Skaista Adrijas jūra Cetinje-Ostrog

20 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 11 augusts 2017 ieslēgts 18 augusts 2017
Reputācija: +853.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es nezinu, vai tas iekļ ū s konkursā vai nē , tam nav nozī mes.

Š ī bija mū su pē dē jā ekskursija Melnkalnē . Izbraukā juš i gar krastu, nolē mā m iedziļ inā ties valsts iekš ienē un izvē lē jā mies Cetinje-Ostrogu, ar galvaspilsē tas Podgoricas apmeklē jumu kaut kā nesanā ca braukt uz galvaspilsē tu, bet ja sanā k, kur iet. Ekskursija sā kā s vē lu un mums bija laiks paē st brokastis. Un te atkal autobuss un pā rgā jiens, un atkal mums paveicā s ar jaunu autobusu, š oferis augstā kā s klases, pavadoš ais kompetents, draudzī gs, labestī gs. Izrā dī jā s, ka ne visi tā di ir (pē c atpū tnieku atsauksmē m).

Un mums atkal paveicā s, paņ ē mā m cilvē kus no kaimiņ u pilsē tā m, tā pē c braucā m gar krastu tikai otrā virzienā un atkal izbaudī jā m jaunu vietu skaistumu.

Es neatceros pilsē tu, bet man ļ oti patika

lielam viesnī cu kompleksam apsardze neļ auj tur doties, mē s nesteidzā mies skaisti un tikai


lv/newimg/3/1200x800/00/01/86/88/1868877.jpg" target="_blank" rel="nofollow">lielas pludmales un bez akmeņ iem

Un kā pjot augstā k un augstā k, mē s ieraudzī jā m tā du brī numu Svē tā Stefana salu un, protams, tur vairs netiekam, apbrī nojā m no augstuma.

St. Stefans

No augstuma izskatā s lieliski, š ī ir slē gta teritorija, bet gids teica, ka varē tu organizē t ekskursijas. Paņ ē muš i visus cilvē kus, viņ i virzī jā s uz savu mē rķ i, un tas atrodas 900 m augstumā virs jū ras lī meņ a un nepā rtrauktā kalnu serpentī nā . Un atkal acis, ausis, fotik viss ir gatavs redzē t, dzirdē t un tvert un uzdot jautā jumus. pavadoš ā .

tas ir tikai serpentī na sā kums

Ceļ š bija garš , no stā sta mē s uzzinā jā m, ka viņ iem ir dzelzceļ š un kursē vilcieni (ar to viņ i ļ oti lepojas), un ciematā nav apkures un visi tiek apkurinā ti ar malku (jo tika uzdots jautā jums, kā pē c malka)

gatavoš anā s ziemai

Tā bija pietura, lai uzkodā m un suvenī riem, degustē tu virtuļ us ar medu un dotos tā lā k

suvenī ri

Un tad tas kļ ū st augstā ks un stā vā ks

tuneļ i

Pa ceļ am bija tuneļ i, un divas automaš ī nas nevarē ja viena otrai pabraukt garā m, tač u tajā paš ā laikā ceļ i bija gandrī z ideā li. Neraugoties uz to, ka kalni ir jauni, tie tomē r gadā s un kratā s un ceļ a pavasara ugunskuri ir vienkā rš i vē si gan taisnā lī nijā , gan serpentī nā . Stā stiem braucā m tā lā k uz apakš ē jo klosteri, mū su autobuss vairs neietilpa pagriezienos, pā rbraucā m uz mazo un tā lā k

jo augstā ks, jo labā k

Jū s varat staigā t, bet mē s ar to neriskē jā m

Un š eit ir klosteris, un tas bija tā vē rts

Ostrogas klosteris

no augš as

Jū s nevarat š aut Ostrogoa iekš ienē , un mē s to nesalauzā m, bet pā rē jo var sajust tikai personī gi.

netika turpmā k filmē t.

Apmeklē juš i visu un noklausī juš ies Ostrogas stā stu (nebaidieties, rinda iet ļ oti ā tri), mē s pā rcē lā mies uz savu autobusu, un tā Ostrogs izskatā s no apakš as.

apstā ties pie nelielas baznī cas


Tā mums notika uz ceļ a, karstie Melnkalnes puiš i nevarē ja izlemt, kurš dos ceļ u, vadī tā js zvanī ja un pē c sekundes no kaut kurienes parā dī jā s motociklu policija un visu atrisinā ja (tas bija pirmais)

š ī ir policija

Turpmā k Podgorica ir maza pilsē tiņ a (mū su pilsē ta, kurā ir miljons cilvē ku), tī ra, sakopta, skaists jauns templis

Piemineklis Nikolai Teslai

Bet man š ī s valsts vē sture ir svarī gā ka un interesantā ka par laika elpu, tas viss ir Cetinje, senajā Melnkalnes galvaspilsē tā , es gribē ju tur pastaigā ties, pastaigā ties, klosteris Cetinje nav liels, var teikt mazs, bet pā rē jais ir jā jū t un katrs domā ja par savu bet visi bija priecī gi.

š is ir stā sts

Un tagad noguruš i, bet ļ oti laimī gi, pozitī vā m emocijā m pā rpildī ti, devā mies atpakaļ ceļ ā un lieliski, ka otrs ī sais bija dā rgs, un mē s atbraucā m ļ oti ā tri, pā rsteigti, ka valsts ir maza, maza ar 60.000 iedzī votā ju ir tik krā š ņ i ceļ i, gludi un bez neviena pleķ a.

un pirmā pilsē ta bija Budva, un tad mē s sapratā m, ka mē s neiegā jā m paš ā pilsē tā , izņ emot veikalu, kas atradā s pā ri ielai no viesnī cas un ieraudzī ja diezgan mazu pilsē tiņ u. Un, kad eskorts man teica, ka, ilgstoš i pā rcē lusies uz pilsē tu, viņ a nevar pierast pie trokš ņ a un burzmas.

doties uz Budvu

Bet man nebija spē ka un laika doties uz pilsē tu, nedaudz noskumis, sapratu, ka gribu atgriezties un klī st apkā rt pati un bez ekskursijā m, apceļ ot vē l daudz neredzē tu un interesantu lietu, vē sturi , daba un, protams, jū ra, un es ļ oti gribē ju, lai mums paliktu tā s paš as labā s lietas un laba attieksme, bet mums ir jā dod viņ iem laipnī ba un laba attieksme. . .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
не помню город но очень понравился
большой комплекс отелей туда не пускают
большие пляжи и без камней
Св.Стефан
подготовка к зиме
это только начало серпантина
сувениры
туннели
можно и пешком но мы не рискнули
чем выше тем круче
монастырь Острог
 с верхней точки
остановка
дальше не снимали
это полиция
памятник Николе Тесло
вот это история
спускаемся домой Будва
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums