Andric Villa 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.610
№5 viesnīcas reitingā Petrovac
8.5 Numurs
8.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
5.4 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Villa atrodas Petrovacas pilsētā, 100 metru attālumā no veikala, tirgus, bankas, autoostas. Lieliski piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm. Villa celta 2008. gadā.Vairāk →
аватар mazay.60
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē c tam, kad Petrovac tika izvē lē ts par brī vdienu galamē rķ i Melnkalnē , es ilgu laiku pē tī ju villu piedā vā jumus, meklē jot iespē ju ar vislabā ko cenas un kvalitā tes attiecī bu, tuvumu pludmalē m, transportam un iepirkš anā s vietā m. … Tomēr ▾ Pē c tam, kad Petrovac tika izvē lē ts par brī vdienu galamē rķ i Melnkalnē , es ilgu laiku pē tī ju villu piedā vā jumus, meklē jot iespē ju ar vislabā ko cenas un kvalitā tes attiecī bu, tuvumu pludmalē m, transportam un iepirkš anā s vietā m. Izvē le krita uz Villa Andric, ko mē s nekad neesam nož ē lojuš i. Pasū tī jā m studio 02 ar skatu uz jū ru, patiesī bā dabū jā m studiju 03 otrajā stā vā ar skatu uz jū ru (pareizā k bū tu teikt ar skatu uz jū ru, jo ē kas gandrī z aizver jū ru). Istaba plaš a, ar atseviš ķ u virtuves zonu, kur atrodas el. plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, elektriskā tē jkanna, visi nepiecieš amie trauki, lī dz korķ viļ ķ im, stikla galds un krē sli. Vannas istaba ir arī labiekā rtota, tostarp veļ as mazgā jamā maš ī na. No balkona durvī m ir izeja uz milzī gu verandu ar galdu un trim krē sliem, veļ as ž ā vē tā ju. Internets lielisks, katrā istabā savs rū teris. Istaba tiek uzkopta katru otro dienu, mainot dvieļ us un pievienojot tualetes papī ra rulli. Saimnieks redzē ts tikai sapulcē , neviens nevienam netraucē ja, agri no rī ta izejot vienkā rš i izgā ja no telpas ar zī mī ti ar pateicī bas vā rdiem. Lī dz krastmalai un autobusu pieturā m ne vairā k kā.5 min. , lī dz pludmalei Lucice 15min. palē nā m blakus vispā r atrodas lielveikals un kafejnī ca "Pod lozom". Desmitnieku neliku tikai daž u mē beļ u vieglā noplucis dē ļ . Noteikti iesaku kā labu variantu par saprā tī gu cenu.
Жилая часть студии Жилая часть студии Кухонная часть студии Ванная комната Веранда
аватар strahovka1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lidojuma kavē š anā s dē ļ viesnī cā ieradā mies naktī . Neskatoties uz to, ī paš nieks mū s personī gi sagaidī ja, aizveda uz dzī vokli, parā dī ja un izstā stī ja visu nepiecieš amo, iedeva WI-FI paroli (starp citu, ļ oti labs internets) un noformē š anas jautā jumus atlika uz nā kamo dienu. … Tomēr ▾ Lidojuma kavē š anā s dē ļ viesnī cā ieradā mies naktī . Neskatoties uz to, ī paš nieks mū s personī gi sagaidī ja, aizveda uz dzī vokli, parā dī ja un izstā stī ja visu nepiecieš amo, iedeva WI-FI paroli (starp citu, ļ oti labs internets) un noformē š anas jautā jumus atlika uz nā kamo dienu. .
Tā kā bijā m pirmie viesi, bijā m iekā rtojuš ies labā kajā istabiņ ā , kā jau man : ) - 6A, ar skatu uz jū ru un lielu terasi.
Istabā viss jauns, viss darbojas, laba veļ a, liela ē rta divguļ amā gulta, pat naktsgaldiņ š ar spoguli (meitenes novē rtē s), visi nepiecieš amie piederumi. Lieliska vannas istaba. Man ļ oti patika telpu dizains, viss ir acij tī kams, gaumī gi darī ts un saglabā ts tā ds pats stils)))
Regulā ri tī rī ts, dvieļ i mainī ti ļ oti biež i))
Vestibilā bija pludmales saulessargi vispā rē jai lietoš anai, varē ja ņ emt lī dzi uz pludmali.
Blakus ir lielveikals, iecienī ta kafejnī ca "Pod Lozom" un viss pā rē jais arī tuvu, tas ir Petrovac! )
Man viss ļ oti patika, ar prieku atgriezī š os š ajā viesnī cā!! !
Paldies saimniekam Andricam un visam personā lam par viesmī lī bu un komfortablu uzturē š anos!
Natā lija,
аватар OLEKSANDR_STETSENKO
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es apmetos Andric Villa 3 *, kas atrodas Petrovac, Melnkalnē . Reģ istrē š anā s notika 5 stundas pirms viņ i varē ja reģ istrē ties, proti, viņ i reģ istrē jā s uzreiz pē c ieraš anā s, iedeva jauku, kā rtī gu istabu. … Tomēr ▾ Es apmetos Andric Villa 3 *, kas atrodas Petrovac, Melnkalnē . Reģ istrē š anā s notika 5 stundas pirms viņ i varē ja reģ istrē ties, proti, viņ i reģ istrē jā s uzreiz pē c ieraš anā s, iedeva jauku, kā rtī gu istabu. Viss, kas norā dī ts viesnī cu aprakstos vietnē s, ir apstiprinā ts. Viesnī ca - draudzī gi saimnieki, neuzbā zī gi. Teritorijas gandrī z nav, baseina nav. Ē diens mū su tū rē nebija iekļ auts, jo villa nepiedā vā ja ē dienu. Istabā ir virtuve. Lī dz tuvā kajam lielveikalam bija nepiecieš amas 2 minū tes, lī dz citam — 5 minū tes, bet 7 minū š u gā jiena attā lumā ir vē l viens tī kls, lai jū s varē tu bez problē mā m iegā dā ties pā rtikas preces. Petrovacas pilsē tas galvenā priekš rocī ba ir tā , ka pastaigas attā lumā atrodas 4 daž ā das pludmales. Pirmā - pilsē tas pludmale 4 minū š u gā jiena attā lumā no villas, kaimiņ u pludmale, kur labā k bē rniem, gā jiens bija 10 minū tes.
Treš ā pludmale netā lu no Bulyaritsa ciema, š ī pludmale ir vispiemē rotā kā ū dens kemperiem un tiem, kas staigā no Petrovacas pā ri kalnam. Uz ceturto pludmali jā dodas uz Sveti Stefan 35 minū tes no villas, netā lu no nepabeigtā s viesnī cas ir akmeņ aina pludmale, tur ir ļ oti labs ceļ š un jū s to vienkā rš i nepamanā t. Atgriež oties pie villas stā sta, teikš u, ka gids, kurš mū s sagaidī ja lidostā , pa ceļ am, reklamē ja savus pakalpojumus, piedā vā ja ekskursijas, bet nevienu aiz rokas neķ ē ra, nevienu nepiespieda. Villij Andrič , es pieš ķ irš u 10 punktus par kritē riju "atbilstī ba nosauktajā m iespē jā m un atbilstī ba iepriekš ē jo lietotā ju atsauksmē m", tas ir, jū s saņ emat to, ko gaidī jā t.
аватар larisa29080809
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atgriezos no atvaļ inā juma 08.09. 2011. Pirmo reizi Melnkalnē - valsts, cilvē ki, virtuve, daba, jū ra, Lucices pludmale, viss atstā ja ļ oti, ļ oti patī kamu iespaidu. Bet š eit ir villa.......Mē s bijā m trī s, trī s draugi. Rezervē jot villu Kijevā , Pilon pā rstā vis mums piedā vā ja trī svietī gu numuriņ u ar uzlabotu plā nojumu ar papildus samaksu 400 eiro. … Tomēr ▾ Atgriezos no atvaļ inā juma 08.09. 2011. Pirmo reizi Melnkalnē - valsts, cilvē ki, virtuve, daba, jū ra, Lucices pludmale, viss atstā ja ļ oti, ļ oti patī kamu iespaidu. Bet š eit ir villa.......Mē s bijā m trī s, trī s draugi. Rezervē jot villu Kijevā , Pilon pā rstā vis mums piedā vā ja trī svietī gu numuriņ u ar uzlabotu plā nojumu ar papildus samaksu 400 eiro. Mē s, protams, vienojā mies. Tas, ko redzē jā m reģ istrē joties - divvietī ga istaba, kas atdalī ta ar starpsienu, ar izvelkamo dī vā nu blakus virtuves nodalī jumam, atklā ti sakot, mū s apbē dinā ja. Mē s dzī vojā m otrajā stā vā #3. Tā da numura nav ne uz vienas fotogrā fijas internetā . Pirms š ī ceļ ojuma, atklā ti sakot, domā ju, ka telpas izmē ram nav lielas nozī mes, jo galvenais ir jū ra, daba, pludmale utt. Apmeš anā s š ajā villā mainī ja domas. Trī s pieauguš ajiem istabā apgriezties tieš ā m nav iespē jams. Dī vā nu bija nepiecieš ams salocī t katru dienu, jo vienu no istabā m pilnī bā aizņ em gulta, kas beidzas ar durvī m. (Iedomā jieties š ī s telpas izmē rus! ) Vannas istabā ir nevis duš a, bet gan vanna - pē c 3 cilvē ku duš as bija jā izmē rcē ū dens uz grī das ar dvieli, pretē jā gadī jumā nebū tu iespē jams iekļ ū t. Par 10 atpū tas dienā m mē s nekad neesam izņ emti! 2 reizes mainī ja dvieļ us pret tā diem smirdī giem, ka, kad atnā cā m pie saimnieces ar š iem dvieļ iem, viņ a klusī bā piecē lā s un iedeva mums citus. Pē c ilgā m pā rrunā m ar Pilonu mums kā kompensā ciju piedā vā ja 3 dienas dzī vot divā s istabā s - mū su un vē l divvietī gā istabiņ ā ar skatu uz jū ru. Š ī istaba un tai blakus esoš ā istaba - milzī ga trī svietī ga studija bija no bildes internetā ! Pilona pā rstā vis atmeta frā zi: «Ja kaut kas ļ oti neapmierinoš s, piekrastē ir milzī gs daudzums mā jokļ u! » Joprojā m nesapratā m, kas ir tas telpas «labiekā rtojums», par ko piemaksā jā m jeb 400 eiro un kurš tieš i Pilons vai ī paš nieki savas saistī bas nepildī ja. Bet nā kamreiz, kad braukš u uz Melnkalni un noteikti braukš u, diez vai iekā rtoš os privā tos dzī vokļ os.
аватар Anna_Tim
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma : -) Sā kš u ar to, ka Melnkalnē bijā m pirmo reizi. Pirms tam bijā m vairā kas reizes uz Turciju, Ē ģ ipti, Taizemi. . . Pē c Taizemes ceļ ojumu uz Melnkalni uzskatī jā m par nedē ļ u ilgu atvaļ inā jumu "ķ eksī tim" ceļ ojumos. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma : -) Sā kš u ar to, ka Melnkalnē bijā m pirmo reizi. Pirms tam bijā m vairā kas reizes uz Turciju, Ē ģ ipti, Taizemi. . . Pē c Taizemes ceļ ojumu uz Melnkalni uzskatī jā m par nedē ļ u ilgu atvaļ inā jumu "ķ eksī tim" ceļ ojumos. Izvē loties viesnī cas un villas, es izskatī ju visas atsauksmes un atzī stos, ka neviens no mums nebija pā rsteigts. Tā pē c nolē mā m nepā rmaksā t par AL Inc viesnī cā m un ē dinā š anu un izvē lē ties apartamentus villā . Tajā paš ā laikā , izlasot atsauksmes, izveidoju visu 5 cilvē ku kompā niju, ka braucam atvaļ inā jumā gandrī z uz Krimu, ar tā du paš u servisu, kultū ru, tikai ar Adrijas jū ru. Un tā mē s lidojā m uz Tivatu. Satiku operatoru Pilonu, viņ i ar autobusu ā tri nogā dā ja viesus uz viesnī cā m. Mū s pē dē jo reizi atveda uz Petrovacu. No autobusa mū s sagaidī ja villas saimniece, un mē s devā mies pa 100 metro pa stā vu ielu uz mū su villu. Saimniece mū s uzreiz iekā rtoja, pastā stī ja - rā dī ja, kur pludmale, veikali, tirgi - viss izrā dī jā s ļ oti tuvu 5-10 minū š u gā jienā . Pati villa ir ļ oti ē rta un jauna. Visi numuri ir jauki ar jaunā m spilgti oranž ā m mē belē m. Katrā istabā ir gulta, skapis, naktsgaldiņ i, virtuvī te ar plī ti, ledusskapi, nepiecieš amajiem piederumiem, vannas istaba, fē ns, skaists balkons ar galdu un krē sliem. . . Kopumā telpas ir labas. Mū su uzņ ē mumam bija 3 atseviš ķ as istabas - tā s visas ir daž ā das, bet katra bija jauka un ē rta. Vienā no istabā m pat bija veļ asmaš ī na. Mums ar vī ru bija dzī voklis zem 5. numura 3. stā vā - divpusē ja istaba, ar diviem balkoniem. No viena balkona bija skaists skats uz jū ru. Tā pē c, ja jums ir izvē le - ņ emiet numuru 5, jū s to nenož ē losit : -)).
Pati Petrovaca ir ļ oti skaista, zaļ a, kopta pilsē tiņ a. Centrā lā pludmale ir ar sarkaniem oļ iem, laba promenā de, pa kuru ir daudz restorā nu, kafejnī cu, veikalu. Centrā lajā pludmalē ir daudz cilvē ku. Mē s devā mies uz tuvē jo pludmali - Lucice. Iesaku visiem!! ! ! Š ī pludmale ir mazā ka, nelielā oā zes lī cī . Priekš ā debeszila jū ra - un malā s majestā tiski kalni.... Skaistums !!! ! ! Š ajā pludmalē ir mazā k cilvē ku. Pastaigas attā lumā no mū su villas - 15 min. Kopumā pludmales ir labas, jū ra ir krā š ņ a. Tač u uzreiz brī dinu, ka sezonas laikā pludmales tieš ā m ir pā rpildī tas. Mē s bijā m no 11. lī dz 18. jū nijam - sezonas sā kumam un atvaļ inā juma beigā m pludmales kļ uva arvien pā rpildī tā kas. Vē l paspē jā m izbaudī t skaistumu un tī rī bu : -)) bet domā ju, ka pē c 20. jū nija un lī dz augusta beigā m Melnkalnes pludmales tieš ā m atgā dinā s Jaltu.
Jaunieš iem vakaros nekas cits neatliek kā staigā t pa promenā di, spē lē t tenisu (lī dz 19.00 laukums 10 eiro, pē c 19 par 15 eiro stundā ) un pusdienot restorā nos. Petrovaca ir klusa, mā jī ga, skaista pilsē tiņ a bez trokš ņ ainiem, jautriem disko bā riem un svē tkiem lī dz rī tam. Vairā k piemē rots ģ imenes brī vdienā m vai kompā nijā .
Mē s pusdienojā m restorā nā Pod Lozom. Mums ļ oti patika. Mā jī gs, zaļ š , forš s restorā ns ar labu ē dienu un apkalpoš anu. Cenas arī ļ oti lojā las. Piemē ram, pusdienas maksā ja 6 eiro: vispirms salā ti, deserts un gaļ as vai zivju ē diena izvē le ar piedevu. Porcijas lielas un garš ī gas. Mē s ar vī ru vienmē r ņ ē mā m 1 pusdienas par 2.
Vakarā varat ē st krastmalā vai pagatavot vakariņ as savā villā . Volya veikalā ir viss nepiecieš amais. Gaļ a, piena produkti, dā rzeņ i, augļ i utt. Visi produkti ir par tā dā m paš ā m cenā m kā mums Kijevā . Daž i augļ i ir ļ oti garš ī gi - ķ irš i, zemenes, ķ irš i. . . sulī gi, saldi, lieli - ne kā pie mums. No dā rzeņ iem patī kami pā rsteidza tomā ti - ļ oti garš ī gi ! ! ! Bet pipari - nē . Laba gaļ a. Zivju un jū ras velš u cienī tā jiem, protams, nav lielas izvē les un, diemž ē l, tas ir dā rgi.
Piemē ram, kilograms neapstrā dā tu svaigu tī ģ ergarneļ u maksā.20 eiro.
Tā kā bijā m 7 dienas, nolē mā m 2 dienas veltī t ceļ ojumiem un ekskursijā m. 1. diena - Ekskursija uz Dubrovniku. Man personī gi brauciens uz Dubrovniku caur Boku, Katora lī ci, Kotoru, prā mi utt. , patika vairā k nekā pati Dubrovnika. Dubrovnikas Vecajā daļ ā , uz kurieni mū s atveda, ir karsts, smacī gs...saule sveldina un nav kur slē pties. . . Plus vē l tū ristu pū ļ i, gandrī z jā spiež as cauri. 1 stundas ekskursija pa vecpilsē tu gida pavadī bā un 3 stundas brī vā laika - klaiņ oš ana saulī tē pa š aurajā m vecpilsē tas ieliņ ā m, suvenī ru un labu restorā nu meklē jumi. . . Bet tas ir kā man - pā rē jai mū su kompā nijai ļ oti patika Dubrovnika...Vispā r amatierim . Man š ķ iet, ka var droš i noī rē t auto un doties š ajā ekskursijā patstā vī gi bez gida.
Mū su otrais brauciens bija ar automaš ī nu. Noī rē jā m to uz 1 dienu un nolē mā m braukt apkā rt paš i. Skaistums!! ! ! Mū su marš ruts bija caur BAR – skaistu, vecu cietoksni kalnā ; Ultsina, Velikou pludmale – milzī ga pustuksneš a, smilš aina pludmale, it kā tuksnesī ; Vladimirs; pa Skadara ezeru lī dz Virpazaram - SKAISTĀ KĀ S AINAVAS! ! ! Tā du skaistumu nebiju redzē jusi! Tač u gribu uzreiz brī dinā t, ka ceļ š ir augstkalns, š aurs (ap 3.5 metri) ar raksturī giem asiem pagriezieniem - vadī tā jam jā bū t gatavam sekot ceļ am, nevis dabas skaistumam. Bet tas ir tā vē rts! ! ! ; Virpazar - skaista pilsē tiņ a pie ezera, kur var braukt ar laivu un vizinā ties; ir restorā ni - š eit es paņ ē mu savu dvē seli ar zivju ē dieniem. Ļ oti garš ī gi, svaigi. . .
Tā lā k braucā m uz Cetinje - atkal š aurs stā vs ceļ š cauri Rijekai. Skats - kā bildē . Neaizmirstams skaistums! ! ! Pa ceļ am uz bruģ a satikā m vē l 2 č ū skas atpū š amies. Viņ iem š eit ir paradī ze - silts, ir svaigs ū dens un kalni ! ! Cilvē ka gandrī z neskarta daba, neticams skaistums!! !
Cetinjē apskatī jā m klosteri, Karaļ a namu un devā mies uz Budvu un mā jā s uz Petrovacu.
Visbeidzot, vē los tikai piebilst, ka vienī gā nepatī kamā nianse, kas parā dī jā s izbraukš anas dienā , bija izrakstī š anā s pulksten 10.00 no rī ta. Neskatoties uz to, ka autobuss uz lidostu paceļ as 13.30. Tas ir Pilona trū kums un trū kums. Mē ģ inā ju saimniecei lū gt, lai mums 12.00 ļ autu izmitinā t jotas istabu, tač u viņ a piezvanī ja mū su gidei no Pilonas un teica, ka tas nav reā li, jo pulksten 11 pie viņ as jau bū s citi viesi. Kopumā Pilons rī kojā s ne visai pareizi. Tā pē c pievē rsiet uzmanī bu un mē ģ iniet atrisinā t š o brī di tū lī t pē c ieraš anā s. Paspē jā m vienoties ar saimnieci un izrakstī ties 11.
Vispā r Melnkalne ir brī niš ķ ī ga zeme, daba ļ oti skaista, daudz zaļ umu, augsti kalni - fotogrā fu paradī ze. Petrovaca ir laba pilsē ta. Villa Andric ir jauka, ē rta villa. Starp citu, ne 4 *, ne 2. Un viņ a tos ir pelnī jusi. ES iesaku!
аватар kroha81
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss ir ļ oti labi! ! Tī rī ts katru dienu. Gultas veļ a tika mainī ta pē c 5 dienā m. Trauku mazgā jamā maš ī na, veļ as maš ī na, fē ns, gludeklis. Internets istabā . Lielisks skats uz jū ru un kalniem. Pilsē tas pludmale un Lucices pludmale (tā ir daudz labā ka un tī rā ka) atrodas vienā dā attā lumā . … Tomēr ▾ Viss ir ļ oti labi! ! Tī rī ts katru dienu. Gultas veļ a tika mainī ta pē c 5 dienā m. Trauku mazgā jamā maš ī na, veļ as maš ī na, fē ns, gludeklis. Internets istabā . Lielisks skats uz jū ru un kalniem. Pilsē tas pludmale un Lucices pludmale (tā ir daudz labā ka un tī rā ka) atrodas vienā dā attā lumā . Ne gluž i tuvu krastam, bet bija labā k - klusā k bija gulē t. Saimnieki ir pretimnā koš i un viesmī lī gi.
аватар edfmct
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirkts caur tū roperatoru Pilon. Nedē ļ a Petrovacā pagā ja ā tri – brī niš ķ ī gai kū rortpilsē tai, atš ķ irī bā no citā m Melnkalnes pludmales vietā m, ir savs š arms un daudz ē rtī bu. Bet. Iespaidus par apmeš anā s vietu sabojā ja ū dens problē mas Villa Andrić . … Tomēr ▾ Pirkts caur tū roperatoru Pilon. Nedē ļ a Petrovacā pagā ja ā tri – brī niš ķ ī gai kū rortpilsē tai, atš ķ irī bā no citā m Melnkalnes pludmales vietā m, ir savs š arms un daudz ē rtī bu. Bet. Iespaidus par apmeš anā s vietu sabojā ja ū dens problē mas Villa Andrić . Krā nā nebija spiediena, un pē c mū su sū dzī bā m nekas nemainī jā s. Bet mē s neesam pirmo reizi Melnkalnē un vē l neesam saskā ruš ies ar š ā du problē mu. Villa Andric nevienam neiesakā m, labā k nav slinkums meklē t citu!
аватар tiger74
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nedē ļ u atpū tos, viss ļ oti patika. Smuki, tī ri, ē rti. Grī das flī zes, balkons ar skatu uz jū ru, kopumā ļ oti ē rta atraš anā s vieta, gan no pludmalē m, gan no promenā des. Istabā ir plī ts 2 elektriskajā m sekcijā m, kondicionieris, neliels ledusskapis, elektriskā tē jkanna, dvieļ i, mainī ti pē c 3 dienā m. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tos, viss ļ oti patika. Smuki, tī ri, ē rti. Grī das flī zes, balkons ar skatu uz jū ru, kopumā ļ oti ē rta atraš anā s vieta, gan no pludmalē m, gan no promenā des. Istabā ir plī ts 2 elektriskajā m sekcijā m, kondicionieris, neliels ledusskapis, elektriskā tē jkanna, dvieļ i, mainī ti pē c 3 dienā m. Fē na nebija, paņ ē mu lī dzi. Blakus lielveikals, restorā ns. Iesaku visiem!
аватар fiorita
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies Villa Andrić ar draugu, mums ir 20+. Tū risma aģ entū rā teica, ka villa ir laba, jauna un absolū ti nav maldinā ta! Villa atrodas apmē ram 300 m no jū ras, netā lu aug vī ģ es, netā lu no autoostas (tas principā ir neliels mī nuss, jo var dzirdē t autobusu braukš anu un izbraukš anu). … Tomēr ▾ Atpū tā mies Villa Andrić ar draugu, mums ir 20+. Tū risma aģ entū rā teica, ka villa ir laba, jauna un absolū ti nav maldinā ta! Villa atrodas apmē ram 300 m no jū ras, netā lu aug vī ģ es, netā lu no autoostas (tas principā ir neliels mī nuss, jo var dzirdē t autobusu braukš anu un izbraukš anu). Mums iedeva lielu istabu treš ajā stā vā ar divā m plaš ā m blakus istabā m. Pirmajā istabā , kas atrodas vistuvā k ā rdurvī m, ir televizors, kondicionieris, ledusskapis un iebū vē ta virtuve ar visiem piederumiem un pat kafijas automā tu - ļ oti ē rti, jo maltī tes daž kā rt gatavojā m mā jā s. Mē beles jaunas, dzī vespriecī gi oranž as - mums ļ oti patika! Liels balkons divā m istabā m ar galdu un krē sliem no klū gā m, dabū jā m skatu uz kalniem, bija ļ oti skaisti vakaros skatī ties, kā iedegas gaismas un brauc pa augstkalnu ceļ u.
Par pā rē jo kopumā - mans ieteikums visiem tiem, kas ierodas Melnkalnē : nesē diet vienā vietā ! Valsts ir pā rsteidzoš a, tajā ir daudz daž ā du lietu. Braucā m pa to un pā ri (parasti paš i nopirkā m autobusa biļ eti un braucā m, kur vien vē lē jā mies) - no Ulcinjas uz Albā nijas robež as lī dz Kotorai krasta pretē jā pusē . Ļ oti iesaku raftinga tū ri - neaizmirstams piedzī vojums! Tieš i tā pē c villa mums bija labā kā nakš ņ oš anas iespē ja, nebijā m atkarī gi no brokastī m, pusdienā m, vakariņ ā m, daž kā rt gatavojā m paš i (tuvumā ir tirgus ar milzī gu dā rzeņ u, augļ u, garda siera un olī veļ ļ as izvē li), reizē m gā jā m uz restorā niem (arī brī niš ķ ī gi, ī paš i iesaku Under the Vine).
Godī gi sakot, Petrovacā jaunieš iem ir garlaicī gi - viena diskotē ka, un pē c tam 80. gadu disko stilā . Bet pludmalē ir brī niš ķ ī gs bā rs, kur viņ i gatavo pā rsteidzoš us kokteiļ us un spē lē aizdedzinoš u mū ziku. Mē s tikko dejojā m uz ielas! Atvaļ inā jums noteikti bija izdevies!
Расположение виллы Вид на главный пляж в Петроваце с катера Слева - вилла Один из пляжей в Петроваце


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Petrovacas pludmale
Novērtējums 8.6
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales
Lūsisas pludmale
Novērtējums 9.0
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales

Вилла расположена в городе Петровац, в 100 метрах от магазина, рынка, банка, автобусной станции. Прекрасно подойдёт как для молодёжного, так и для семейного отдыха. Вилла построена в 2008 году.

Atrašanās vieta 48 км от аэропорта Тиват. 55 км от аэропорта Подгорица. 115 км от аэропорта Дубровник.
Pludmales apraksts 300 м от ближайшего пляжа. 500 м от пляжа Лучице.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Уборка и смена полотенец проходит каждый третий день, смена постельного белья – через семь дней.

Питание можно заказать полупансион в ближайшем ресторане «Pod Lozom». На набережной находится ряд ресторанов: Fortuna, S&M, Mediteraneo, Orada.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 17 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese I. Ulica 49, 85300 Петровац, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.