Villa Bastrica

Rakstīts: 14 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 2 — 13 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Š ī nav pirmā reize, kad esam Melnkalnē , mē s mī lam š o valsti! Mē s ierodamies š eit, lai baudī tu skaistas ainavas, Adrijas jū ru un sveķ u jū ras gaisu! Un vē l liels pluss - 1.5 stunda ar lidmaš ī nu no Ļ vovas, un jū s jau esat kū rortā ! ! ! ! ! Villa Bastrica bija viena no ekonomiskajā m iespē jā m Budvā , un izrā dā s, ka tai bija savas lielā s priekš rocī bas.

Atraš anā s vieta ir lieliska! villa atrodas Budvas nomalē , uz robež as ar Beč ici. Tuvā kā pludmale atrodas 5 minū š u pastaigas attā lumā . Ja vē laties doties uz Vecrī gu, uz Mogrenas pludmali - tad brauciet ilgā k - lī dz 15-20 minū tē m. Vē l lielā ka priekš rocī ba ir lieliskā villas infrastruktū ra. Virs villas atrodas Mega Market (slavenā Melnkalnes veikalu ķ ē de) par pieņ emamā m cenā m. Ja ejat virs Tirgus, pretē jā pusē ir kafejnī ca Kuzina (Kuzina). Cenas pieņ emamas, vietu iemī ļ ojuš i vietē jie, tā pē c biež i vien visi galdiņ i ir aizņ emti. Zem villas pretē jā pusē ir vē l viens Aroma tirgus, š eit arī pieejamas cenas.

Tajā ir arī kulinā rijas nodaļ a, kas ir pieprasī ta gan tū ristu, gan vietē jo iedzī votā ju vidū . Esam vairā kkā rt pirkuš i desiņ as, karbonā des, kartupeļ us, rī sus, salā tus...viss ļ oti garš ī gi un svaigi! ! ! ! ! Papildus tirgiem ir arī augļ u un dā rzeņ u paplā tes tieš i uz ielas.

Villai ir č etri stā vi. Uzturē š anā s laikā tiek ņ emts vē rā uzturē š anā s ilgums! Tū risti, kuri ieraduš ies uz 7 naktī m, tiek izmitinā ti 3. un 4. stā vā , savukā rt tū risti uz ilgā kā m naktī m - 11 (kā pie mums) pirmajā un otrajā ! Telpas 3. un 4. stā vā ir jaunā kas, bet tajā s nav fē na! Pirmajā stā vā ir trī svietī gas istabas ar virtuves iekā rtā m. Otrajā posmā ir divas divvietī gas un divas trī svietī gas istabas. Iesaku 5. (trī svietī gas) un 6 (divvietī gas) istabas, jo tā s ir vē rstas uz villu, savukā rt 3 (divvietī gs) un 4 (trī svietī gs) ir vē rstas uz trokš ņ aino ielu. Dzī vojā m 3. istabā , istaba ir vē rsta uz ielu ar ievē rojamu, gandrī z visu diennakti satiksmi (tas ir viņ u apkā rtceļ š ).
Lai gan tā nav problē ma!
Vajag cieš i aizvē rt durvis, ieslē gt kondicionieri un var mierī gi gulē t!

Mū su istabā bija ledusskapis, elektriskā tē jkanna, divas krū zes, paplā te. Trauku vairs nebija! Istabā ir divguļ amā gulta, divi naktsgaldiņ i, divu durvju skapis ar diviem pakaramiem. Vannas istaba ir diezgan š aura! Tajā ir izlietne, duš a, tualete, spogulis un fē ns. Kosmē tika ietver daudz š ķ idro ziepju un tualetes papī ra. Dvieļ i tika mainī ti trī s reizes mū su uzturē š anā s laikā , gulta vienu reizi. Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Apkopē jas ir divas jaunas sievietes. Viena no viņ ā m labi runā angliski un sliktā k krieviski, tā pē c ar viņ u visi jautā jumi tika atrisinā ti.


Ē diens - pā rtikas talonu nepasū tī jā m. Un mē s neiesakā m to darī t! Tie, kas pasū tī ja, ē da kafejnī cā Staryj rybar, kas atrodas villas pirmajā stā vā.
Par kvalitā ti nezinā m, necentā mies tur ē st, jo mū s atbaidī ja ceptas eļ ļ as smaka.
Produkcija pā rsvarā pirkta Mega Market un Aroma, un Kuzinā pusdienoja vairā kas reizes. Kuž inā mums garš oja teļ a biezeņ a zupa - 2E, kurā bija daudz gaļ as! Izmē ģ inā jā m arī nacionā lo ē dienu - burgeru (jaukti no baļ ķ iem, atgā dina lielu kotleti), pievienojā m frī kartupeļ us un nedaudz salā tus - 5E. Viņ i paņ ē ma 2E Shopsky salā tus - gurķ i, tomā tu un mī ksto sieru. Cenas Tirgū : tomā ts 0.9-1.1E, vī ģ es (fig) 0.9-1.2E, krē msiers (krē mveida masa) - 10E, piens 0.68E par 1 litru, saldē jums 500 g no 1.5E un vairā k. Pekarā ir liela saldumu, rullī š u (bieš u) ar daž ā diem pildī jumiem un picu izvē le. Cenas no 0.8 Ir augstā kas! Mē s mī lam zivis un jū ras veltes! Mums ieteica Zivju grils - atrodas netā lu no tirgus, centrā . Starp tirgu un cepē ju - maza istabiņ a, proti, tikko mī lē tas jē las zivis, garneles, kalmā ri!
Izvē lies, kas tev garš o, pasū ti jebkurā laikā (lī dz 21:00) un paņ em jau gatavu grilē to zivi vai jū ras veltes! Ļ oti ē rti un garš ī gi! Daudz lē tā k nekā restorā nos!
Ekskursijas - iesakā m ekskursijas - Kanjoni un Kotoras lī cis! Interesantas ekskursijas visai dienai! mē s iesakā m tos ņ emt nevis no tū risma operatora, bet no vietē jā m aģ entū rā m. Š oreiz devā mies uz Dubrovniku! Salī dzinā jumam, Join up cena š ai ekskursijai ir 25 €, bet vietē jiem - 18 €, pē c programmas nav nekā das atš ķ irī bas!


Pludmales - labā k staigā t no rī ta - lī dz 11:00 un vakarā - pē c 17:00, otra ir ļ oti iespaidī ga un jū ra ir netī ra. Tī rā kā jū ra Kamjaņ evā . Š ī ir teritorija aiz Beč ič i un Rafailovič i. Ejam lī dz Akmenim - apmē ram 40 minū tes. Jū s varat doties ar autobusu. Daž ā da izmē ra oļ u pludmales Beč ici un Mogren (1.2) ir smilš ainas. Lietussargs no saules pirkts Budvā , 10E.

Lai jauka atpū ta Budvā ! ! !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu