Mitar Vidikovac Villa 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.010
5.0 Numurs
5.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
3.0 Infrastruktūra
Villa Mitar Vidikovac atrodas Budvā pāri ceļam no Avala Resort & Villas 4 * viesnīcas, kalnā virs vecpilsētas. Numuri atrodas 3 stāvu ēkas otrajā un trešajā stāvā. Ieteicams gan ģimenes, gan jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар nataligc
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labdien! Atpū tā s š ajā villā no 2018. gada 16. lī dz 23. septembrim. Patika: 1. virtuves iekā rtas klā tbū tne telpā 2. skats no istabas - var redzē t jū ru un visu Budvu 3. labs wifi signā ls Nepatika: 1. viss saplī sis, saplī sis, saplī sis, krī t nost, neaizveras utt. … Tomēr ▾ Labdien!
Atpū tā s š ajā villā no 2018. gada 16. lī dz 23. septembrim.
Patika:
1. virtuves iekā rtas klā tbū tne telpā
2. skats no istabas - var redzē t jū ru un visu Budvu
3. labs wifi signā ls
Nepatika:
1. viss saplī sis, saplī sis, saplī sis, krī t nost, neaizveras utt.
2. ieradā mies villā.8 no rī ta, tas ir, visu nakti pavadī jā m ceļ ā , neskatoties uz to, ka pirms mums nebija neviena viesa, bijā m iekā rtojuš ies kā bija paredzē ts laicī gi, nevis agrā k, tas ir, mē s nā cā s pā ris stundas staigā t pa Budvu.
3. kad mē s devā mies prom, un tas bija ap pusdienas laiku, mums lū dza doties prom pirms 10:00. Pē c mums vairs nebija tū ristu, bet viņ i negā ja mums pretī . Tā s ir mazas lietas, tač u tā s ietekmē arī kopē jo iespaidu.
4. Villa ir tā lu no civilizā cijas. Labas 15 minū tes, lai dotos lejā lī dz veikalam, un visas 20 minū tes augš ā . Es esmu par aktī vu atpū tu, bet, godī gi sakot, uzskrē ju.
Š ī nav pirmā reize Budvā , es domā ju, un ne pē dē jā , bet es noteikti neatgriezī š os š ajā villā .
аватар vasja-kostenjuk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Villa atrodas diezgan tā lu no jū ras kalnā. Pakalpojuma lī menis š eit ir ļ oti vā jš . Saimnieki cenš as redzē t mazā k viesu. Uzturoties nedē ļ u, mū su istaba netika iztī rī ta, gultas veļ a un dvieļ i netika mainī ti. … Tomēr ▾ Villa atrodas diezgan tā lu no jū ras kalnā.
Pakalpojuma lī menis š eit ir ļ oti vā jš . Saimnieki cenš as redzē t mazā k viesu. Uzturoties nedē ļ u, mū su istaba netika iztī rī ta, gultas veļ a un dvieļ i netika mainī ti. Ē dinā š ana nebija iekļ auta ekskursijas cenā , tā pē c apmeklē jā m vietē jā s kafejnī cas. Pludmale un jū ra priecā jā s. Pludmalē bija ģ ē rbtuves, tualetes un bā ri. Viss atpū tniekiem.
Apmeklē jā m vairā kas ekskursijas. Mums patika Melnkalne. Tur ir ļ oti skaista daba, skaista jū ra un ir skaistas pludmales. Ak, nā kamreiz izvē lē simies citu viesnī cu.
аватар heliosvivus
2014.  gada septembrī atpū tā s 14 dienas. Saimniece atteicā s tī rī t un mainī t veļ u, sakot, ka viņ a ir veca un viņ ai ir grū ti. Lielā kā daļ a viesu palika 7 dienas, tā pē c netika ņ emts vē rā tī rī š anas trū kums un novecojuš a veļ a un dvieļ i. … Tomēr ▾ 2014.  gada septembrī atpū tā s 14 dienas. Saimniece atteicā s tī rī t un mainī t veļ u, sakot, ka viņ a ir veca un viņ ai ir grū ti. Lielā kā daļ a viesu palika 7 dienas, tā pē c netika ņ emts vē rā tī rī š anas trū kums un novecojuš a veļ a un dvieļ i. Vairā kas reizes par š o jautā jumu vē rsos pie tū risma aģ entū ras pā rstā vjiem, viņ i visā di izvairī jā s, cenš oties neiejaukties. Draugi, jū s piekritī siet, ka maksā t 1059 USD par ekskursiju (lidojums + naktsmī tne) un paš am mazgā t veļ u un tī rī t ir neloģ iski. Divu nedē ļ u laikā paspē jā m uzstā t uz vienī go tī rī š anu, bet atriebī gā saimniece Olga mums uztaisī ja PĀ RZĒ TU LAGU! Apmē ram 50 mazas bedrī tes! Man joprojā m ir š ī izstā des fotogrā fija! Patiesī bā tas lieliski raksturo apkalpoš anas lī meni un attieksmi pret tū ristiem š ajā iestā dē . Turklā t villa atrodas gandrī z paš ā pilsē tas augš galā . No lielveikala apmē ram 40 minū tes kā jā m, ar trī s vai č etrā m pieturā m, lai atvilktu elpu. Ļ oti grū ti. Vai ar taksi pā ris reizes dienā , 5 eiro par katru celš anos. Istabā ir deklarē ts Wi-Fi, tač u signā ls ir ļ oti vā jš , tā pē c jū s to nevarē sit izmantot, uzskatiet, ka tas nav tur. Saimnieces vī rs Mitā rs pats sastā dī ja savu reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s grafiku, kas par vairā kā m stundā m atš ķ iras no lī gumā ar tū risma aģ entū ru paredzē tā . Viņ š ierodas divas stundas vē lā k, mē ģ ina izrakstī ties divas stundas agrā k nekā norunā ts. nā kamā epizode. Tualetes pods nestrā dā ja 3 dienas, ar lielā m grū tī bā m izdevā s uzstā t, lai dū res saimnieks izsauc santehniķ i un salabo santehniku.
Izvade. Budvā ir tik daudz brī niš ķ ī gu viesnī cu un villu ar draudzī giem saimniekiem, ka ir vē rts apbraukt villu Mitar Vidikovac, kas stā v nomalē , pa desmito ceļ u!
Это рваная простыня, которую постелила мстительная хозяйка


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла Mitar Vidikovac расположена в Будве через дорогу от отеля Avala Resort & Villas 4*, на холме над Старым городом. Номера находятся на втором и третьем этажах 3-х этажного здания. Рекомендуется как для семейного, так и для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta До аэропорта Тиват – 23 км, до аэропорта Подгорица – 60 км.
Pludmales apraksts 250 метров до пляжа Могрен и пляжа Ричардова Глава. От виллы ведет лестничный спуск к морю.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Большая терраса с панорамным видом на Старый город и о. Св. Николы, гриль.

Telpu apraksts

В отеле номера-студио и апартаменты с 1 спальней.

Istabās

Кондиционер, телевизор с кабельными каналами, кухонный блок, холодильник, ванная комната с душем, фен, балкон (кроме одного номера).

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный, галечный пляж.