Kopitovic Apartments 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.410
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
2.9 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Dzīvokļi Kopitović atrodas Petrovac na Moru, 8 km attālumā no Budvas. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар izmaylova_nv
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Apsveicu. Gribu uzrakstī t atsauksmi par š iem dzī vokļ iem. 2022. gada jū lijā atpū tā mies kopā ar 6 gadus vecu bē rnu. Kas tev sā kumā patika? 1. Jauns, labi izremontē ts, mums bija neliela studija 2 personā m, viss nepiecieš amais ir - trauki, elektropreces. … Tomēr ▾ Apsveicu. Gribu uzrakstī t atsauksmi par š iem dzī vokļ iem. 2022. gada jū lijā atpū tā mies kopā ar 6 gadus vecu bē rnu. Kas tev sā kumā patika?
1. Jauns, labi izremontē ts, mums bija neliela studija 2 personā m, viss nepiecieš amais ir - trauki, elektropreces. flī zes, neliels ledusskapis, jaunas skaistas mē beles. Jauka gulta. Ļ oti tī rs, tī rī š ana gandrī z katru dienu. Uz logiem - ž alū zijas no karstuma. Kondicionieris, vairā ki digitā lā s TV kanā li, kvalitatī vs ā trs wf internets. No balkona ir sā nskats uz jū ru, bet mē s to neizmantojā m daudz. Kā pē c - lasiet mī nusos.
kas man nepatika.
1. Atraš anā s vieta ir galvenā ceļ a krustojumā un pretī slimnī cai. Sabiedriskais transports, ā trie, privā tie auto un motocikli pā rvietojā s 24/7. Izplū des gā zes. Neatveriet logu, jo tas ir ļ oti trokš ņ ains. Ī paš i naktī.
2. Logu priekš ā - vieta atkritumu savā kš anai. Turklā t to atņ em visi apkā rtē jie dzī vokļ i, un viņ i to dara naktī , ļ oti skaļ i, ar strā dnieku kliegš anu.
Skaļ i kravas automobiļ i izved atkritumus 3 vai 4 reizes dienā , un tas ir arī ļ oti skaļ š.
3. Lielveikals nav tik tuvu. Paciņ as ar pā rtiku jā nes lejā no kalna. Svē tdienā s un svē tku dienā s viss ir SLĒ GTS, pat ū dens iegā dei ne. Bet tā ir visas Melnkalnes problē ma.
4. Maiznī ca pie dzī vokļ iem. Jā , ir garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Bet caurule no krā sns beidzas 1 stā va augstumā . Piedeguš a siera un gaļ as smaka 24/7 ir vē l viens iemesls, kā pē c nevar atvē rt logus un ieelpot kalnu gaisu. Turklā t pie maiznī cas nemitī gi apstā jas maš ī nas, cilvē ki iziet ē st tepat, uz ietves. Tas viss ir zem logiem, turklā t Melnkalnē smē ķ ē š ana sabiedriskā s vietā s nav aizliegta. tas ir skaidrs tā lā k.
5. Kad tev jā dodas prom. tad tevi izliks no istabas 10.00. Atstā jiet lietas vai pagaidiet - vietas nav vispā r. Reģ istratū ras nav. nav mantu noliktavas vai vietas.
Vai nu paņ emiet koferus lī dzi uz pludmali vai vienkā rš i atstā jiet tos pie kā pnē m, kur var ienā kt ikviens. Mums piedā vā ja 2 krē slus pagalmā pie saimnieku dzī vesvietas. Viņ i nejutā s ī paš i ē rti. Jo cilvē kiem ir sava dzī ve, bē rni, vakariņ as, ģ imenes sarunas, un mē s esam kā nelū gti viesi.
Pati Petrovac ir brī niš ķ ī ga vieta. Pludmale, jū ra, daba – viss ļ oti patika. Jū s varat paņ emt š os dzī vokļ us, bet lū gt logus uz kalniem, nevis uz ceļ u-jū ru. Miers visiem.
аватар Anna.demidova447
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti laba, tī ra, numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu, viss jauns, svaiga remonta smarž a. Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru otro dienu. Viss ir sniegbalts. Mini virtuve bez krā sns un mikroviļ ņ u krā sns, ir turks un tē jkanna. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, tī ra, numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu, viss jauns, svaiga remonta smarž a. Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru otro dienu. Viss ir sniegbalts. Mini virtuve bez krā sns un mikroviļ ņ u krā sns, ir turks un tē jkanna. Mē s dzī vojā m pē dē jā.4 stā vā ir milzī ga terase ar sauļ oš anā s krē sliem, lietussargu un pusdienu galdu. Terase ir lielā ka par paš u istabu, tur ir lieliski pavadī t vakarus. Uz pludmali var ņ emt lī dzi lietussargu. Apkalpojoš ais personā ls ļ oti labs, bet nerunā krieviski. Seifs nav nepiecieš ams, noziedzī bas lī menis 0. Visi logi un durvis uz terasi ir aizvē rtas ar slē ģ iem. Terases nav. Pludmale atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā . Blakus 2 lielveikali, aptiekas, tirgus un slimnī ca. Blakus villas ē kai atrodas maizes ceptuve. Cepš ana tiek cepta gandrī z visu nakti, smarž a ir neticama. Vienī gais, ka istabā bija skudras, bet ja visu ē damo paslē pj ledusskapī , tad tā s vairs nav.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Petrovacas pludmale
Novērtējums 8.6
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales
Lūsisas pludmale
Novērtējums 9.0
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales

Комплекс Apartments Kopitović расположен в городе Петровац-на-Мору, в 8 км от Будвы. Рекомендуем для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от комплекса Apartments Kopitovic до Подгорицы составляет 37 км, а до ближайшего аэропорта в Тивате — 28 км.
Pludmales apraksts Муниципальный песчано-галечный пляж в 300 метрах. Заход в море — мелкая галька.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей сад и принадлежности для барбекю.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В комплексе 5 апартаментов.

Istabās

кондиционер, бесплатный Wi-Fi, фен, холодильник, чайник, ТВ, оборудованная кухня, ванная комната с душевой кабиной. Все номера оборудованы новой мебелью, приятный интерьер.

Adrese Stupovi bb, 85300 Petrovac Montenegro
Tālruņi: +381 64 1725601
Tīmekļa vietne: Kopitovic Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.