Vesna 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā Budvas rajonā, netālu no Villa Blazho un Villa Skazka. Pēdējā renovācija veikta 2012. gadā. Blakus atrodas kafejnīcas, restorāni un veikals. Viesnīca ir lieliski piemērota ikvienam, kas izvēlas relaksējošas pludmales brīvdienas.Vairāk →
аватар Oreshkyi
Atvaļ inā jumā ar mā su. Paš i meklē jā m ļ oti lē tas naktsmī tnes Melnkalnē , apskatī jā m daudzas viesnī cas, un tad labi, ka izvē lē jā mies Vesnu. Ļ oti jauki un lē ti dzī vokļ i. Ierodoties izrā dī jā s, ka viesnī ca ir nesen izremontē ta, viss kopumā izskatā s svaigs un mā jī gs, viesnī ca ir savas naudas vē rta. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar mā su. Paš i meklē jā m ļ oti lē tas naktsmī tnes Melnkalnē , apskatī jā m daudzas viesnī cas, un tad labi, ka izvē lē jā mies Vesnu. Ļ oti jauki un lē ti dzī vokļ i. Ierodoties izrā dī jā s, ka viesnī ca ir nesen izremontē ta, viss kopumā izskatā s svaigs un mā jī gs, viesnī ca ir savas naudas vē rta. Atrodas netā lu no pludmales, gā jienā apmē ram 8 minū tes, tuvumā ir daudz kafejnī cu, veikalu, var nopirkt visu nepiecieš amo. Katru dienu gā jā m kā jā m lī dz vecpilsē tai, tā ir apmē ram 20 minū š u gā jiena attā lumā . Pati viesnī ca ir tī ra, ē rta, un tajā valda mierī ga un mierī ga atmosfē ra. Numuri ir diezgan ē rti, personā ls ir uzmanī gs un izpalī dzī gs. Mū su dzī voklī bija neliela virtuve ar visu nepiecieš amo no traukiem lī dz plī ts un tē jkannai. Guļ amistabā bija divas gultas, ietilpī gs skapis, naktsgaldiņ i, spogulis, seifs. TV un gaisa kondicionieris darbojā s lieliski. Vannas istaba vienkā rš a - tualete, izlietne un duš a, bet tī ra. Dvieļ i ir svaigi. Viņ i labi izkā pa. Ja ir kā di jautā jumi - sazinieties ar saimnieci, ļ oti jauka sieviete. Tā s viens pluss ir tas, ka blakus viesnī cai ir maiznī ca - tur ir vienkā rš i elpu aizraujoš i garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, nav jautā jumu par to, ko ē st vai brokastī s)) Viesnī ca ir uzmanī bas vē rta un, manuprā t, cenas un kvalitā tes attiecī ba š eit ir tā da. pamatots. Varu ieteikt kā lē tu variantu atpū tai. Tū roperators mums visu ļ oti labi noorganizē ja, nebija problē mu ne ar lidojumiem, ne nakš ņ oš anu, ne komunikā ciju. Starp citu, viesnī cā ir labs Wi-Fi.
аватар Oksana190060
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neliela istabiņ a, bet viss glī ts un ļ oti tī rs, istabā ir viss nepiecieš amais, ir wi-fi, blakus ir tirdziņ i un maiznī cas. Mums patika tas, ka villa nav trokš ņ ainā vietā , lī dz jū rai 10-15 minū š u gā jiens. Saimniece vā rdā Vesna ir ļ oti jauka jauka sieviete : ). … Tomēr ▾ Neliela istabiņ a, bet viss glī ts un ļ oti tī rs, istabā ir viss nepiecieš amais, ir wi-fi, blakus ir tirdziņ i un maiznī cas. Mums patika tas, ka villa nav trokš ņ ainā vietā , lī dz jū rai 10-15 minū š u gā jiens. Saimniece vā rdā Vesna ir ļ oti jauka jauka sieviete : )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Гостиница расположена в тихом районе г. Будва, недалеко от виллы «Блажо» и виллы «Сказка». Последняя реновация была проведена в 2012 г. Поблизости расположены кафе, рестораны и магазин. Отель прекрасно подойдет всем, кто выбирает спокойный пляжный отдых.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Тиват составляет 21,2 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta
  • autonoma
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 5 двухместных и 1 трехместный номер «Студио».

Istabās

Балкон/терраса, ванная комната/душ, кабельное телевидение, телевизор, кондиционер, мини-холодильник, сейф, фен, гладильные принадлежности, чайник, кровать, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды.

Adrese ulica 29 novembra, Budva, Черногория
Tālruņi: +38267422294
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.