app 04-2 Bed Room Lux – labi dzīvokļi. 8 no 10.

Rakstīts: 5 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 29 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Labdien. Rakstu atsauksmi, jo par š iem dzī vokļ iem ir ļ oti maz informā cijas. Iepriekš ē jā , ļ oti informatī vā un patiesā atbilde no kā da vī rieš a no Harkovas mani pamudinā ja iegā dā ties ekskursiju uz š o konkrē to vietu. Un es to nenož ē loju.
Ekskursija tika iegā dā ta 2 dienas pirms brauciena uz Join Up! , jū lija pē dē jā nedē ļ a 2018. Saites tū roperatora mā jaslapā
https://pievienoš anā s. lv/viesnī ca/villa-bozovic-vlado/

Dzī vokļ i atrodas 5 stā vu jaunbū vē . Š eit cilvē ki dzī vo pastā vī gi, un daudzi dzī vokļ i tiek izī rē ti tū ristiem. Mū su ī paš niecei Vladai Bozovič ai š eit ir 6 dzī vokļ i. Es runā š u par "app 04-2 Bed Room Lux" - tā viņ us sauc tū roperators.
Bijā m 3 pieauguš ie + 1 bē rns. Lidojā m uz Tivatu, mū s sagaidī ja lidostā , iesē dinā ja lielā autobusā un aizveda uz Budvu. Š eit mū s pā rsē dinā ja mazā autobusā un nogā dā ja mū su Villa Vlado Bozovic. Tas viss bija ā tri un ē rti.
Mū s sagaidī ja sieviete, serbiete, ukrainis nedaudz saprot, tā pat kā mē s serbieti. Mē s viņ u redzē jā m 2 reizes visu laiku.
Dzī voklis ir parasts trī sistabu dzī voklis Nr. 2.3 stā vā (tajos uzskatā ms par otro), domā ju 65 metri no kopē jā s platī bas ar balkonu. Divas guļ amistabas: vienā ir 2 gultas + skapis, otrajā ir viena liela gulta + skapis, viesistaba ar virtuvi + liela skaista dī vā ngulta. LCD TV, kaut kur 40-42 collas, ir HDMI ieejas, var skatī ties filmas no zibatmiņ as diska. Kanā li ir vietē jie, atradu pā ris krievus, mū sē jie nē . Lielajā telpā gaisa kondicionieris ir jaudī gs un darbojas labi. Balkona galds un 4 krē sli, pietiekami daudz vietas sē dē š anai vakarā . Grī da ir dabī gs parkets, patī kami staigā t trampā . Virtuve maza, augsts galds + 4 krē sli, elektriskā plī ts 2 degļ i, trauki, krū zes, 1 katls, 1 panna. Duš a, izlietne, tualetes pods, boileris 80-100 litriem (mums pietika no tuva attā luma). Uz logiem - metā la ž alū zijas no ā rpuses + rullo ž alū zijas no iekš puses. Gultas, matrač i, spilveni ļ oti labi, gultas veļ a tī ra, remonts jauns. No logiem paveras skats uz kalniem, pilsē tu un mā ju jumtiem, labi, ka treš ais stā vs.
Jū s pat varat redzē t jū ru no balkona.

Tikai internets Wi-Fi, AP dzī voklī , 40 Mbps lejupielā de, 5- uz izeju. Signā ls ir spē cī gs, nekā du problē mu.

Atraš anā s vieta: mazliet ā rpus centra, kas, manuprā t, ir "+". Naktī s š eit ir kluss. Pie š ī s mā jas ir liela sporta zā le, tur skan mū zika lī dz 22:00, bet tas netraucē . Lī dz tuvā kajai slā vu pludmalei, lī dz ū denim, kā jā m 900.15 metri. Aizbraucā m uz Mogren pludmali (tā s tā lā kajā daļ ā ), tur ļ oti tī ra jū ra, mazi oļ i, kā smiltis. Lī dz š ai vietai 2.3 km jeb 30 minū tes ar kā jā m. Š ogad visā s pludmalē s ir 2 sauļ oš anā s krē sli + 1 lietussargs - 15 eiro dienā . Jū s varat bez maksas apsē sties uz sava dvieļ a, tač u jums ir jā bū t pludmalē pirms pulksten 9:00.

Uz ē š anas rē ķ ina: restorā nu ir daudz, to cenas ir aptuveni vienā das - 10-12 eiro no cilvē ka ar gaļ u un glā zi vī na, bet 15-20 ar zivī m. Mē s meklē jā m lē tā ku un atradā m to netā lu no Restoran Taverna Komovi, tas ir Google kartē.
Š eit viss ir vienkā rš i, bet lē ti, pā rsvarā vietē jie, ir maz brī vu vietu, ir brokastis un kompleksie ē dieni. Villā ir vairā ki mazi lielveikali, kuros pā rdod visu nepiecieš amo.

Secinā jumi:
dzī vokļ i - 9 no 10
vieta - 7 no 10
infrastruktū ra – ​ ​, 8 no 10.
Jū ra - 10 no 10

Priekš rocī bas: labi dzī vokļ i, skaņ as izolā cija, labas gultas, tehnika, internets, kondicionieris.


Mī nusi: veļ as mazgā jamā s maš ī nas un mikroviļ ņ u krā sns trū kums. Vē l viens mī nuss - viņ i to praktiski netī rī ja, nemainī ja gultu, dvieļ us - ik pē c trim dienā m (lai gan lī gumā par to viss ir rakstī ts).

Kopumā esam apmierinā ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu