Īsāk sakot: netīrumi, dubļi un šausmas!

Rakstīts: 6 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Mē s tikā m apmetuš ies š ajā villā Pierre nevis pē c savas gribas, bet nezinā mu iemeslu dē ļ , par kuriem Join Up mums nekad neteica. Š ī nav pirmā reize Melnkalnē un Budvā , un ir ar ko salī dzinā t. Š ī villa ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Vajadzī gs remonts un kā rtī ga uzkopš ana, rodas sajū ta, ka telpas vispā r nekad netiek tī rī tas, bet tikai ielaiž jaunus cilvē kus un uzklā j viņ iem citu gultu. Visas mē beles ir putekļ ainas un notraipī tas. Pretī gi kaut ko likt uz galda. Istabā nobruž ā ts kondicionieris, ledusskapis, netī ri trauki. Bet pats trakā kais ir tualete un duš a! Mums pie griestiem ir milzī gs brū ns plankums, kas, visticamā k, applū dis no augš ē jā stā va, un diemž ē l saimnieki vē l nav paspē juš i sagatavoties sezonai un to likvidē t. Tualetē smird pē c kanalizā cijas un nemitī gi jā š ņ auc sveš as kakas, atvainojos par izteicienu, bet tā tas ir! Dzirdamī ba š ausmī ga, uz tualeti iet tikai viens no kaimiņ iem, tā kā mē s to jau apzinā mies gan smakas, gan trokš ņ a ziņ ā !
Internets ir, bet ne pā rā k labs, buggy, tā teikt, nepā rtraukti atslē dzas.
Pē c atraš anā s vietas: villa atrodas paralē li tirgum un Mega tirgum, netā lu no krastmalas. Troksnis no ielas. Pilona birojs atrodas pirmajā stā vā , vienmē r notiek kaut kā das ballī tes un traci, pie villas nav pieguļ oš ā s teritorijas, pirmajā stā vā “lapenes tipa” apsē sties nevar. Un pā ris vā rdu par Pilonu: braucā m ekskursijā uz Horvā tiju, mums viss patika, bet viņ i paņ ē ma 80 gadus vecu vecmā miņ u Katerinu ar divā m nū jā m kā gidu! Tas bija pavisam smieklī gi! Viņ a tik tikko spē ja staigā t, tik tikko runā t! Kopumā mē s uztaisī jā m ekskursiju sev! ) Es cienu vecumdienas un, iespē jams, profesionalitā ti, bet Katerinai ir pienā cis laiks doties pensijā ! ) Tā bija ekskursija vecumam no 60 lī dz 90 gadiem, garlaicī ga, gara, drū mā laikā . Padomju paņ ē miens! Skaties gidu Katerinu Dubrovnikā , netē rē laiku, staigā pats!

Paš i villas saimnieki, cik sapratā m, dzī vo otrajā un pirmajā stā vā , ejot garā m vai ieraugot viņ us stā vā neviens pat nesaka č au, es saprotu, ka viņ i nerunā mū su valodā , bet tur ir nulle viesmī lī ba un sirsnī ba!
Uz grī das ir arī zī me no Bookinga ar vē rtē jumu “9”! Tik lepni un skaisti! Kuri 9? Š eit nulle! Un vē l pilnī gā k!
Padomā ļ oti rū pī gi, pirms izvē lies š o villu! Aizveries un tumsa! Pē dē jā atvaļ inā jumā.2018. gadā dzī vojā m tā lā k no jū ras, arī b klases villā , bet tī rā villā ! ar draudzī gu saimnieci un uzkopš anu katru dienu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu