m garā m Skadaras ezeram, pabraucā m garā m viņ u galvaspilsē tai Podgoricai, kanjoniem, kur tek Morakas upe, apmeklē jā m klosteri, saslapinā jā m kā jas Biogradas ezerā , un apskatī jā m Eiropas augstā ko tiltu. Daba ir skaista, mē s brauca, un apkā rt ir kalni un mež i, daudz tuneļ u, izbraukā jā m gandrī z visu Melnkalni, bet ekskursija ilgst 12h, un ļ oti nogurdina, var viegli saslimt un spiediens celties vai kristies. Viss mums izdevā s).
Pilsē tas, piemē ram, Budva un Becici, ir vairā k ballī tes un apmeklē tas. Restorā nos serviss ne vienmē r ir lī dzvē rtī gs. Un visi smē ķ ē visur. Š ī valsts tikai attī sta savu tū rismu, bet neievē ro kā rtī bu un tī rī bu. Mē s tur vairs nebrauksim, vai arī brauksim, bet tikai pē c 10 gadiem, kad viss š is srach tiks noņ emts.
Un vē l svarī gā ka informā cija:
VIENMĒ R IEPAKOJIET BAGĀ Ž U (iesaiņ oš anas plē vē ), kā KOMERĀ M VAR BŪ T KAUT PRIEKŠ PRĀ T, UN NELIETOJIET VĒ RTĪ GAS PRIEKŠ METAS PAMATBANKĀ , Ņ EMIET TĀ S LĪ DZ ROKAS bagā ž ā . (Borispiļ as lidostas darbinieki zog lietas, man tika nozagts sudraba gredzens, un aviokompā nija nav atbildī ga. )
Un par cenā m:
Solā rijs 3 eiro
Lietussargs 2 eiro
Saldē jums no 0.50 lī dz 1.30 eiro
Ū dens 0.5 l. 0.6-0.8 eiro centi


iemiesojums anzelika
lūdzu uzrakstiet cik maksā numuriņš trīs pieaugušajiem ar papildus gultu bērnam 8 gadi.. no 04-07 līdz 25.07.. par 21 dienu paldies..
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Petrovacas pludmale
Novērtējums 8.6
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales
Lūsisas pludmale
Novērtējums 9.0
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales

Отель расположен в центральной части города Петровац, на небольшой уютной территории. Открыт в июне 2008 года. Футбольный стадион находится примерно в 1 км от отеля, а остановка местных автобусов — в 300 метрах. Отель прекрасно подойдёт и для молодёжного, и для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 23 км от аэропорта Тивата. 60 км от аэропорта Подгорицы.
Pludmales apraksts В 100 м — пляж, напротив которого находятся два островка: Катич и Света Неделя. В 500 м от города находится пляж Лучице (к нему ведут указатели).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Ресторан расположен на первом этаже и предлагает местную и международную кухню. Аперитив бар предлагает большой выбор алкогольных и безалкогольных напитков, коктейлей, лёгких закусок и сладостей. Бассейн с открытой террасой. Круглосуточная стойка регистрации, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, семейные номера.

Курение на всей территории отеля запрещено.

  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 15 двухместных номеров и 2 апартамента.

Istabās

терраса, кондиционер, Wi-Fi, ванна / душ, минибар: платно, фен, TV: каналы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Mirista bb Petrovac na Moru, Montenegro
Tālruņi: Phone: +382 33 461 832 Phone: +382 33 461 831 Phone: +382 33 461 833 GSM: +382 69 108 378 Fax: +382 33 461 838
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.