Normāla viesnīca mīnus saimnieki

Rakstīts: 18 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 15 — 20 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī ca nav slikta - numuriņ i tī ri, katrā numurā ir balkons, TV, kondicionieris. Divistabu apartamentos pilnvē rtī ga guļ vieta ir izvelkamais dī vā ns.
Lī dz jū rai apmē ram 15 minū tes (lī dz Slā vu pludmalei) nav grū ti aiziet - š ajā pilsē tas daļ ā ceļ i ir taisni (bez nobraucieniem un kā pumiem) - vienkā rš i patī kama pastaiga. Lielveikals un iela ar veikaliem atrodas divu soļ u attā lumā , pie izejas no alejas. Numurā ir virtuvī te (bez tē jkannas un mikroviļ ņ u krā sns), ar traukiem, dakš iņ ā m, karotē m un ledusskapi. Ir fē ns, un uz reģ istratū ru var nā kt gludinā t (bez maksas) - istabā gludekli nedod. Vannas istabā ir tikai š ķ idrā s ziepes un tualetes papī rs. Wi-fi ir pieejams (bez maksas), bet ļ oti nestabils - pazū d ik pē c 10-15, bet reizē m strā dā pa stundā m - kā paveicā s - bet nevajag uz to paļ auties, labā k pirkt vietē jo karte - 10 eiro uz 15 dienā m ar internetu.
Baseinu nevar izmantot pē c pulksten 20:00. Ar vē lu izbraukš anu jū s varat atstā t savu bagā ž u reģ istratū rā , bet nez kā pē c nevarat sagaidī t transfē ru pie baseina.

Saimnieki (vai vienkā rš i š eit strā dā još s vecā ks pā ris) nerunā nevienā valodā , izņ emot melnkalnieš u valodu - tas ir smieklī gi, bet kaitinoš i - nekā du problē mu nevar atrisinā t, viss ir ž estu lī menī . Turklā t viņ i ī paš i neuztraucas par tavu mieru - vienu nakti viņ i tikai trokš ņ oja koridorā lī dz rī tam - vai nu tī rī ja, vai vienkā rš i kaut ko pā rrunā ja - bet par tavu miegu noteikti neuztrauksies - tu nevarē si gulē t ar troksni - tavas problē mas.
Viesnī ca ir ļ oti maza, fotoattē lā izskatā s lielā ka. Kopē jais iespaids ir tā ds, ka viss ir kā rtī bā , izņ emot pā ris š eit strā dā još os melnkalnieš us - viņ i nepalī dzē s atrisinā t nekā das problē mas, tikai papildinā s.
Atraš anā s vieta nav pirmajā lī nijā , drī zā k pluss nekā mī nuss - te ir kluss un mierī gs, tū ristu pū ļ i š eit neiet, savukā rt pludmale un promenā de ir salī dzinoš i tuvu. Lai aizbrauktu uz vecpilsē tu, nepiecieš ams vairā k - 30-40 minū tes, bet katru dienu tur nav jā brauc, un atvaļ inā juma laikā pā ris reizes pastaigā ties pa pilsē tu nav grū ti, bet patī kami.
Jū s varat iegā dā ties brokastis un vakariņ as, tač u tā s netiek rī kotas paš ā viesnī cā , bet netā lu esoš ajā restorā nā .
Tū risma operatora transfē ri uz viesnī cu neiet - autobusi apstā jas pie ieejas Slā vu pludmalē , pats saimnieks aizved un atved viesus uz autobusu savā maš ī nā .
Viesnī ca piemē rota pieauguš ajiem, aktī viem, istabā sē ž maz cilvē ku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu