Piezīme nākamajiem apmeklētājiem

Rakstīts: 1 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 25 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 10.0
Nodomā ju, pē kš ņ i kā ds š obrī d izvē las viesnī cu Melnkalnē , un es atvē sinos, nokaujot laiku pirms vakariņ ā m, tā vietā , lai rakstī tu noderī gu atsauksmi. Tā tad, Palmon Bay viesnī ca Hercog Novi. Atpū tā s ar draugu no 25. jū nija lī dz 2. jū lijam.
Kopumā viesnī ca patieš ā m ir jaunā kā un labā kā viesnī ca - piekrī tam atsauksmē s atrodamajā m ī paš ī bā m, ī paš i pē c pastaigas pa š aurajā m pilsē tas ieliņ ā m. Hercog Novi ir daudz daž ā das komforta pakā pes dzī vokļ u, mū su viesnī ca izskatā s ļ oti cienī gi - maza sakopta teritorija, tī ra un mī ļ a, ē rta atraš anā s vieta promenā des sā kumā - ne Balkā nu lakstī galas apdullinoš iem pateicī bas aplausiem. skatī tā jiem, ne aizdedzinoš ā m diskotē kā m lī dz rī tam. Tas ir pluss.
Ieradā mies pulksten 11 lielā pulkā , vienī gajiem paveicā s uzreiz iekā rtoties - viņ i paspē ja iztī rī t mū su luksu, pā rē jie gaidī ja lī dz diviem. Starp citu, tā nav problē ma, un viesnī cā ir daudz mā jī gu stū rī š u ar ē rtiem dī vā niem, un tuvumā ir daudz restorā nu, kur varat pavadī t laiku. Tas arī ir pluss.

Istaba plaš a, balkons ar skatu uz apstā dī jumiem, citas mā jas atrodas tā lā k, jū ra no mū su balkona nav redzama. Klusums pilnī bā kompensē ja nelielu trū kumu - aiz ieraduma es gribē ju vakarā izdzert glā zi vī na uz balkona ar skatu uz lī ci))). izdzī voja. Tas nav mī nuss. Bija tī rī š ana.
Personā ls izpalī dzī gs un patī kams, savā veidā centī gs: katru rī tu vestibilā pasū tot dubulto espresso (pastā stī š u vē lā k), katru reizi, kad dež ū rē još ā s baristas prezentā cijā dabū ju improvizā ciju par espresso tē mu ( Zinu, ka ir pogas ar uzrakstiem), bet variā cijas neatkā rtojas. Tas nav mī nuss, drī zā k mū sdienu izglī tī bas sistē mas izmaksas. Un piedzī vojums.
Tuvojas mī nusam! Izvē loties ē dienu, vadī jā mies pē c elementā rā m ē rtī bā m, tā pē c pasū tī jā m brokastis un vakariņ as. Pirms sā ku runā t, gribu uzsvē rt, ka runa ir par č etrzvaigž ņ u viesnī cu. Brokastis - olas visā s formā s (ceptas olas, olu kultenis, vā rī tas, ceptas, visā das), visā das desiņ as, vietē jie jogurti, aukstā s gaļ as - siers un š ķ iņ ķ is, tomā ti, olī vas, vietē jais siers (reizē m garš ī gi, citreiz feta, citreiz kā tas notika). Vienmuļ i, bet izsalcis neizbrauksi. No dzē rieniem, daudzkrā sainas saldā s ķ ī mijas un kafijas no viltī ga aparā ta, kas rada neiedomā jamu riebumu ar š ķ ī stoš ā s kafijas garš u. Tā pē c viņ i vilka espresso no vestibila. Vakariņ as viesnī cas priekš nesumā ir naudas un laika izš ķ ieš ana, un pilnī ga neatbilstī ba lepnajā m zvaigznē m pie ieejas. Zivis - sausa kā Kenijas maratona skrē jē ja zole (no 7 reizē m 6, bet vienreiz to izdarī ja, jā ), tvaicē ti dā rzeņ i bez sā ls un citā m kaitī gā m garš vielā m - dedzī giem veselī ga dzī vesveida piekritē jiem, vista (sveicinā ti, skolas kafejnī ca , man nebija laika tevi palaist garā m ) un patī kams izņ ē mums - gards liellopa gaļ as sautē jums (vē l nav pielā gojuš ies sabojā t). Glā ze vī na pie vakariņ ā m? Nē . Tē ja vai kafija – nomazgā t deserta garš u? Nē . Tu tā sē di pustukš ā zā lē (skaidrs, kā pē c tā ir pustukš a), tu izvē lies kaut ko ē damu no tā , ko uzliek izplatī tā ji, un blakus glā ze auksta ū dens. . . Vispā r ē diens ir tauku mī nuss. Un nav tā , ka nebija parastā s bufetes, pie velna. Fakts ir tā ds, ka viss (ar retiem izņ ē mumiem) ir pilnī gi bezgarš ī gs. Tas ir pavisam. Es tik slikti baroju pirms apmē ram desmit gadiem Viimsi Spa.
Ja ē diens nav svarī gs, tad viss pā rē jais viesnī cā ir ļ oti labs, arī privā ta pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un dvieļ iem. Viņ iem ir liela pieredze pludmales un kū rorta brī vdienā s, viņ i vienmē r ir vē rī gi pret viesnī cu izvē li, bet par ē dienu pat nenā ca prā tā uztraukties, vienmē r ir kaut kas garš ī gs, un ar to pietiek. Bet tā , ka - viss ir bezgaumī gs, dievs, pirmo reizi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu