Skaists Adrijas sākums

09 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 11 augusts 2017 ieslēgts 18 augusts 2017
Reputācija: +853.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es uzgā ju jū su vietni pavisam nejauš i 2015.  gadā mē s bijā m Krimā , Nikolajevkā , jaukā villā , brī niš ķ ī ga saimniece man pastā stī ja par Turpravdas vietni. Un, pā rnā kot mā jā s, nolē mā m pateikties un vē lreiz pateikt paldies par sirsnī go uzņ emš anu. Un pē c tū ristu atsauksmju izlasī š anas es biež i iekrī tu, it ī paš i, ja es dodos atvaļ inā jumā . Bet stā stu par Melnkalni ir ļ oti maz, tā pē c nā cā s meklē t youtube internetā , lai meklē tu paziņ as.

Bet viss sā kā s ar to, ka pē c divu gadu atpū tas jū rā un atklā jot, ka 2018. gadā pasei beidzas derī guma termiņ š , es gribē ju doties uz Eiropu, lai apskatī tu jaunas valstis - Ungā riju vai savu mī ļ o Itā liju, bet pē kš ņ i atnā ca draugs. un atkal piedā vā ja Krimu, bet es gribē ju vairā k braukt uz Eiropu un viņ a piekrita atrada kompromisu un nenož ē loja. Lidojā m bez kavē š anā s, nolaidā mies Tivatā , Melnkalne mū s sagaidī ja ar labiem laikapstā kļ iem, tikai 35 grā di, sapulcē teica, ka vakar bija 42.


Ā tri pā rsaiņ ojuš i un sasē dinā juš i visus autobusos, sā kā m savu ceļ ojumu. Kalni, palmas, zilas debesis uzmundrina atpū tu! ! ! Slovenska Plaza viesnī ca Budvā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi, neskatoties uz to, ka tū ristu bija daudz, ā tri izsniedza istabiņ u atslē gas un iekrā va mazā s maš ī nā s koferus un noguruš os tū ristus un nogā dā ja visus savā villā (tā da laime, ka tu nav jā velk koferi karstumā ). Un te nu mē s esam istabiņ ā , ne ī paš i liela, bet tī ra, liela duš as telpa, sniegbalti dvieļ i, č ī bas, ledusskapis, liels TV, seifs, galds, skapis nav ī paš i liels, bet mantu man bija minimums.

Atstā jam savas mantas un dodamies uz jū ru un tā ir ļ oti tuvu neparastajai krā sai, pa ceļ am piedā vā daž ā das ekskursijas, paņ emam bukletus un š eit tie ir lē tā ki nekā viesnī cā . Braucā m ar divu firmu jauniem autobusiem, pieredzē juš iem š oferiem un gidiem, kuri gatavi atbildē t uz visiem jautā jumiem (visi nož ē lo Dienvidslā vijas sabrukumu).

No rī ta ir brokastu bufete, izvē le liela, izsalcis nepaliksi, un jū ras pludmales š auras un akmeņ i lieli, tur atradā m gabaliņ u ar mazajiem un apstā jā mies, lietussargi ir apmaksā tas, bet viss ir ļ oti demokrā tiski kur tur atrada ē nu un sauļ ojā s un mē s atradā m savu palmu un pats galvenais, lai nav agri jā ceļ as un jā skrien uz jū ru, cilvē ki velkas augš ā.11:00. Teritorijā ir peldbaseins (gā jā m pē dē jā dienā apskatī ties, bet arī nopeldē ties, viss nav slikti, tī rs silts ū dens, lietussargi un viss pā rē jais bez maksas), bet baseins man nekad neaizstā s jū ru, tas noteikti ir dzī vs, mani tas interesē , un tad .....

viņ i jau ir mū s pā rmitinā juš i

viesnī cas zona

viesnī cas zonas galerija, kur varat atpū sties

teritorijā atrodas kafejnī ca, kurā var pasē dē t vakarā un nav vienatnē

un š ī s ir mū su palmas, zem kurā m mē s sauļ ojā mies

un š eit tā ir neparasta skaistuma jū ra

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
это нас уже расселили
территория отеля
территория отеля галерея где можно отдохнуть
кафе на территории где вечером можно посидеть и оно не одно
а это наши пальмы под которыми мы загорали
и вот оно море необыкновенной красоты
территория отеля
бассейн на территории
столовая два зала
столовая открытая веранда
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums