Neparasts raksturs un atbaidoši melnkalnieši

23 Jūlija 2017 Ceļošanas laiks: no 15 Jūlija 2017 ieslēgts 22 Jūlija 2017
Reputācija: +23
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Daba ir neparasta! Kalni ir neticami! Tie stā v gandrī z vertikā li un sasniedz 2x kilometru augstumu. Kanjoni, ezeri, upes...Pasakainas vietas! Tā da sajū ta, ka š ajā s vietā s top fantastiskas filmas. Jū ra ir neticama, tī ra, caurspī dī ga, zivis ir daž ā das, krā sainas, lielas un mazas, tā s peld ar jums. Nirš ana ir lieka, jebkurā dziļ umā visu var redzē t lī dz dibenam. Burvī gs reljefs! Maska vai aizsargbrilles ir obligā tas!

Bet cilvē ki sabojā visu! Absolū tas muļ ķ ī bas! Aizej uz restorā nu un uzzini, ka tur ir maksas tualete. . . Izdzer kafiju un liec uz galda. . . Nekad neņ em tur kokteiļ us! Moxito! Viņ i spē ja sabojā t kokteili, kuru nevar sabojā t! Viņ i nezina, kā gatavot. Pē c Horvā tijas es sapņ oju par grilē tiem kalmā riem...Nē ! Ja vē lies bū t Horvā tijā , dodies uz Horvā tiju!

Es negribē ju tē rē t naudu. Cilvē ki nav viesmī lī gi, nav draudzī gi, nesmaida.

Budva.

Tur nav neviena "dvī ņ a".


Ir vienkā rš i liels bars cilvē ku. Jo tā lā k no pū ļ a, jo labā k. Lī č i, pludmales mala, kur nav lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. . . Tas tieš ā m ir lieliski!

Izstaigā ja visu Budvas Rivjē ru. Beciciksā ir milzī gas viesnī cas un milzī ga sauļ oš anā s krē slu koncentrā cija. Viņ iem ir jā bū t saules ieskautiem un bagā tiem, jo ​ ​ viss ir nož ogots. Jū s vienkā rš i nevarat doties uz pilsē tu. Rafailovič am ir skaistas villas, tā patī kamā k.

Ekskursijas.

Jums ir jā bū t cilvē ku grupai un jā brauc ar automaš ī nu. Autobuss pietur tikai daž as reizes standarta vietā s, un ir ļ oti daudz vietu, kur var apstā ties un vienkā rš i baudī t skatu. No lapiņ as lasā ms fragments no Vikipē dijas, tač u klī st leģ endas, ka ir vecā ki vietē jie gidi, kas stā sta interesantus stā stus. Ir nepiecieš ams redzē t visu š o skaistumu! Obligā ti! Jums arī jā dodas uz atklā tu jū ru, lai redzē tu un novē rtē tu kalnu augstumu, kas paceļ as tieš i aiz mā jā m. Tas ir neticami.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums