Jautājums o Budva

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
649 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Melnkalnē pirmo reizi uz nedēļu kādas ekskursijas ieteiktu?
Melnkalnē pirmo reizi uz nedēļu kādas ekskursijas ieteiktu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2018-05-216 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар Lud_mila
Kotoras līcis un kanjoni. Jūs varat doties uz Dubrovniku.
аватар AlexZimin
Ļoti iesaku ekskursijas "Melnkalnes sirds", "Kanjoni" un "Skadaras ezers" Pēc šīm trim ekskursijām noteikti iemīlējieties šajā apbrīnojami skaistajā valstī! Sīkāk par šīm un citām ekskursijām, kā arī par to, ko var apmeklēt patstāvīgi un BEZ MAKSAS, rakstīju šeit: http://www.alexzimin.com/ekskursii-v-chernogorii.html Ir arī ekskursiju grafiks plkst. 2018. gada sezona un cita noderīga informācija.
аватар Catpantera
Paldies)) Es to novērtēju!
аватар mishonok
atbalsts, Boko Kotor un kanjoni, rāvējslēdzēja līnija ir ļoti laba, ja jums patīk ekstrēmi sporta veidi
аватар _Yulia_P
Esmu arī par Taras un Morakas upju kanjoniem, Kotoras līci, Skadaras ezeru, nat. Durmitora parks, Ostrogas klosteris, Lovcenas kalnā līdz prinča Pētera Negoša mauzolejam, patstāvīgi brauciet ar taksometru vai autobusu līdz Sveti Stefana pilsētai, pastaigājieties tur, lielisks parks, kaskādes no kalna uz jūru, sala - viesnīca ir tur
аватар moy_contakt
Visas ekskursijas ir lieliskas, Melnkalne ir skaista zeme, bet ēd tikai nedēļu (esmu pārliecināts, ka tas, kurš pirmo reizi apmeklēja Melnkalni, dosies uz turieni otro un trešo). Tāpēc iesaku paņemt līdzi divas nesaspringtas ceļā un vienu tālsatiksmes ekskursiju. Kotoras līcis ir obligāts, netālu, tur ir ko redzēt. Kaut kā netīšām nokļuvām uz viņu vietējiem svētkiem, tāpēc izbraucot no lielveikala tikām līdz vēderdzīram - bija daudz jūras velšu, viņu vietējā putra ar gaļu (ļoti garšīga) - visus lēja un lēja, tad arī dejoja :) katra mūsu vizīte :) Ezeri, kanjoni, raftings, cietums, Dubrovnika, Itālija ar prāmi (agrāk vēl pirms biometrijas un bezvīzu ceļojuma vienas dienas ekskursijai vīza nebija vajadzīga, tagad vēl vieglāk ( bet manuprāt labāk uz Itāliju braukt caur Itāliju,un nevis uz vienu dienu,kad atvaļinājumā ir tikai 7 naktis.)Tas esi tu,kas pats griezies pie pārdevējām-izlasi aprakstu un izlem ko vēlētos.Galvenais nevajag pārspīlēt, viena apmeklējuma laikā visu tomēr nevar aptvert.
аватар Alfa-Omega
Piekrītu par kanjoniem un Skadara ezeru. Tas ir kaut kas neticams.
https://livetotravel.ru/chernogoriya-poleznaya-informatsiya-o-strane-dostoprimechatelnosti/ šeit ir viss (vai gandrīz) viss Melnkalnes ekskursiju saraksts. Jebkurā gadījumā, lai ko jūs izvēlētos, es domāju, ka jums tas patiks)
аватар Catpantera
Liels paldies par informāciju, es pētīšu ekskursijas. Es domāju, ka Kotoras līcis un kanjoni. Gribu vēlreiz uz Dubrovniku. Un iesakiet, ko apskatīt. Par Itāliju nezinu. Kurš brauca ar prāmi? Es domāju, ka visam ir dažas dienas
аватар moy_contakt
Pareizi domā :) dabūt var, noteikti nebūs lieki, bet ierodoties vispirms gribēsies pastaigāties pa krastmalu, apskatīt vecpilsētu, pasēdēt un atpūsties krastā, izpeldēties jūrā, un patiesībā izrādās, ka ekskursijām ir ļoti maz laika, un katru dienu tajās dodos, manuprāt, nogurdinoši. Tā ka viss izšķirsies pats :)
аватар RetuRneR
Kotoras līcis,bet tikai labos laikapstākļos.Kanjoni ir kā apskates tūre.Sveti Stefan salā var nokļūt TIKAI svētdien līdz 8-00,ja saki,ka dosies uz dievkalpojumu viņu baznīcā..
аватар c.conka2014
Es jūtu jums līdzi, nedēļa Melnkalnē ir ļoti, ļoti īss laiks, es pats zinu, ka tā bija nedēļa. Tāda maza valsts, bet ļoti skaista un interesanta. Kotoras līcis, Ostrogas klosteris un pastaigas pa vecpilsētu, noklausies koncertu sēžot jūras krastā, un, ja pastaigājas gar jūru, tad var izbraukt cauri vairākām pilsētiņām.Dubrovnika ir tālu un atlicis maz laika, Bosnija Hercegovina ir ļoti tālu un nav interesanti. Es tevi labi apskaužu.
аватар yusya.masya
Iesaku noīrēt automašīnu un braukt pa šo apbrīnojamo valsti.
аватар moy_contakt
Nu par mašīnu nezinu. Mēs kaut kā to paņēmām, bet tas nav tālu un nav kalnos. Ceļi nav visur plaši, un, ņemot vērā to, ka šis ir kalnains apgabals... Jābūt pārliecinātam autovadītājam.
аватар mishonok
atbalsts, daudzi šauri ceļi un asi pagriezieni, lai brauktu pašam
аватар AlexZimin
Nekā īpaši grūta tur nav. Ja ar mums brauc pārliecinoši, tad arī tur vari darīt to pašu. Bet, ja esat iesācējs autovadītājs, tad, protams, labāk atturēties, jo jūs būsiet ļoti noraizējies, un jūs nesaņemsiet buzz.
аватар shmoel
Kotoras līcis (papildus laivu braucieniem iesaku tajā apmeklēt Perastu un Kotoru), Budvas vecpilsētu, Sveti Stefanu (ārpus) un Skadaras ezeru.
аватар danyfirst19
Es lasīju daudz atsauksmju par brīvdienām Melnkalnē. Nolēmu aiziet un pārliecināties pats. Ir jau ļoti pretrunīgas atsauksmes - no pilnīgas apbrīnas līdz pilnīgai "fejai".Pareizāk sakot, kā es pati, es, mani trīs tuvākie draugi. Mājokļi tika īrēti dažādās pilsētās caur http://discount-house.ru/montenegro/forpensioners/ Paldies puišiem - sutomore cenas bija no 5 līdz 29 eiro par dzīvokļiem visiem dienā. Transports - autocart - puiši palīdzēja. Apceļojot 14 pilsētas 17 dienu laikā, es sapratu, ka tas ir mans !! Melnkalne ir paredzēta ikvienam: pludmales brīvdienu cienītājiem un ekstrēmo sporta veidu cienītājiem, sērfotājiem, niršanas un raftinga, alpīnisma cienītājiem uc Šeit, olīvu birzīs, savu vietu atrod gan atpūtas cienītāji, gan jēlēdāji. Nāciet to pārbaudīt. ES to izdarīju. Varu padalīties ar detaļām.
аватар marianev
Ļoti interesanti aizbraukt uz 1 dienu uz Bosniju, uz Mostaru. Tur cenas dārzeņiem un augļiem ir 2 reizes lētākas nekā Melnkalnē. Ļoti interesanti, laimējas tiem, kuri nokļūs čempionātā vai kausa izcīņā bridžlēkšanā. Veikalos pie tilta var norēķināties ar karti. Tūrisma organizators Monteline, viņi izbrauc tikai ļoti agri 5.50, bet saullēktu sagaidi visā piekrastē.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Budva
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl