Veli Vinogradi Villa 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 8.110
№6 viesnīcas reitingā Budva
8.5 Numurs
8.6 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.0 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Villa atrodas Budvas centrālajā daļā, Veli Vinogradi ielā, starp restorāniem Kangaroo un Zlatibor, tiešā tuvumā visai kūrorta infrastruktūrai, jūrai, kafejnīcām un veikaliem. Vecpilsēta atrodas 500 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīca tika uzcelta 2007. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар ogura
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka villa. Ē diens nav slavē jams (mē s paņ ē mā m HB). Mums bija vē la ieraš anā s (Sky up, kā vienmē r, kavē jā s). Satiku ļ oti patī kamu saimnieci Liepu, viņ a visu izstā stī ja, parā dī ja, iedeva labā ko numuru)). … Tomēr ▾ Jauka villa. Ē diens nav slavē jams (mē s paņ ē mā m HB).
Mums bija vē la ieraš anā s (Sky up, kā vienmē r, kavē jā s). Satiku ļ oti patī kamu saimnieci Liepu, viņ a visu izstā stī ja, parā dī ja, iedeva labā ko numuru)). Pats galvenais, viņ i mū s sagaidī ja un pasniedza vakariņ as (plkst. 21.30 pē c vietē jā laika).
Istaba tieš ā m bija laba (nr. 308), viss darbojā s (izņ emot televizoru - nerā dī ja nevienu kanā lu, bet mums arī nevajadzē ja). Istabā ir tē jkanna, krū zes, fē ns, mini ledusskapis, kondicionieris, boileris, t. i. viss nepiecieš amais un viss darba kā rtī bā . Milzī gs drē bju skapis pa visu sienu, trī ce, plaukti, seifs - mums pietika ar visu, un mantā m, ko izklā t, un koferus, ko izņ emt no ejas.
Plaš s balkons-terase ar galdu un diviem krē sliem, pat ž ā vē tā ju un daž ā m drē bju š ķ ipsnā m. Tieš s skats uz blakus esoš o viesnī cu, sā nskats uz kalniem. Zem loga ir arī rosī gs ceļ š (nedaudz traucē ja gulē t, bet neesam izvē lī gi). Š eit nav skatu uz jū ru (š ī ir treš ā lī nija), bet ir skats uz kalniem (citā s telpā s tas bija tieš i un ļ oti skaisti).
Personā ls nerunā krieviski, ar istabenē m mē ģ inā ja sazinā ties ukraiņ u, krievu, angļ u, serbu valodā ar Google tulkotā ju, bet ļ oti palī dzē ja ž estu pantomī ma, ko mē s vē lamies un draudzī gs noskaņ ojums (palū dzu papildu palagu segš anai es pats). Citā di viss super, katru dienu uzkopj, katru dienu maina dvieļ us, uzturē š anā s laikā vairā kas reizes mainī ja gultas veļ u (neatceros, neskaitī ju). Vannas istabā virs izlietnes dozatorā ir ziepes un duš as kabī nē ž eleja/š ampū ns (bet mē s tā s neizmantojā m, tā pē c mums tā s nepievienoja). Tual. pastā vī gi tika pievienots papī rs. Jā , duš as kabī ne ir maza, un paš ai duš ai nav stiprinā juma vietas, kas var bū t neē rti, bet mē s jau bijā m izlasī juš i atsauksmes un bijā m gatavi. Turklā t mē s paš i esam mazi, mums pietika vietas visur - gan istabā , gan vannas istabā un vē l jo vairā k uz balkona. (Š is ir sveiciens tiem, kam ir "mazs cipars")))).
Vē l viens pluss, mums tika atstā ta vē lā s izrakstī š anā s iespē ja villā (sā kotnē ji bija izbraukš ana 19.45), bet Sky up, kā vienmē r, pā rcē la izbraukš anas laiku uz ļ oti agru rī tu, faktiski nozogot atpū tas dienu....
Brokastis - nu neglaimojiet, tieš i lai pamostos, pirmajā rī tā bijā m š okā . Procedū ra ir tā da - atnā c uz restorā nu, meitenes-pavā res redz, uzreiz atnes katra š ķ ī vja porciju ar 1 kruasā nu, sviestu un ievā rī jumu (tā di mazi iepakojumi), maizes š ķ ī vi (balts, pelē ks - viss svaigs , garš ī gi). Tu pats ej un paņ em kafiju (paņ ē mu 2 krū zes, komentā ru nebija), tē ju, pienu, sulu - uz atseviš ķ a galda stā v krū zes ar dzē rieniem. Tad arī meitenes atnes brokastis pa porcijā m. Nu pirmajā dienā bija skumjas - daž as mazas pusdesiņ as, gabaliņ š biezpiena un 2-3 gabaliņ i tomā ta. Bet š ī ir tikai 1 diena, tad brokastis kļ uva nedaudz lielā kas (pielika ceptas olas no 2 olā m, vai vā rī tas olas arī.2 gabalos, vai olu kultenis + sagriež desiņ as, gaļ u, speķ i). Jā , visa ir ļ oti maz, bet ja pierod smē rē t maizi/rullī ti ar sviestu un ievā rī jumu, tad var ē st visu un pē c tam pat nebū t izsalcis)))
Vakariņ ot bijā m jau vienreiz kafejnī cā "Kuzina" (augš ā ielā ) - viss mega garš ī gs, porcijas milzī gas, ē dā m ar rezervi. Bijā m arī daž ā dā s ekskursijā s, tur vakariņ ojā m (nes pusdienā s uz iepriekš norunā tā m vietā m, ļ oti garš ī gi, apmierinoš i, daudz). Reiz pusdienu vietā viņ i Scolieri bistro ķ ē dē paņ ē ma ž iroskopu (shawarma tipa), kas bija garš ī gi apmierinoš s. Izmē ģ inā jā m arī garneles (tirgū var nopirkt neapstrā dā tas un lū gt pagatavot uzreiz). Kopumā jū s varat atrast, kur pusdienot - daudz kafejnī cu katrai gaumei un budž etam. Life hack par cenā m - dodieties uz Google karti, meklē jiet tuvumā esoš ā s kafejnī cas, dodieties uz vietni ar ē dienkarti un salī dziniet cenas / porcijas, izlemjot, kur doties pusdienā s. Ē dienkarte krievu valodā ir visur ar detalizē tu ē diena aprakstu. Restorā ns Zlatobor (arī tajā paš ā ielā ) š ogad ir slē gts remontdarbu dē ļ . Kangaroo restorā ns (tieš i š ī s ielas lejā ) tur nenokļ uva, bet tū ristu kaimiņ u atsauksmes ir ļ oti labas.
Atgriež oties villā - vakariņ as vienkā rš i brī niš ķ ī gas, uz 5+, buljons (viņ i to sauc par "zupu"), pamatē diens ar piedevu (gulaš s, grilē ta zivs, cepta cū kgaļ a, vista - viss ļ oti garš ī gs, daudz viss, ja varē tu sadalī t pusdienā s un vakariņ ā s, pietiktu paē st abas reizes). Arī a la carte salā ti - gurķ i / tomā ti vai kā postu salā ti, svaigi dā rzeņ i (majonē zes salā ti nebija), un deserts - š okolā des biskvī ts, kruasā ns, kā dreiz bija pankū kas ar š okolā di, pa 1 banā nu, vispā r bija kaut kas salds katru vakaru. Bet ar tik daudz gaļ as, mē s paņ ē mā m lī dzi desertus un ē dā m tos vē lā k pusdienā s. Š efpavā rs katru rī tu jautā ja novē lē jumus vakariņ ā m, piedā vā jot izvē lē ties no 2-3 ē dieniem, un tad pagatavoja mums. Ja devā mies ekskursijā , brī dinā jā m, un viņ a vai nu sagaidī ja mū s no ekskursijas, vai atnesa uz istabu vakariņ as (viss izņ emot zupu, tika pasniegts pie restorā na galda tī rā mega porciju apjomā ).
Vē l viens neliels mī nuss - wi-fi, pirmā s divas dienas vienkā rš i lidoju, viss bija kā rtī bā , tad atnā ca "Internet kaput" (kā saimniece teica) un tas arī viss - wi-fi vispā r nav, neķ eras istabā vai reģ istratū rā . Viņ i izsniedza paroli, lai izveidotu savienojumu ar kaimiņ u iestā di, bet tā noķ er tikai reģ istratū rā un pē c tam lē nā m izplata internetu, t. i. kam jā sazinā s ar radiem - var nokā pt lī dz 1 stā vam. sē diet pie galdiņ iem un tomē r atrodiet iespē ju pā rbaudī t pastu, veikt videozvanu. Bet gulē t istabā un skatī ties filmu tī klā - vispā r nedarbosies))). Bet mums tā nebija problē ma, tad devā mies pastaigā pa Vecrī gu, tad pē c ekskursijā m bijā m noguruš i, aizmigā m pē c aizņ emtas dienas. Retos vakaros gā ja uz pieņ emš anu pē c interneta, un pulcē jā s jautras kompā nijas, iepazinā s, sarunā jā s, dalī jā s iespaidos par valsti, ieteica, kur vē l doties un doties, lai gū tu pozitī vas emocijas. Vispā r jau arī nebija jā ķ eras pie interneta, kaimiņ u villas mū s apskauda)))
Pē c atraš anā s vietas - megaforš s pluss - ceļ š uz jū ru caur Slovenska Plaza parku, ļ oti skaisti, priedes, ciedri, palmas, oleandri, bugenvilijas. Ja kā ds ir noguris - vesela aleja ar soliņ iem ar nojumi, var pasē dē t ē nā , atpū sties, baudot skatu uz parku, pat mē ģ inā t noķ ert bezmaksas wi-fi)
Jū ra super, silta, tī ra, pludmalē lieli oļ i un akmeņ i. Ņ em koraļ ļ u č ī bas, bez tā m ir ļ oti sā pī gi iziet pē c gada. Divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs - 10 eiro. Jā , tas ir dā rgi, bet jū s nevarat ilgi gulē t uz akmeņ iem uz sava dvieļ a (lai gan ir, kur palikt). Mē s devā mies tieš i uz pludmali, tā ir vislabā kā un tī rā kā . Bijā m Mogrenas pludmalē (ā rpus vecpilsē tas) - ir tā lu un karsti iet, un tur nav smiltis, bet mazi, mazi oļ i, atkal - sā p staigā t. Tā ir arī visvairā k mazo oļ u pludmale, jo tur ir visas ģ imenes ar bē rniem, kopumā "cilvē ku zupa".
Devā mies arī laivu braucienā Budva-Sveti Stefan-Sveti Nikola (Havaju salas)-Budva. Izbraucā m ar kuģ ī ti gar krastu, piestā jot Havaju salā (tā du lielu salu jū rā var redzē t no visā m Budvas pludmalē m). Tur var palikt pat visu dienu peldē ties (ir aprī kotas pludmales, kafejnī cas, tualetes, viss ir civilizē ts). Un vakarā ar to paš u laivu atgriezties atpakaļ . Viss prieks vienai personai maksā.4 eiro (sauļ oš anā s krē sli un lietussargs = 10 eiro). Jū ra tī ra, silta, cilvē ku nav tik daudz, mums ļ oti patika.
Ekskursijā s - š eit, ja vē laties, varat to paņ emt no gida, jums var bū t birojs tajā paš ā ielā uz krustojuma, lielā kā s tū risma kompā nijas Montenegro Cruising pā rstā vniecī ba valstī . Cenas ir vienā das, programma nedaudz atš ķ iras. Tos pā rvadā ar autobusu, lai marš rutā neš ķ ē rsotu ekskursiju grupas, t. i. lai nenotiktu tā , ka vienā vietā pienā k 3-5 autobusi un apskates laiks ir vismaz, jo aizmugurē elpo nā kamā grupa. Mē s bijā m ekskursijā s birojā uz ielas, tā pē c Boka-Kotor kruī zā mums bija + Herceg Novi pilsē tas apmeklē jums, un Kanjonu ekskursija + Biogradska Gora rezervā ta apmeklē jums (citā di cena ir tā da pati, ceļ š ir tas pats, marš ruts ir tas pats). Mē s vē lē jā mies gū t maksimā lu labumu no iespē jamā , tā pē c izvē lē jā mies bagā tī gus marš rutus))) Lai gan daudzi vadī ja ekskursijas no gida, un visi bija apmierinā ti.
Valsts ir brī niš ķ ī ga, daba skaista, cilvē ki ir draudzī gi, ir ko redzē t un ir ko pā rsteigt! Paldies, ka lasī jā t, un priecī gus ceļ ojumus visiem!
аватар odshool_35hoz
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar ģ imeni, viesnī ca bija ļ oti patī kama. Tī ra, kā rtī ga, viesmī lī ga un draudzī ga saimniece. Ē diens (brokastis un vakariņ as) labs, 7 dienu uzturē š anā s vakariņ u ē dienkarte nekad nav atkā rtojusies, viss garš ī gi, porcijas lielas. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni, viesnī ca bija ļ oti patī kama. Tī ra, kā rtī ga, viesmī lī ga un draudzī ga saimniece. Ē diens (brokastis un vakariņ as) labs, 7 dienu uzturē š anā s vakariņ u ē dienkarte nekad nav atkā rtojusies, viss garš ī gi, porcijas lielas. Viesnī ca ar labā m mē belē m un remontu, baltu gultu, lielisku atraš anā s vietu. Liels paldies saimniekam par visu. Mē s iesakā m š o viesnī cu brī vdienā m.
аватар zimina.daria201
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s notika ā tri un bez problē mā m. Personā ls ir pieklā jī gs, ē diens bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs: ļ oti daudz un garš ī gs. Wi-Fi arī bija labs, tas bija labs istabā . Numuros ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, kondicionieris, TV, seifs, fē ns, tē jkanna. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika ā tri un bez problē mā m. Personā ls ir pieklā jī gs, ē diens bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs: ļ oti daudz un garš ī gs. Wi-Fi arī bija labs, tas bija labs istabā . Numuros ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, kondicionieris, TV, seifs, fē ns, tē jkanna. Mū su istabiņ ai bija plaš s balkons, kur bija patī kami vakarā ē st augļ us. Patika arī viesnī cas atraš anā s vieta - netā lu no jū ras, bet ne promenā dē (kur veikalos un kafejnī cā s cenas krietni augstā kas). Netā lu no viesnī cas atrodas daudzas kafejnī cas un veikali.
аватар Sergeeva59
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tai Budvā ar draugu tika izvē lē ta ļ oti mā jī ga Villa Veli Vinogradi. Brī niš ķ ī ga atraš anā s vieta, tikai 7-10 minū š u attā lumā no jū ras, blakus viss nepiecieš amais: tirdziņ i, aptieka, gaļ as veikals, kur uzreiz tiks pagatavota gaļ a vai putnu gaļ a. … Tomēr ▾ Atpū tai Budvā ar draugu tika izvē lē ta ļ oti mā jī ga Villa Veli Vinogradi. Brī niš ķ ī ga atraš anā s vieta, tikai 7-10 minū š u attā lumā no jū ras, blakus viss nepiecieš amais: tirdziņ i, aptieka, gaļ as veikals, kur uzreiz tiks pagatavota gaļ a vai putnu gaļ a. Brokastis pieticī gas (2 bulciņ as ar sviestu un ievā rī jumu, š o var pasniegt ar desu vai vā rī tu olu, tē ju/kafiju/sulu - pē c izvē les), bet vakariņ as vienkā rš i gigantiskas, ar kurā m tā dā s porcijā s varē tu paē dinā t 3 cilvē kus! Parasti š ī ir zupa, otrais ē diens (katru dienu jums tiks piedā vā ti 2 ē dieni, no kuriem izvē lē ties), salā ti un tē ja / ū dens. Ļ oti pieklā jī gs personā ls, jaunas meitenes nedaudz runā krieviski, likā s, ka dzī vojat ģ imenē - jebkura problē ma tika atrisinā ta uzreiz, ja tā notika. Wi-Fi nozvejas terasē un viesnī cas vestibilā . Numuri ir aprī koti ar fē nu, tē jkannu, TV, katrā stā vā ir arī gludeklis un gludinā mais dē lis; katram gadī jumam vari palū gt otru segu, š ampū nu/duš as ž eleju vai paņ emt lī dzi - nebū s lieki. Tā da paš a nosaukuma Kengoroo viesnī cas restorā nā var pusdienot lē ti, arī Kuzhina restorā ns tiek slavē ts, bet mē s tur netikā m. Vispā r porcijas visur lielas, meloja visi pa vienam. Vī nus kafejnī cā s pā rdod no tirgiem, bet ar krā pš anos. Tiem, kas vē las apmeklē t kā du pretenciozā ku vietu ar krā š ņ u skatu uz jū ru, iesaku LaBocca restorā nu - deserti ir brī niš ķ ī gi! Ekskursija tika iegā dā ta no mū su tū roperatora "Biblio Globus" "Zelta gredzens" (Kotora, Boka Kotoras lī cis, mā kslī gi veidota Svē tā s Jaunavas sala uz rifa, Herceg Novi, Tivat) 50 € vē rtī bā un no vietē jā s tū risma aģ entū ras " Dadaš evič s » brauciens uz kanjoniem (15-18€) un uz Ostrog-Cetinje klosteriem (12€). Š ur tur viss bija lieliski, kanjoni un dabas rezervā ti š okē ja. . . No "Dadaš evič a" ekskursiju vadī ja melnkalnieš i, bet perfektā krievu valodā , tā pē c nebaidieties no vietē jā m tū risma aģ entū rā m. Vispā r daba ir pasakaina! Izklaides un naktsdzī ves ziņ ā lieliem un maziem bū s jautri apmeklē t atrakcijas "Zabavas parkā ", klubu kā tā du nav, visi nā k uz bā ru un dejo ap saviem galdiem. Bet ir milzī gs pludmales naktsklubs (atvē rts lī dz 1:00) "Hilton", ieeja svā rstā s no 10-25 € - tas ir atkarī gs no tā , kurš uzstā sies uz skatuves.
Man ļ oti patika Budva, bet 7 dienas joprojā m ir par maz, pat pirmajai iepazī š anai ar valsti. Mē s iesakā m viesnī cu!
аватар olskl
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembra beigā s palikā m kopā . Es saņ ē mu trī svietī gu numuru 202. Reģ istrē š anā s bija tū lī tē ja. Neviens neprasī ja pasi. Istaba tī ra, ē rta ar balkonu, uz balkona galds un 2 krē sli. Istabā viss darbojā s pareizi. … Tomēr ▾ Septembra beigā s palikā m kopā . Es saņ ē mu trī svietī gu numuru 202. Reģ istrē š anā s bija tū lī tē ja. Neviens neprasī ja pasi. Istaba tī ra, ē rta ar balkonu, uz balkona galds un 2 krē sli. Istabā viss darbojā s pareizi. Reģ istratū rā neviena nebija, un viņ i nebija vajadzī gi. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a netika mainī ta pat reizi 7 dienā s, istaba tika uzkopta katru dienu. Kopumā ļ oti pieklā jī ga viesnī ca.
аватар AnnetaO
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man veselu nedē ļ u negarš oja sausā s maizī tes ar margarī nu un tē ju, uz stū ra ir brī niš ķ ī ga maiznī ca par to paš u naudu var ļ oti labi paē st, istaba tī ra, viss nepiecieš amais ir. … Tomēr ▾ Man veselu nedē ļ u negarš oja sausā s maizī tes ar margarī nu un tē ju, uz stū ra ir brī niš ķ ī ga maiznī ca par to paš u naudu var ļ oti labi paē st, istaba tī ra, viss nepiecieš amais ir.
аватар lusen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Villa Veli Vonogradi 2014. gada jū lija sā kumā . Kopumā iespaidi ir pozitī vi: villa ir moderna mini viesnī ca, tī ra, kopta. Istabā ir viss nepiecieš amais divguļ amā gulta, kondicionieris, ledusskapis, TV, seifs, vannas istaba ar duš u, krē sli uz balkona, galds, viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Villa Veli Vonogradi 2014. gada jū lija sā kumā . Kopumā iespaidi ir pozitī vi: villa ir moderna mini viesnī ca, tī ra, kopta. Istabā ir viss nepiecieš amais divguļ amā gulta, kondicionieris, ledusskapis, TV, seifs, vannas istaba ar duš u, krē sli uz balkona, galds, viss ir kā rtī bā . Nav iespē ju gatavot paš iem (daž iem tas var bū t trū kums). Es domā ju, ka trauku komplekts un el. tē jkanna nenā ktu par ļ aunu. Wi-fi ir bezmaksas un noķ erts gandrī z visos stā vos, daž reiz tas nedarbojā s. Paņ ē mā m tikai brokastis - kā likums, tā ir omlete, smalkmaizī tes, sviests, ievā rī jums, tē ja vai kafija, izsalcis nepaliks. Tī rī ti un mainī ti dvieļ i katru dienu. Saimnieki ir draudzī gi, neuzbā zī gi un izpalī dzī gi. Dodieties uz jū ru pa nelielu ceļ u, tad caur viesnī cas "Slovenska beach" parku nesteidzī gā solī apmē ram 5 minū tes un esat krastmalā , tad izvē lieties pludmali. Ceļ š uz pludmali nav nogurdinoš s. Izvē lē jā mies vietu ē nā uz zā les blakus restorā nam Lim, pludmalē ir 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs 10 eiro, jū ra silta un tī ra, dibens lieli oļ i. Pā rtikas cenas saprā tī ga zupa 2 eiro, gaļ as ē dieni lī dz 5 eiro, grilē tai gaļ ai pieņ emamas cenas miesniekos vidē ji 1 kg - 8 eiro, alus pludmalē.2 eiro 0.5 l, veikalā.3 eiro - 2 l , vī ns no 1.50 eiro, gardas smalkmaizī tes no 0.40 centiem. Apkā rt esoš ā s ainavas nevienu neatstā s vienaldzī gu, Melnkalne ir neaizmirstama vieta. Mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs, mē s negribē jā m doties prom, tā pē c iesaku villu un, protams, š o pasakaino valsti visiem.
аватар foveri1_yandex.ru
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā atpū tā mies Melnkalnē no 26.06. lī dz 07.05. 2014. Paņ ē mā m biļ eti uz 10 dienā m / 9 naktī m par pievilcī gu cenu ar nakš ņ oš anu Velji Vinoradi. Izlasot atsauksmes par villā m Budvā , iepriekš noskaņ ojā mies uz viduvē ju apkalpoš anu un apstā kļ iem istabā s. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies Melnkalnē no 26.06. lī dz 07.05. 2014. Paņ ē mā m biļ eti uz 10 dienā m / 9 naktī m par pievilcī gu cenu ar nakš ņ oš anu Velji Vinoradi. Izlasot atsauksmes par villā m Budvā , iepriekš noskaņ ojā mies uz viduvē ju apkalpoš anu un apstā kļ iem istabā s. Tā pē c bijā m patī kami pā rsteigti))) Un tā , viss ir kā rtī bā .
Pirmais iespaids par villu: pā rcelš anā s ilga apmē ram 10 minū tes, pases neviens neņ ē ma, tikai pā rbaudī ja vā rdus, iedeva istabas atslē gas un novē lē ja patī kamu atpū tu. Saņ ē mā m 408. istabiņ u 4. stā vā (mū su 5. , to pirmais stā vs ir , tur ir reģ istratū ra un restorā ns). Ļ oti jauks numurs ar skatu uz kalniem un jū ru! Bija gandrī z viss nepiecieš amais: mini ledusskapis, kondicionieris, TV, seifs, fē ns, duš a. . Balkonā ir veļ as ž ā vē tā js, galds un divi krē sli. Viss darbojā s pareizi, nekā du sū dzī bu nebija. Mē belē tajā istabā ir liela divguļ amā gulta, galds, krē sls, 2 naktsgaldiņ i, drē bju skapis. Vietas gan nedaudz, bet viss labi nolikts savā s vietā s, tik ā tri pieradu)))
Gultas veļ a tika mainī ta 5. atpū tas dienā , un katru rī tu tika atnesti svaigi dvieļ i! Vannas istabā pastā vī gi bija š ķ idrā s ziepes un tualetes papī rs. Katru dienu tika izvesti atkritumi un veikta neliela tī rī š ana. Villa ir wi-fi, lai gan visbiež ā k bija grū tī bas ar pieslē gumu.
Istabā pietrū ka tikai pā ris glā zes ū denim vai sulai, restorā nā jautā ja un visu pā rē jo mums nesagā dā ja problē mas. Brokastojā m, negribē jā m bū t piesaistī ti laikam. Ē diens nebija ļ oti daudzveidī gs, bet garš ī gs! Bū tī bā tā bija vai nu omlete, vai pankū kas ar gaļ u un biezpienu. Katrā s brokastī s bija smarž ī gi konditorejas izstrā dā jumi, porcijas sviesta un ievā rī juma, kā arī tē jas, kafijas, piena izvē le. Personī gi man ē dienkartē nebija pietiekami daudz dā rzeņ u (vē lā k viņ i tos paņ ē ma lī dzi), bet tas ir subjektī vs viedoklis. Viesmī ļ i ir draudzī gi, tā pat kā viss nelielais villas personā ls. Ī paš s paldies Velji Vinoradi saimniekam Lypam!
Tagad mē ģ inu atcerē ties kaut ko, kas man brī vdienā s nepatika, un prā tā nenā k nekas cits kā troksnis no ielas. Lieta tā da, ka villa atrodas uz rosī gas ielas, kur kū rorta dzī ve rit pilnā sparā jau no paš a rī ta. Š eit jū s atradī sit daudzas maizes ceptuves ar smarž ī giem svaigiem konditorejas izstrā dā jumiem, tam vienkā rš i nav iespē jams pretoties! ))
ī sumā par mū su mī ļ ā ko kafejnī cu. Neviena vakara nebija, ka nebū tu ieskatī jies restorā nā -picē rijā Fenix, tas atrodas minū tes gā jiena attā lumā no villas. Š eit mū s vienmē r sagaidī ja patī kama draudzī ga atmosfē ra, gardas picas , milzī gas porcijas nacionā lā s virtuves gaļ as ē dienu, pat sezonā ls gardums - sagriezts arbū zs (Melnkalnes valodā LUBENICA), kas tiek pasniegts š eit uz š ķ ī vja + ledus gabaliņ i atdzesē š anai. Mū su atvaļ inā jums nā ca tieš i laikā pirms Pasaules kausa Brazī lijā , tā pē c mē s skatī jā mies visas spē les Fenix, uzmundrinā jā m kopā ar vietē jo uzņ ē mumu)))
Uuuuh, cik daudz iespaidu no pā rē jiem š ajā skaistajā , plaukstoš ajā , viesmī lī gajā valstī! ! ! Nobeigumā vē los teikt, ka tā s bija labā kā s brī vdienas, aizbraucā m (vismaz es) ar asarā m acī s. . . Man viss tik ļ oti patika! Iesakā m š o jauno, tī ro, komfortablu villu Velji Vinoradi patī kamai atpū tai !
вид на отель с одноименной улицы улочка, на которой расположена вилла наш кусочек моря!вид с балкончика вид на горы номер Старе місто колорит местных улочек оживленная автострада
аватар rsveta1973
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā bija pirmā vizī te Melnkalnē . Pē dē jā brī ž a ekskursiju nopirkā m dienu pirms izlidoš anas, tā pē c izvē lē jā mies villu, no kuras tā bija. Nezinot viesnī cu atraš anā s vietu Budvā attiecī bā pret pludmalē m, nolē mā m, ka izvē lē simies villu pē c ā rē jā s un iekš ē jā s apdares. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā vizī te Melnkalnē . Pē dē jā brī ž a ekskursiju nopirkā m dienu pirms izlidoš anas, tā pē c izvē lē jā mies villu, no kuras tā bija. Nezinot viesnī cu atraš anā s vietu Budvā attiecī bā pret pludmalē m, nolē mā m, ka izvē lē simies villu pē c ā rē jā s un iekš ē jā s apdares. Viņ i izvē lē jā s Veli Vinohrady un nezaudē ja. Atraš anā s vieta, kā izrā dī jā s, bija vienkā rš i brī niš ķ ī ga, 13-15 minū tes lī dz mū su pludmalei. Villa nav veca vai jauna celtniecī ba, bet izskatā s kā jauna. Istaba ar labā m koka mē belē m, duš u, fē nu, balkonu ar galdu un krē sliem. Viņ i katru dienu tī rī ja un iznesa atkritumus. Brokastis, kā jau Melnkalnei, ļ oti personiskas, dzē rieni bufete, un karstas meitenes atnesa atseviš ķ i, katru dienu kaut kas jauns. Pirmajā stā vā viņ iem ir sava mini maizes ceptuve tiem, kam patī k svaigi konditorejas izstrā dā jumi. Otro reizi es dotos uz š o villu. Tagad par pludmali. Pirmajā dienā apbraukā jā m visas pludmales, un sapratā m, ka bezmaksas pludmalē s sauļ oties var tikai stā vot, tā pē c devā mies uz Mogrenu, bet tur min 25 no villas. Pirmkā rt, 40 grā du karstumā tik tā lu aiziet vienkā rš i nav iespē jams, otrkā rt, ir arī vieta, kur var apgulties uz sava paklā jiņ a, bet ir arī maksas solā rijs par 15 eiro. Uzreiz apgū lā mies uz sava paklā jiņ a, devā mies peldē ties, kad atbraucā m, mū su paklā js jau bija pā rbī dī ts, lai nevarē tu tikt ā rā no ū dens uz savu vietu kur gulē jā m. Cilvē ku bija tik daudz, ka pat stā vot nevar sauļ oties, un mē s vairs tik tā lu netikā m. Un tomē r, kas man nepatika Mogrenas pludmalē , pie sauļ oš anā s krē sliem par 15 eiro, cilvē ki guļ tieš i starp sauļ oš anā s krē slu rindā m. Nu par kā du pakalpojumu cilvē ki maksā.15 eiro? Tā pē c mē s vairs nesā kā m organizē t eksperimentus un atradā m pludmali, kur cilvē ciski var atpū sties. Tā kļ uva par mū su pludmali, atrodas pretī Pivnitsa restorā nam, ko sauc Kupachichi-Pivnitsa, ir Wi-Fi, viss ir tī rs, apsardze uzrauga pasū tī jumu un maksā.2 sauļ oš anā s krē slus un lietussargu 10 eiro. Tad, kā izrā dī jā s, vietē jie apstiprinā ja, ka š ī maksas pludmale š eit ir visnormā lā kā . Starp citu, arī izrā dī jā s, ka restorā ns Pivnitsa krastā tur arī ir visnormā lā kais, tad mē s tur tikai ē dā m. ES JAU UZRAKSTĪ JU APSKATU PAR VILLA POPOVICH, TĀ IR TĀ LĀ K TĀ PAŠ Ā IELAS, MĒ S BIJĀ M Š AJĀ.2015. GADĀ , BET BEIDZOT IR DEBESIS UN ZEME, SALĪ DZINĀ T AR VELI VĪ NOGĀ M. Kā ds rakstī ja par Villa Popovič a saimnieci, cik viņ a ir jauka. Tā mē s nesapratā m ko, tas, kurš vicina pildspalvu no otrā stā va, un villa ir pilnī gs haoss. Es domā ju, ka bū tu labā k, ja mē s viņ u nemaz neredzē tu, bet rū pē tos par kā rtī bu villā . Mans ieteikums viņ ai ir iet un mā cī ties no VĪ NOGU SAIMNIECES, kā uzņ emt tū ristus.
аватар mitnik4
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pagā juš ajā gadā atpū š oties š ajā viesnī cā un varu runā t par neskaitā majiem un neskaitā majiem trū kumiem, kuru vienkā rš i un nemaz nerunā jot, uzrakstī š u tikai pamata tā das kā necieš ami smacī gas istabas un kondicionieri un klusi neatpū š os. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā atpū š oties š ajā viesnī cā un varu runā t par neskaitā majiem un neskaitā majiem trū kumiem, kuru vienkā rš i un nemaz nerunā jot, uzrakstī š u tikai pamata tā das kā necieš ami smacī gas istabas un kondicionieri un klusi neatpū š os. Jā piebilst arī , ka š ī valsts ir tā lu no eiropeiskas, jo š eit ir apstiprinā ta automaš ī nu novietoš ana uz mazā m ietvē m, kas vienkā rš i padara neiespē jamu mierī gu pā rvietoš anos pa ielā m. Jū ra atrodas apmē ram 3 km attā lumā no viesnī cas. pa saī sinā to ceļ u cauri kaimiņ u viesnī cas parkam, tomē r pa ceļ am tevi pavada kanalizā cija, kur vietē jie biež i izmet atkritumus un š is labums plū st pie jū ras, ko arī var izsekot, bet jū ra ir kristā ldzidra un auksta .
Arī par viesnī cu varu piebilst, ka negaidiet nekā dus traukus, elektrisko tē jkannu vai fē nu, tā vietā gaidiet plikus vadus vannas istabā , bī stamu balkonu un tur uzkopš anu pret tuberkulozi trī s))) Un vē los atzī mē t ē dienu atseviš ķ i! ! ! ! ! Nevienam neiesaku ņ emt ē dinā š anas naktsmī tnes, jo tā s ir vienkā rš i š ausmī gas brokastis un viss pā rē jais, maigi izsakoties, nekam nederī gs (desiņ as ar siera š ķ ē lī tē m), izņ emot smalkmaizī tes, kuras var nopirkt pilsē tā uz katra stū ra. Viesnī cā valdoš o gaisotni nevar aizmirst, tā skaidri izpauž as mā jā s, bet ne savā s mā jā s jautā t un justies pazemota. Ņ emot vē rā iepriekš minē to, vā rdu sakot, nekad tur neatgriezī š os un citiem neiesaku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums oksanahoney
Labdien. Interesē īrēt divvietīgu istabu viesnīcā Budvā, Melnkalnē. Vēlams Veli Vinohradi apgabals, vismaz uz 1 gadu.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums max86
Šajā villā ar ceļojumu aģentūras starpniecību dzīvos draugi. Vēlos vienoties ar saimnieci par iespēju ielikt man vēl vienu gultu istabā ar draugiem.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в центральной части Будвы, на улице Veli Vinogradi, между ресторанами Кангару и Златибор, в непосредственной близости от всей курортной инфраструктуры, моря, кафе и магазинов. Старый город находится в 500 метрах от гостиницы. Отель был построен в 2007 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 15 минут ходьбы от Старого города. Аэропорт «Тиват» находится в 24 км от виллы, столица Черногории, г. Подгорица – в 64 км, г. Дубровник – в 94 км. Автобусная остановка расположена в 150 метрах от отеля.
Pludmales apraksts Море находится в 300-400 метрах.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Гости могут воспользоваться полностью оборудованной кухней, стиральной машиной. Отдохнуть можно в гостиной зоне.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem По запросу в номер предоставляется детская кроватка.
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 30 номеров на 4 этажах, в том числе стандартные и трехместные номера. Ежедневная уборка и смена полотенец, смена постельного белья раз в 5 дней.

Istabās

Балкон, кондиционер, ванная комната с душем, фен, телевизор, бесплатный WI-FI, сейф, холодильник, электрочайник, чайный набор, сушилка для одежды.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Velji Vinogradi b.b., Будва, Черногория
Tālruņi: +38233453122
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.