Fineso Garni Hotel 4*– Atsauksmes

14
Novērtējums 8.210
№10 viesnīcas reitingā Budva
9.2 Numurs
9.3 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.5 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Budvā, 200 metru attālumā no autoostas un lielveikala, 1 km attālumā no vecpilsētas un Mogrenas pludmales. Piemērots ērtai atpūtai.Vairāk →
аватар bagrinaviktoria
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š eit atpū tos kopā ar savu draugu, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo š eit mums patika telpas, serviss, platī ba un skats. Viņ i ne reizi nav kļ ū dī juš ies ar izvē li, pā rē jais bija 100% veiksmī gs! Brī niš ķ ī ga vieta, tuvu jū rai. … Tomēr ▾ Š eit atpū tos kopā ar savu draugu, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo š eit mums patika telpas, serviss, platī ba un skats. Viņ i ne reizi nav kļ ū dī juš ies ar izvē li, pā rē jais bija 100% veiksmī gs! Brī niš ķ ī ga vieta, tuvu jū rai. Numurs tika uzkopts katru dienu, personā ls bija ļ oti draudzī gs un uzmanī gs. Ceru, ka noteikti te atgriezī š os, š o vietu ļ oti atceros.
аватар milatuntula
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m viesnī cā.2 nedē ļ as. Viesnī ca ir ļ oti tī ra un ē rta. Atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Atrodas centrā . 5 minū tes lī dz autoostai. Administratore Marija runā krieviski un angliski. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2 nedē ļ as. Viesnī ca ir ļ oti tī ra un ē rta. Atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Atrodas centrā . 5 minū tes lī dz autoostai. Administratore Marija runā krieviski un angliski. Vienmē r priecī gi palī dzē t. Ļ oti labs cilvē ks. Viss kolektī vs ir draudzī gs un pretimnā koš s. Ir labs wi-fi. Mē s nepamanī jā m nekā dus mī nusus. Mē s esam ļ oti priecī gi, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Mē s noteikti iesakā m.
аватар sokol2310
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta, un, lai gan pē c noteikumiem reģ istrē š anā s bija krietni vē lā k, mē s nebijā m "marinē ti" (kā tas notiek Turcijā vai Ē ģ iptē ). 3 cilvē ku ģ imene nekavē joties apmetā s, un mums (divi pā ri) tika lū gts pagaidī t, kamē r viņ i iztī rī s telpas. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta, un, lai gan pē c noteikumiem reģ istrē š anā s bija krietni vē lā k, mē s nebijā m "marinē ti" (kā tas notiek Turcijā vai Ē ģ iptē ). 3 cilvē ku ģ imene nekavē joties apmetā s, un mums (divi pā ri) tika lū gts pagaidī t, kamē r viņ i iztī rī s telpas. Pagā ja kā das minū tes 10. Mū s iesē dinā ja 302. istabiņ ā . Numurs 2 vietē jais, mazs, bet mā jī gs. Ir balkons ar skatu uz kalniem. Pa dienu saule griež as tieš i š ajā virzienā , tā pē c uz balkona alu dzert nevar, bet dvieļ i izž ū st vienu vai divas reizes. Istabā ir viss nepiecieš amais: skapis, seifs, neliels ledusskapis, kondicionieris (izdara savu darbu un tiksi PIE Spuldzes, no kuras puses saule), TV (1 krievu kanā ls + 2 mū zikas kanā li), lielisks Wi-Fi + vairā ki naktsgaldiņ i. Arī vannas istaba ir ok. Ar ū deni problē mu nebija. Viņ i katru dienu uzkopj istabu. Dvielis, ja nometī si uz grī das, tad arī nomainī s.
Personā ls ļ oti atsaucī gs. Reģ istratū rā Marija (ar smaidu un patī kamu akcentu) atbildē s uz visiem jū su jautā jumiem.
Brokastis. Š eit ir arī pilnī gs pasū tī jums. Sortimentā : olu kultenis vai olu kultenis, bekons, desiņ as, SK desa, š ķ iņ ķ is, cietais siers + feta, ir zivju konservi (tuncis, sardī nes), dā rzeņ i, jogurts, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, augļ i ( ā boli, bumbieri, arbū zs, melone, apelsī ni, vī ģ es. . . ), nu un saldumi. Bē rniem ir piens ar graudaugiem. Ir kafijas automā ts un automā ts ar atdzesē tā m sulā m. Viss ir svaigs un ļ oti garš ī gs. Vispā r nepaliec izsalcis (tikai atceries, ka tā s ir brokastis).
Ziniet, pirms doš anā s es izlasī ju daudz atsauksmju par š o viesnī cu. Un ne visi bija pozitī vi. Kā ds rakstī ja par caurumiem palagos, kā dam nepatika santehnika. Domā ju, ja skapi nobī dī si prom, tad tur var kaut ko "rakt". Vispā r, kurš uz ko iet. Mums personī gi viss patika. Š ī ir viena no tā m vietā m, kur gribē tos atgriezties vē lreiz.
Tagad par paš u pilsē tu. Varbū t kā ds bū s pirmo reizi Melnkalnē un mans padoms kaut kā dā veidā noderē s. Lī dz jū rai ap 700 m var iziet no viesnī cas, griezties pa kreisi vai pa labi. Pamatā pagriezā mies pa kreisi, kur vē lā k (š ķ ē rsojot ceļ u) tiksiet cauri parkam. Piekrastes lī nija pā rsvarā ir pilna ar sauļ oš anā s krē sliem (10 eiro = 2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs). Ir vietas tiem, kam patī k sauļ oties uz dvieļ a. Pludmale ir akmeņ aina. Nojumju nav (aizsardzī ba no saules). Bijā m 4 pludmales posmos. Iesaku atpū sties kafejnī cas De Alexandro vietā . Ļ oti labs lietussargu blī vums(nav jā velk saulei, kā citā s pludmalē s), viegli sauļ oš anā s krē sli(ja nepiecieš ams pā rkā rtot), lielā ka vai mazā ka ieeja jū rā un, iespē jams, labā kais Wi-Fi piekrastē .
Ja esat budž eta tū rists, tad iesaku (pusdienā s), kafejnī ca STELLA (60-70 metru attā lumā no viesnī cas). Atraš anā s vieta: izejiet no viesnī cas, pagriezieties pa labi, nā kamais pagrieziens pa kreisi (uz jū ru) un pirmā kafejnī ca kreisajā pusē . Viņ iem ir daž i diezgan labi iesā cē ji. Paņ ē ma vistas zupu (250gr. -0.80 Oe), š aš liku, kakla + piedevu FRI kartī tes (3.50-4.00 Oe). Porcijas lielas, ē diens garš ī gs. Dā vanā tiek atnesti arbū zu gabaliņ i). Pā rtikas veikalu pietiek, noteikti aizej uz tirgu. Papildus augļ iem var iegā dā ties prosciutto (piemē ram, jamon) un daž ā da veida sierus, kā arī vī nu. Katrs pamē ģ ina. Vienkā rš i norā diet cenas (varat kaulē ties), citā di KUKES muļ ļ ā jas.
Un pē dē jais. Ekskursijas. Viņ i paņ ē ma automaš ī nu (45 E dienā ), devā s uz Katoras lī ci un uz Horvā tiju, Dubrovniku. Iesaku visiem. Starp citu, Kotoras lī cī ir daudz austeru fermu (mī ļ otā jiem). Cena 1.5-2 E par austeru, paņ ē ma arī dorado zivis 10 E. Braucot uz Horvā tiju, muitā problē mas nebija. Tur viņ i izgā ja muitu. 40 atpakaļ min. par 15. Viņ i paņ ē ma Toyota Yaris, uzpildī ja degvielu par 20 Oe, un vē l palika. Mē s devā mies ekskursijā uz Kanjoniem (45 E diviem). Ļ oti skaista vieta, iesaku. Tikai priekš noteikums ir liels ē rts autobuss. Mū s aizveda mikroautobusā . Par paš u auto (kā transportlī dzekli) jautā jumu nav. Bet tie kas sē dē s pa vidu (kā es) neko ī sti neredzē s ierobež otā skata dē ļ . Tikai lielā busā ar panorā mas logiem. Un sē dē t pa labi, braukš anas virzienā .
Es biju patī kami pā rsteigts par valsts skaistumu un pamatiedzī votā ju laipnī bu). Tas ir viss.
аватар zhuravskiy.yu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i mū s izmitinā ja 2 stā vā . Istaba ir maza, bet mā jī ga un ar jauku skatu. Istabā bija viss nepiecieš amais - č ī bas, peldmē teļ i, seifs, glā zes un fi fi! Ļ oti draudzī gs personā ls! No rī ta vienmē r bija kā da krieviski runā još a sieviete, kura vienmē r labprā t palī dzē ja un ieteica labā ko veidu, kā tur nokļ ū t. … Tomēr ▾ Viņ i mū s izmitinā ja 2 stā vā . Istaba ir maza, bet mā jī ga un ar jauku skatu. Istabā bija viss nepiecieš amais - č ī bas, peldmē teļ i, seifs, glā zes un fi fi! Ļ oti draudzī gs personā ls! No rī ta vienmē r bija kā da krieviski runā još a sieviete, kura vienmē r labprā t palī dzē ja un ieteica labā ko veidu, kā tur nokļ ū t. Tī rī jā s apzinī gi un katru dienu. Viesnī ca atrodas tā lu no Vecrī gas, bet vakarā bija kluss un mierī gs. No ekskursijā m mē s iesakā m Kotoras lī ci un Ostrogas klosteri, kā arī atseviš ķ i no autoostas uz Kotoru un Bā ras pilsē tu.
Visiem ļ oti patika!
Uzreiz skaidrs, ka saimnieki mī l savu viesnī cu un rū pē jas par viesiem : )
аватар semykrasova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca mums ļ oti patika. Tas ir mazs, mā jī gs, tī rs un kluss. Personā ls ir atsaucī gs un draudzī gs. Jau no pirmā s uzturē š anā s dienas mē s zinā jā m, ka atgriezī simies š eit vē l un vē l. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika. Tas ir mazs, mā jī gs, tī rs un kluss. Personā ls ir atsaucī gs un draudzī gs. Jau no pirmā s uzturē š anā s dienas mē s zinā jā m, ka atgriezī simies š eit vē l un vē l.
Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi. Vienmē r jautā , vai mums ir rī ta tū re, lai laicī gi sagatavotu mums pusdienu kastī ti. Paldies par pusdienu kastī ti. Tajā bija daudz daž ā du ē dienu, ko bija ē rti ē st uz ceļ a un pilnī gi pietika pat vī ram (! ). Liels paldies visam personā lam par pozitī vajā m emocijā m un komfortu!
аватар swan7
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kluss un mā jī gs. Istabas ir normā las, paš reizē jā s gultas ir nedaudz izgrauztas - ne lī dz akrobā tikai. Brokastis ir ok, esmu noguris no paš reizē jā m olā m. Skats pa logiem ir iekš ē js, vairā k nosē dinā ts virsū . … Tomēr ▾ Kluss un mā jī gs. Istabas ir normā las, paš reizē jā s gultas ir nedaudz izgrauztas - ne lī dz akrobā tikai.
Brokastis ir ok, esmu noguris no paš reizē jā m olā m.
Skats pa logiem ir iekš ē js, vairā k nosē dinā ts virsū .
Viss pā rē jais ir lieliski.
аватар elena.jogyk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Kurš vē l š aubā s vai braukt vai nebraukt, es varu ieteikt noteikti apmeklē t š o skaisto valsti, kamē r nav par vē lu. tik daudz. Pē c daž iem gadiem bū s dā rgs kū rorts. Tagad viesnī ca, vī rs un Atpū tos Fineso mini hotelī no 08. … Tomēr ▾ Labdien! Kurš vē l š aubā s vai braukt vai nebraukt, es varu ieteikt noteikti apmeklē t š o skaisto valsti, kamē r nav par vē lu. tik daudz. Pē c daž iem gadiem bū s dā rgs kū rorts. Tagad viesnī ca, vī rs un Atpū tos Fineso mini hotelī no 08.05. 2012 lī dz 08.12. 2012. Viesnī ca salī dzinoš i jauna, istabiņ as mazas, ē rtas, mē beles vienkā rš as, bet viss vesels un darbojas. vispā r mums paveicā s ar 3-vietī ga istaba, treš ajā stā vā ar diviem balkoniem un diviem televizoriem. Viesnī ca atrodas 50 metru attā lumā no veikaliem, 500 metru attā lumā no pilsē tas pludmales klusā ieliņ ā Yaz pludmale (30 minū tes) vai par 3 eiro kuģ ī tis uz Nikolaja salu (Havaju salas). Ē dienu cenas saprā tī gas, porcijas lielas, viss svaigs (mans ļ oti jū tī gais vē ders nezinā ja diskomfortu). Viesnī cā bija labas brokastis, daž ā di olu kulteni, uzkodas, dā rzeņ i, augļ i Bija uz bijuš o Ursia Dubrovnikā ir skaista, vecpilsē ta-muzejs. Kopumā ar pā rē jo esam ļ oti apmierinā ti, iespaidu ir daudz, iesaku visiem !!!!!!!! ! !
аватар t-bag
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca, netā lu no Budvas centra, klusā vietā (nav trokš ņ a no daudzajā m diskotē kā m). Istabas mazas, bet mā jī gas, visas mē beles jaunas, tā pat kā pati viesnī ca. Tas rada jaunuzceltas pavisam jaunas 4 stā vu kotedž as iespaidu. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, netā lu no Budvas centra, klusā vietā (nav trokš ņ a no daudzajā m diskotē kā m). Istabas mazas, bet mā jī gas, visas mē beles jaunas, tā pat kā pati viesnī ca. Tas rada jaunuzceltas pavisam jaunas 4 stā vu kotedž as iespaidu. Brokastis diezgan pieklā jī gas (olu kultenis, olu kultenis, desiņ as, augļ i, graudaugi, dā rzeņ i, ievā rī jumi u. c. ), augļ us un jogurtus var ņ emt lī dzi. Liels lielveikals atrodas 8 minū š u attā lumā no viesnī cas, tieš ā m ir iespē jams iztikt bez ē diena vai ar brokastī m un lē ti pabarot. Autoosta - 15 min, autobusu pietura - 10 min. Lī dz tuvā kajai pludmalei jā iet 10-15 minū tes, bet es to neiesaku, pludmales ir pilsē tas, ļ oti pā rpildī tas un attiecī gi netī ras. Mē s devā mies uz Mogrenu (30 min) (ieeja bez maksas, bet Mogren-2 nevar likt lietussargus), mē s devā mies uz Yaz (ļ oti karsts, jū s varat uzreiz izdegt). Patī kamā kā pludmale Sveti Stefanā . Kā arī par 3 eiro (turp un atpakaļ ) ar kuģ ī ti var aizbraukt uz St Nikola salu, kur pludmales ir normā las, bet akmeņ ainas un tur labā k doties ar lietussargu.
Lī dz vecpilsē tai no viesnī cas jā iet vismaz 25 minū tes, tač u tas ir tā vē rts, katru vakaru, kurā gā ji. Suvenī ri pa ceļ am uz jū ru, cenas diezgan pieklā jī gas, kā arī pā rtikai. Valū ta ir eiro, bet cenas ir gandrī z tā das paš as kā sezonā Jaltā . Serviss labs, daudzas villas, viesnī cas. Piemē rots jebkura veida atpū tai gan ģ imenei, gan jaunieš iem. Labā k ir doties ekskursijā tikai uz Dubrovniku, un jū s varat doties uz citā m vietā m pats, lē tā k un interesantā k.
аватар rdm00
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir normā la. Bet, pievē rsiet uzmanī bu, visā s viesnī cas fotogrā fijā s ir viens leņ ķ is, kurā redzamas tikai 2 viesnī cas puses ar lieliem balkoniem un labu skatu no tiem. Tomē r mums nepaveicā s - mū su istabas logs ar balkonu izskatī jā s tieš i uz to pusi, kuru jū s bildē neredzē siet un par kuru jū su ceļ ojumu aģ entū ra pieticī gi klusē s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir normā la. Bet, pievē rsiet uzmanī bu, visā s viesnī cas fotogrā fijā s ir viens leņ ķ is, kurā redzamas tikai 2 viesnī cas puses ar lieliem balkoniem un labu skatu no tiem. Tomē r mums nepaveicā s - mū su istabas logs ar balkonu izskatī jā s tieš i uz to pusi, kuru jū s bildē neredzē siet un par kuru jū su ceļ ojumu aģ entū ra pieticī gi klusē s. Aiz mū su istabas loga bija aptuveni pusmetru plats balkons, no kura paveras brī niš ķ ī gs skats uz kaimiņ u viesnī cas sienu viena metra attā lumā . Un mū s novietoja pirmajā stā vā – netā lu no reģ istratū ras. Ja zinā tu, kā ds tas ir prieks, pulksten 2 naktī paklausī ties augš stā va istabai garā m ejoš o cilvē ku sarunas vai pamosties no sievieš u matu sprā dž u skaņ as uz grī das.
Istaba tī ra, mē beles svaigas, santehnika (duš a) nolietota. Nedē ļ u gulta netika mainī ta. Internets viesnī cā ir maksas, lai gan visas vietnes norā da, ka tas ir bezmaksas.
Brokastis ir piemē rotas, ja esat daž ā du olu ē dienu cienī tā js.
Personā ls ir labestī gs.
балкон номера вид из окна номера
аватар Evgeniya_Z
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Melnkalnē atpū tā mies treš o reizi. Mē s ļ oti mī lam š o valsti. Katru reizi ī rē jam auto un braucam pa daž ā dā m pilsē tā m, mazpilsē tā m, apskates vietā m. Viesnī ca Finessa 3 *: tā lu no jū ras (es teiktu 700-800 metri), uzkopš anas praktiski nav, restorā nā tikai omlete un alus. … Tomēr ▾ Melnkalnē atpū tā mies treš o reizi. Mē s ļ oti mī lam š o valsti. Katru reizi ī rē jam auto un braucam pa daž ā dā m pilsē tā m, mazpilsē tā m, apskates vietā m.
Viesnī ca Finessa 3 *: tā lu no jū ras (es teiktu 700-800 metri), uzkopš anas praktiski nav, restorā nā tikai omlete un alus. Personā ls ir draudzī gs, labi runā angliski un cenš as palī dzē t. Principā apstā kļ i Melnkalnei ir normā li, bet atgriezties š ajā konkrē tajā viesnī cā nav.
Parādīt vairāk »


iemiesojums panterka85
interesē 80-100 numuri no septembra uz gadu
9 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Отель расположен в Будве, в 200 метрах от автобусной станции и супермаркета, в 1 километре от Старого города и пляжа Могрен. Подойдёт для комфортного спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 22 км от аэропорта Тиват.
Pludmales apraksts Пляж в 500 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Ресторан на 30 мест.

Бар (08:00-23:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Номера и апартаменты являются частью трехэтажного здания с видом на окрестности, которий простирается от балкона.

В отеле 17 комфортабельных номеров различной категории: 9 двухместных, 5 трехместных и 3 семейных номеров.

Istabās

Кондиционер, мини-бар, сейф, кабельное телевидение, телефон с прямым набором номера и Wi-Fi, радио-будильник, фен, халат, полотенцесушители и детекторы дыма. сейф, кабельное телевидение, Wi-Fi.

Adrese Mainski Put bb, 85310 Budva, Montenegro
Tālruņi: +382 33 454-120
Tīmekļa vietne: Fineso Garni Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.