Gregovic 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 1.410
1.1 Numurs
1.4 apkalpošana
1.5 Tīrība
3.4 Uzturs
1.9 Infrastruktūra
Villa atrodas klusā Petrovacas - Brezine rajona daļā. Lielveikals - 50 m no villas, restorāns - 200 m no villas. Gregovic Villa piedāvā nevainojamu apkalpošanu un visas nepieciešamās ērtības relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар vozfan
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viņ i apmetas sī kā s, sapelē juš ajā s, piesū cinā tā s telpā s. Rezervā cija ir pavisam cita villa. Nav tī rī ts, palagi ar caurumiem, izmazgā ti dvieļ i. Pelē jums tualetē . Nekur nav ventilā cijas, kondicionieris ir pirmsū dens, filtri nav tī rī ti. … Tomēr ▾ Viņ i apmetas sī kā s, sapelē juš ajā s, piesū cinā tā s telpā s. Rezervā cija ir pavisam cita villa. Nav tī rī ts, palagi ar caurumiem, izmazgā ti dvieļ i. Pelē jums tualetē . Nekur nav ventilā cijas, kondicionieris ir pirmsū dens, filtri nav tī rī ti. Ja atver logu, tad naktī izkā pjot no gultas, tu lauž galvu. Noplē sti tī kli, odi, punduri un visa dzī vā radī ba. Vietnē istabas priekš ā smird kanalizā cija, turpat 3 dienas stā v spaiņ i ar pā rpalikumiem. Saimnieki mantkā rī gi un nedraudzī gi. Traukus savā ca no visiem radiem no vecvecā kiem. Pat kafiju virtuvē nevar pagatavot - siltums ir bez ventilā cijas. Putekļ i ir veci. Gulta ar kustī gā m lī stē m, vismaz piesien. Pludmale bija rakstī ta 150 m, dzī vē tieš i 500 - viņ i speciā li skaitī ja. Satiekas kaut kā ds jauns, viltī gs puisis vai nu ar tē vu, vai ar savu onkuli - lai gan viņ š atmasko savu villu, un atpakaļ uz autobusu nav. Jū s nesī siet savus koferus. Iespaidi par mā jokli un ī paš niekiem ir paš i zemiskā kie. 10 gadi nebrauca uz Melnkalni, ja nu kaut kas bū tu mainī jies dienestā ! Vienkā rš i sū kā t. Gregovič i ir mafija, kas ir 50 gadus atpalikusi no laika.
плесень сплошная выключатели допотопные 50 летней давности, чтоб включить надо сделать невероятное усилие. Пальцы сломать можно холодильник грязный и торохтящий ни разу не рискнула пользоваться. Из какого сундука вынули?? сетки на окнах не приклеены- нечисть вся в комнате. Комары и туча мошек. Мы сидели с выключенным светом веером... жесть все окна такие. В туалете точно так же.Только утром там еще и стена облеплена мошками, которым пить охота) кондиционер включать не решились. Пробовали один раз. Судя по жлобству хозяев фильтры никто никто никогда не чистил. телевизор занимает 60 см пространства, которое 10м2 на двоих. Находится там невозможно. Это камера. Они даже пыль  за ним не удосужились убирать, судя по толщине -она прошлогодняя
аватар vasiljeva_ms
Mē s palikā m š ajā villā.2018. gada augustā . Petrovac ir brī niš ķ ī ga pilsē ta ar visu nepiecieš amo un č etrā m pludmalē m katrai gaumei! Mazs, mā jī gs, kluss, viesmī lī gs. Viss notiek ļ oti lē ni un mierī gi. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā villā.2018. gada augustā .
Petrovac ir brī niš ķ ī ga pilsē ta ar visu nepiecieš amo un č etrā m pludmalē m katrai gaumei! Mazs, mā jī gs, kluss, viesmī lī gs. Viss notiek ļ oti lē ni un mierī gi. Mums tas ir ideā li.
Jū lijā -augustā cilvē ku ir pā rā k daudz un cenas daudzkā rt augstā kas, bet maijs, jū nijs, septembris ir brī vā ks un mazā k pā rpildī ts, un cenas ir ļ oti zemas.
8. istaba ir mā jī ga ar autentiskā m mē belē m.
Pati studija ir tī ra un patī kama, bet mē beles vecas un jā maina - č ī kst gulta, č ī kst arī durvis, kas radī ja neē rtī bas. Tualetei nepiecieš ams kosmē tiskais remonts, un varbū t arī labs, jo mū su laikā divas reizes sabojā jā s katls.
Arī veļ a un dvieļ i ir netī ri un ar caurumiem. Tas bija nepatī kami.
Saimnieki ir jauki, bet grū ti atrast. Viena istabene Mē s divas dienas mē ģ inā jā m ziņ ot par bojā tu katlu un bez karstā ū dens.
Tomē r paš as villas pagalms un teritorija ir skaista un acij tī kama! Aug liepa, dateles, lilijas =))
Trokš ņ a kā tā da nav. Tikai tī rī š anas laikā kalpone dā rd smagos krē slus uz grī das.
Iela klusa, mierī ga un bez satiksmes. Ar automaš ī nā m brauc reti. Tas, protams, ir milzī gs pluss.
No villas ir arī ē rti doties uz veikaliem un tirgu, piestā j - viss atrodas uz tā s!
Lī dz Lū sijai mierī gā solī jā iet 15 minū tes, tikpat daudz lī dz krastmalai. Tikai 40 minū tes lī dz Buljaricai! Jū ra ir vistī rā kā !
Brokastis bija restorā nā netā lu no Lozas. Vairā k kā kafejnī ca. Uz terases ir galdi. Bufete. Pieņ emams.
Lai visiem jaukas brī vdienas!
Вид с террасы Цветочки рядом с виллой Виды домов на улице, где расположена вилла Актуальное расписание на 2018 год Опознавательные знаки виллы Грегович у библио-глобуса Улица, где расположена вилла Оливушки


iemiesojums fanat7470
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Petrovacas pludmale
Novērtējums 8.6
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales
Lūsisas pludmale
Novērtējums 9.0
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales

Вилла расположена в тихой части Петроваца – районе Брежине. Супермаркет – 50 м от виллы, ресторан – 200 м от виллы. Gregovic Villa предлагает безупречное обслуживание и все необходимые удобства для хорошего отдыха.

Atrašanās vieta До аэропорта Тиват – 38 км.
Pludmales apraksts Центральный городской пляж в 350 м от виллы, пляж Лучице – в 800 м от виллы
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Вилла состоит из 10 номеров-студио: 2 двухместных студио, 5 трехместных студио и 3 четырехместных студио. Утюг и фен предоставляются по запросу.

Istabās

Wi-Fi, балкон, кондиционер, душ, TV, холодильник, чайник, мини-кухня.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Petrovac Montenegro
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.