Serviss šausmīgs!!!

Rakstīts: 11 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 16 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Es nekad nerakstu atsauksmes, tagad atrodoties viesnī cā , es sē ž u š okā....
Atgriež oties no pastaigas, zā lē un uz kā pnē m jutā m spē cī gu tabakas dū mu smaku, lī dzi bija pavisam mazs bē rns. Smarž a tik spē cī ga, ka drē bes bija izmirkuš as, reenok arī ieelpoja. Pē c pusstundas nogā ju lejā paķ ert wi fi (tā -tik pieslē gums), viesnī cas strā dnieks sē ž lejā uz dī vā na un smē ķ ē vestibilā , es viņ am teicu, ka istabā smē ķ ē t nav normā li, viņ š kaut ko atbildē ja serbu valodā . , blakus sē dē ja vē l pā ris sievietes, kas apkalpo dzī vokļ us un visi kopā smē jā s, tad izaicinoš i aizdedzinā ja vē l vienu cigareti! Kas tas bija? Vai tas ir labi?
Budvā viņ i smē ķ ē visur, bet, kā izrā dī jā s, arī kafejnī cā s, uz katra galda ir pelnu trauki.

Turklā t, ja pē kš ņ i nolemjat doties kopā ar savu vī ru/sievu, puisis un meitene ir gatavi gulē t zem daž ā dā m segā m, viņ iem, kā man teica, nav dubultsegas.... nav arī segas pā rvalku! Tie dod palagu un segu, kas nozī mē , ka, ja jū s naktī atverat un palags paslī d, jū s gulē siet zem segas ar ne pirmo svaigumu pilnī bā spolē s.
Nesaprotu, no kurienes š ā ds š o dzī vokļ u vē rtē jums, jo es arī koncentrē jos uz rezervā ciju, atsauksmē m no citā m vietnē m un izvē lē jos pē c atsauksmē m.
Ī sā k sakot: apkalpoš ana ir pilnī ga necieņ a pret viesi....
Platī ba fotoattē lā ir daudz lielā ka nekā patiesī bā .
Viss pā rē jais ir kā rtī bā . Bet ne vairā k. Tie ir mazpilsē tas dzī vokļ i, no kuriem Budva ir mudž oties.
Kopumā pati Budva ir nostalģ iska pē c padomju pludmalē m un ceļ ojumiem uz jū ru...
Diemž ē l viņ i ir tā lu no ī stas civilizē tas Eiropas ar pareizu kalpoš anas izpratni un cieņ u pret personī go telpu.
No labā : ) protams jū ra, kalni, daba, ainava
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu