Samta sezona Melnkalnē

11 Septembris 2018 Ceļošanas laiks: no 02 Septembris 2018 ieslēgts 09 Septembris 2018
Reputācija: +15
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mī nusi:

  • Ikviens smē ķ ē daudz un visur. Mā tes blakus bē rniem, pludmalē s, uz ielas, kafejnī cā s. Tam nav nekā du ierobež ojumu. Tā pē c nesmē ķ ē tā jiem bū s grū ti. Gaiss ir maģ iski smarž ī gs, tu guļ i sauļ oš anā s krē slā , un tam blakus vecmā miņ a pa vienai smē ķ ē...
  • Gaļ as valsts, nav paredzē ta veģ etā rieš iem. Vegā niem vajag paņ emt istabu ar virtuvi un gatavot paš iem, tad bū s labi. Kafejnī cā s ir gaļ as un zivju pā rneš ana, un tā s tiek pasniegtas uzreiz ar piedevu. Atseviš ķ i vai nu nav garnē juma, vai arī ir maz, kur ir. Ē dā m veģ etā ro picu, atradā m tomā tu zupu un makaronus ar sieru. Bet tu uz tā nesē dē si ilgi. un kafejnī cā s katru dienu ē st ir dā rgi, č eks no 10 eiro. Siera kā rtainā s, patiesī bā ar biezpienu. Pat ja ir rakstī ts siers-spinā ti. Un ir viena mī kla.
  • Melnkalnieš i ir atvieglinā tas, un daž reiz viņ i kalpo jums tā , it kā viņ i darī tu jums labu. Kopumā viņ i neuztraucas un necenš as kaut kā uzlabot jū su uzturē š anos pie viņ iem.

  • Visas ekskursijas ir pilnas dienas braucieni.

    Un tas ir ļ oti nogurdinoš i lī dz dienas beigā m un putra galvā . Tie vienā ekskursijā iederas vairā kas pilsē tas, vairā ki kanjoni un ezeri. Un visur tev tiek dotas 30-40 minū tes, kuru laikā tu 10 minū tes stā vi rindā uz tualeti, rindā uz foto, iedzer tē ju un skrien uz autobusu. Par mirkļ a izbaudī š anu un ezera apieš anu, piemē ram, nav runas. Es teiktu, ka š ī ir apskates ekskursija, piemē ram, mē s jums parā dī jā m, kas mums ir, un, ja jums tas patī k, ņ emiet automaš ī nu un brauciet, kur vien vē laties, vismaz uz visu dienu.

  • Bezmaksas pludmalē s ir tikai izsmē ķ i, kas sajaukti ar oļ iem.
  • Mā jas vī ns bez garš as, rū gts.
  • Man nepatika mā jā s gatavotā olī veļ ļ a, ne smarž a, ne garš a. Mē s saņ ē mā m padomu, un mē s nopirkā m itā ļ u tirgū dā vanā m)))
  • Profi:

  • Tī rā kā caurspī dī gā tirkī za jū ra.
  • Skaista daba. Š eit jums ir jū ra un kalni. 3 klimata zonas. Nogurusi jū ra, dodies ekskursijā uz kalniem, tur ir no 10 lī dz 20 grā diem. Neiedomā jama skaistuma kanjoni, ezeri.

  • Tī rs, smarž ī gs skujkoku gaiss.
  • Garš ī gi saldie augļ i.
  • Daudzas skatī š anā s platformas.
  • Melnkalnē pludmales ir aizliegts padarī t pilnī bā maksas, tā pē c jebkurā piekrastē ir maksas zona, un tā vienmē r ir bezmaksas. Uz maksas tie ir dabiski tī ri un biež i vien ir mazi oļ i vai tikpat mazi kā smiltis.
  • Iespē ja brī vi staigā t gar krastu jebkurā virzienā . Nav ž ogu utt. Mē s gā jā m no mū su krasta lī dz nā kamajiem č etriem.
  • Septembris lieliski atpū š as, nav tik karsts kā vasarā , 30 grā di, jū ra silta, cilvē ku ar katru dienu paliek arvien mazā k. Vasarā saka, ka ā bolam nav kur nokrist.
  • Salī dziniet sava pā rstā vja piedā vā tā s ekskursijas un krastmalā pā rdotā s ekskursijas. Krastmalā ir lē tā k, daudz. Mums piedā vā ja mū su pā rstā vis, mē s salī dzinā jā m, un neredzē jā m, ar ko tie atš ķ iras, izņ emot to, ka kaut kur pusdienas ir iekļ autas cenā .


    Bet pat tajā , kas atrodas piekrastē , no jums iekasē s 7 eiro un pasū tī s pilnas pusdienas. Un tomē r, pasū tot ekskursiju, jautā jiet, cik valodas bū s, un lū dziet reģ istrē t jū s tikai krievvalodī go grupā . Mē s nokļ uvā m vienas pilnas dienas tū rē ar trī s valodā m: serbu, angļ u un krievu. . . un tas ir grū ti. Ekskursijas no 15 eiro lī dz 50. Plostoš ana pa Taras upi kanjonā septembrī maksā.50. Vasarā viss ir par 10 eiro dā rgā k. Mē s devā mies uz Kotoras lī ci 12 eiro, un kanjonus 18 eiro. Es neredzu iemeslu braukt uz Skadara ezeru, mē s tam pabraucā m garā m, kad gā jā m uz kanjoniem, un tie kas gā ja mums teica, ka maksā.20, tevi atvedī s uz ezeru un paskatī sies, nav kur iet tur var braukt ar laivu, tač u tā s nav lē tas. Mums bija 2 ekskursijas un patstā vī gas pastaigas. Viņ i arī gribē ja braukt ar plostu, bet saslima.

    Labā k krā t naudu sauļ oš anā s krē sliem ar lietussargu, jo tī rā ks un mazā k pā rpildī ts (nu septembrī tur bija paradī ze, uz kā diem 3 sauļ oš anā s krē sli aizņ emti, kur dā rgā k, kur lē tā k, viss ir iepakots) Cenas septembrī ir no 4 lī dz 30 eiro par 2 sauļ oš anā s krē slu un lietussargu komplektu (Becici), biež ā k 10-15 eiro. Sveti Stefanā , protams, ir 120 eiro))))

    Viņ iem ir Sv. Nikolasa sala, un viņ i tur aizved par 3–5 eiro uz Havaju pludmali)))) tā neatš ķ iras no viņ u parastajā m pludmalē m))) No vienas puses, no jums paveras skats uz Budva, kur jū ra ir silta un mazi oļ i kā smiltis. No otras puses, jū ra lī dz apvā rsnim un akmeņ i malā s, un ir lieli oļ i un lieli akmeņ i, un jū ra ir vē sa. Es neredzu jē gu tur iet. Ir viena kafejnī ca, kurā viss ir dā rgā ks un viss ir gaļ a. Ir makaroni ar sieru un grieķ u, tas ir paredzē ts vegā niem.

    Rezervē jot istabu, pieprasiet ī stu telpas fotoattē lu un skatu pa logu. Tā kā viņ iem biež i ir skats no istabas uz nā kamo sienu.

    Tā s apbū vē jas ļ oti blī vi, un pie villā m biež i vien nav apgrū tinā tu teritoriju. Viesnī cā m ir apkā rtne un dā rzi un puķ es, viņ iem ir skaista vieta, viņ i par to rū pē jas. Un villu ī paš niekiem ir tā da sajū ta, ka viņ iem pilnī gi nekas nerū p...

    Daba ir skaista, jū ra ir tī ra un skaistā s krā sā s. Atpū tas laiks jā izvē las tad, kad cilvē ku ir mazā k.

    Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
    Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
    Каменево
    Бечичи
    такая мелкая галька как песок на платных пляжах. А на бесплатных крупная, камешки.
    Līdzīgi stāsti
    Rādīt citus komentārus …
    iemiesojums