Dr. Boretta Villa 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.0 Numurs
8.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
5.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Privāta villa atrodas Budvas krasta līnijas tiešā tuvumā, 400 metru attālumā no centrālā tirgus un lielveikala, 500 metru attālumā no vecpilsētas un Mogrenas pludmales. Netālu atrodas vietējie restorāni un veikali. Villu ieskauj apstādījumi, no dažiem numuriem paveras skats uz jūru. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар kleia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is viesu nams internetā atrodams ar nosaukumu Dr. Boretta Villa 3* vai Orange Boreta 3* Apartments. Tū risma operators bija Intourist, R-Tour tikš anā s puse. Saimniece mū s sagaidī ja autobusa pieturā iepretim lielveikalam Idea. Neejiet tā lu. Arī no jū ras 5 minū tes. … Tomēr ▾ Š is viesu nams internetā atrodams ar nosaukumu Dr. Boretta Villa 3* vai Orange Boreta 3* Apartments. Tū risma operators bija Intourist, R-Tour tikš anā s puse. Saimniece mū s sagaidī ja autobusa pieturā iepretim lielveikalam Idea. Neejiet tā lu. Arī no jū ras 5 minū tes. Nav jā kā pj kalnā . Villa atrodas tā lu no trokš ņ ainā m vietā m. Kad nonā cā m istabā , saimniece paņ ē ma mū su pases reģ istrā cijai un tū risma nodokļ a samaksai, pē c 2 stundā m pases atdeva.

Rezervē jā m numuriņ u 3 personā m, jo ​ ​ tā ir liela, 28 kv. m. m ar balkonu. Ā rzemju tū rists to zinā ja, bet gribē ja krā pties, cenš oties pierā dī t, ka esam rezervē juš i š o numuru, lai gan tad visu kompensē jā m ar divā m vakariņ ā m restorā nā Obala. Vakariņ as, protams, joprojā m ir tā das paš as, mē s pat nedevā mies uz otro. Bet tas viss neattiecas uz villu.

Bū tī bā : bija jā dzī vo divā s istabā s.

Pirmais mazais 15 kv.
m, ļ oti š aurs, vienam tur bū s labi, bet divi neizklī dī s. Mē beles un remonts labs, istabā viss ir: neliela virtuve, izlietne, keramiskā plī ts, 2 degļ i un skapji. Tajos ir š ķ ī vji, krū zes, karotes, panna, pannas, korķ viļ ķ is. Ir sū klis un trauku mazgā š anas lī dzeklis. Virtuves dvieļ i. Katru dienu tī ra istabu, un ļ oti labi, nevis kā lielajā s viesnī cā s. Ledusskapis ir pietiekami ietilpī gs un nerimst. Bija elektriskā tē jkanna. No mī nusiem ir ļ oti maz tirdzniecī bas vietu un tā s atrodas neē rtā vietā . Nav mikroviļ ņ u krā sns. Panna visā s istabā s ir emaljē ta, viss tek uz to. Otrajā stā vā ir gludinā mais dē lis un gludeklis. Villai ir 3 stā vi, 12 istabas. Dzī vojā m 3. stā vā , 9. istabā . No balkona paveras skats uz kalnu un ž ogu, tā pē c istabā vienmē r ir tumš s.

Otrā trī svietī ga istaba liela 28 kv. m Nr. 12 No balkona paveras skats uz jū ru. Iepriekš ē jiem viesiem aizejot, istaba tika iztī rī ta perfekti, apkopē ja uzkopj ļ oti labi.
Š ajā istabā ledusskapis bija mazā ks, bet pati virtuve lielā ka, plī ts č etrā m pankū kā m. Kontaktligzda bija vienā vietā , pie televizora sadalī tā ja. Tā pē c š ajā telpā nav elektriskā s tē jkannas, tē jkanna bija paredzē ta plī ts. Bija neē rti izž ā vē t matus ar fē nu, tikai pie televizora, bet spoguļ a nav. Vannas istabā bija kontaktligzda, bet tā nedarbojā s. Trī svietī gajā istabā vannas istaba ir liela. Augš pusē ir logs. Gultas veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m un dvieļ i. Veļ a un dvieļ i labā stā voklī . Gaisa kondicionieris pū š pa gultu. Nav seifa.

Wifi darbojas labi.

Man patika villa, vietnē s esoš ā s fotogrā fijas atbilst realitā tei.
аватар nina-pp
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s bija tū lī tē ja. Telpas lielas, ir ē dinā š anas zona, bet nav uz kā gatavot. Ledusskapis lieliski sasalst (nelieciet stipru darbu, viss sasalst). Lieliski darbojas arī gaisa kondicionē tā js, kas ir bū tiski karstumā . … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija tū lī tē ja. Telpas lielas, ir ē dinā š anas zona, bet nav uz kā gatavot. Ledusskapis lieliski sasalst (nelieciet stipru darbu, viss sasalst). Lieliski darbojas arī gaisa kondicionē tā js, kas ir bū tiski karstumā . Ir balkoni, kur aug kivi. No rī ta brokastojā m uz balkona. . Mī nusos gan gultas veļ a veca un dvieļ i mazi un arī ne pirmais svaigums (tī rs, bet vecs). Kopumā , ja esi tam gatavs, viesnī ca ir lieliska, blakus jū ra, pastaigas attā lumā visas kū rortpilsē tas ē rtī bas, miesnieki, veikali, lielveikali. Ē dā m paš i bez restorā niem, pirkā m pā rtikas preces Aromā , katru dienu svaigu gaļ u gaļ as veikalā , kur mums turpat taisī ja. Jū ra pasakaina, tī ra, devā mies uz pludmali faktiski pretī viesnī cai, nedaudz uz Becici pusi, samaksā jā m, ņ ē mā m pirmo rindu. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Частная вилла расположена расположена в непосредственной близости от береговой линии в г. Будва, в 400 м от центрального рынка и супермаркета, в 500 м от Старого города и пляжа Могрен. Недалеко находятся местные рестораны и магазины. Вилла утопает в зелени, некоторые номера имеют вид на море. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от гостиничного комплекса до автовокзала составляет 1,5 км, до аэропорта Тиват — 25 км, а до аэропорта Подгорица — 60 км.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Всего 12 номеров.

Istabās

В номерах: терраса, французская кровать/две раздельные кровати, кондиционер, ТВ, кухонный уголок, мини-холодильник, ванная комната.

Adrese Ulica 29. Novembra 6, 85310 Будва.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.