Jautājums o Budva

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
648 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Vai jūnija pirmajā pusē Melnkalnē ir lietains?
Vai jūnija pirmajā pusē Melnkalnē ir lietains?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2018-05-216 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар moy_contakt
Nē :) Es tev pastāstīšu vairāk. Lietus beidzas kopš maija. Bet tā mēs braucām uz maija brīvdienām un godīgi sakot, pat ja lietus reizēm uznāca, tas netraucēja atpūtai. Mēs guļam pludmalē (Budva) pa kreisi ir kalns. Virs viņas sakrājas dūmaka. Šis process var ilgt divas līdz trīs stundas. Tad šī dūmaka sāka kļūt pelēka, un mēs raiti pārcēlāmies uz kafejnīcu krastā. Lija 15-20 minūtes. Tad atkal saule un stundu vēlāk no lietus nav ne miņas. Un ir maija sākums. Līdz maija beigām lietus vairs neatceros, bet jūnijā laikapstākļi ir lieliski. Tāpēc neuztraucieties.
аватар moy_contakt
Piebildīšu, bet pēc laika prognozēm (Melnkalnes vietas neskatījāmies) visu maiju visu laiku rādīja lietus :). Mēs braucām vairāk nekā vienu gadu un vienmēr personīgi atpūtāmies. Melnkalne man patika vairāk maijā, jo tur jau no jūnija oficiāli ir tūrisma sezona. Līdz jūnijam cilvēku ir ļoti maz, tukšas pludmales, bezmaksas sauļošanās krēsli, saulessargi. Sveicinātāju (īpaši serbu) nav, laipni aicināti katrā nodaļā, ekskursijas gandrīz vai individuālas. Sezonā bijām divas reizes un reģistrējāmies... Bet ja ņemam vērā tieši jūnija sākumu, tad tam vajadzētu būt normāli, jo vairākas reizes atpūtāmies maija beigās ar pāreju uz jūniju un vēl bija daži tūristi tajā laikā. Bet viņiem tā gāja jūlijā un augustā (labi, ka bērnus līdzi nepaņēma, murgs.) a la Krima... Ejā ir dvieļi, par maz sauļošanās krēslu, tāpēc sveiki smiltis . Drūzmas gar krastmalu vakarā ir tādas, ka jūties kā siļķe mucā. Kafejnīcas sāk visu paātrināt, un tas ietekmē ēdiena un apkalpošanas kvalitāti ....
аватар Ann28
Gājām no 5. jūnija līdz 11. jūnijam viss bija kārtībā un kā raksta pārējie līdz 11. jūnijam pludmales bija bez maksas un tad ieeja 3 eiro.. Nekad nelija un jūra bija svaiga, bet ne auksta, patīkama, bet Horvātijā, kas nākamreiz pēc 10. jūnija ūdens bija ledains.Adrijas jūra ūdens ziņā nemaz nav silta.
аватар moy_contakt
Jā, negaidiet ļoti siltu ūdeni pie jūras. Maijā bija +18 un uz beigām iesila līdz +22-24. Mums tas nav traucēklis, bet ūdens ir caurspīdīgs, tīrs. Sezonā viņi peldējās tikai agri no rīta, jo tad (pēc plkst.10 atpūtnieki un tas arī viss, Budvas pludmalēs nevarējām peldēt, man tas bija ļoti neērti. Jūs varat izlasīt vienu no maniem atsauksmes par brīvdienām šajā vietnē ar pilnu pludmales fotoattēlu. ... https://www.turpravda.ua/me/budva/Simon_Villa-h42666-r142010.html
аватар Catpantera
Paldies, vai Budvā ir vajadzīgas koraļļu čības? Ko vēl jūs varat ieteikt pirmo reizi? Kur ir garšīgs un lēts ēdiens, kur ir labas jūras veltes? Ko skatīties? Mēs ejam no 9. līdz 16. jūnijam. Kāda ir gaisa temperatūra dienā un naktī.
аватар Ann28
Čības neņēmām un apakšā nekā nebija, tur ūdens ļoti dzidrs, pat dziļumā visu var redzēt.Internetā var apskatīties temperatūru tuvāk braucienam, tas nenotiek gadu pēc gada.Mums bija + 25 pēcpusdienā un + 22- 21. jūnija sākumā vakarā.Mums patika ekskursija Kanjoni, tai skaitā Morakas un Taras upju kanjonu apmeklējums, Biogradas ezers, Morakas klosteris, Džurdževičs tilts uz Taras un pusdienas kalnu restorānā ar raksturīgo nosaukumu "Izlet". Ekskursijas maksa 35 eiro un pusdienas 10 eiro. Budvā jūras veltes daudz neredzējām, kā arī lētas kafejnīcas. Varbūt arī negājām)
аватар moy_contakt
koraļļus galīgi nevajag, pārsvarā ir smiltis, vai kaut kur mazs akmentiņš (nesu labi, bet paskaties) ežus neesmu redzējis... Kas attiecas uz pārtiku, tad gaļa visur ir gaļa. Ierodoties, lai gan mums bija iecienītākās vietas, vienmēr izmēģinājām jaunas un nebijām vīlušies. Krastmalā ir jūras velšu restorāni - tur tie ir dārgāki par gaļu, bet gatavo garšīgi, bet jūras veltes nav lētas. Ja iedziļināties nedaudz, tad ir restorāni ar lētākiem. Restorānā Zlatobor mums ļoti patika ēst gan kvalitātes, gan daudzveidības ziņā. Dodieties uz internetu un paskatieties. Ļoti garšīgi tur un čerba un zivis un gaļa. Vienmēr bija ar ko pabarot bērnus lielās porcijās un ļoti draudzīgam viesmīlim (varbūt viņš nebija tikai viesmīlis, nepazina, bet gadu no gada viņš mūs satika un lieliski apkalpoja) daudzveidīga ēdienkarte. Ļoti krāsaina vide. Gaļas veikalos jūs varat iegādāties gaļas gabalu, kas jums tiks pagatavots tieši tur. Bija pāris reizes, kad gājām uz abumu un tā bija pilnīga vilšanās.... bija, bet vārdu nebija
аватар moy_contakt
Es neatceros šādu iestāžu nosaukumus, mēs vienkārši tur neatgriežamies. Kafiju, ja tev no rīta ir svarīgi (kā man), ņem līdzi ar turku (ja tava naktsmītne ir aprīkota ar plīti (vienmēr esam apsvēruši tikai variantus ar tādu iespēju) jo tu nebūsi kafiju var iedzert agri, kafejnīcas sāk strādāt vēlu. Garšīgi un lēti "Arī autoostā paēst var dažādi. Bet viss atkarīgs no jūsu atrašanās vietas. Kad dzīvojām vienā Budvas daļā, pusdienojām Zlatoborā , vakariņojām krastmalā.Kad dzīvojām citā Budvas vietā, pusdienojām autoostā, vakariņojām krastmalā un atkal devāmies pēc saldumiem uz autoostu (tur ir lieliska vieta, kur kūkas tikai laiza pirkstus.) Autoosta sastāv no vairākām vietām kur ēdām dārgāk vai lētāk.neslimoja.
аватар moy_contakt
Kas attiecas uz temperatūru vakarā, katram gadījumam paņemiet līdzi džinsus un jaku. Nu, domāju, ka tieši Budvā tev tas viss noderēs, bet, ja dodaties ekskursijā, tad kalnos mums šis komplekts ļoti noderēja. Aizbraucām uz Ostrohas klosteri un tur viss uzliktais bija sasalis.Tur var līt lietus un parasti tur šajā laikā ir mitrs. Aizbraucām arī uz Kotoras līci un arī tur vakarā var būt vēss. Pēc tam apceļojām Melnkalni ... un teikšu tā, ja bez maziem bērniem, tad iesaku plostīt. Negatīvā puse ir attālums, kas jāiet. Un tāpēc katra ekskursija ir vienkārši super, tehnoloģiju daba Melnkalnē ir krāsu, augu un skaistuma sacelšanās vispār :)
аватар Catpantera
Hotel Ivanovich 2016, joprojām nesaprotu kur īsti atrodas, Becici šķiet 2. līnija, pāreja uz pludmali caur tiltu
аватар moy_contakt
Žēl, ka šeit nevar rediģēt "Kas attiecas uz temperatūru vakarā, katram gadījumam paņemiet līdzi džinsus, džemperi. Nu domāju, ka Budvā to visu vajadzēs " nevajadzēs, jo ir karsts.
аватар moy_contakt
Tad noteikti esi tālu no autoostas, Zlatobor, var staigāt, bet arī ne tuvu. Jums būs jāmeklē kaut kas vietējais. Mēs parasti atrodamies Budvas centrā, un Becici atrodas tālāk. Es jums neko nestāstīšu par to daļu, jo viņi, protams, tur bija, bet gāja cauri, gāja cauri, bet viņi nedzīvoja. Tur vajadzētu būt klusāk. Netālu ir tirgus (cenas nevaru pateikt, jo tur neko nepirka).
аватар RetuRneR
Bija 6-16.06.2016.Līt,bet neilgi,nav auksti...Bieži mākoņi sniedzas (tumši zili,pat baisi) līdz kalna-jūras robežai,stāv,un tad izšķīst...Vēja jaka ir noteikti vajadzīgs ekskursijai uz kalniem īpaši uz Melno ezeru.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Budva
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl