Milica Villa 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.810
7.0 Numurs
6.5 apkalpošana
6.0 Tīrība
3.5 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Mūsdienīgā viesnīca Villa Milica atrodas Djenovici, Bokas līcī, tikai 50 metru attālumā no jūras. Tā piedāvā dzīvokļus ar gaisa kondicionētāju, bezmaksas Wi-Fi un bezmaksas autostāvvietu.Vairāk →
аватар danilaknauf
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kotnē ji ļ oti gribē ju ar sievu un meitu nokļ ū t Herceg Novi, tač u š ajā pilsē tiņ ā nebija vietas, un arī uz Milicu negribē jā s tieš i iepriekš ē jo runā tā ju atsauksmju dē ļ , bet tomē r liktenis mani sū tī ja. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji ļ oti gribē ju ar sievu un meitu nokļ ū t Herceg Novi, tač u š ajā pilsē tiņ ā nebija vietas, un arī uz Milicu negribē jā s tieš i iepriekš ē jo runā tā ju atsauksmju dē ļ , bet tomē r liktenis mani sū tī ja. š eit un, kā izrā dī jā s pamatota iemesla dē ļ , paldies par š o)). Pirmkā rt, lai nebiedē , ka Villa atrodas Dž enovič os, nevis kā dā vairā k reklamē tā ciematā , š eit ir mierī gā k, mazā k cilvē ku, kaut kā savā veidā , arī izcili š ika jū ra, lē tā k, bet nav ī paš i apskates objekti, lai gan vakarā lieliski var izstaigā t krastmalu ar kā jā m vai ar vilcienu (1.5 eiro/pers. vienā virzienā , 15-20 minū š u brauciens). Salī dzinā jumam bijā m Herceg Novi, mazā skaistā pilsē tiņ ā , ar savu arhitektū ru, bet cilvē ku tumsu, ī paš i pludmalē . Atseviš ķ i es vē los atzī mē t kafejnī cu Herceg Novi Tri Lipe, lielisku virtuvi, pieņ emamas cenas, mierī gu atmosfē ru.

Citā di Dž enovič i man patika vairā k.
Redzē jā m arī Kotoru, Budvu, Petrovacu, katrai pilsē tiņ ai savas "rozī nes", bet Dž enovič os kā mā jā s). Kas attiecas uz Villa Milica: š ī ir budž eta brī vdienu iespē ja, kur ir iespē ja ietaupī t uz pā rtiku, pē rkot pā rtiku vietē jā Idea minimā rketā , kas atrodas 7 minū š u gā jiena attā lumā , un gatavot ē dienu savā istabā mini virtuvē ( aprī kots, starp citu, ar visiem nepiecieš amajiem piederumiem, katliem, pannā m, dvieļ iem, naž iem utt. ), bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem EL President pludmalē (tikai jā uzrā da pludmales karte), ja vē laties, puiš i no pludmales bā ra palī dzē s ar jebkuru jautā jumu, viņ i organizē ja š o otro laivu braucienu uz Blue Grotto (tas ir, viņ i gulē ja pludmalē , viņ i gribē ja, viņ i jautā ja un nekavē joties devā s).

Uz villas jumta ir lieliska terase ar brī niš ķ ī gu skatu uz lī ci un kalniem. Ir grils, galdi, sauļ oš anā s krē sli, un vakaros ir atvē rts bā rs.
Istabā s nav skaņ as izolā cijas, tač u jā saprot galvenais: Č ernogora nav stulba pludmales brī vdiena, kā Ē ģ iptē un Turcijā , tā ir ā rkā rtī gi raiba zeme, kurā ilgā k uzturē ties istabā ir noziegums. nekā.8 stundas dienā . Un tā pē c, kā man š ķ iet, š ī s Villas mī nusi ir arī visi pā rē jie dzī vokļ i š ajā piekrastē , bet visus mī nusus vairā k kā sedz jū ra, ainavas, kalni, cilvē ki un saņ emtā s emocijas !!!

P. S. : Atseviš ķ i vē los ieteikt ceļ ojumu uz Melnkalnes kanjoniem - š ī ir lieliska ekskursija, gumija (Zipline) pa dziļ ā ko kanjonu Eiropā , pa kuru braucā m kopā , es un mans bē rns uz ceļ iem un sieva uz tuvē jā kabeļ a. Trakas ainavas Durmitoras rezervā tā un Melnajā ezerā . Un, protams, Dubrovnika, Horvā tijas mū ra pilsē ta, kurā tika filmē ta Troņ u spē le, Zvaigž ņ u kari utt (dā rga un tajā paš ā laikā skaistā kā vieta).
Ceļ ojums uz Dubrovniku bija iekļ auts mū su ekskursijas cenā , un pā rē jā s ekskursijas tika iegā dā tas Olimpa tī mekļ a vietnē . mi (neuztveriet to par reklā mu) ļ oti patika viņ u gids Vitā lijs kā objektī vs profesionā lis. Melnkalne ir lielisks jaunieš u kū rorts, kuru noteikti ir vē rts apmeklē t... )
Дубровник внутри  Вид с террасы Villa Milica Херцег Нови Пляж от Villa Milica Отличное заведение в Херцег Нови Херцег Нови Херцег Нови Вода на пляже от Villa Milica
аватар volna.chaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū ta Melnkalnē , Denovici, Villa Milica 4 zvaigznes. Tā s bija manas dzī ves trakā kā s brī vdienas. Viesnī ca ir kaut kā ds š ķ ū nis, pat zvaigzni nevelk. Mē s izcē lā m netā lu un trī s zvaigznes, kas izskatī jā s labā k pat no ā rpuses. … Tomēr ▾ Atpū ta Melnkalnē , Denovici, Villa Milica 4 zvaigznes.
Tā s bija manas dzī ves trakā kā s brī vdienas.
Viesnī ca ir kaut kā ds š ķ ū nis, pat zvaigzni nevelk.
Mē s izcē lā m netā lu un trī s zvaigznes, kas izskatī jā s labā k pat no ā rpuses.
Un iekš ā...Vannas istabā izrā dī jā s ne tikai pelē jums pa visu perimetru, bet melns pelē jums, kas jau bija apaudzis ar sū nā m (skat. fotoattē lu).
Š ī problē ma nekā di netika atrisinā ta, vienu dienu bija aizliegts izmantot vannas istabu, ierī vē ja to ar kaut kā dā m ziepē m, bet pelē jums, protams, nepazuda dienā .
Lai gan atbraucot un nevarot nomazgā ties - bija forš i.
Pati telpa, protams, ir nobruž ā ta, neviens nav veicis remontu kopš tā s dibinā š anas.
Jau nedē ļ u neesam ne reizi tī rī ti un gulta nav mainī ta!
Tika nomainī ti tikai dvieļ i un iznestas atkritumi. Man nā cā s slaucī t sevi.
Pludmale arī ir pilnī gs cirks. Mums bija rezervē ti sauļ oš anā s krē sli. Izbraukš anas dienā viņ i vispā r pie mums tuvojā s un teica, ka š ie sauļ oš anā s krē sli ir paredzē ti daž iem ī paš iem cilvē kiem un viņ i ir rezervē ti (lai gan mē s bijā m pirmie, kas devā mies uz pludmali un tur nebija neviena, nebija rezervju, un darbinieki paš i tur griezā s un varē ja visu, ko saka)
Vienkā rš i tur nebija bruņ u, bija kaut kā da vecmā miņ a no Krievijas, kas jau vairā k kā gadu brauc un vienmē r ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus ar kruķ i, tad dvieļ us, un puse no tiem vienmē r stā vē ja tukš a, kad cilvē kiem nebija kur. nogulties. Ž ē l, ka darbinieki iet tā lā k un tieš i pē c viņ as lū guma mū s lū dza izkā pt no sauļ oš anā s krē sla.
Tieš i tajā brī dī netā lu kafejnī cā sē dē ja slavenā s Milicas direktors un dzē ra kafiju, viņ š visu redzē ja un, protams, varē ja vismaz kaut ko pateikt. Piemē ram, pasakiet vismaz, ka mums ir izlikš ana pulksten 10:00.
Kad ieradā mies, iegā jā m duš ā , es stā vē ju slapja, izģ ē rbusies, un tad atskanē ja klauvē š ana pie durvī m.
Un kā da jauna dā ma mums paziņ o, ka mums nekavē joties jā iziet no istabas. Atnā k direktors, saka, ka, protams, ļ autu mums pasē dē t, bet tā kā tavs tū roperators š urp sū tī ja citus tū ristus, viņ am mū s jā dzen ā rā (lai gan tū risti nebū s ā trā k par 14, un tagad tikai 10). Tā kā viņ i tī ra laiku vairā k nekā tī ri, bet nē . Mē s teicā m, ka mums ir vajadzī gs laiks, lai savā ktu lietas, jo neviens to negaidī ja.
Viņ š saka OK un katru minū ti meitene sā k skriet un aizkaitinā ti googlē : "Tev jā iziet no istabas, tev jā iziet no istabas, vai tu jau esi izgā jusi no istabas? "
Protams, tā dā panikā un stresā mē s tur aizmirsā m daž ā dus sī kumus, jo mums nedeva pat 20 minū tes.
Blakus viesnī cai nepā rtraukti dū c kaut kā da instalā cija vai ģ enerators, naktī s grū ti aizmigt.
Neviens neteica par to, ka viesnī cai ir jumta terase un trenaž ieri, bet patiesī bā tas nav pā rsteidzoš i, jo viņ i parasti centā s ar mums nerunā t, jo darbinieki nezina ne angļ u, ne krievu valodu.
Kopumā jū s pats saprotat, kā di iespaidi par pā rē jo palika. Un, starp citu, tā bija mū su jubileja.
Плесень в ванной Плесень в ванной Плесень в ванной Плесень в ванной
аватар kraski777
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Recepcijā mega pieklā jī gas un izpalī dzī gas meitenes. Vienmē r bija karsts ū dens, labs spiediens. Viss nepiecieš amais bija istabā . Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a un tī rī š ana 2 reizes nedē ļ ā , atkritumi tika izvesti katru dienu. … Tomēr ▾ Recepcijā mega pieklā jī gas un izpalī dzī gas meitenes. Vienmē r bija karsts ū dens, labs spiediens. Viss nepiecieš amais bija istabā . Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a un tī rī š ana 2 reizes nedē ļ ā , atkritumi tika izvesti katru dienu. Conder bija tikai 1 istabā no 2, bet neizmantojā m, jo ​ ​ nebija karsti gulē t ar puspavē rtiem logiem. Liels balkons, bet tas ir tikai pluss, ja normā liem kaimiņ iem balkoni ir blakus viens otram caur starpsienu un dzirdamī ba ir milzī ga. Manā viesoš anā s laikā man patika viss, tā atbilst zvaigznē m.
Pē rkot brokastis + vakariņ as, 3* fana teritorijā bez maksas iedod sauļ oš anā s krē slus un saulessargus, bet par to uzrakstī š u atseviš ķ u un nepavisam neglaimojoš u atsauksmi. Lī dz jū rai 3-5 minū tes vrakā . Jū ra ir, maigi sakot, uzmundrinoš a, daž reiz tā pat nebija uzmundrinoš a, bet auksta, nolē mā m, ka tagad nav bail ienirt kristī bā s). Nedaudz tā lā k ir platforma un slī pa ieeja, bet, ja nepē rk sauļ oš anā s krē slus ar dvieli, š ī m pludmalē m praktiski nav kur paklupt.
Lidojā m caur Adria Heath - ierodoties atradā m autobusu, jo uz tā bija uzraksti, labi, ka nedaudz runā jam angliski, mū su autobusam palī dzē ja citu autobusu š oferi. Arī autobusā gides nebija, gandrī z pirms pā rbrauktuves pa š ofera telefonu viņ a pa skaļ runi zvanī ja tikš anā s laiku viesnī cā s. Viņ i mū s neaizveda 150m lī dz viesnī cai, labi, ir labi, lai tur nokā ptu, bet man nepavisam nepatika iet augš ā ar 3 koferiem karstumā un gaidī t tur pā rsē š anos atpakaļ . Ekskursijas cenā bija iekļ auta ekskursija uz Dubrovniku, patiesī bā izrā dī jā s, ka tas bija tikai bezmaksas transfē rs turp un atpakaļ , bez gida. Ir vē rts doties ceļ ojumā , lai arī ne informatī vi, bet ļ oti skaisti bez tā . Muitā viņ i tur stā vē ja 2 stundas, atpakaļ bez rindas. Dubrovnika ir diezgan dā rga: pica + 2 alus + limonā de = 25 eiro un tā nebija pati dā rgā kā kafejnī ca.
Kopumā mums radā s iespaids par Melnkalnes tū risma nozari, kas joprojā m attī stā s. Pat naudu var mainī t tikai Herceg Novi un tikai 1 vietā . Ne visur var norē ķ inā ties ar karti. Ņ em eiro un vē lams mazos rē ķ inos lī dz 20. Mū s aizkustinā ja konduktori ar manuā lajā m "maš ī nā m" biļ etē m parastajos autobusos, vilciens 1 eiro no cilvē ka, kursē ik pē c 20 min. Pē dē jā iezī me bija lidojuma numurs un izlidoš anas pilsē ta, kas ar pildspalvu bija uzrakstī ta uz baltas papī ra lapas. Gandrī z aizmirsu iet no un uz lidmaš ī nu pa skrejceļ u)), ceļ u norā da lidostas darbinieki, kas stā v malā s un kliedz pareizo virzienu. Kopumā jū s varat doties vienu reizi, bet tikai tad, ja jums patī k ceļ ot, nevis jū ra un pludmale. Jū ra ir skaista, bet ļ oti, ļ oti auksta.
аватар Vshorenko1_1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, saskaņ ā ar fotogrā fijā m. Godī gi sakot, es pat negaidī ju, ka viss bū s lieliski. Lidostā satiekot aģ entū ras pā rstā vi un uzreiz devos uz viesnī cu. Ceļ š nav garš , ar prā mi, 25 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, saskaņ ā ar fotogrā fijā m. Godī gi sakot, es pat negaidī ju, ka viss bū s lieliski. Lidostā satiekot aģ entū ras pā rstā vi un uzreiz devos uz viesnī cu. Ceļ š nav garš , ar prā mi, 25 minū tes. Istaba bija 2 istabas, ar balkonu, kas daļ ē ji pavē rā s uz lī ci. Istaba tī ra, viss jauns, lcd TV, seifs, lieliska virtuve. Viesnī cā ir neliels jumta baseins un bā rs. Blakus bija viss: kafejnī cas, veikali un daudzas pludmales. Jū s varat iznomā t automaš ī nu. Lī dz Horvā tijas Dubrovnikai ar automaš ī nu 30 minū tes. braukt, tač u, ņ emot vē rā , ka rinda uz robež as var ilgt vairā k nekā stundu. Par viesnī cu un paš iem dž enovieš iem vē l var rakstī t daudz un tikai labu, tā pē c iesaku visiem nā kt un izbaudī t brī vdienas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
zilā ala
Novērtējums 5.3
Melnkalne, Herceg Novi
Daba
Kanli Kula cietoksnis
Novērtējums 6.0
Melnkalne, Herceg Novi
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Žanjičas pludmale
Novērtējums 5.0
Melnkalne, Herceg Novi
Daba, Pludmales

Современный отель Villa Milica расположен в Дженовичи в заливе Бока, всего в 50 метрах от моря. К услугам гостей апартаменты с кондиционерами, бесплатный Wi-Fi и бесплатная парковка.

Atrašanās vieta Вилла расположена в поселке Дженовичи. Херцег-Нови находится в 8 км от отеля, а аэропорты Тиват и Дубровник — в 20 и 25 км.
Pludmales apraksts В 50 м от виллы находится пляж, оборудованный шезлонгами и зонтами. Пляжи Герцег-Нови находятся в пешей доступности от автобусной станции.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

На крыше отеля Villa Milica имеется терраса площадью 200 м². Отсюда можно полюбоваться панорамным видом на залив Бока и горы вдали. Трансфер до аэропорта предоставляется по запросу за дополнительную плату.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Максимальное количество детских кроваток в номере - 1.
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Гостям апарт-отеля Villa Milica предлагаются различные экскурсии, катание на лодке, дневные и ночные поездки на рыбалку и занятия дайвингом. На набережной предлагают водные виды спорта (за доплату).
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Djenovici, Herceg Novi, Montenegro
Tālruņi: +382 68 179 955
+382 68 207 702
+382 67 451 567
+382 67 307 703
+382 31 676 492
Tīmekļa vietne: Milica Villa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).