Anita Apartments 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
1.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
3.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Dzīvokļi Anita atrodas Budvas centrā, 100 metru attālumā no centrālā tirgus un lielveikala, 100 metru attālumā no pasta, 250 metru attālumā no vecpilsētas un Mogrenas pludmales. Tuvākais restorāns "L&M" atrodas 30 m attālumā. Viesnīca tika uzcelta 2008. gadā. Anita Apartments ir daļa no viesnīcu kompleksa, kurā ietilpst: Anita Hotel - Becici, Anita Apartments - Budva un Anita Villa - Budva.Vairāk →
аватар katia131097
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ahmm. . ahmm. . Kā pateikt. Mē s ieradā mies viesnī cā . Vienkā rš i parasts hostelis, tikai dā rgā ks. Fotogrā fijas neatbilst realitā tei. Jau maksas stā vvietā vietas tikpat kā nav. Ja vē lies ī rē t auto, tad ak vai, pat maksā jot par stā vvietu š ajā “skaistajā villā ”, paliksi bez vietas. … Tomēr ▾ Ahmm. . ahmm. . Kā pateikt. Mē s ieradā mies viesnī cā . Vienkā rš i parasts hostelis, tikai dā rgā ks. Fotogrā fijas neatbilst realitā tei. Jau maksas stā vvietā vietas tikpat kā nav. Ja vē lies ī rē t auto, tad ak vai, pat maksā jot par stā vvietu š ajā “skaistajā villā ”, paliksi bez vietas. Bijā m samaksā juš i par brokastī m un vakariņ ā m citā restorā nā , uz ko mums ļ oti rupji un augstprā tī gi pateica, ka viņ u dievī gajā villā restorā ns ir tikai vienā vietā . Dievs svē tī viņ u. . nogā ja 650 metrus paē st. Istabā smirdē ja briesmī gi, bet mums teica, ka tas ir normā li. Istaba nebija iztī rī ta, ledusskapis smirdē ja tik š ausmī gi, ka nebija iespē jams nomazgā t un nā cā s to iznest uz balkona, lai nenosmaktu. "Restorā nā " brokastis ir vienmuļ as, ne visi tur varē s kaut ko apē st. Apē dot š os sliktā eļ ļ ā ceptus kartupeļ us, visai ģ imenei sā ka sā pē t vē ders. Rezultā tā no 6 vakariņ ā m tikā m tikai uz 2, tad nolē mā m parū pē ties par savu veselī bu. Š ķ iet, ka tas ir izgatavots no atkritumiem. Lī dz jū rai tā lu, bet ceļ š vismaz iet uz leju, tač u neiesaku atgriezties dienas laikā karstumā . . ceļ ā uz augš u, jū s nevarat sasniegt. Plī ts un tē jkanna nedarbojā s (salauzā s), stā vē ja tikai skaistumam. Labi, ka blakus bija liels lielveikals. Varbū t tas ir vienī gais š ī s skaistā s vietas pluss.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Anita Apartments находится в центре Будвы, в 100 м от центрального рынка и супермаркета, в 100 м от почты, в 250 м от Старого города и пляжа Могрен. В 30 м ближайший ресторан «L&M». Отель построен в 2008 году. Anita Apartments входит в гостиничный комплекс, который включает: Anita Hotel - Becici, Anita Apartments - Budva и Anita Villa - Budva.

Atrašanās vieta Апартаменты находятся в 20 км от аэропорта Тиват.
Pludmales apraksts В 200 м от апартаментов находится песчано-галечный пляж Словенска Плажа, в 250 м - мелко-галечный пляж Могрен (вход на пляж, лежак, зонтик – платно).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports В 1 км расположено несколько теннисный кортов.
Telpu apraksts

Отель состоит из 19 номеров-студио и апартаментов. Ежедневная уборка номеров и смена полотенец, смена постельного белья раз в неделю.

Istabās

В номерах: балкон, кондиционер, ТВ, мини-кухня, холодильник, фен, ванная комната.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase
Adrese Cetinska, bb, 85310 Budva, Montenegro
Tālruņi: +382 33 474 070
Tīmekļa vietne: Anita Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.