Laba viesnīca

Rakstīts: 13 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 12 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada augustā . Viesnī ca mā jī ga, tī ra, laipns personā ls, visi saprot krievu valodu un runā tajā . Atraš anā s vieta arī laba, lī dz jū rai gā jienā apmē ram 7 minū tes. No viesnī cas 100 metru attā lumā atrodas lielveikals "Mega Market" un maiznī ca. Paņ ē mā m studijas istabu, istabā bija viss, arī galda piederumi, elektriskā tē jkanna un panna ar kastroli.
Tā kā meklē jā m lē tā ku variantu, mums bija istabiņ a 1. stā vā (visticamā k Melnkalnē tā ir visur, ja gribi istabu ar skatu uz kalniem, maksā vairā k par 200-300 eiro) - tas bija mī nuss , no balkona nebija skata. No vienas puses, blakus istaba, pretī kaimiņ u viesnī cas sienai (labais dibens), no otras puses, š aura atstarpe lī dz ceļ am. Bet kopš mē s daudz staigā jā m un bijā m istabā tikai gulē t un iekost, tas mū s ī paš i nesatrauca.
Dvieļ i mainī ti katru dienu, gulta ik pē c 3 dienā m. Brokastojā m istabā ar mī kstajā m bulciņ ā m no netā lu esoš ā s maiznī cas (visi atvē rti no 6 rī tā ), devā mies pusdienot kafejnī cā arī.100 metrus no viesnī cas - Stela cafe. Tur un cenas reā las, gatavo garš ī gus ē dienus. Vakariņ ā s picu, ž iroskopu (kā shawarma) vai gaļ u paņ ē mu gaļ as veikalā (apmē ram 400 metrus no viesnī cas, tieš i aiz degvielas uzpildes stacijas Becici virzienā ). Lai gan jū ra ir netā lu, jū ras veltes un zivis ir dā rgas.

Ekskursijas gids mums ieteica izmē ģ inā t kaut ko vietē jo, piemē ram, butes, jo. zivju audzē tavā s, visticamā k, audzē jū ras plauž us, foreles, jū ras asarus. Katru vakaru netā lu no vecpilsē tas krastmalā viņ i pā rdod svaigas zivis un jū ras veltes. Blakus lielveikalam ir atlaiž u picu veikals. Tur viss lē tā k nekā veikalā , vī ns 1-1.5 eiro, ū dens 2x.
Ierodoties, sagaidī ja viesnī cas pā rstā vi un brauca uz vietu. Tū risma firmas pā rstā ve stā stī ja, ka viņ i arī izbraucot ved viesus uz autobusu, ko apstiprinā ja reģ istratū rā . Patiesī bā , kad mū s izlika, viņ i mū s neatveda. Labi, ka nebija tā lu jā brauc un č emodā ns uz riteņ iem. Tas bija otrs trū kums.
Pludmalē - centrā lajā daļ ā nedaudz netī rs un aļ ģ es, bet oļ i mazā ki. Devā mies peldē t tā lā k (Becici virzienā ), kur oļ i lielā ki, bet jū ra skaidra kā asara.
Kopumā atvaļ inā jums pagā ja labi, skati krā š ņ i, jū ra silta, cilvē ki draudzī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu