Ja salīdzina Ukrainas viesnīcas, mīnus viens Eiropas 4 *!

Rakstīts: 24 jūlijā 2020
Ceļošanas laiks: 18 — 22 jūlijā 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Sā kš u ar to, ka viesnī cu izvē lē jā s ceļ ojumu aģ ents. Pirmais iespaids nelika vilties. Iekā rtojā s nedaudz agrā k (domā ju, jo vestibilā nebija drū zmē š anā s). Bet veltī gas bailes. Tū ristu ir ļ oti maz.
Norā dī to 3* vietā iedeva 4* ...kas bija jauki, bet tad uzplaiksnī ja ieteikums, ka trijniekus varē tu slē gt, jo lieku kadru noņ emt ir apgrū tinoš i. Viesnī cas teritorija, starp citu, milzī ga...Uz numuriņ u mū s aizveda speciā la maš ī na (nezinu nosaukumu))
Istaba skaista, kondicionieris, ledusskapis, TV (ak! , Papildus izmaksas! Jo Budva ir daudz interesantā ka par to kastī ti), WI-FI darbojas. Dvieļ i ir nedaudz samī dī ti, bet tī ri. Es paziņ oju! ! ! ! ! Viesnī cu kosmē tika nav sabojā ta. Tā pē c pē c tā s mest tukš as pudeles uz grī das, it kā sakot "nespied! ". Pieejams matu ž ā vē tā js. Istabai bija balkons. Tā pē c ir pieejama arī ainava)))

Brokastis, manuprā t, ir lieliskas. Karantī nas dē ļ jums tiek pasniegts ē diens. Jums vienkā rš i jā parā da, ko vē laties.
Mū su tū ristu ieradumi, kuri ē d kā "nav zirga ē dienā ", nav palikuš i nepamanī ti...
Pē c mana lū guma pē c viena speķ a gabala man (Dievmā tei ... ) iedeva č etrus. Kafija, tē jas, jogurti noliktavā!
Tī rī š ana ...neuzbā zī ga. Es domā ju, ka nav rū pī gi.
Un, ja neesi perfekcionists, un tevi nemulsina ne pā rā k vienmē rī gi uzklā tā s flī zes uz grī das, iesaku...Par to aizmirsī si, tiklī dz redzē si ļ oti dzidru jū ru, koš as ziedu kompozī cijas un labu servisu visas iestā des. Jo par brī vu tū ristu visi sacenš as nā vē još ā cī ņ ā .
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu