Jaukti iespaidi

Rakstīts: 7 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 22 jūlijā — 1 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Mē s izvē lē jā mies š o villu, jo tū risma operators Join up savā tī mekļ a vietnē apliecinā ja, ka š ī ir “A” klases naktsmī tne.
Uzreiz gribu teikt, ka remonts labs, svaigs, istaba jauka. Tač u bija daudz trū kumu, kas ietekmē ja manu vē rtē jumu.
Ierodoties mū s sagaidī ja apkopē ja, kura nerunā ne krieviski, ne angliski. Ar bē dā m uz pusē m viņ a mums parā dī ja mū su istabu un paņ ē ma MUMS PASES. Neviens mū s par to nebrī dinā ja. Sanā ca tā , ka nā kamajā dienā devā mies pastaigā ties ar jahtu uz divā m dienā m, respektī vi, pases ļ oti vajadzē ja, bet neviens tā s neatdeva, nemaz nerunā jot par to, ka vietē jo SIM karti bez pases datiem nevar nopirkt. Ar bē dā m uz pusē m, varē jā m sasniegt to, ko solī ja iznest agri no rī ta, bet jautā jums, kā pē c nebija iespē jams tā s vienkā rš i nofotografē t vai pē c 1-2 stundā m atdot, palika atklā ts.

Wi-fi darbojas labi, bet daž reiz gadī jā s, ka vakaros bija baigi stulbi.
Mums bija viena veranda divā m istabā m. Starp citu, tur ir ļ oti netī rs, un iekļ ū t otrajā istabā pa ieeju verandā ir Ļ OTI viegli. Tā tad jū s nevarat atstā t telpā neko vē rtī gu.
Gultas veļ u mainī ja reizi 10 dienā s, par to rakstī ja pie ieejas.
Karstais ū dens beidzas ļ oti ā tri, vienam cilvē kam diez vai pietiek, un kamē r karsts nav problē mu, bet noķ ē rā m trī s dienas lietus un laikapstā kļ i ~ 20•, tas bija nepatī kami.
Esiet gatavi tam, ka neviens neizmetī s jū su atkritumus un nenesī s tualetes papī ru, to iegā dā jā mies paš i. 10 dienā m 1.5 ruļ ļ i man š ķ iet par maz.
Vienī gais, ko apkopē ja mū su vietā izdarī ja, bija divas reizes nomainī t dvieļ us, vienu reizi veļ u. Š eit viņ u funkcijas ir ierobež otas.
Starp citu, pirmā s piecas dienas mums bija absolū ti smirdī ga sega, ar kuru it kā bija jā klā j gulta (to darī t bija vienkā rš i nereā li smarž as dē ļ ).
Nu ko, svē tku noslē gumā mū s sagaidī ja vē l viens pā rsteigums - izrakstī š anā s 10:00, vē la - sods 100 €. Reģ istratū ras nav, gaidiet ar koferiem, kur vē laties. Mums bija jā iet uz kafejnī cu un jā pavada trī s stundas pirms pā rsē š anā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu