Ksenija Villa 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.510
3.0 Numurs
2.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
Villa Ksenija (Villa Xenia) atrodas Budvas kūrortpilsētā. Ēkai ir 3 stāvi. Blakus villai - Blazho, Skazka, Disney, Danitsa. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар psiheya5
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies Villa Ksenija 2019. gada augustā . Lidojums, pā rsē š anā s - viss kā rtī bā . Mā jā s tū risma aģ entū ra vienojā s, ka istabiņ a ir 3. stā vā un tur ir virtuve (plā noja ē st paš i). Ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā ve vauč erā stā vu nenorā dī ja, tad bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā un bez virtuves. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Villa Ksenija 2019. gada augustā . Lidojums, pā rsē š anā s - viss kā rtī bā . Mā jā s tū risma aģ entū ra vienojā s, ka istabiņ a ir 3. stā vā un tur ir virtuve (plā noja ē st paš i). Ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā ve vauč erā stā vu nenorā dī ja, tad bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā un bez virtuves.

Mums bija agra ieraš anā s un reģ istrē š anā s no pulksten 12.00. Iepriekš nebija iekā rtota, lai gan istaba bija brī va. Mums atļ ā va atstā t mantas istabā un devā mies uz pludmali (lī dz jū rai 11 minū tes).

Par istabu: ļ oti maza, divi cilvē ki nevar paiet viens otram garā m. Istabā ir drē bju skapis, viens naktsgaldiņ š , tē jkanna, flī zes un minimā ls trauku komplekts, kas bija taukos un bija jā nomazgā ar tī rī š anas lī dzekli ļ oti mazā izlietnē vannas istabā . Bija viens katls un vā ks, kas bija mazā ks par katlu. )) Kā dreiz bija nazis, tagad atseviš ķ i ir asmens un rokturis (labi, ka nazi paņ ē ma lī dzi). Ā rā istabas atradā s galds un divi krē sli.
Wi-Fi istabā nav slikts, TV, kondicionieris darbojā s, karstais ū dens ir nemainī gs, gultas ir ē rtas, iedeva divus dvieļ us, gultas veļ a bija notraipī ta. Istabu uzkopuš i un dvieļ us nomainī juš i tikai 5. dienā pē c trī s reizes aprunā joties ar tikš anā s puses – firmas "Ancora" pā rstā vi.

Par diezgan augstajā m ekskursijas izmaksā m es vē lē tos labā ku servisu.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Villa Ksenija ir viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu, daudzā m izklaides vietā m, kafejnī cā m un restorā niem pā ri ceļ am. Jū s varat lieliski pavadī t laiku netā lu no viesnī cas. Tā tad iespē ja apmaldī ties ir minimā la un nemaz nav nepiecieš ams visus vakarus pavadī t istabā . … Tomēr ▾ Villa Ksenija ir viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu, daudzā m izklaides vietā m, kafejnī cā m un restorā niem pā ri ceļ am. Jū s varat lieliski pavadī t laiku netā lu no viesnī cas. Tā tad iespē ja apmaldī ties ir minimā la un nemaz nav nepiecieš ams visus vakarus pavadī t istabā . Istabas, starp citu, ļ oti tī ras un gaiš as, viss spī d, viss tik iztī rī ts. Un man, kā jau č ī kstam cilvē kam, tas tieš ā m ir ļ oti svarī gi. Vē l viens liels viesnī cas pluss ir virtuve, ē diens ir tik garš ī gs, ka grū ti izteikt vā rdos, turklā t daudzveidī gs. Es izbaudī ju savu atvaļ inā jumu.


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Villa Ksenija (Вилла Ксения) расположена в курортном городе Будва. В здании 3 этажа. Рядом виллы — Блажо, Сказка, Дисней, Даница. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Ближайшее кафе и магазин находятся в 200 м от отеля. 23 км от международного аэропорта города Тиват.
Pludmales apraksts До Славянского пляжа 450 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Есть возможность организации завтраков в ресторане-пиццерии Дисней. Кухня общая на этаже

  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

На вилле 11 номеров. Standard Room, Studio.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.