Garni Hotel Lucic 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.010
№36 viesnīcas reitingā Budva
6.5 Numurs
6.8 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.2 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Budvas centrālajā rajonā, netālu no jūras, pie atomceļa, netālu no pēdējiem luksoforiem pie izejas no pilsētas virzienā uz Dubrovniku-Kotoru. Blakus atrodas autobusu pietura, liels lielveikals un pasts. Uzcelta 2006. gadā. Viesnīcai ir neliela terase, restorāns, autostāvvieta.Vairāk →
аватар EkaterinaB
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Manā atvaļ inā jumā viss bija lieliski. Istaba ir laba, tī ra un labi uzturē ta. Reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri, neko negaidī ju, lai gan ierados agri no rī ta. Man patika atraš anā s vieta, ļ oti tuvu pludmalei, un lī dz visiem restorā niem krastmalā - 5 minū tes, blakus ir 3 lielveikali, sabiedriskā transporta pieturas, bija ē rti. … Tomēr ▾ Manā atvaļ inā jumā viss bija lieliski. Istaba ir laba, tī ra un labi uzturē ta. Reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri, neko negaidī ju, lai gan ierados agri no rī ta. Man patika atraš anā s vieta, ļ oti tuvu pludmalei, un lī dz visiem restorā niem krastmalā - 5 minū tes, blakus ir 3 lielveikali, sabiedriskā transporta pieturas, bija ē rti. Man patika skats no loga uz terasi, varē ja redzē t kalnus, ļ oti skaisti. Viss ir forš i, esmu apmierinā ta. Viesnī cā ir draudzī gas jaunkundzes, bija problē mas ar valodu, nezinā ja angļ u valodu, bet sapratā mies. Man bija ekskursija bez ē š anas, bet meitenes mani aicinā ja ē st pie viņ iem vairā k nekā vienu reizi, bet es jau nolē mu ē st restorā nos, tur ir lē ti un garš ī gi. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca, katru dienu uzkopju, man viss derē ja.
аватар annashunkaruk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Reģ istrē š anā s bija ā tra, matracis bija ē rts, WI-Fi bija bezmaksas - ar to š ī s viesnī cas plusi beidzas. Pē rkot tū ri, piemaksā jā m par superior numuru ar balkonu, kā rezultā tā ieguvā m istabiņ u pirmajā stā vā ar skatu uz autostā vvietu. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija ā tra, matracis bija ē rts, WI-Fi bija bezmaksas - ar to š ī s viesnī cas plusi beidzas. Pē rkot tū ri, piemaksā jā m par superior numuru ar balkonu, kā rezultā tā ieguvā m istabiņ u pirmajā stā vā ar skatu uz autostā vvietu. Citi tū risti ar tā diem paš iem nosacī jumiem tū risma aģ entū rā saņ ē ma skatu uz sienu. Viesnī ca š ī s problē mas neatrisina, ceļ vedis neatrisina un aģ entū ra, kas rezervē ja arī .
Viesnī cas atraš anā s vieta galveno ielu krustojumā , automaš ī nu troksnis, cilvē ki dienu un nakti (un melnkalnieš iem ļ oti patī k dungot), nebija iespē jams atvē rt logu. Visu, kas notiek istabā , labi redzē s jū su kaimiņ i un garā mgā jē ji uz ielas, un, pievelkot aizkaru, tā kā jū s dzī vojat bedrē , no vā rda vispā r nav gaismas.
Tī rī ba istabā ir tikai virspusē ja, brilles bija sveš ā lū pu krā sā , uz sienas ir apavu nospiedums))
Teicu reģ istratū rā , ka seifs nestrā dā , piedā vā ja izmantot, bet 7 dienas istabā netika remontē ts.
Brokastis neņ ē mā m, pie viņ iem var pasū tī t atseviš ķ i par 5 eiro, bet, izlasot atsauksmes, viņ i nekļ ū dī jā s, ē dā m netā lu no pludmales zviedru brokastī s par 4 eiro))
Mans spriedums: Melnkalne ir skaista valsts, un jums nevajadzē tu sabojā t iespaidu par to, dzī vojot š ā dos apstā kļ os. Daudz patī kamā k ir sē dē t vakarā uz mā jī ga balkona, malkojot labu vī nu. Tā pē c nenož ē lojiet, ka par š ā dā m atmiņ ā m ir jā maksā nedaudz papildus.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Diemž ē l ukraiņ u tū risti netiek izmitinā ti augstā kstā vu istabā s, tač u tajā s ir izcils komforts. Teritorija ir ļ oti skaista. Neesam pirmo reizi Melnkalnē , zinā jā m, ko sagaidī t. Pludmale atrodas pastaigas attā lumā , lī dz tuvā kajai pludmalei ejiet 10-15 minū tes. … Tomēr ▾ Diemž ē l ukraiņ u tū risti netiek izmitinā ti augstā kstā vu istabā s, tač u tajā s ir izcils komforts. Teritorija ir ļ oti skaista. Neesam pirmo reizi Melnkalnē , zinā jā m, ko sagaidī t. Pludmale atrodas pastaigas attā lumā , lī dz tuvā kajai pludmalei ejiet 10-15 minū tes. Viesnī cā neē dā m, tas nebija iekļ auts. Un ar internetu viss bija kā rtī bā , mē s to noķ ē rā m, kas ir ļ oti pā rsteidzoš i. Varu teikt, ka viesnī cā ir ļ oti draudzī gs personā ls. Reģ istrē jies š eit no pulksten 2, bet vari droš i atstā t mantas un doties pastaigā . Par viesnī cu mū s nebrī dinā ja, ka viņ i nakš ņ o tikai 1. vai 2. stā vā . Un nebija ī paš i iespaidi, kad ieradā mies un atradā mies tumš ā istabā netā lu no ceļ a, logu nebija iespē jams atvē rt. Bet, kad mē s vē rsā mies aģ entū rā , lai atrisinā tu š o jautā jumu, mums diemž ē l atteica.
аватар oleg.temlyanskiy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ierodoties viesnī cā , viņ i ā tri iekā rtojā s, bet mē s jau iepriekš tū risma aģ entū rā norā dī jā m, ka esam jaunlaulā tie, un esam iekā rtojuš ies uz divā m daž ā dā m pie sienas pieskrū vē tā m gultā m. … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā , viņ i ā tri iekā rtojā s, bet mē s jau iepriekš tū risma aģ entū rā norā dī jā m, ka esam jaunlaulā tie, un esam iekā rtojuš ies uz divā m daž ā dā m pie sienas pieskrū vē tā m gultā m. Mums teica, ka viesnī cas numuriņ ā nav tiesī bu mainī ties un sazinā ties ar ceļ ojumu aģ entū ru (( Mē s
nav pirmā reize atvaļ inā jumā , bet š ī ir pirmā reize! !
Wifi istabā nedarbojas.
Seifs bija ciet, un meitenes reģ istratū rā neko nevarē ja izdarī t, meistari solī ja, bet viņ a nebija!
Skapī nebija nevienas durvis, ledusskapis tecē ja bez plauktiem, ū dens krā nā nebija slē dž a no krā na uz duš u. Viesnī ca nav ļ oti veca.
Televizors š ausmī gi č ī kstē ja un kanā li izslē dzā s, ieč ekojā s citā s istabā s, arī viss.
Uz 10 dienā m pilsē tā pā ris reizes tika atslē gta elektrī ba un ū dens.
Gultas veļ a nekad netika mainī ta, tikai smuki salocī ta, reizē m tika mainī ti dvieļ i.
No trim reizē m pusdienu kastī tes tika iedotas tikai vienu reizi, pa naktī m reģ istratū rā neviena nebija un kastes kā saka pazū d (runā pilnī gas muļ ķ ī bas). Pa ceļ am uz mā jā m visiem ē st neļ ā va! !
Krievu valodu viņ i nemaz nezina.
Brokastis ir ī sas un vienmuļ as no 8:00-9:30, reā li ē st var tikai lī dz 8:30, tad nekas cits neatliek.
Reģ istratū ra nepalī dzē ja ar jautā jumiem. Pastā vī gi, vai pietrū kst vai neko nezinot.
Pie ieejas viesnī cā vienmē r ir daudz maš ī nu, kuru dē ļ ir ļ oti grū ti pabraukt garā m, ī paš i ar somā m.
Neiesaku š o viesnī cu š ausmī gā s apkalpoš anas dē ļ ! !
аватар LinaAl
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska par naudu (š ķ iet, ka tas ir viens no zemajiem budž etiem Melnkalnē ). Gultas veļ a mainī ta katru otro dienu, dvieļ i katru dienu un tī rī š ana katru dienu. Numuri ir patī kami. Mī nuss - gā jā m no tū roperatora un istabiņ a bija pirmajā stā vā , bez skata ar balkonu, kas nosegts ar plastmasas paneli (centā s sarunā t gan ar gidu, gan personā lu, bet teica numurus pirmajam un otrais stā vs bija aģ entū rā m, un neko nevarē ja darī t). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska par naudu (š ķ iet, ka tas ir viens no zemajiem budž etiem Melnkalnē ). Gultas veļ a mainī ta katru otro dienu, dvieļ i katru dienu un tī rī š ana katru dienu. Numuri ir patī kami. Mī nuss - gā jā m no tū roperatora un istabiņ a bija pirmajā stā vā , bez skata ar balkonu, kas nosegts ar plastmasas paneli (centā s sarunā t gan ar gidu, gan personā lu, bet teica numurus pirmajam un otrais stā vs bija aģ entū rā m, un neko nevarē ja darī t). Brokastis ir pieticī gas – š ķ iņ ķ is, siers, olu kultenis, tomā ti, gurķ i, sviests, ā boli un graudaugi vai auzu pā rslas. Ja ir iespē ja atteikties no brokastī m, tad labā k tā darī t (š ķ iet, ka tā s maksā ja ap 10 eiro un par š o naudu var ieturē t brokastis daž ā dā s iestā dē s). Atraš anā s vieta - 10 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras un vienas minū tes attā lumā no centra un lielveikaliem. Savu izvē li nenož ē loju, iesaku.
аватар happylikeelefant1992
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska. Viņ i tī rī ja katru dienu: mazgā ja grī das, salocī ja gultu, iedeva DAUDZ tī ru dvieļ u. Viņ i ņ ē ma vē rā viesa dzī vi: viņ i redzē ja, kā es ž ā vē ju mantas un kā es guļ u, un pā rkā rtoja mē beles, lai man bū tu ē rti, un atveda arī vasaras segu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Viņ i tī rī ja katru dienu: mazgā ja grī das, salocī ja gultu, iedeva DAUDZ tī ru dvieļ u. Viņ i ņ ē ma vē rā viesa dzī vi: viņ i redzē ja, kā es ž ā vē ju mantas un kā es guļ u, un pā rkā rtoja mē beles, lai man bū tu ē rti, un atveda arī vasaras segu. Numurs bija liels, ē rts, tī rs, bija seifs, vanna bija lieliska, nebija nekā du problē mu ar karsto ū deni) reģ istratū ra bija ā rkā rtī gi draudzī ga, viņ a vienmē r piekā pā s un bija patiesi ieinteresē ta, kā es atpū š os. Brokastis katru dienu vienā das, bet kopumā var ē st: auzu pā rslas, daž ā da veida olu kulteni un olu kulteni, musli, gurķ i-tomā tu, sieru-desu, pienu-jogurtu, maizi, sviestu. Viesnī cā ir uzstā dī tas kameras un apsardzi uzrauga darbinieki, policija regulā ri ierodas pā rbaudī t viesus ar pases kopiju.
Wi-fi darbojas tikai vestibilā , bet tur ir patieš ā m laba kvalitā te.
аватар toxic
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vairā k par viesnī cā m viņ a rakstī ja savā stā stā par atpū tu Budvā - http://www.turpravda.com/me/budva/blog-111471.html … Tomēr ▾ Vairā k par viesnī cā m viņ a rakstī ja savā stā stā par atpū tu Budvā - http://www.turpravda.com/me/budva/blog-111471.html
аватар kristishka13
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta Budvā bija brī niš ķ ī ga, gribu atgriezties! Viesnī ca Lucic, kurā mē s dzī vojā m, kopumā patika. Tī ras telpas ar gaisa kondicionē tā ju, jaunu santehniku ​ ​ (lai gan, ilgstoš i lietojot duš u, ū dens sā k tecē t uz grī das). … Tomēr ▾ Atpū ta Budvā bija brī niš ķ ī ga, gribu atgriezties! Viesnī ca Lucic, kurā mē s dzī vojā m, kopumā patika. Tī ras telpas ar gaisa kondicionē tā ju, jaunu santehniku ​ ​ (lai gan, ilgstoš i lietojot duš u, ū dens sā k tecē t uz grī das). Brokastis ir diezgan pieklā jī gas (olu kultenis, desas, desa, siers, pā rslas utt. ) Jū s varat ē st pirms vakariņ ā m))) Draudzī gs personā ls, lai gan, kurš nekad nav mazgā jis grī das mū su istabā . Atraš anā s vieta lieliska: 200 metri lī dz promenā dei, un 2 minū tes lī dz tirgum un lielveikalam, kur var iegā dā ties gardu mā jas vī nu! Kopumā iesaku viesnī cu, ļ oti klusa vieta.
 бухта вдали от Будвы развлечения


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Отель расположен в центральном районе Будвы, недалеко от моря, на ядранском пути, возле последних светофоров на выезде из города, в сторону Дубровника-Котора. Неподалёку имеется автобусная остановка, крупный супермаркет и почтовое отделение. Построен в 2006 году. В отеле есть небольшой внутренний дворик, ресторан, паркинг.

Atrašanās vieta Отель расположен в центре Будвы, в 100 м от центрального рынка и супермаркета, в 150 м от почты, в 350 м от Старого города. В 23 км от аэропорта Тиват и в 60 км от аэропорта Подгорица.
Pludmales apraksts 200 метров до городского пляжа. 300 метров до Словенского пляжа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), room service, факс/ксерокопирование, 1 ресторан, диетическое меню (по запросу).

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Telpu apraksts

В отеле 35 номеров.

Istabās

Кондиционер, отопление, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi бесплатно, сейф, мини-бар, ванная комната, (душ, туалет), фен, туалетные принадлежности, халат и тапочки, шкаф для одежды, балкон. Уборка номера каждый 3 день, смена белья через 7 дней, смена полотенец каждый 3 день, room service, услуга звонок-будильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Jadranski put 37, Budva, Montenegro
Tālruņi: Tel: +382 (0) 33 403-320
Fax: +382 (0) 33 452-167
Tīmekļa vietne: Garni Hotel Lucic
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.