Madra Apartments 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 2.410
2.4 Numurs
1.6 apkalpošana
2.1 Tīrība
2.1 Uzturs
1.7 Infrastruktūra
Dzīvoklis atrodas klusā Budvas rajonā, piecu minūšu attālumā no Vecrīgas. Netālu atrodas Avala Resort & Villas. Līdz pludmalei 800 metri. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар kstati.superrr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s rezervē jā m viesnī cu, bet ierodoties mums teica, ka mū sē jā nav istabu un tiksim izmitinā ti citā . "Labā k". Tā bija elle. Visas sienas veidnē , telpā s smird pē c mitruma. Ļ oti stā vas kā pnes. Kad ienā cā m istabā , saimnieks bija ļ oti pā rsteigts, ka istabā nebija Wi-Fi, viņ š paņ ē ma kuponu un mē s viņ u vairs neredzē jā m. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m viesnī cu, bet ierodoties mums teica, ka mū sē jā nav istabu un tiksim izmitinā ti citā . "Labā k". Tā bija elle. Visas sienas veidnē , telpā s smird pē c mitruma. Ļ oti stā vas kā pnes. Kad ienā cā m istabā , saimnieks bija ļ oti pā rsteigts, ka istabā nebija Wi-Fi, viņ š paņ ē ma kuponu un mē s viņ u vairs neredzē jā m. Ieradā mies ar trī sgadī gu bē rnu, kurš vakarā sā ka klepot pelē juma dē ļ , kurā ir visas sienas. Tepat aiz stū ra stā vas kā pnes, man bija bail kā pt lejā , ko lai saka par bē rnu. Sā kā m rakstī t visiem operatoriem: savē jiem un vietē jiem. No rī ta bijā m aizkustinā ti. Labā viesnī cā , tā pē c stā sts beidzā s labi. Bet par savu naudu es pat savam ienaidniekam nenovē lē tu.
Плесень Плесень за диваном Плесень Комната маленькая, без окон Плесень
аватар yulchonok.baluta
Mā jī ga viesnī ca, liela istaba. Atseviš ķ a duš as telpa. Ir pieejami visi nepiecieš amie trauki. Tī ri. Kas attiecas uz 3 zvaigznē m, tas pā rsniedz visas cerī bas. Vienī gais mī nuss ir tā lu lī dz jū rai un uzkā pt pa kā pnē m uz istabu, bet tas ir tā vē rts, jo skats no terases ir elpu aizraujoš s. … Tomēr ▾ Mā jī ga viesnī ca, liela istaba. Atseviš ķ a duš as telpa. Ir pieejami visi nepiecieš amie trauki. Tī ri. Kas attiecas uz 3 zvaigznē m, tas pā rsniedz visas cerī bas. Vienī gais mī nuss ir tā lu lī dz jū rai un uzkā pt pa kā pnē m uz istabu, bet tas ir tā vē rts, jo skats no terases ir elpu aizraujoš s. Ar š osejas š ķ ē rsoš anu problē mu nebija, ir gā jē ju pā reja un zī me. Pabrauca garā m maš ī nas. No š osejas nav ne smakas, ne trokš ņ a.
аватар qwe125
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s š eit palikā m 2017. gada augustā . No priekš rocī bā m: gaisa kondicionē tā js, skats uz kalniem un jū ru, trauku klā tbū tne virtuvē . Viesnī ca atrodas klints pakā jē , 4 metrus no š osejas, pa kuru nepā rtrauktā straumē visu diennakti brauc automaš ī nas. … Tomēr ▾ Mē s š eit palikā m 2017. gada augustā .
No priekš rocī bā m: gaisa kondicionē tā js, skats uz kalniem un jū ru, trauku klā tbū tne virtuvē .
Viesnī ca atrodas klints pakā jē , 4 metrus no š osejas, pa kuru nepā rtrauktā straumē visu diennakti brauc automaš ī nas. No tā izriet: nepatī kama izplū des gā zu smaka un skaļ š troksnis - naktī pat ar aizvē rtiem logiem nav iespē jams gulē t. Lai dotos uz pludmali vai veikalu, jums jā š ķ ē rso š is ceļ š
gar gā jē ju pā reju. Nekavē joties ņ emiet vē rā , ka Melnkalnē nav pieņ emts laist gā jē jus cauri gā jē ju pā rejā m. Jū s varat stā vē t daž as minū tes, un neviens neapstā sies. Istabas uzkopš anu, gultas veļ as un dvieļ u nomaiņ u jū s nesagaidī siet arī tad, ja bū siet ieradies uz 14 dienā m, ja vien pats par to nejautā siet saimniekam vai istabenei (kura runā tikai melnkalniski un angliski).
отель терасса ванная комната ванная комната
аватар ruzhik_07
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jū lijā palikā m Madrē . Vispā r istabā patī kama atmosfē ra, kondicionieris darbojā s, wi-fi ķ ē rā s, ar plī ti, ledusskapi un fē nu arī nebija problē mu. Nevajadzē tu rē ķ inā ties ar kaut ko ī paš iem, ierastiem dzī ves apstā kļ iem. … Tomēr ▾ Jū lijā palikā m Madrē .
Vispā r istabā patī kama atmosfē ra, kondicionieris darbojā s, wi-fi ķ ē rā s, ar plī ti, ledusskapi un fē nu arī nebija problē mu.
Nevajadzē tu rē ķ inā ties ar kaut ko ī paš iem, ierastiem dzī ves apstā kļ iem.
Bija minimā ls trauku komplekts: katli, panna, krū zes, glā zes, dakš iņ as, karotes un blā vs nazis : )
Atpū tā mies 7 dienas, dvieļ i un veļ a mums netika mainī ti.
Kā jau minē ts iepriekš , villa atrodas netā lu no automaģ istrā les, ar troksni no tā s nebija problē mu, tač u š ķ ē rsot ceļ u tieš ā m ir grū ti.
5-10 minū š u gā jiena attā lumā no tirgus un pā rtikas veikala. Principā jau ir pilsē tas centrs.
Lī dz Mogrenas pludmalei un vecpilsē tai 15-20 minū tes ar kā jā m. Tomē r tas nav ī paš i ē rti, jo. ceļ š š ķ ita, ka tas aizņ em pietiekami daudz laika, un mē s, piemē ram, devā mies tikai uz š o pludmali.
Viena no iespē jā m ir lifts uz istabu. Kā pnes nā k no ielas, no akmens un ļ oti augstas (atkarī gs, protams, kurā stā vā atrodaties). Mē s dzī vojā m uz treš o, gan jauni, gan enerģ ijas pilni, bet uzkā pš ana tajā vecuma cilvē kiem vai bē rniem, domā ju, sagā dā s grū tī bas. Lai gan ir arī citi veidi, tomē r ir vē rts paturē t prā tā , ka villa atrodas kalnā .
Saimnieki runā angliski. Krievu valodu saprot ļ oti slikti.


iemiesojums AlinaMir
Vai ir tālu līdz Mogrenas pludmalei? Vai tuvumā ir restorāni, veikali, tirgi?) Vai numuriņi ir tīri un kaut kas par viesnīcu, pretējā gadījumā atsauksmes nav vispār)
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Апартаменты расположен в тихом спокойном районе Будвы, в пяти минутах от Старого города. Недалеко находится отель Avala Resort & Villas. До пляжа 800 метров. Отель отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Вилла Мадра расположена в тихом районе Будвы, в 5 минутах от Старого города и пляжа Могрен, в 27 км от аэропорта Тиват и в 65 км. от аэропорта Подгорица.
Pludmales apraksts Пляж в 800 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

В номерах разрешено готовить легкую пищу. Питание на вилле не предоставляется, но неподалеку расположены кафе и рестораны.

Размещение с животными запрещено.

Telpu apraksts

№3 Studio 03+1: 30 кв.м, французская кровать + два раскладных дивана, мини-кухня, холодильник, ванная комната.

№4 Studio 02+1: 24 кв.м, французская кровать + раскладной диван, мини-кухня, холодильник, ванная комната.

№5 Studio 02+1: 24 кв.м, французская кровать + раскладной диван, мини-кухня, холодильник, ванная комната.

№6 Studio 03: 27 кв.м, французская кровать + раскладной диван, мини-кухня, холодильник, ванная комната.

На все номера одна общая терраса с видом на море 120 кв.м.

№7 Studio 03: 27 кв.м + терраса с боковым видом на море, французская кровать+раскладное кресло, мини-кухня.

№8 Dbl + ex.bed: 22 кв.м + терраса 15 кв.м, французская кровать + отдельная кровать, ванная комната.

№9 Dbl + ex.bed: 18 кв.м + терраса 7 кв.м с видом на море, французская кровать + отдельная кровать, ванная комната.

№10 Dbl + ex.bed: 18 кв.м + терраса 7 кв.м с видом на море, французская кровать + отдельная кровать, ванная комната.

Istabās

Интернет, кабельное телевидение, кондиционер, ванная комната с феном.

Adrese 27 Адриатические шосе, Будва, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.