Simona Villa 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№43 viesnīcas reitingā Budva
8.2 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
3.6 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Villa Simona atrodas Budvā, tikai 150 metru attālumā no populārās Slovenskas pludmales un 250 metru attālumā no vecpilsētas. Pārtikas veikals atrodas 30 metru attālumā, savukārt lielākais tirdzniecības centrs Melnkalnes piekrastē un dažādi naktsklubi atrodas 100 metru attālumā. Sv. Nikolas salu var sasniegt ar laivu no Slovenskas pludmales 5 minūšu laikā.Vairāk →
аватар tishkova.anna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m doties uz Melnkalni ar Join Up (2017.2. -8. jū lijs), viņ i piedā vā ja arī jauku variantu Budvā - Vila Simona. Man ieteica izvē lē ties viesnī cu, jo tai ir brī niš ķ ī ga atraš anā s vieta, lī dz Vecrī gai lē nā gā jienā jā iet 10-15 minū tes, lī dz jū rai 10 minū tes, lī dz tirgum un autoostai 5 minū tes. … Tomēr ▾ Nolē mā m doties uz Melnkalni ar Join Up (2017.2. -8. jū lijs), viņ i piedā vā ja arī jauku variantu Budvā - Vila Simona. Man ieteica izvē lē ties viesnī cu, jo tai ir brī niš ķ ī ga atraš anā s vieta, lī dz Vecrī gai lē nā gā jienā jā iet 10-15 minū tes, lī dz jū rai 10 minū tes, lī dz tirgum un autoostai 5 minū tes. Wifi darbojā s lieliski, kam tas interesē ! Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us ik pē c divā m dienā m. Ir virtuvī te. Villas saimnieks ir ļ oti pozitī vs, vienmē r labā noskaņ ojumā . Noteikti lielisks variants atpū tai Budvā un par jauku cenu. Paldies par viesmī lī bu!
аватар lesik_ya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Villa Simon tika izvē lē ta pē c atsauksmju izlasī š anas š ajā vietnē , un tā nebija vī lusies. Budvā ieradā mies ap astoņ iem no rī ta un uzreiz tikā m iekā rtoti istabiņ ā (daudziem tū ristiem vē l lī dz 12. … Tomēr ▾ Villa Simon tika izvē lē ta pē c atsauksmju izlasī š anas š ajā vietnē , un tā nebija vī lusies.
Budvā ieradā mies ap astoņ iem no rī ta un uzreiz tikā m iekā rtoti istabiņ ā (daudziem tū ristiem vē l lī dz 12.00 bija kaut kur jā staigā , gaidot apmetnes uz citā m villā m).
Standarta numurs ar terasi: tī rs, jaunas mē beles, TV un ledusskapis, vannas istaba ar duš u (gribu atzī mē t, ka duš ā nav sē nī š u, tā pē c Join Up mā jaslapā esoš ā s bildes netika fotoš opē tas : -)). Mū su istabā bija divi milzī gi skapji, divi naktsgaldiņ i (viss meitenē m) un viens krē sls. Bet ne visas istabas ir vienā das: otrajā stā vā (dzī vojā m treš ajā ) tā pati istaba ar terasi bija ar vienu skapi, bet domā ju, ka tā nav nekā da problē ma, viss tik un tā derē s), bet š ī istaba bija divas gultas, un mums ir viena liela.
Mē s redzē jā m standartu ar balkonu: balkoni ir mazi, plā na starpsiena ar kaimiņ u. Man nepatika standarts bez balkona-terases: kā bū rī bez logiem un durvī m. . . dzī vokļ us neredzē ju.
Katrā stā vā ir koplietoš anas virtuve ar visu nepiecieš amo: š ķ ī vji, karotes, dakš iņ as, naž i, krū zes, kastroļ i, panna, divas tē jkannas, lupatas, veļ as lupatas, trauku mazgā š anas lī dzeklis. Arī virtuve ir jauka un jauna.
Gulta tika mainī ta ik pē c 11 dienā m, dvieļ i biež ā k. Istaba tika tī rī ta katru dienu.
Uz terases ir galds un krē sli pulcē š anā s vietā m, ir arī veļ as ž ā vē tā js - ļ oti ē rti.
No mī nusiem - skaņ as izolā cija. . . Istabā var dzirdē t, kā virtuvē grabē š ķ ī vjus, kā vā rā s tē jkanna. Tas mū s nemaz netraucē ja. Bet, ja esat ļ oti viegls gulē tā js un troksnis jums ir liela problē ma, tad padomā jiet par to.
WiFi ne vienmē r darbojā s labi: bija dienas, kad vispā r nebija savienojuma ar ā rpasauli.
Citu trū kumu nebija.
Lī dz Slovē nijas pludmalei ā trā solī var nokļ ū t 15 minū tē s, lī dz Mogrenai - 30-40 minū tes.
Trī s lī dz piecu minū š u gā jiena attā lumā atrodas autoosta, kas ir ļ oti ē rta tiem tū ristiem, kuriem patī k ceļ ot paš iem.
Ļ oti tuvu labs lielveikals Mega Market, arī izcils veikals ar alkoholu, kura cenas ir lē tā kas nekā lielveikalos (pie Taizemes restorā na).
Kaut kas lī dzī gs š im) Saki visu)
Lai lieliskas brī vdienas brī niš ķ ī gajā Melnkalnes valstī ! : -)
аватар kitten04
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i izvē lē jā s paš u villu, jo redzē ja, ka tā ir jauna, atsauksmē s lasi, ka 3. stā vu sā ka ī rē t tikai 2013. gadā . Un mums galvenais kritē rijs ir bū t tī ram. Pē c ieraš anā s jaunkundze mū s sagaidī ja autobusa pieturā un aizveda uz villu. … Tomēr ▾ Viņ i izvē lē jā s paš u villu, jo redzē ja, ka tā ir jauna, atsauksmē s lasi, ka 3. stā vu sā ka ī rē t tikai 2013. gadā . Un mums galvenais kritē rijs ir bū t tī ram. Pē c ieraš anā s jaunkundze mū s sagaidī ja autobusa pieturā un aizveda uz villu. Lai arī jaunu viesu reģ istrā cija no 12.00, mū su istabiņ a bija brī va un tikā m ā trā k izmitinā ti. Istaba maza, bet ļ oti tī ra, ar tā du paš u vannasistabu, lai gan pirmo stundu bija nedaudz neē rti, tad pieradu pie izmē riem. Lielā kais patī kamais pā rsteigums bija balkons ar ā rkā rtī gi skaistu skatu uz kalnu. Š eit dvē sele varē ja atklā ties. 3. stā vā ir 6 istabas un kopē jā virtuves iekā rta (elektriskā plī ts 2 plī ts virsmā m, izlietne, ledusskapis, saldē tava, 3 elektriskā s tē jkannas, visi nepiecieš amie trauki un galvenais viss jauns). Tomē r katrā istabā joprojā m bija ledusskapis, kas ir ļ oti ē rti. Pirmajā stā vā ir liels galds un soli, lai kompā nija tur varē tu izklaidē ties.
Uz Wi-Fi rē ķ ina katram stā vam ir savs marš rutē tā js, tā pē c internets vienmē r ir bijis.
Slovenskas pludmale ir 15 minū š u pastaigas attā lumā , savukā rt Mogrena ir 30 minū š u pastaigas attā lumā.
Lī dz lielveikalam - 5 minū tes, un lī dz diennakts veikalam - 1 minū te. Starp citu, lielveikala priekš ā atrodas Taverna KOMOVI, viņ i gatavo ā rkā rtī gi garš ī gas kompleksā s vakariņ as - vakarus, un tur esoš ais saimnieks gandrī z vienmē r cienā s ar vī nu vai plū mju brendiju. Un š is prieks vienai personai maksā.4 eiro. Atradā m citu vietu ar kompleksajā m pusdienā m viesnī cā Loza, maksā ja 3.5 eiro no cilvē ka, bet godī gi sakot, negarš ī gi. Protams pusdienojā m slavenajā L&M, garš ī gi, bet maksā s 6.5 eiro no cilvē ka. Starp citu, Villa Simonas kundze piedā vā organizē t brokastis un vakariņ as kaimiņ u villā More par 8.5 eiro no cilvē ka. Ja vē lies katru rī tu mosties vienā un tajā paš ā laikā un skriet brokastī s, tad š is piedā vā jums ir domā ts tev.
Esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu, novē lam jums daudz atpū sties.
Номер з холодильником та плазмовим телевізором Номер з холодильником та плазмовим телевізором Номер з холодильником та плазмовим телевізором Ванна кімната Вигляд з балкону
аватар rudenko39
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no Melnkalnes. Bijā m Villā Simon. Tieš ā m jauna viesnī ca, mē beles, santehnika - viss ideā lā kā rtī bā . Katrā no diviem stā viem ir virtuve. Saimnieki dzī vo pirmajā stā vā . Sazinā jos tikai ar saimnieci - Slavitsu - ļ oti patī kama mī ļ a sieviete. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Melnkalnes. Bijā m Villā Simon. Tieš ā m jauna viesnī ca, mē beles, santehnika - viss ideā lā kā rtī bā . Katrā no diviem stā viem ir virtuve.
Saimnieki dzī vo pirmajā stā vā . Sazinā jos tikai ar saimnieci - Slavitsu - ļ oti patī kama mī ļ a sieviete.
Mī nusi viesnī cai:
1. Slikta skaņ as izolā cija - ja kaimiņ i gribē s skatī ties "Dejo ar zvaigzni" - bū siet lietas kursā par visiem notikumiem : )
2. Istabā ir mini ledusskapis - ieslē dzas jebkurā brī dī , kas var nedaudz traucē t miegu (izslē gt variantu ī paš i neizskatī jā m, jo ​ ​ kas zina, kā tas uzvedī sies atkausē š anā ).
Pē rkot biļ eti ar ē dienreizē m, sagatavojieties, ka lī dz maltī tei bū s jā iet 20 minū tes – restorā ns atrodas pludmalē . No rī ta ir ē rti - ē dā m pludmalē vai ekskursijā , bet vakarā jā staigā š urpu turpu : )
Nu pati Melnkalne ir Melnkalne, jā redz paš am : )
аватар msr.val
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Burtiski atgriezies no Melnkalnes, Budvas, dzī vojis Villā Simon, vieta kā orientieris ir pie slavenā s Hotel Villa Bojana, no tā s atdala š aura ieliņ a, lī dz krastmalai pretī vecpilsē tai pa ī sā ko ceļ u "pagalmiem" - 15.20 minū tes, kas ir ļ oti ē rti ar piekļ uvi Morganas pludmalē m, 200 metrus lī dz autoostai. … Tomēr ▾ Burtiski atgriezies no Melnkalnes, Budvas, dzī vojis Villā Simon, vieta kā orientieris ir pie slavenā s Hotel Villa Bojana, no tā s atdala š aura ieliņ a, lī dz krastmalai pretī vecpilsē tai pa ī sā ko ceļ u "pagalmiem" - 15.20 minū tes, kas ir ļ oti ē rti ar piekļ uvi Morganas pludmalē m, 200 metrus lī dz autoostai.
3 stā vu villa, ar balkoniem vai terasi, pilnī gi jauns, cik jauns - ieejot istabā sajutu jaunu mē beļ u smarž u - jaunā kas nevar bū t, viss teicamā stā voklī , saimnieki atvē rti, pozitī vi cilvē ki, uzkopš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a treš ajā dienā ,
uz grī das ir neliela virtuve, tē jkanna, trauki.
neliels pieskā riens - kaimiņ os tiek pabeigti jaunā s villas apdares darbi, daž kā rt pē cpusdienā ir darba fons, bet vē l nedē ļ a vai divas un darbi bū s pabeigti.
interneta nav, bet "kaimiņ us" ķ er


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Отель Villa Simona расположен в Будве, всего в 150 метрах от популярного пляжа Словенска и в 250 метрах от Старого города. Продуктовый магазин находится в 30 метрах, а крупнейший торговый центр на побережье Черногории и различные ночные клубы - в 100 метрах. До острова Св. Николы можно доплыть на лодке от пляжа Словенска за 5 минут.

Atrašanās vieta Автобусный вокзал Будвы расположен в 150 метрах. Расстояние до Тивата и его аэропорта составляет около 20 км.
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Во всех номерах есть меблированный балкон, телевизор с кабельными каналами и собственная ванная комната с душем. Номера-студио также располагают полностью оборудованной мини-кухней с обеденной зоной.

Adrese Vojvođanska 14, 85310 Будва
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный, галечный пляж.